idézet:
Ezt írta XC-biker:
Jó lenne ha a linket is feltennétek, mert én csak a régebbit találtam meg.[/quote]
Én asszem Guglival találtam.
Amúgy itt a link: [url="http://"http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/filter_results.asp?strOSs=All&strTypes=DRV%2CARC&ProductID=816&OSFullName=All+Operating+Systems&submit=Go%21"]>> KLIKK <<[/url].
Ez elvileg szép és új, majd este kipróbálom, ha jut rá időm.
ABIT IC7 [i875]
Elküldve: 2004. 01. 06. 09:45
ASUS V9280TD + Zalman ZM80C-HP + Zalman ZM-OP1 / Samsung SyncMaster 755DFX
Samsung SP1213C / Seagate ST3160023AS / Seagate ST3120022A / Pioneer DVR-108 / TEAC CD-W552E
Philips PSC705 + Logitech X-530 / Logitech Cordless Desktop MX / Thermaltake Silent Purepower 420
Elküldve: 2004. 01. 06. 11:06
idézet:
Ezt írta Jocix:
Melyik a legjobb Bios az IC7-hez szerintetek?[/quote]
[url="http://"http://www.abit-usa.com/products/mb/bios_revision.php?categories=1&model=5"]Ennek[/url] alapján a [url="http://"ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/bios/ic7/ic719.exe"]19-es[/url]..![]()
Samsung SP1213C / Seagate ST3160023AS / Seagate ST3120022A / Pioneer DVR-108 / TEAC CD-W552E
Philips PSC705 + Logitech X-530 / Logitech Cordless Desktop MX / Thermaltake Silent Purepower 420
Elküldve: 2004. 01. 06. 13:49
idézet:
Ezt írta Mr.Tiba:
Na!
2. oldalra került a kedvenc topicom!
Up!
Megjelent az uj intel inf.
felrakta már valaki?
tapasztalatok?[/quote]
Én tegnap feltettem, mert voltak apró gondjaim a 9700Pro-val. Eddig semmi furcsát nem láttam, a gondok se jelentkeztek, de ez túl sokat nem mond, mert egyébként is 4-5 naponta bújt elő a négyzet alakú irizálás a bal felső saroknál.
Elküldve: 2004. 01. 06. 18:29
idézet:
Ezt írta ekoder:
Én tegnap feltettem, mert voltak apró gondjaim a 9700Pro-val. Eddig semmi furcsát nem láttam, a gondok se jelentkeztek, de ez túl sokat nem mond, mert egyébként is 4-5 naponta bújt elő a négyzet alakú irizálás a bal felső saroknál.[/quote]
En is felpakoltam, igazi valtozast nem tapasztaltam. Amugy tok jo, meg minden![]()
Elküldve: 2004. 01. 07. 00:38
idézet:
Ezt írta Stingerdf:
En is felpakoltam, igazi valtozast nem tapasztaltam. Amugy tok jo, meg minden[/quote]
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 01. 07. 10:36
idézet:
Ezt írta Stingerdf:
En is felpakoltam, igazi valtozast nem tapasztaltam. Amugy tok jo, meg minden[/quote]
Tegnap én is felraktam. Kicsit fura volt, hogy installnál azt írta, hogy 845-ös chipsethez installálja magát.
Segáz, én gyanútlanul továbbmentem, install végigfutott, és közölte, hogy indítsam újra a gépet. Igen ám, de az USB-portok nem működtek, és mivel a billentyűzet meg az egér is az, jött a manuális reset. Utána meg a meglepetés..
Gép bootol, XP bootlogo megjelenik, töltene a Windows, erre restart. Hagytam, hogy mit csinál, hanyattvágta magát megint. Ekkor megpróbáltam csökkentett módban, az eredmény ugyanaz lett! (Para ON)
Kezdtem beletörődni, hogy ebből reinstall lesz, amikoris következő indulásnál jött az XP bootmenü, hogy szegénykém nem tudott elindulni, és esetleg probáljam meg az utolsó helyes beállításokkal. Úgy tettem, és lőn, azóta megint megy, ráadásul az új verziós inf-ekkel. (Para OFF).
És most már megint tök jó, meg minden.![]()
![]()
Elküldve: 2004. 01. 07. 11:15
Szóvalhát hangkártyát akarok újítani, hogy öcsémnek is elfogadható cucca legyen (hozzá kerülne a Seismic Edge).
A két (három) esélyes jelölt az Audigy2 ZS, és a Terratec Aureon 5.1 Sky (esetleg 7.1 Space). Ahogy olvasgattam neten különböző teszteket, az AU2 jobb játszani, viszont az Aureonoknak szebb a hangja. Amiben megegyeznek, hogy egyikük drivere sem teljesen jó. A Terratecről még olyat is hallottam, hogy egyes alaplapokban tökjól működik, míg másokban imád gebaszolni.
Ezért is volnék kíváncsi, hogy van-e a jeles társaságból valakinek a fentiek közüli hangkártyája (esetleg 2 is
Köszönet.
[ 2004. január 07.: Dév szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 07. 13:54
idézet:
Ezt írta Dév:
Közben meg rájöttem, hogy dillemázok, és még fel sem tettem a kérdésem kedvenc alaplapom topikjában.
Szóvalhát hangkártyát akarok újítani, hogy öcsémnek is elfogadható cucca legyen (hozzá kerülne a Seismic Edge).
A két (három) esélyes jelölt az Audigy2 ZS, és a Terratec Aureon 5.1 Sky (esetleg 7.1 Space). Ahogy olvasgattam neten különböző teszteket, az AU2 jobb játszani, viszont az Aureonoknak szebb a hangja. Amiben megegyeznek, hogy egyikük drivere sem teljesen jó. A Terratecről még olyat is hallottam, hogy egyes alaplapokban tökjól működik, míg másokban imád gebaszolni.
Ezért is volnék kíváncsi, hogy van-e a jeles társaságból valakinek a fentiek közüli hangkártyája (esetleg 2 is), és ha igen, akkor megosztaná-e velem tapasztalatait.
Köszönet.
[ 2004. január 07.: Dév szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nekem Audigy 2esem van
"tök jó meg minden",de az utóbbi időben nem akarja felismerni az install progija ...régebben panaszkodtam itt rá, de no help
... Azt irja ki hogy nem található audigy2es kártya a gépben pedig igen.A 4 kimenetet trükkösen szóra lehet bírni (driverfrissítés meg kézzel való driverfelrakás eszközkezelőböl).De nem az igazi...
De a hangja nagyon jó
Elküldve: 2004. 01. 07. 19:34
idézet:
Ezt írta Dév:
Közben meg rájöttem, hogy dillemázok, és még fel sem tettem a kérdésem kedvenc alaplapom topikjában.
Ezért is volnék kíváncsi, hogy van-e a jeles társaságból valakinek a fentiek közüli hangkártyája (esetleg 2 is), és ha igen, akkor megosztaná-e velem tapasztalatait.
Köszönet.
[ 2004. január 07.: Dév szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Szerencsedre mindkettot probaltam mar, bar Audigy2-bol "csak" a simat. Lenyegtelen, mert a chip ugyanaz. Szoval a lenyeg: Az utobbi idoben a Creative driverek mar egesz hasznalhatova valtak, tehat problema nem lesz veluk. A hangminoseg hibatlan, foleg 3D alatt remekel. 5.1-es zenehallgatasra kivalo az EAX effektek miatt.
Az Aureon Sky 5.1 valahogy zeneibb, puhabb, kellemesebb hangzasu, viszont a driverei meg mindig kohecselnek neha. Sok olyan gond akad, hogy jatek kozben pl.: Nem mukodik a mikrofon bemenet, neha nem szol az egyik hangfal, stb. Szerencsere az mar ritka, hogy merevre fagyasztjak a gepet.
Tovabba: Az ilyen finom kulonbsegek meghallasahoz mar tenyleg minosegi cucc kell, minimum egy "fadobozos Genius", de ott sem jon ki igazabol.
En azt mondom, hogyha gyakran koptatsz jatekokat, es 5.1-es hangrendszered van, akkor jobb beruhazas az Au2. Tamogatni a Sky is tamogatja, de az inkabb valo professzionalis sztereo zenehallgatasra IMHO.
[ 2004. január 07.: Stingerdf szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 08. 14:12
SF
Elküldve: 2004. 01. 08. 14:23
idézet:
Ezt írta Sasfióka:
Az alaplapon a ventillátor haldoklik. Vigyem vissza garanciába a lapot?Vagy lehet ilyen ventit szerezni? Egyáltalán ez garanciás dolog?
SF[/quote]
Én tennék rá a helyedben egy Zalman bordát. innen--->>>>www.pixel.hu<<<
Elküldve: 2004. 01. 11. 12:31
idézet:
Ezt írta Sasfióka:
Az alaplapon a ventillátor haldoklik. Vigyem vissza garanciába a lapot?Vagy lehet ilyen ventit szerezni? Egyáltalán ez garanciás dolog?
SF[/quote]
NEm akarlak elkeseríteni, ha jól emléxem anno én voltam az első, akinek kipurcant az NB venti! Én futottam egy-két kört itthon - értsd: megpróbáltam lecseréltetni gariban (az Mis.... nevű "cégnél" vettem - ők közölték, hogy vigyem be a lapot és tesznek rá egy ugyanolyat), aztán saját szakállra email az ABIT support-nak és ők küldtek egy új generációs ventit. Pont. Legjobb tudomásom szerint ez azóta megszűnt (talán túl sok honi user próbálkozott ezzel? Nem tudom, csak annyit, hogy én és naponta kaptam a levelet, hogy mit írtam nekik és hogy és...). Szóval szerintem rakj rá egy Zalman bordát, vagy esetleg próbáld meg a support-ot, de szerintem nem sok esély van rá, hogy küldjenekMegjegyzem, az a venti sem tökéletes, ugyanis alig egy hónap után egyszerűen kiszakította az egyik tartólábat (ez azóta több kollegánál is előjött) :confused:
Elküldve: 2004. 01. 12. 08:28
szerk: és nekem is kiszakította a tartó lábat, de visszaforrasztottam és eddig(kopp-kopp-kopp) semmi bibi.
Lala
[ 2004. január 12.: Lala9 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 12. 09:20
Volt mar szo rola tudom, de megis, pontosan hogyan illesztitek ra a Zalman hutojet a NB-re? Csak mert nekem az eredeti NB cooler az kampos, a Zalmane meg nem, es a kampo meg nem passzol a Zalman cucchoz.
Elküldve: 2004. 01. 12. 09:41
idézet:
Ezt írta Babarr:
a kampo meg nem passzol a Zalman cucchoz.[/quote]
Dehogynem passzol, csak akarni kell.
Írták, hogy le kell belőle fűrészelni valamennyit, de nekem sikerült úgy megoldani, hogy az originál hűtő leszorító drótját raktam a Zalmanra, és azzal ráerőszakoltam. Nem adta könnyen magát, de most le se jön, ha nem akarom.![]()
Elküldve: 2004. 01. 12. 10:03
_______
| |
c-- --c
ilyen alaku a hutoleszorito, es a zalman tul alacsony ehhez, tehat a ket fuggoleges szarbol kene levagnom de abbol meg nem tudok. Problatm mar befottes gumivalmeg drottal
Elküldve: 2004. 01. 12. 10:08
idézet:
Ezt írta Babarr:
Nos nalam az eredeti huto leszoritoja tul nagy a Zalmanhoz.[/quote]
Hátőő.. Lehet, hogy én megfordítottam az eredeti leszorítót, vagy másfajta van neked, mint nekem. Én már csak arra emlékszem, hogy kb. fél órát szenvedtem, mire sikerült rárakni.![]()
Elküldve: 2004. 01. 12. 10:17
Van itt meg egy problema ez mar eleg komoly:
A konfigot latjatok lejjebb. A problema a kovetkezo. Kb 2 hete egy kiegyenesitett biztostu (ezzel is probalkoztam a hutonel
Nos 5 napja elszallt a hang, szep folyamatosan, eloszor azt hittem az alaplapi hangkartya a gaz, mert csuzskalt az 5.1-en a hang mindenfele, ugyhogy vettem egy uj ic7-est, de ezzel is szar volt a hang, sot itt mar csak 1 hangszoro szolt az 5+1bol. Kiderult tehat, hogy a hangfal szallt el. Nos az uj alaplappal is elojottek a problemak 2-3ik bekapcsolas utan.
Fogtam magam, lementem gepterembe, szeteszedtem egy kolis gepet (koliban lakom ugyanis) es kicsereltem a ket tapot. Egy 300W-os Codegen kerult az 360W-s Chieftec helyére. Ezzel a gép elkzedett bebootolni, de amikor a csippanashoz ert akkor leallt. Kiszedtem belole a tv tuner kartyat es megforditottam a tap csatlakozot a konektorba, es tok jol ment. Kozben a chiefteccel teszteltem egy a szetszedett kolis gepet, az is korrekt volt. Visszatettem a chieftecet a sajatomba, felmentem szobamba, ment szepen, egeszen estig. Este le akartam allitani, erre vacakolt megint nem allt le csak 5 perc alatt.
Korabban volt meg egy ilyen effekt, hogy ha a tvkabel hozzaert a hazhoz akkor komoly szikrakat vetett, sot volt nehanyszor hogy komolyan foldhozvagott. Ezert is vettem ki tesztelesnel a tunerkartyat, gondoltam fel van toltodve statikusan. Na de most nincs benne, es megsem megy rendesen.
any idea :confused:
Elküldve: 2004. 01. 12. 10:37
idézet:
Ezt írta Babarr:
Van itt meg egy problema ez mar eleg komoly:
...
any idea :confused:[/quote]
A lassú leállásnak szerintem nincs köze az áramhoz, ott máshol kell keresni a problémát. Nekem a Logitech billentyűzet-szoftvere csinálta.
Azt próbáltad már, hogy elviszed a géped máshova, és másik konnektorral próbálod? Nem lehet, hogy csak a hosszabbítóban ment valami gallyra? :confused:

Súgó
A téma zárva.