HWSW Informatikai Kerekasztal: Azureus - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Azureus a torrent kliens

#121 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 04. 06:34

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 19:16

Nektek sem mukodik a torrentek sorrendjenek valtoztatasa, vagyis a move up, down stb. parancsok?

Nem csupán arról van szó, hogy nem sorrend szerint rendezi a torrenteket, hanem mondjuk név alapján? A torrent neve előtti szám mutatja a sorrendet.
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#122 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 11:08

Van valakinek valamilyen (jo, rossz) tapasztalata az uj, 2.3.0.6-os verzioval?

#123 Felhasználó inaktív   centrino 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 14:11

Idézet: Zollie - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 15:12

...mert nem akarom még elrontani az internetet, mert volt már rá példa.

b@szki, akkor nálam a múlt héten ezért nem működött a net...

Zollie elrontotta az egész internetet...

bazz...

:D  :D  :D

bocs, ezt nem lehetett kihagyni!

az új verzió nálam gyorsabb, jobb
sokkal hamarabb tud teljes sebességgel tölteni
(igaz mac-en, de a progi ugyanaz)
Apple Macbook

Intel 875 PBZ BONANZA - P4 3GHz NW - 1GB CORSAIR PRO PC3200 - Zalman Cu - Plextor 716A - 4x160GB HDD

#124 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 14:59

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 11:08

Van valakinek valamilyen (jo, rossz) tapasztalata az uj, 2.3.0.6-os verzioval?

Mondjuk a netsebességem sajnos nem tízszerezte meg, de azért jónak tűnik... :)

Btw, a statisztika lapon megjelent egy Vivaldi fül, azon milyen információk vannak? Van ott egy nagy ponthalmaz letöltéskor, ms és error értékekkel...

#125 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 21:19

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 16:31

Hat mert mondjuk ha egyszerre be van rakva mondjuk 20 torrent amiben van jatek, film, zene, akarmi, akkor konnyebben atlatod oket ha kategoriakba sorolsz.
Minden kategorianak lesz egy nyomogombja jobb felul es ott lehet aztan navigalni.

Hello

Ez nagyon jó köszi, már nagyon hiányoltam valami kategorizálást.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#126 Felhasználó inaktív   masonic 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 29. 22:46

Üdv, nézzétek meg ezt P2P, Informatika portál

#127 Felhasználó inaktív   David:) 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 23. 20:39

Idézet: lpmorpheus - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 20:37

Szerintem töröld le Azureus-t és folytasd BitComet-tel. Melegen ajánlom mindenkinek a BitCometlegújabb béta verzióját minden torrentezőnek. Hogy miért ajánlom BitComet-et Azureus helyett:

1. Azureus rettentően sok beállítást igényel a zökkenőmentes működéshez, és ezenkívül még rengeteg bug-ja van.
2. BitComet, csak a legszükségesebb beállításokat tartalmazza, és ezeket a lehető legegyszerűbben beállíthatjuk. Nem kell hozzá JAVA, ami sokat dob a sebességén, és még nagy méretű torrentek, és sok kapcsolat esetén sem foglal annyi memóriát, mint Azureus. (Fél évig használtam non-stop az Azureus-t. 2.1.0.4-et és 2.2.0.0-t is. És amíg Azureusnak az általam beállított kapcsolódási szabályokkal kb 80-100MB memóriára volt szüksége, addig most a BitComet-nek ugyanezekkel a beállításokkal kb 16MB-ot foglalt.)
3. Egyetlen hátránya, hogy csak Windows-on fut. De akinek Linux-a van, az miért használna Azu-t? Viszont akinek Windows-a van, az szvsz mindenképpen BitComet-et használjon: http://download.bitc...01_unstable.exe

Nekem már egy hónapja non-stop megy ez a verzió, és eddig semmi probléma nem volt vele. Még csak meg sem fagyott.

Ha jól használható megbizható (egész éjjel felügyelet nélkül hagyott) torrentkezelő programot akarsz akkor mindenképpen az Azureus-t használd. A program rengeteg beállítást tartalmaz amelyekkel százszázalékig testre tudod szabni a programot nagy előnye még hogy 100%-osan MAGYAR KEZELŐFELÜLETTEL RENDELKEZIK valamint +41 különbözö nyelvet is tartalmaz. A program nagyon jól szemlélteti a letöltés állapotát töbféle grafikonnal. És még sorolhatnám az érveket tovább és tovább... Egyszóval az azureus a legjobb torrent kezelő alkalmazás, amit az alábbi webhelyről le is tölthetsz: http://azureus.sourceforge.net/

#128 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 20:42

Szerintem meg mindenki azt használ, amit akar. ;)

#129 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 10:39

Sziasztok.
Következö kérdésre szeretnék választ kapni ha tudja valaki a megoldást megköszönném.
Mit lehet olyankor tenni ha két torrent site ot használok az egyiken a 6881 es porton lehet letölteni a másikon 
a 80 as port az engedélyezett.Ugyebár azt azureusban átlehet irni de melyik portot használja a progi de nekem jó lenne a mind a kettöt tudnám egyszerre.Nem lehet külön-külön torrentekre portot adni?
Pl ez a HD ezen a porton a másik meg a másik porton ?Másik kliensel gondolom meglehet oldani de nekem az azureus a  fun.
Köszi ha tudja valaki a megoldást.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#130 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 10:50

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 11:39

Sziasztok.
Következö kérdésre szeretnék választ kapni ha tudja valaki a megoldást megköszönném.
Mit lehet olyankor tenni ha két torrent site ot használok az egyiken a 6881 es porton lehet letölteni a másikon 
a 80 as port az engedélyezett.Ugyebár azt azureusban átlehet irni de melyik portot használja a progi de nekem jó lenne a mind a kettöt tudnám egyszerre.Nem lehet külön-külön torrentekre portot adni?
Pl ez a HD ezen a porton a másik meg a másik porton ?Másik kliensel gondolom meglehet oldani de nekem az azureus a  fun.

Szerintem több portot is használ egyszerre.
Én a routeren 6800-tól 7000-ig az összeset továbbdobtam, azt ha kell válogasson :Đ
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#131 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 10:54

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 11:50

Szerintem több portot is használ egyszerre.
Én a routeren 6800-tól 7000-ig az összeset továbbdobtam, azt ha kell válogasson :Đ

Nekem nincs routeremde a kliensben nem csak 1 portot lehet beállítani?Nekem a portnál 6881 van belöve ,hogy azt használja :( Nem értem akkor.

#132 Felhasználó inaktív   Douglas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 11:24

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 10:39

Sziasztok.

Szerintem valami felreertes lehet itt nalad, a 80as porttal kapcsolatban.
Az valami http-s port.
Meghat nem is a torrent site donti el hogy te milyen porton toltesz, hanem te, azzal amit beallitasz a kliensben, legalabbis en igy tudom.
A 6881-en sokszor nem lehet tolteni, mert azt tenyleg nem szoktak engedelyezni a torrent siteok, gondolom azert nem mert az az alapertelmezett torrent port, es biztonsagi okokbol talan jobb ha azt nem hasznaljuk.
En a 6-ost atirtam 7-re, vagyis 7881 van beallitva es megy is minden igy.

#133 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 11:30

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 11:54

Nekem nincs routeremde a kliensben nem csak 1 portot lehet beállítani?Nekem a portnál 6881 van belöve ,hogy azt használja :( Nem értem akkor.

Akkor a megoldás két kliens használata.
Egyikben az egyik, másikban a másik beállítás.
Mást nem tudsz, szerintem.
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms

#134 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 20:39

Idézet: Douglas - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 12:24

Szerintem valami felreertes lehet itt nalad, a 80as porttal kapcsolatban.
Az valami http-s port.
Meghat nem is a torrent site donti el hogy te milyen porton toltesz, hanem te, azzal amit beallitasz a kliensben, legalabbis en igy tudom.
A 6881-en sokszor nem lehet tolteni, mert azt tenyleg nem szoktak engedelyezni a torrent siteok, gondolom azert nem mert az az alapertelmezett torrent port, es biztonsagi okokbol talan jobb ha azt nem hasznaljuk.
En a 6-ost atirtam 7-re, vagyis 7881 van beallitva es megy is minden igy.

Na igen a 80 as az http-s port,de furi ezen tudok csak onnan tölteni .Hát marad a két kliens csak az egy kicsit macerás.A Site is azt irja Blacklistes a 6881 tölcs bármi más porton viszont egyiken se indul csak a 80 as porton .Na mindegy köszi a helpet nektek.

#135 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 17:35

Lehet-e torrentenként limitálni a le avagy a feltöltés sebességét? És ha igen, hogyan?

#136 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 18:43

MISSION ACCOMPLISHED!! :smoker:

#137 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 18:46

Idézet: Warton - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 17:35

Lehet-e torrentenként limitálni a le avagy a feltöltés sebességét? És ha igen, hogyan?

Jobbklikk a torrentre -> Haladó -> Letöltési sebesség

Ami viszont érdekes, hogy nekem itt 20kB a minimum, amikor 40-45kB a teljes letöltési sávszélességem, így ez nem sokra jó kettőnél több torrent esetén. Az összes torrent sebessége is állítható, az alsó állapotsorban jobbklikk a LE részre, és ott lehet kiválasztani listából. Egyszerre nem mutatja az összeset, ha kisebbet akarsz kiválasztani a listánál, akkor válaszd az aktuálisan megjelentetett legkisebbet, majd újra jobb klikk, ekkor már lesz még kisebb érték is a listán.

Szerk.: mire bepötyögtem meg is lett... :)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 12. 27. 18:47 -kor

#138 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 19:15

Azért köszönöm! :respect:

Azért kellet mert egy torrentnél valakikhez 20-30 kával töltöttem fel és nem kaptam cserébe semmit ezen  torrent esetében lassan már 3.0-ás lesz az arányom és még nekem nem jött le teljesen a file. :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#139 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 19:29

Idézet: Warton - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 20:15

Azért köszönöm! :respect:

Azért kellet mert egy torrentnél valakikhez 20-30 kával töltöttem fel és nem kaptam cserébe semmit ezen  torrent esetében lassan már 3.0-ás lesz az arányom és még nekem nem jött le teljesen a file. :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

Persze, ha egy seeder van kezdetben, akkor a leecherek addig töltenek villám sebességgel amíg a sok-sok leechernek megvan. Ha már az elfogy, és mindenki a seedert nyaggatja akkor lassú...

3.0-s arányod elvileg az addig a pillanatig letöltött szeletekre igaz szerintem, ha jó a rendszer...

#140 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 19:42

2.2-es az arányom, de ha nem tiltogatom, korlátozom le az emberkéket akkor már simán lenne 3. Letöltöttem: 1.42 GB-ot és feltöltöttem 3.14 GB-ot, szóval 2 szer töltöttem fel és még egyszer sem jött le nekem, és elegem lett belőle. Ennyi.

Téma megosztása:

• (21 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.