HWSW Informatikai Kerekasztal: Azureus - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Azureus a torrent kliens

#111 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 02. 19:54

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 17:49

Próbálgattam a BitTornádót, de nem igazán volt hatékony, meg elég rossz, hogy minden egyes letöltendő fájlnak nyissak egy újabb ablakot..
A bitcometet még nem próbáltam, de akkor majd...

Szia!

Érdekes nekem meg nagyon bejön, többek között azért is, mert így - ha újra kell telepíteni azt a fránya Windowst - akkor az egész rendszer újbóli telepítése után képes folytatni a letöltéseimet és a visszatötéseimet.

Na, persze még az is jó benne, hogy nem fogja meg a hálózatot sem, így böngészni és levelezni is képes vagyok.

Ami az ablakokat illeti: minimalizálva a tálcára ül, így aztán ez egyáltalán nem zavaró.

Cilinder

#112 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 09:08

Idézet: Cilinder - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 21:54

Szia!

Érdekes nekem meg nagyon bejön, többek között azért is, mert így - ha újra kell telepíteni azt a fránya Windowst - akkor az egész rendszer újbóli telepítése után képes folytatni a letöltéseimet és a visszatötéseimet.

Na, persze még az is jó benne, hogy nem fogja meg a hálózatot sem, így böngészni és levelezni is képes vagyok.

Ami az ablakokat illeti: minimalizálva a tálcára ül, így aztán ez egyáltalán nem zavaró.

Cilinder

Erre mind képes az Azureus is ;)

#113 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 12:17

Idézet: beeci - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 10:08

Erre mind képes az Azureus is ;)

Korábban ezt használtam, de nem vált be, mert én nem tudtam beállítani, hogy ezek így működjenek.
DE, ha Te tudod, hogy mit kell beállítanom, hogy így működjön a program, akkor azt szívesen elolvasom.

#114 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 13:36

Idézet: Cilinder - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 14:17

Korábban ezt használtam, de nem vált be, mert én nem tudtam beállítani, hogy ezek így működjenek.
DE, ha Te tudod, hogy mit kell beállítanom, hogy így működjön a program, akkor azt szívesen elolvasom.

1. Windows újratelepítés után csak elő kell szedni a .torrent állományt és ugyanazt a letöltési helyet megadni neki ami a régi windowsnál volt ;)
2. Autospeed plugin megoldja a letöltés közbeni böngészési problémákat
3. beállítások -> kezelőfelület ->Tálcaikon engedélyezése, bezáráskor a Tálcára kicsinyít, Kis méretben a Tálcára ül

Ennyire egyszerű.

#115 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 13:53

Idézet: beeci - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 14:36

Na ez az amire szükségem van. :)
Nem értem, hogy az Azureus beépített korlátozója ellenére miért nem tudok böngészni... :(

http://azureus.sourceforge.net/plugin_deta...lugin=autospeed
itt kettő is meg van adva, melyiket célszerű letölteni? :think:

Szerkesztette: Warton 2005. 10. 03. 13:54 -kor

#116 Felhasználó inaktív   Cilinder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 13:58

Idézet: beeci - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 14:36

1. Windows újratelepítés után csak elő kell szedni a .torrent állományt és ugyanazt a letöltési helyet megadni neki ami a régi windowsnál volt ;)
3. beállítások -> kezelőfelület ->Tálcaikon engedélyezése, bezáráskor a Tálcára kicsinyít, Kis méretben a Tálcára ül

Ennyire egyszerű.

Érdekes, mert most a BitTornádóban így van beállítva, de az Azureusban ezek nem működtek. :confused:

DE nem csak ez volt a gond, hanem az is, hogy a program használatakor DNS gonddokkal küzdöttem.

Na mindegy, mert a BitTornádó jó, és nekem teljesen megfelel.

#117 Felhasználó inaktív   Zollie 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 03. 14:00

Nem tudja valaki, hogy a routert hülyeségeit hogy lehet kiküszöbölni? Amióta van, nem megy az Azureus, mert hibát észlel a TCP portnál.

#118 Felhasználó inaktív   Michael 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 14:08

Idézet: Zollie - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 15:00

Nem tudja valaki, hogy a routert hülyeségeit hogy lehet kiküszöbölni? Amióta van, nem megy az Azureus, mert hibát észlel a TCP portnál.

A routerben forwardolj neki egy portot, pl a 6881 et es add meg a belso halos ip cimet is.

#119 Felhasználó inaktív   Zollie 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 14:12

Idézet: Michael - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 15:08

A routerben forwardolj neki egy portot, pl a 6881 et es add meg a belso halos ip cimet is.

Öhh...És pontosan meg tudnád írni, hogy mit állítsak be, mert nem akarom még elrontani az internetet, mert volt már rá példa.

#120 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 03. 14:16

Idézet: Michael - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 16:08

Ne pont a 6881 -et, válassz ki egy másikat, mert sok ISP és sok trackerben tiltott a 6881, szinte bármit pl. ilyet 23456.

#121 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 04. 06:34

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 19:16

Nektek sem mukodik a torrentek sorrendjenek valtoztatasa, vagyis a move up, down stb. parancsok?

Nem csupán arról van szó, hogy nem sorrend szerint rendezi a torrenteket, hanem mondjuk név alapján? A torrent neve előtti szám mutatja a sorrendet.
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#122 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 11:08

Van valakinek valamilyen (jo, rossz) tapasztalata az uj, 2.3.0.6-os verzioval?

#123 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 14:11

Idézet: Zollie - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 15:12

...mert nem akarom még elrontani az internetet, mert volt már rá példa.

b@szki, akkor nálam a múlt héten ezért nem működött a net...

Zollie elrontotta az egész internetet...

bazz...

:D  :D  :D

bocs, ezt nem lehetett kihagyni!

az új verzió nálam gyorsabb, jobb
sokkal hamarabb tud teljes sebességgel tölteni
(igaz mac-en, de a progi ugyanaz)
Apple Macbook

Intel 875 PBZ BONANZA - P4 3GHz NW - 1GB CORSAIR PRO PC3200 - Zalman Cu - Plextor 716A - 4x160GB HDD

#124 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 14:59

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 11:08

Van valakinek valamilyen (jo, rossz) tapasztalata az uj, 2.3.0.6-os verzioval?

Mondjuk a netsebességem sajnos nem tízszerezte meg, de azért jónak tűnik... :)

Btw, a statisztika lapon megjelent egy Vivaldi fül, azon milyen információk vannak? Van ott egy nagy ponthalmaz letöltéskor, ms és error értékekkel...

#125 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 21:19

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 16:31

Hat mert mondjuk ha egyszerre be van rakva mondjuk 20 torrent amiben van jatek, film, zene, akarmi, akkor konnyebben atlatod oket ha kategoriakba sorolsz.
Minden kategorianak lesz egy nyomogombja jobb felul es ott lehet aztan navigalni.

Hello

Ez nagyon jó köszi, már nagyon hiányoltam valami kategorizálást.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#126 Felhasználó inaktív   masonic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 22:46

Üdv, nézzétek meg ezt P2P, Informatika portál

#127 Felhasználó inaktív   David:) 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 23. 20:39

Idézet: lpmorpheus - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 20:37

Szerintem töröld le Azureus-t és folytasd BitComet-tel. Melegen ajánlom mindenkinek a BitCometlegújabb béta verzióját minden torrentezőnek. Hogy miért ajánlom BitComet-et Azureus helyett:

1. Azureus rettentően sok beállítást igényel a zökkenőmentes működéshez, és ezenkívül még rengeteg bug-ja van.
2. BitComet, csak a legszükségesebb beállításokat tartalmazza, és ezeket a lehető legegyszerűbben beállíthatjuk. Nem kell hozzá JAVA, ami sokat dob a sebességén, és még nagy méretű torrentek, és sok kapcsolat esetén sem foglal annyi memóriát, mint Azureus. (Fél évig használtam non-stop az Azureus-t. 2.1.0.4-et és 2.2.0.0-t is. És amíg Azureusnak az általam beállított kapcsolódási szabályokkal kb 80-100MB memóriára volt szüksége, addig most a BitComet-nek ugyanezekkel a beállításokkal kb 16MB-ot foglalt.)
3. Egyetlen hátránya, hogy csak Windows-on fut. De akinek Linux-a van, az miért használna Azu-t? Viszont akinek Windows-a van, az szvsz mindenképpen BitComet-et használjon: http://download.bitc...01_unstable.exe

Nekem már egy hónapja non-stop megy ez a verzió, és eddig semmi probléma nem volt vele. Még csak meg sem fagyott.

Ha jól használható megbizható (egész éjjel felügyelet nélkül hagyott) torrentkezelő programot akarsz akkor mindenképpen az Azureus-t használd. A program rengeteg beállítást tartalmaz amelyekkel százszázalékig testre tudod szabni a programot nagy előnye még hogy 100%-osan MAGYAR KEZELŐFELÜLETTEL RENDELKEZIK valamint +41 különbözö nyelvet is tartalmaz. A program nagyon jól szemlélteti a letöltés állapotát töbféle grafikonnal. És még sorolhatnám az érveket tovább és tovább... Egyszóval az azureus a legjobb torrent kezelő alkalmazás, amit az alábbi webhelyről le is tölthetsz: http://azureus.sourceforge.net/

#128 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 20:42

Szerintem meg mindenki azt használ, amit akar. ;)

#129 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 10:39

Sziasztok.
Következö kérdésre szeretnék választ kapni ha tudja valaki a megoldást megköszönném.
Mit lehet olyankor tenni ha két torrent site ot használok az egyiken a 6881 es porton lehet letölteni a másikon 
a 80 as port az engedélyezett.Ugyebár azt azureusban átlehet irni de melyik portot használja a progi de nekem jó lenne a mind a kettöt tudnám egyszerre.Nem lehet külön-külön torrentekre portot adni?
Pl ez a HD ezen a porton a másik meg a másik porton ?Másik kliensel gondolom meglehet oldani de nekem az azureus a  fun.
Köszi ha tudja valaki a megoldást.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#130 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 10:50

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 11:39

Sziasztok.
Következö kérdésre szeretnék választ kapni ha tudja valaki a megoldást megköszönném.
Mit lehet olyankor tenni ha két torrent site ot használok az egyiken a 6881 es porton lehet letölteni a másikon 
a 80 as port az engedélyezett.Ugyebár azt azureusban átlehet irni de melyik portot használja a progi de nekem jó lenne a mind a kettöt tudnám egyszerre.Nem lehet külön-külön torrentekre portot adni?
Pl ez a HD ezen a porton a másik meg a másik porton ?Másik kliensel gondolom meglehet oldani de nekem az azureus a  fun.
Köszi ha tudja valaki a megoldást.

Szerintem több portot is használ egyszerre.
Én a routeren 6800-tól 7000-ig az összeset továbbdobtam, azt ha kell válogasson :Đ
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.