HWSW Informatikai Kerekasztal: ABIT IC7 [i875] - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ABIT IC7 [i875] Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Dév 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 06. 09:51

idézet:
Ezt írta td:

Én olyan pletykát is hallottam, hogy a ic7-max3-akhoz a 875P chipsetet válogatják az Abit-ék, így ezek a lapok pár %-al jobb memó kezeléssel rendelkeznek, mint az ic7, ic7-g.

Üdv: Dan
[/quote]

No igen. Stigerdf is mondott olyasmit, hogy a MAX3-ak 1-2%-kal gyorsabban kezelik a memóriát, mint kevésbé MAXimalista testvéreik. Viszont ez kb. 50-60%-os árkülönbség kicsengetésével "élvezhető", ami nem feltétlenül éri meg. Elég gyorsak a sima IC7/IC7-G lapok is. ;)
ABIT IC7-MAX3 + Zalman ZM-NB47J / Intel P4 2.6C + Zalman CNPS7000-Cu / "Brand" :) 2*512 PC2700
ASUS V9280TD + Zalman ZM80C-HP  + Zalman ZM-OP1 / Samsung SyncMaster 755DFX
Samsung SP1213C / Seagate ST3160023AS / Seagate ST3120022A / Pioneer DVR-108 / TEAC CD-W552E
Philips PSC705 + Logitech X-530 / Logitech Cordless Desktop MX / Thermaltake Silent Purepower 420

#322 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 10:08

idézet:
Ezt írta Dév:
Akartam már kérdezni tőled.. Teljesen leszedted az OTES-t, vagy csak a ventit húztad le az alaplapról?
Ha az utóbbi variáció van életben, akkor jön a következő kérdés, mely szerint lehúzott ventivel is világítanak-e a ledek? :)
Mer' az nekem kell, olyan szép, és már úgy megszoktam. :D
[/quote]
Venti és a légcsatorna is le van szedve.
Világít... sajnos. Mivel én a kék színt részesíteném előnyben, valaszeg le is festem valamivel őket és majd 2db 12cm-es kék házventi adja majd a feelinget. :D
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#323 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 15:51

idézet:
Ezt írta Dév:

No igen. Stigerdf is mondott olyasmit, hogy a MAX3-ak 1-2%-kal gyorsabban kezelik a memóriát, mint kevésbé MAXimalista testvéreik. Viszont ez kb. 50-60%-os árkülönbség kicsengetésével "élvezhető", ami nem feltétlenül éri meg. Elég gyorsak a sima IC7/IC7-G lapok is. ;)
[/quote]

Ugy is van, de nem valogatas, hanem a kisse finomitott tervezes, es BIOS miatt.

A +50-60 szazalekrol az a vicc jut eszembe, hogy:
- Elvtars! Igaz az hogy Lenin homoszexualis?
- Igaz. De mi nem ezert szeretjuk.

Vagyis nem csak az a plusz kis teljesitmeny kerul annyiba amennyibe ;) Tovabbi fontos kulcsszavak: Prescott tamogatas, OTES, SecureIDE, egy rakas SATA cucc, es persze a jo erzes hogy neked is ilyen van :D
Stating: "I fight for peace" is bullshit. It's just like if you would say: "I fuck for virginity".

#324 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 17:39

idézet:
Ezt írta Stingerdf:

Ugy is van, de nem valogatas, hanem a kisse finomitott tervezes, es BIOS miatt.

A +50-60 szazalekrol az a vicc jut eszembe, hogy:
- Elvtars! Igaz az hogy Lenin homoszexualis?
- Igaz. De mi nem ezert szeretjuk.

Vagyis nem csak az a plusz kis teljesitmeny kerul annyiba amennyibe ;) Tovabbi fontos kulcsszavak: Prescott tamogatas, OTES, SecureIDE, egy rakas SATA cucc, es persze a jo erzes hogy neked is ilyen van :D
[/quote]

Kissé szkeptikus vagyok a kulcsszavaiddal kapcsolatosan. Nézzük sorban:
- Prescott támogatás: Mostani számítások szerint egyetlen (a 3,4E) S478 Prescottot nem támogatja az IC7(-G). Ezért nem igazán érdemes Max3-at venni.
- OTES: Állati hangos, és vhol olvastam egy tesztet, ahol kemény 4 MHz FSB-vel ment kevesebbet, ha levették a lapról (mindkettő 300 fölött). Ez csak hardcore tuningosoknak érheti meg.
- SecureIDE: Van valaki, akinek valaha is eszébe jutott ilyen igény az otthoni gépére?
:confused:
- "egy rakás SATA cucc": Az IC7-G-hez képest a Silicon Image chip nem 2, hanem 4 SATA csatornát tud kezelni, ezzel lehetővé téve akár a RAID 0+1 működtetését is. Plusz a két SATA csatorna az ICH5R-en, 4 IDE eszköz a két csatornán, 5 PCI eszköz, 8 USB 2.0, Firewire, stb. Mindez 266 MB/s-os SB2NB sávszélességre... :rolleyes: Kissé túlzásnak tűnik, nem?

Szerintem a fentiek alapján az IC7-G tökéletes megoldás minden otthoni felhasználónak.

#325 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 17:59

idézet:
Ezt írta ekoder:

Kissé szkeptikus vagyok a kulcsszavaiddal kapcsolatosan. Nézzük sorban:
- Prescott támogatás: Mostani számítások szerint egyetlen (a 3,4E) S478 Prescottot nem támogatja az IC7(-G). Ezért nem igazán érdemes Max3-at venni.
- OTES: Állati hangos, és vhol olvastam egy tesztet, ahol kemény 4 MHz FSB-vel ment kevesebbet, ha levették a lapról (mindkettő 300 fölött). Ez csak hardcore tuningosoknak érheti meg.
- SecureIDE: Van valaki, akinek valaha is eszébe jutott ilyen igény az otthoni gépére?
:confused:
- "egy rakás SATA cucc": Az IC7-G-hez képest a Silicon Image chip nem 2, hanem 4 SATA csatornát tud kezelni, ezzel lehetővé téve akár a RAID 0+1 működtetését is. Plusz a két SATA csatorna az ICH5R-en, 4 IDE eszköz a két csatornán, 5 PCI eszköz, 8 USB 2.0, Firewire, stb. Mindez 266 MB/s-os SB2NB sávszélességre... :rolleyes: Kissé túlzásnak tűnik, nem?

Szerintem a fentiek alapján az IC7-G tökéletes megoldás minden otthoni felhasználónak.
[/quote]

Nos hat akkor.

Prescott tamogatas: Azt gondolom Te is sejted, hogy a fogyasztas nem a CPU-ra nyomott matricatol fugg. Ez azt jelenti, hogy ha egy 2.8E-t meghuzol 3,4 GHz kore/fole, akkor az bizony kemenyen ugyanannyit fog fogyasztani, mint ha alapbol annyi lenne, szegeny IC7-nek pedig komoly nehezsegei akadnak majd tapellatas teren. Forrongo kondik, egeto feszstabok, hidd el, nem lesz egy tul kellemes.

- OTES: Nana. Annyira azert nem hangos, bar nem is tul csondes (hallgattad mar?). Es ajanlok egy remek programot hozza: Speedfan. Pillanatok alatt elcsendesedik. Ja, hogy igy ertelmet veszti? Hat nem! Egyreszt meg igy is lesz benne levegoaramlas, masreszt meg attol meg ott maradnak azok a baromi nagy alu hutobordak a feszstabokon, amik passzivan is eleg jo szolgalatot tesznek. Plane ha a semmihez hasonlitjuk.
Es meg valami. Ne probaljunk szamadatokban konkretizalni. Abban mindenki egyetert, hogy a kimeno feszultseg igy stabilabb lesz, nemi meleg levegot is elhuz a cucc a proci mellol, es nem utolso sorban a tapellato elektronikus alkatreszeinek elettartamat is noveli.

- SecureIDE: Van :) Elkertem egy ismerosomtol az ovet, es mindket otthoni gepemben hasznalom, de csak a "tarolo" vincsiken, amin fontos adatok vannak. Persze hogy vannak hibai, de ahhoz kepest, hogy "ingyen" kapod, nagyon ugyes es okos megoldas.

- Rakas SATA cucc: A "sima" IC7-hez kepest nagy elorelepes. Jol johet a plusz csatlakozo. Az IC7-G-hez kepest persze mar nincs sok jelentosege, de abban megegyezhetunk, hogy rossznak nem rossz. Ez csak egy ok a sok kozul a MAX3 mellett.

- Mindez 266 MB/sec-re: Jo, ez mar csak kotekedes ;) De cserebe en is: Ha tuningolsz, akkor linearisan no ez is. Nalam peldaul most is 310 MB/sec korul van, mert az FSB-vel a Hub-Link sebessege is no :cool:
Stating: "I fight for peace" is bullshit. It's just like if you would say: "I fuck for virginity".

#326 Felhasználó inaktív   odi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 06. 19:11

Sziasztok! Nekem is ic7 van és mostanában néha van hogy 20-30 másodpercet is elszöszmötöl bootoláskor a hardverek detektálásánal. :confused: win reinstal után is csinálja.Beteg lesz? Nektek nem sz@rakodik néha???

#327 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 21:20

idézet:
Ezt írta odi:
Sziasztok! Nekem is ic7 van és mostanában néha van hogy 20-30 másodpercet is elszöszmötöl bootoláskor a hardverek detektálásánal. :confused: win reinstal után is csinálja.Beteg lesz? Nektek nem sz@rakodik néha???[/quote]

Szerintem tiltsd le a BIOS-ban az osszes felelsleges eszkozt, vagyis mindent amit nem hasznalsz. RAID vezerlo, ures IDE csatornak, hangchip, stb. Iziben gyorsabb lesz, hidd el.

#328 Felhasználó inaktív   odi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 21:50

Nem mindig csinálja, csak néha.Most meg olyat produkál (win instal után vagyok 5 órával), hogy a játék telepítése közben újraindult, és a "rendszer súlyos hiba után állt helyre."..Agyam eldobom összetaposom! :mad:

#329 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 22:15

idézet:
Ezt írta odi:
Nem mindig csinálja, csak néha.Most meg olyat produkál (win instal után vagyok 5 órával), hogy a játék telepítése közben újraindult, és a "rendszer súlyos hiba után állt helyre."..Agyam eldobom összetaposom! :mad:[/quote]

Milyen tápegységet használsz? Tuningolsz?
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#330 Felhasználó inaktív   odi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 22:35

idézet:
Ezt írta XC-biker:

Milyen tápegységet használsz? Tuningolsz?
[/quote]Semmi tuning.....konfig: abit ic7, p4 celeron 2,4ghz, inno3d geforce fx 5600 128mb/128bit, d-link 520+ hálókártya, alc 650, 2*256mb samsung ddr, 400watt mercury táp, 40gb maxtor win, 16/48 nec dvd, 52/24/52 samsung író.

#331 Felhasználó inaktív   Skylark 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 02. 07. 09:33

Látom Te is Zalman 7000-et használsz. Érdekelne, hogy mennyit csökkentett a hőmérsékleten az előző hűtődhöz képest. Kropacsekhez hasonlóan nekem is 44-60°C között ingadozik a proci hőm., de egy "ősrégi" Coolink Cool Tank1 Breezevel. Érdemes lecserélnem?

#332 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 07. 09:59

idézet:
Ezt írta Stingerdf:

Nos hat akkor.

Prescott tamogatas: Azt gondolom Te is sejted, hogy a fogyasztas nem a CPU-ra nyomott matricatol fugg. Ez azt jelenti, hogy ha egy 2.8E-t meghuzol 3,4 GHz kore/fole, akkor az bizony kemenyen ugyanannyit fog fogyasztani, mint ha alapbol annyi lenne, szegeny IC7-nek pedig komoly nehezsegei akadnak majd tapellatas teren. Forrongo kondik, egeto feszstabok, hidd el, nem lesz egy tul kellemes.

- OTES: Nana. Annyira azert nem hangos, bar nem is tul csondes (hallgattad mar?). Es ajanlok egy remek programot hozza: Speedfan. Pillanatok alatt elcsendesedik. Ja, hogy igy ertelmet veszti? Hat nem! Egyreszt meg igy is lesz benne levegoaramlas, masreszt meg attol meg ott maradnak azok a baromi nagy alu hutobordak a feszstabokon, amik passzivan is eleg jo szolgalatot tesznek. Plane ha a semmihez hasonlitjuk.
Es meg valami. Ne probaljunk szamadatokban konkretizalni. Abban mindenki egyetert, hogy a kimeno feszultseg igy stabilabb lesz, nemi meleg levegot is elhuz a cucc a proci mellol, es nem utolso sorban a tapellato elektronikus alkatreszeinek elettartamat is noveli.

- SecureIDE: Van :) Elkertem egy ismerosomtol az ovet, es mindket otthoni gepemben hasznalom, de csak a "tarolo" vincsiken, amin fontos adatok vannak. Persze hogy vannak hibai, de ahhoz kepest, hogy "ingyen" kapod, nagyon ugyes es okos megoldas.

- Rakas SATA cucc: A "sima" IC7-hez kepest nagy elorelepes. Jol johet a plusz csatlakozo. Az IC7-G-hez kepest persze mar nincs sok jelentosege, de abban megegyezhetunk, hogy rossznak nem rossz. Ez csak egy ok a sok kozul a MAX3 mellett.

- Mindez 266 MB/sec-re: Jo, ez mar csak kotekedes ;) De cserebe en is: Ha tuningolsz, akkor linearisan no ez is. Nalam peldaul most is 310 MB/sec korul van, mert az FSB-vel a Hub-Link sebessege is no :cool:
[/quote]

Nem annyira a kötekedés szándéka vezérelt, mint a józan ész. ;)
Ha az Asus P4C800 és társai megbirkóznak mindenféle S478 Prescottal (nem csak a Power Design-ra gondolok, a nem Max IC7-ek azért nem viszik a nagyobb Prescottot, nem a magasabb frekvencia miatt), akkor a Rubycon-os, 4 fázisú procitáppal ellátott IC7-nek se lehet gond.

OTES-hez nincs az előzőekhez képest mondanivalóm, nem teljesen marhaság, de ezért nem éri meg a jelentős árkülönbséget.

SecureIDE: Otthon ki elől kell ennyire védekezned? Nálam ennyire nem turkál az asszony, még a gyerek se. :D

A 3114-es SI persze előrelépés az IC7-hez képest, de én végig az IC7-G-hez hasonlítottam a Max3-at.
Tuningolt NB2SB sebesség arányosan változik a rendszer sebességével, bár a vinyók ugye nem lesznek gyorsabbak. Ebben van vmi.

Viszont mindketten kifelejtettünk egy hasznos fícsört, ami nincs meg az IC7-G-ben, és nem hardcore tuningosok is hasznát látnák: A 3 V körüli VDIMM.

[ 2004. február 07.: ekoder szerkesztette a hozzászólást ]

#333 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 07. 11:26

idézet:
Ezt írta ekoder:

Nem annyira a kötekedés szándéka vezérelt, mint a józan ész. ;)
Ha az Asus P4C800 és társai megbirkóznak mindenféle S478 Prescottal (nem csak a Power Design-ra gondolok, a nem Max IC7-ek azért nem viszik a nagyobb Prescottot, nem a magasabb frekvencia miatt), akkor a Rubycon-os, 4 fázisú procitáppal ellátott IC7-nek se lehet gond.

OTES-hez nincs az előzőekhez képest mondanivalóm, nem teljesen marhaság, de ezért nem éri meg a jelentős árkülönbséget.

SecureIDE: Otthon ki elől kell ennyire védekezned? Nálam ennyire nem turkál az asszony, még a gyerek se. :D

A 3114-es SI persze előrelépés az IC7-hez képest, de én végig az IC7-G-hez hasonlítottam a Max3-at.
Tuningolt NB2SB sebesség arányosan változik a rendszer sebességével, bár a vinyók ugye nem lesznek gyorsabbak. Ebben van vmi.

Viszont mindketten kifelejtettünk egy hasznos fícsört, ami nincs meg az IC7-G-ben, és nem hardcore tuningosok is hasznát látnák: A 3 V körüli VDIMM.

[ 2004. február 07.: ekoder szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Amiota az ASUS ket fazisu tapellatot rakott a P4G8X-re, en azt sem hiszem el, amit kerdeznek ;)
Nem ketseges, hogy mukodni fog a Prescott vele, de kerdes, hogy milyen aron? Szinte tuti, hogy egy ev hasznalat utan elkezd majd fagyni a gep, es szep lassan megdoglik a tapellato. Azokat az alkatreszeket egyszeruen nem erre terveztek.
ABIT-eknal mas a helyzet, ok talan egy kicsit elorelatobbak. Egyszeruen errol van szo. Es mindezt nagyon helyesen teszik!

Jah, es meg valami. Volt alkalmam kiprobalni egy Prescott-ot, es hat hogy is mondjam... mig a 3.2-es Nortwhood-al a MAX3 tapellatoja kenyelmesen, 36-37 fok korul szaladgalt epphogycsak langyos hutobordakkal, a Prescottot beteve ez az ertek rogton felugrott 45-re, a feszstabok pedig szabaly szeruen egetni kezdtek. Meg az OTES is epphogycsak megbirkozik vele. Kepzeljetek el ugyanezt egy szellozes nelkuli hazban :/ Szoval ez is alatamasztja, hogy nem kamu az az ajanlas.

Igy igaz, szepen kifelejtettuk a Vdimm-et, pedig az tenyleg fontos.

[ 2004. február 07.: Stingerdf szerkesztette a hozzászólást ]

#334 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 08. 13:12

Sima IC7 1.1-gyel és Epox 4PCA3i-vel is megy a Prescott. :)
IC7-en a proci környéke szinte izzik, Epox-on "csak" nagyon meleg van...

[ 2004. február 08.: fLeSs szerkesztette a hozzászólást ]

#335 Felhasználó inaktív   Dév 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 10:57

Hogy azért segítsünk is egymásnak.. :)

idézet:
Ezt írta odi:
...2*256mb samsung ddr, 400watt mercury táp,...[/quote]

Valószínűleg itt lesz a kutya (vagy legalábbis a fagyi) elásva.

A helyedben a 400W-os Mercury táp(?)-ot szépen kiszerelném a gépből, és elvinném jó messzire, majd raknék a gépbe egy normális tápot. Chieftec, Enermax, Aopen, Thermaltake, Zalman. Ha nagyon kevés a péz, akkor DTK, de mindenképp minőségi táp legyen! Olvasgass utána..

Másik lehetséges problémaforrás a kétes hírű és eredetű "Samsung" memória lehet. Javaslom egy jó alapos [url="http://"http://www.memtest86.com"]Memtest[/url] lefuttatását egyenként a modulokra, és ha hibás valamelyik, akkor vissza boltba, ha még garis..

A tápot mindenképp érdemes lenne kicserélned, mert a Mercury tápok amolyan időzített bombák, és ha meghal, akkor könnyen viheti magával a procit, alaplapot, vinyót, stb.. SZVSZ nem éri meg ezen spórolni ilyen gépeknél..
ABIT IC7-MAX3 + Zalman ZM-NB47J / Intel P4 2.6C + Zalman CNPS7000-Cu / "Brand" :) 2*512 PC2700
Samsung SP1213C / Seagate ST3160023AS / Seagate ST3120022A / Pioneer DVR-108 / TEAC CD-W552E
Philips PSC705 + Logitech X-530 / Logitech Cordless Desktop MX / Thermaltake Silent Purepower 420

#336 Felhasználó inaktív   odi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 20:12

idézet:
Ezt írta Dév:
Hogy azért segítsünk is egymásnak.. :)

Valószínűleg itt lesz a kutya (vagy legalábbis a fagyi) elásva.

A helyedben a 400W-os Mercury táp(?)-ot szépen kiszerelném a gépből, és elvinném jó messzire, majd raknék a gépbe egy normális tápot. Chieftec, Enermax, Aopen, Thermaltake, Zalman. Ha nagyon kevés a péz, akkor DTK, de mindenképp minőségi táp legyen! Olvasgass utána..

Másik lehetséges problémaforrás a kétes hírű és eredetű "Samsung" memória lehet. Javaslom egy jó alapos [url="http://"http://www.memtest86.com"]Memtest[/url] lefuttatását egyenként a modulokra, és ha hibás valamelyik, akkor vissza boltba, ha még garis..

A tápot mindenképp érdemes lenne kicserélned, mert a Mercury tápok amolyan időzített bombák, és ha meghal, akkor könnyen viheti magával a procit, alaplapot, vinyót, stb.. SZVSZ nem éri meg ezen spórolni ilyen gépeknél..
[/quote]Azt hiszem lecserélem majd.......köszi

;)

#337 Felhasználó inaktív   Andreas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 22:06

idézet:
Ezt írta ekoder:

Ugyanebben a cipőben járok, de csak az 1.x (talán 1.6?) BIOS óta. 2,8C egy Zalman CNPS7000-Cu alatt egy TT XASER III házban, alapon 47-49 fok, terhelve felmegy 65 fokig is. Húzva alig van különbség, hűtőt leszedtem, feltettem min. 5-ször, rápróbáltam egy GT 4350-et, két-három fokkal rosszabb.
Szerintem ne foglalkozz vele, az enyém nem fagy 3,5 GHz-en se, a hőmérséklet már nem igazán izgat... ;)
[/quote]

Szintén zenész. Terheletlenül 45 fok, fél óra játék után 62,5 fok (P4 3GHz, Codegen 6049 ház 420W táppal, egy Glacial tech Igloo 4350 hűtővel) Még megpróbálom mennyit jelent fokokban egy réz hűtő, utána ejtem a témát.

Update: hátfalra felkerült egy 8x8 cm tápventi -> 56,5 fok terhelve :cool:

[ 2004. február 10.: Andreas szerkesztette a hozzászólást ]

#338 Felhasználó inaktív   Kropacsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 12:10

Mit szóltok a legújabb BIOS frissítéshez?
Prescott!

No de ki fog ilyen gagyi procit venni a gépbe???

Reméljük a 3,4 GHz-es Prescott már jó lessz :-)

Legalább majd tudom az alaplapomat sokáíg dolgoztatni még: remélem még 2-3 év benne van...
Utána majd 5 GHz-nél megint belépek :-)

Ahoj

#339 Felhasználó inaktív   Dév 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 10. 12:17

Az enyém már az alpa BIOS-szal is támogatta a Prescott-ot, bibibí! :D

Nem, mintha nagyon érdekelne.. :rolleyes: ;) :D

#340 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 02. 10. 16:08

Dév!

Visszakaptad már a fényképező gépedet? ;)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.