Szerintem töröld le Azureus-t és folytasd BitComet-tel. Melegen ajánlom mindenkinek a BitCometlegújabb béta verzióját minden torrentezőnek. Hogy miért ajánlom BitComet-et Azureus helyett:
1. Azureus rettentően sok beállítást igényel a zökkenőmentes működéshez, és ezenkívül még rengeteg bug-ja van.
2. BitComet, csak a legszükségesebb beállításokat tartalmazza, és ezeket a lehető legegyszerűbben beállíthatjuk. Nem kell hozzá JAVA, ami sokat dob a sebességén, és még nagy méretű torrentek, és sok kapcsolat esetén sem foglal annyi memóriát, mint Azureus. (Fél évig használtam non-stop az Azureus-t. 2.1.0.4-et és 2.2.0.0-t is. És amíg Azureusnak az általam beállított kapcsolódási szabályokkal kb 80-100MB memóriára volt szüksége, addig most a BitComet-nek ugyanezekkel a beállításokkal kb 16MB-ot foglalt.)
3. Egyetlen hátránya, hogy csak Windows-on fut. De akinek Linux-a van, az miért használna Azu-t? Viszont akinek Windows-a van, az szvsz mindenképpen BitComet-et használjon:
http://download.bitc...01_unstable.exe
Nekem már egy hónapja non-stop megy ez a verzió, és eddig semmi probléma nem volt vele. Még csak meg sem fagyott.