HWSW Informatikai Kerekasztal: A Te weboldalad - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A Te weboldalad PHP és HTML is

#3181 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 14. 18:07

Ne higgy nekik!!! Én tudom hogy hol van ez a hely... Magyarországon!!! Tudom hogy furcsa meg minden de ez télleg igaz...
macbook air 2014

#3182 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 19:16

Kvázi késznek nyílvánítom a weboldalamat, szerintem most már nem nagyon fogok rajta változtatni, legfeljebb az iframe-es megoldást cserélem le majd DIV-re. Valamint nagy a kísértés, hogy a DOCTYPE "kiírtásával" függőlegesen is középre helyezzem az ablakot, de azt hiszem, ennyit még kibírok. :)
(http://bbence.tx.hu/)
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#3183 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 19:42

Idézet: bbence - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 19:16

Kicsit (egy Web Developer Toolbarnyival :Đ) kisebbre nem lehetne? :reklamacio: Így pont kilóg a copyright az ablakból... ;)

A másik: IE-ben nem átlátszó az iframe, úgyhogy a fehér háttér bosszantó egy kicsit. Katt.

[Szerk.]
(Persze a validitást az IE-féle megoldással elfelejtheted... Akkor legalább legyen sötétnarancs a háttér. ;))

Szerkesztette: KovacsUr 2005. 02. 14. 19:44 -kor

#3184 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 20:40

Kvázi késznek nyílvánítom a weboldalamat, szerintem most már nem nagyon fogok rajta változtatni, legfeljebb az iframe-es megoldást cserélem le majd DIV-re. Valamint nagy a kísértés, hogy a DOCTYPE "kiírtásával" függőlegesen is középre helyezzem az ablakot, de azt hiszem, ennyit még kibírok. :)

Lent Firefox logo, a kódban:
html,body {
 scrollbar-3dlight-color:#6A3C20;
 scrollbar-arrow-color:#C86821;
 scrollbar-base-color:#6A3C20;
 scrollbar-darkshadow-color:#6A3C20;
 scrollbar-face-color:#6A3C20;
 scrollbar-highlight-color:#6A3C20;
 scrollbar-track-color:#994920;
 scrollbar-shadow-color:#6A3C20;

Iszonyat nagy a képernyő, bár én, és még jópáran itt nagyobb arccal (ja képernyővel) rendelkezünk, de szerintem csöppet nagy, még 1024x768-ban sem fér be vízszintes gördítősáv nélkül.
iframe helyett ajánlanám például egy div-be rakott overflow: hidden; vagy overflow: auto;

Szerkesztette: Delawer 2005. 02. 14. 20:41 -kor

-- Legyen egy jó napod! --

#3185 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 21:00

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 19:42

Kicsit (egy Web Developer Toolbarnyival :Đ) kisebbre nem lehetne? :reklamacio: Így pont kilóg a copyright az ablakból... ;)

A másik: IE-ben nem átlátszó az iframe, úgyhogy a fehér háttér bosszantó egy kicsit. Katt.

[Szerk.]
(Persze a validitást az IE-féle megoldással elfelejtheted... Akkor legalább legyen sötétnarancs a háttér. ;))

Nem tudom, nekem jó IE alatt, PHP-ban írtam egy feltételt, hogy ha a böngésző IE, akkor belerakja az allowtransparency-t is. Neked ezek szerint mégsem működik ez a dolog. :) Majd ránézek.
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez

#3186 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 21:03

Idézet: Delawer - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 20:40

Lent Firefox logo, a kódban:
html,body {
 scrollbar-3dlight-color:#6A3C20;
 scrollbar-arrow-color:#C86821;
 scrollbar-base-color:#6A3C20;
 scrollbar-darkshadow-color:#6A3C20;
 scrollbar-face-color:#6A3C20;
 scrollbar-highlight-color:#6A3C20;
 scrollbar-track-color:#994920;
 scrollbar-shadow-color:#6A3C20;

Iszonyat nagy a képernyő, bár én, és még jópáran itt nagyobb arccal (ja képernyővel) rendelkezünk, de szerintem csöppet nagy, még 1024x768-ban sem fér be vízszintes gördítősáv nélkül.
iframe helyett ajánlanám például egy div-be rakott overflow: hidden; vagy overflow: auto;

Szerintem nem bűn, hogy bennehagytam a lehetőséget IE-t használók részére, ott legalább szebben jön ki addig is a görgetősáv, amíg le nem cserélem egy custom-ra. :)
Nem tudom, miket használtok ti, de nekem pont jó 1024*768-ban is. Persze csak akkor, ha egy tab sincs megnyitva Firefox alatt, de azt hiszem, ez elviselhető kompromisszum. :)

#3187 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 14. 21:08

Idézet: bbence - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 21:00

Nem tudom, nekem jó IE alatt, PHP-ban írtam egy feltételt, hogy ha a böngésző IE, akkor belerakja az allowtransparency-t is. Neked ezek szerint mégsem működik ez a dolog. :) Majd ránézek.

Érdekes, most jó... :think: Mindegy, az igazság odaát van. ;)

#3188 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 21:11

Idézet: bbence - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 21:03

Szerintem nem bűn, hogy bennehagytam a lehetőséget IE-t használók részére, ott legalább szebben jön ki addig is a görgetősáv, amíg le nem cserélem egy custom-ra. :)

Talán ezt is csak IE-nek küldd ki, és akkor a CSS is valid lehet igazi böngészőkben... :)

Idézet

Nem tudom, miket használtok ti, de nekem pont jó 1024*768-ban is. Persze csak akkor, ha egy tab sincs megnyitva Firefox alatt, de azt hiszem, ez elviselhető kompromisszum. :)

Mondom, hogy Web Developer Toolbar... (Szerintem mindenkinek a topic látogatói közül. ;))

#3189 Felhasználó inaktív   Murmuro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 21:37

bbence, miért "ugrálnak" a szövegek az utsó három oldalon? az egyiknél bal felső sarok, másiknál jobb felső, harmadiknál kihúzva a két széléig... Amúgy télleg nagy egy kicsit. Nekem spec jó, mert 1280*1024, de másoknak nem bizti... Amúgy tetszeni fog majd... Még egy kicsit érdemes lenne foglalkozni vele. Pont olyan stádium, mint az enyém, én már jónak látom, de a hozzáértő felhasználó még nem. És neki van igaza.

bull1, gracc, de erről ő is tud? :D (mmint hogy márciustól a menyasszonyod)
Angels, they fell first but I’m still here...

#3190 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 23:25

Kérdés: Mivel csináltad?

Szerkesztette: Dextrose 2005. 02. 14. 23:30 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#3191 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 08:16

Nekem teccik. Annyi a problémám vele, hogy a menü betűszíne túlságosan beleolvad a háttérbe néhol. De ez lehet, hogy csak az én szememet zavarja.

Idézet: Murmuro

bull1, gracc, de erről ő is tud? :D (mmint hogy márciustól a menyasszonyod)

Tud róla :)

Idézet: bull1

Felvehetlek Titeket a kapcsolati listámba msn-ben? (Engedély nélkül nem szeretek ilyet csinálni.)

Na? Szabad?

Szerkesztette: bull1 2005. 02. 15. 08:18 -kor

#3192 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 09:29

Idézet: bull1 - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 8:16

Na? Szabad?

engem bárki, bárhol, bármikor.

ha zavar, akkor meg block :Đ

szóval nyugodtan.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#3193 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 10:57

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 21:11

Talán ezt is csak IE-nek küldd ki, és akkor a CSS is valid lehet igazi böngészőkben... :)

Igazad van, ez nem is jutott eszembe valamiért.

Idézet

Mondom, hogy Web Developer Toolbar... (Szerintem mindenkinek a topic látogatói közül. ;))

Hmm, azért talán annyira nem lehet elterjedt ez a toolbar (bár valami másik meg igen). :)  Lehet, hogy kicsinyítek akkor...

#3194 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 10:59

Idézet: Murmuro - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 21:37

bbence, miért "ugrálnak" a szövegek az utsó három oldalon? az egyiknél bal felső sarok, másiknál jobb felső, harmadiknál kihúzva a két széléig... Amúgy télleg nagy egy kicsit. Nekem spec jó, mert 1280*1024, de másoknak nem bizti... Amúgy tetszeni fog majd... Még egy kicsit érdemes lenne foglalkozni vele. Pont olyan stádium, mint az enyém, én már jónak látom, de a hozzáértő felhasználó még nem. És neki van igaza.

Arra gondolsz, hogy mindig más oldalon van a szöveghez tartozó kép? Igazad van, ez tényleg nem szándékos, figyelmetlenség csupán. Javítani fogom. :)

#3195 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 11:02

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 23:25

Kérdés: Mivel csináltad?

A képet és a menüt Photoshop-ban (előre legyártottam a statikus képet a menük számára mind a két állapotban, majd pedig szétszabdaltam, és elhelyeztem őket a megfelelő helyre), magát az oldalt Dreamweaverben, néhány helyen kézi "gányolással", illetve mások scripjét felhasználva a lenyíló képtárakhoz például. Ugyanígy a guestbook script is más munkája, kicsit tetreszabva.

#3196 Felhasználó inaktív   bbence 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 11:04

Idézet: bull1 - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 8:16

Nekem teccik. Annyi a problémám vele, hogy a menü betűszíne túlságosan beleolvad a háttérbe néhol. De ez lehet, hogy csak az én szememet zavarja.

Köszi. A többség a menü színét nem említette, engem sem zavar, így ha megbocsájtasz, akkor ezt már így hagyom. :)

#3197 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 11:19

Idézet: bbence - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 11:04

Köszi. A többség a menü színét nem említette, engem sem zavar, így ha megbocsájtasz, akkor ezt már így hagyom. :)

Természetesen nem kötelező jelleggel írtam :) Nekem sincs konkrét bajom vele, mivel ha fölé viszem az egeret, akkor változik a színe. Csak megjegyeztem. Nem lehúzni akartam. ;)

#3198 Felhasználó inaktív   Murmuro 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 18:18

Ezt nevezem. Yahoo mail Mozilla alatt kissé összesz*rta magát:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Angels, they fell first but I’m still here...

#3199 Felhasználó inaktív   MadNed 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 15. 20:45

Sziasztok!
Ket oldalt is feldobnek kritizalni..

www.flashback.hu
www.sadunday.hu/vajtaikert

A masodik, most keszul, azert nincs meg kesz, es azert nincs fent a vegleges helyen.

Udv MadNed

-=Sadsunday Inetrent Studio=-
www.sadsunday.hu

#3200 Felhasználó inaktív   Delawer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 15. 21:11

Idézet: MadNed - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 20:45

Sziasztok!
Ket oldalt is feldobnek kritizalni..

www.flashback.hu
www.sadunday.hu/vajtaikert

A masodik, most keszul, azert nincs meg kesz, es azert nincs fent a vegleges helyen.

Udv MadNed

-=Sadsunday Inetrent Studio=-
www.sadsunday.hu

A vajtikert linkje rossz volt :)
http://www.sadsunday.hu/vajtaikert/

Ami nem tetszett:
Kép
A script, amivel igyekeztél középre igazítani nem működik egy 1024x768-nál nagyobb felbontásnál, 800x600-ban pedig kicsit kilóg oldalt, azaz megjelenik a gördítősáv alul.
Kár a frameset-ért.
A villogó flashmenü engem speciel zavart.
Az alsó lablec.swf szerintem itt felesleges, egy képpel is meg lehetett volna oldani.
A háttért leszámítva az oldal színe tetszik.

Látom a flash a kedvenced, ezért a másik oldalon  menü is flash-el lett megoldva.
Az aloldalakon belül azonban néha nagyon elütő, egyszerű, formázatlan linkeket látni (pl. make.php)
A navigáció nem a legszerencsésebb. Tudom, művészvilág, egészen másképp gondolkodik, mint én...:)
-- Legyen egy jó napod! --

Téma megosztása:

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.