HWSW Informatikai Kerekasztal: Azureus - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Azureus a torrent kliens

#71 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 08. 14:46

Idézet: Hawkeye - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 17:33

Hali!

A napokban kezdtem a torrentezést, Azureus a kliensem. Alapjában véve tetszene, és nem fog vissza semmit a gépemen.

Van viszont egy gondom: rendszeresen az történik, hogy olyan 97-98 %-ban lejön az anyag, és megáll. A jel sárgán marad, tehát minden rendben, de órák-napok alatt sem fejezi be az anyag letöltését. Ennél nincs bosszantóbb a p2p világában, asszem.

Ha tudja valaki a megoldást, tegye már közzé, mert már ott tartok, hogy lehasítom az egész torrentes szart.   :doom:

Hawkeye

Szia Hawkeye. lehet hogy elfogynak a seederek, de esetleg nem lehet az, hogy betelt a disked, ahova menteni probalsz? ha windows alol torrentezel, akkor probald ki esetleg a bitcomet-et, hatha az jobban bevalik...
ps. nem talakoztunk mi mar az index polforuman? ;)
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#72 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 09:19

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. márc. 8., kedd - 7:34

NA igen ez van nekem is es ezzel MSN nem megy vmiert! :(((

#73 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:05

Idézet: JacKasske - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 10:19

NA igen ez van nekem is es ezzel MSN nem megy vmiert! :(((

Nálam megy....
Nemvágom sorry, nálam tényleg megy, remélem segít valaki, én többet nem tudok :(
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#74 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 11:42

Nemtudom nalam miert csinalja akkor ezt !!
Melyiket szedted le amugy oldalrol?

#75 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 12:57

Idézet: JacKasske - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 12:42

Nemtudom nalam miert csinalja akkor ezt !!
Melyiket szedted le amugy oldalrol?

Windows (Offline Installation)
(filesize: 15.1 MB)
Azthiszem ezt, de csak azthiszem, régvolt...
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms

#76 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 13:34

Sziasztok!

Mivel nem találtam Bitcomet topicot ide írom nem akartam újat nyitni és azért is mert a fentebbieket olvasva cseréltem le az Azureust Bitcometr! jol is müködik minden ok kivéve, hogy automatikusan nem hajlantó elindítani a letöltést! szoval ha rányomok a torentre nem tevődik be a bitcometbe és nem kezdődik a letöltés hanem megfagy a firefoxban nem töltödik be a torrent! más a helyzet ha már fut a Bitcomet mikor rányomok a torrentre mer akkor rögtön elindul a töltés! miért van ez hogyha nem fut a Bitcomet akkor nem indul a töltés? mit kell esetleg átállítanom? Azureussal sosem volt ilyen probléma...
The Sky Was Pink

#77 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 16:18

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 14:34

Sziasztok!

Mivel nem találtam Bitcomet topicot ide írom nem akartam újat nyitni és azért is mert a fentebbieket olvasva cseréltem le az Azureust Bitcometr! jol is müködik minden ok kivéve, hogy automatikusan nem hajlantó elindítani a letöltést! szoval ha rányomok a torentre nem tevődik be a bitcometbe és nem kezdődik a letöltés hanem megfagy a firefoxban nem töltödik be a torrent! más a helyzet ha már fut a Bitcomet mikor rányomok a torrentre mer akkor rögtön elindul a töltés! miért van ez hogyha nem fut a Bitcomet akkor nem indul a töltés? mit kell esetleg átállítanom? Azureussal sosem volt ilyen probléma...

Nem, Én maradok is...

#78 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 16:46

nekem is jobb lenne az azureus, mert akkor nem kene ezzel a qrva vine-nal pocsolodnom, de azureussal proxy gondjaim vannak. azureus a trckert latja ugyan, de nem tud kapcsolodni a kliensekhez es mas kliens se tud hozza. azureus tudorok, helpjetek pleeez :desperate smiley:

Szerkesztette: SFIJ 2005. 03. 10. 16:46 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#79 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 13:08

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 17:46

nekem is jobb lenne az azureus, mert akkor nem kene ezzel a qrva vine-nal pocsolodnom, de azureussal proxy gondjaim vannak. azureus a trckert latja ugyan, de nem tud kapcsolodni a kliensekhez es mas kliens se tud hozza. azureus tudorok, helpjetek pleeez :desperate smiley:

ha a trackert látja nem lehet proxy gond szerintem. ha látja ki tud menni, ha ki tud menni tud tölteni. lehet tényleg nemjó az azureus, sok ember kűzd vele. csak azt nem értem nálam mér megy?  :confused:  De tényleg, ezt nemértem  :omg:

#80 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 16. 15:39

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 13:08

ha a trackert látja nem lehet proxy gond szerintem. ha látja ki tud menni, ha ki tud menni tud tölteni. lehet tényleg nemjó az azureus, sok ember kűzd vele. csak azt nem értem nálam mér megy?  :confused:  De tényleg, ezt nemértem  :omg:

Nálam is tökéletesen működik. A tűzfal rendesen be van lőve, ha van?  :eek:
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#81 Felhasználó inaktív   kovge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 23:45

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 15:46

Nálam sem ment rendesen Azureus http proxy-val, viszont a Bitcomet csodálatosan. Azureus-nak beírtam szépen a proxyt, nem írt semmilyen hibaüzenetet, de nem a proxyn keresztül kapcsolódtam a peer-ekhez, mert 20k volt a max. letöltésem az átlag meg olyan 5-10k!
Aztán kipróbáltam a Bitcomet-et és el sem akartam hinni! Max. letöltés 180k az átlag torrenttől függően sokszor 100k körül is volt. Perzse semmi más nem változott csak a kliens, újra sem indítottam a gépet.
Szóval, ha proxyn keresztül akarsz tölteni akkor Bitcomet csakhát linux alatt ez ugye nem olyan kényelmes.

#82 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 15:06

Idézet: sadam - Dátum: 2005. márc. 16., szerda - 15:39

Nálam is tökéletesen működik. A tűzfal rendesen be van lőve, ha van?  :eek:

(linux, ha nem derült volna ki...)
macbook air 2014

#83 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 04. 22:01

Van ehhez a remek programhoz egy plugin, aminek Swing Web Interface a neve. Jól gondolom, hogy ez aqrra való, hogy alkalmasint a távolból web-es felületen keresztül tudjam "irányítani" a torrent kliensem?
Hogyan működik ez a dolog? Ha tudja valaki, kérem súgja meg!  :up:

Szerkesztette: MamaSaid 2005. 06. 04. 22:03 -kor

Mother always says, Sharing is Good

#84 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 15:53

Sziasztok Guruk!
Most kezdem én is az ismerkedést ezzel a témával, BitComet-em van. (Előtte már próbálkoztam Azureussal, de nagyon lefogta az amúgysem egy erőmű gépemet :D )
Szóval abban szeretnék segítséget kérni, hogy megtaláljam az optimális beállításait. A netem 512/128-as. Most csak azt állítottam be, hogy mennyi legyen a max down-upload, így tudok kb olyan 40-es átlaggal húzni.Ez azért nem olyan rossz, de nem lehetne ezt egy kicsit feljebb srófolni némi további beállításokkal?
Természetesen tudom, hogy sokat számít a seed/leecher arány is!
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv!
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#85 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 16:30

Idézet: Csiresz - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 16:53

Sziasztok Guruk!
Most kezdem én is az ismerkedést ezzel a témával, BitComet-em van. (Előtte már próbálkoztam Azureussal, de nagyon lefogta az amúgysem egy erőmű gépemet :D )
Szóval abban szeretnék segítséget kérni, hogy megtaláljam az optimális beállításait. A netem 512/128-as. Most csak azt állítottam be, hogy mennyi legyen a max down-upload, így tudok kb olyan 40-es átlaggal húzni.Ez azért nem olyan rossz, de nem lehetne ezt egy kicsit feljebb srófolni némi további beállításokkal?
Természetesen tudom, hogy sokat számít a seed/leecher arány is!
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv!

Én egy ideje megpróbálom nem megérteni, csak használni.
Pl.:mond meg nekem, GTA:SA-ra van durván 1000 seeder, és 32000 egyéb peer, és mégis csak kb 20-30-al jön  :rolleyes:
Néha meg csak egy kettő van, és jön 100-al.

Egyébként ha jól állítod be, jön full sávval.

#86 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 17:35

Na ezaz, ez a jól beállítás - full sáv kéne nekem! :D
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#87 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 16:51

Hello

Egy hete használom ezt a programot, a gépet mindig hagytam nyugodtan töltögetni, de most unalmamban gondoltam játszok egy picit, ezt flashget mellett is meg szoktam csinálni, és semmi gondom nem volt ugyanazzal a sebességgel töltött játék alatt is.
Viszont az Azureus a letöltési sebességemet levitte 5-10kB/s -re pedig a játék elött 40-45kB/s volt.
A feltöltési sebességem viszont ugyanaz maradt 13-16kB/s értéket végig tartotta.
Miért nem tudta a letöltést is tartani?
Miután kiléptem a játékból eltelt 10-15 perc mire a letöltést 30-40 közötti értékre tornázta fel, igy utána nem is piszkáltam a gépet. Ez viszont igy nem nagyon tetszik :( , azért játszanák is ;) .
Itt egy kép is róla.

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2005. 06. 10. 16:54 -kor

az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#88 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 16:01

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 17:30

Én egy ideje megpróbálom nem megérteni, csak használni.
Pl.:mond meg nekem, GTA:SA-ra van durván 1000 seeder, és 32000 egyéb peer, és mégis csak kb 20-30-al jön  :rolleyes:
Néha meg csak egy kettő van, és jön 100-al.

Egyébként ha jól állítod be, jön full sávval.

Naja én sem igazán értem a dolgot.
Ált. nekem is lassan jön a cucc. Egyszer volt szerencsém egy dvd filmhez ami 250 kval jött. Voltak még ilyen kiugró dolgok, de a többség marad a jó kis 20 k alatti szekcióban jobb esetben.

Gondolom ilyenkor a hiba nem nálunk hanem a többieknél van, vagyis teljesen le vannak terhelve ők is és ezért nem jut elég cucc nekünk. Vagy csak szimplán bunkók és be van állítva h ne legyen feltöltés.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#89 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 22:36

Egyébként én eddig bitspiritet használtam. És ezután is azt fogok.
Most kicsit kiprobáltam az azureust, hát mitnemondjak :D Azon kivül h tök lefogta a gépet mást nemtok elmondani.
Jó dolog a sok beállítás, csak épp sztem a többség nem tudja h mi mire való, mint ahogy én sem.

Szvsz sokkal jobb a bitspirit. Sokkal szimplább és érthetöbb és gyorsabb. Mindenki probálja ki  ;)

Szerkesztette: Valdy 2005. 06. 11. 22:37 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#90 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 09:04

Én is BitCometes vagyok, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Operán is úgy működik, hogy ha nincs elindítva a kliens, akkor a torrent file letöltése után elindul a Comet, de nem kerül be a letöltések közé, utána még egyszer meg kell nyitnom. De ez nem túl bosszantó hiba. Viszont, ha megy a Comet, akkor szaggat a San andreas. :)
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.