HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#1241 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 22. 22:21

Idézet: DjPremier - Dátum: 2009. febr. 22., vasárnap - 22:11

Ök adták és az elsö havi számlában benne volt az ára is. :confused: Ez jelent vmit?

Azt, hogy a tied a modem, amit tőlük vettél. Így sajnos, ha tönkremegy, szintén neked kell gondoskodni a cseréről...

#1242 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 01:18

Egy darabig kölcsön modem marad  :( Köszi
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1243 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 09:50

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2009. febr. 22., vasárnap - 12:31

Nekem is, de az admin felületen azt írja már így is túlfizetésem van, szóval nem nagyon zavar. :D

Én is így vagyok vele...
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#1244 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 05. 22:17

Sziasztok.

Pár kérdésem lenne.
1. januárban lett meghosszabbítva a net és át is lett írva; eredetileg a muterom nevén volt, de hosszabbításkor a nevemre írattuk. Evvel kapcsolatba lenne kérdésem. Pl.: az online ügyfélszolgálatba amikor belépek az előfizetői adatoknál még mindig a muterom neve van, de a számlainformációkban meg az enyém.  :confused:

A másik kérdés, hogy 1 évre lett kötve?!
Szintén az online ügyf.szolg.-nál ez olvasható:
Szerződés időtartama: határozatlan idejű
Hűségidőszak: életbelépéstől számított 365 napig

Akkor most meg kell várni, hogy leteljen az 1 év vagy nem?

3. Modem.
Néha olyat csinál, hogy nem működik néha meg igen. Függetlenül, hogy a led-ek miről tájékoztatnak. És halk zúgó hangot is ad néha, szerintem a kondi kezdi megadni magát; ez a modem előtt ugyan ilyen volt, az is így ment tönkre. Az a fehér kicsi melegedős kínai.  :)

Mindenképp meg kell várni, hogy végleg kimúljon vagy így is kicserélik ingyen? Előzőt is ingyen cserélték, de az teljesen rossz volt.

Köcce.
Bye.

#1245 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 17:41

Idézet: StarT - Dátum: 2009. márc. 5., csütörtök - 22:17

Sziasztok.

Pár kérdésem lenne.
1. januárban lett meghosszabbítva a net és át is lett írva; eredetileg a muterom nevén volt, de hosszabbításkor a nevemre írattuk. Evvel kapcsolatba lenne kérdésem. Pl.: az online ügyfélszolgálatba amikor belépek az előfizetői adatoknál még mindig a muterom neve van, de a számlainformációkban meg az enyém.  :confused:

A másik kérdés, hogy 1 évre lett kötve?!
Szintén az online ügyf.szolg.-nál ez olvasható:
Szerződés időtartama: határozatlan idejű
Hűségidőszak: életbelépéstől számított 365 napig

Akkor most meg kell várni, hogy leteljen az 1 év vagy nem?

3. Modem.
Néha olyat csinál, hogy nem működik néha meg igen. Függetlenül, hogy a led-ek miről tájékoztatnak. És halk zúgó hangot is ad néha, szerintem a kondi kezdi megadni magát; ez a modem előtt ugyan ilyen volt, az is így ment tönkre. Az a fehér kicsi melegedős kínai.  :)

Mindenképp meg kell várni, hogy végleg kimúljon vagy így is kicserélik ingyen? Előzőt is ingyen cserélték, de az teljesen rossz volt.

Köcce.
Bye.

Az a tisztább ha ÜFSZ-t felhivod a szerzödés miatt.Askey modemed van?  :rolleyes:
Ha hüséged van elvileg szo nélkül cserélik,lehet rossz az a széria.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.6 Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual Channel,Asus EN8800GT 1GB,Belinea 17'',HP Deskjet 3550 printer,Leadtek WinFast TV2000 XP RM,Samsung 640GB,Ház:Thermaltake M9 series.Táp:Thermaltake Power Station 520W.LG GH22NS40 DVD RW & LG DVD RW.

#1246 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 20:14

Kép

Ilyen (_katt_)? :D Keress egy villanyászt aki lecseréli benne a kondikat normálisakra, úgy már egy atomtámadást is ki fog bírni a cucc. :)

#1247 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 23:16

No, végre lejár a családban az egyik prepaid egyéves externet. Jó fej vagyok, gondoltam jobb a békesség, megeresztek egy faxot, hogy tudjanak róla, nem kívánom a jövőben igénybe venni a szolgáltatásaikat. Erre valami nő visszaírt, hogy csak postán áll módjukban elfogadni a lemondó nyilatkozatomat.  :omg:
Ad1: Magyar Posta, no comment... És mi van, ha sima levélben adom fel?
Ad2: Határozott idejű szerződést le se kellene mondani, nem hogy még a szolgáltatónak ezt el kelljen fogadni.
Mondjuk biztos, hogy minden szolgáltató igyekszik valahogy megnehezíteni a "vál(t)ást", de engem felháborít, ahogyan ezt teszik. Az én esetemben a jelek szerint adminisztratív eszközökkel próbálkoznak, ami minimum szánalmas. Egy szolgáltatónak nem az lenne a dolga, hogy szolgáltasson, és ha meg akarja tartani az előfizetőt, akkor mondjuk adjon valami "ellenállhatatlan" ajánlatot?  :think:

Szerk: Kieg: A dologban a legjobb: faxon kötöttem a szerződést...

Szerkesztette: desiderius 2009. 03. 07. 23:26 -kor

#1248 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 07. 23:22

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2009. márc. 7., szombat - 20:14

Kép

Ilyen (_katt_)? :D Keress egy villanyászt aki lecseréli benne a kondikat normálisakra, úgy már egy atomtámadást is ki fog bírni a cucc. :)

Igen sajnálattal közlöm, hogy igen. Ilyen askey van. Ma is vagy 10 percig sistergett mire hajlandó volt működni. Lehet, hogy egy jófej műszerész kicserélné olcsóm azt a kondit, de inkább hívom ügyf.szolg.-ot egy újért, remélem nem ugyan ezt hozzák, most D-link -et szórnak?  :D

#1249 Felhasználó inaktív   hybryd 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:40

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 8., vasárnap - 0:16

No, végre lejár a családban az egyik prepaid egyéves externet. Jó fej vagyok, gondoltam jobb a békesség, megeresztek egy faxot, hogy tudjanak róla, nem kívánom a jövőben igénybe venni a szolgáltatásaikat. Erre valami nő visszaírt, hogy csak postán áll módjukban elfogadni a lemondó nyilatkozatomat.  :omg:
Ad2: Határozott idejű szerződést le se kellene mondani, nem hogy még a szolgáltatónak ezt el kelljen fogadni.
Mondjuk biztos, hogy minden szolgáltató igyekszik valahogy megnehezíteni a "vál(t)ást", de engem felháborít, ahogyan ezt teszik. Az én esetemben a jelek szerint adminisztratív eszközökkel próbálkoznak, ami minimum szánalmas. Egy szolgáltatónak nem az lenne a dolga, hogy szolgáltasson, és ha meg akarja tartani az előfizetőt, akkor mondjuk adjon valami "ellenállhatatlan" ajánlatot?  :think:

Egyik ismerősömnek én intéztem hasonló felállásban náluk a netet még 2007 őszén. Tavaly mikor közeledett a szerződés vége jött a levél hogy ezentúl négyezer párszáz forint lesz majd a havidíj, de ugye ezt sokalta az ismerős ezért postai úton ajánlottan a tőlük kapott lemondó nyilatkozatot elküldve fel lett mondva. A csekkek azóta is jönnek a levelekre nem válaszolnak pedig lett már küldve fél tucat, fel lett hívva az ügyfélszolgálat, de ott se tudtak érdemelegeset mondani hogy mi van.

#1250 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:28

Idézet: hybryd - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 14:40

Egyik ismerősömnek én intéztem hasonló felállásban náluk a netet még 2007 őszén. Tavaly mikor közeledett a szerződés vége jött a levél hogy ezentúl négyezer párszáz forint lesz majd a havidíj, de ugye ezt sokalta az ismerős ezért postai úton ajánlottan a tőlük kapott lemondó nyilatkozatot elküldve fel lett mondva. A csekkek azóta is jönnek a levelekre nem válaszolnak pedig lett már küldve fél tucat, fel lett hívva az ügyfélszolgálat, de ott se tudtak érdemelegeset mondani hogy mi van.

Na, ma fel is hívtak azzal, hogy csak postai úton fogadják el... Merthogy ÁSzF, meg akármi...  :omg: Lezártuk azzal, hogy baromira nem érdekel, igazolni tudom, hogy felmondtam, mivel hívtak meg írtak, így az is bizonyított, hogy elért hozzájuk a közlés, szóval no comment, magukra vessenek, ha továbbra is számlázni akarnak...

Amúgy izgalmas adalék, ami szó szerint elhangzott az ügyintéző szájából: "...mögöttünk állnak a hatóságok..."  :think:

#1251 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 21:37

Felhívtam ügyf.szolg.-ot a rosszalkodó modem miatt, és nem cserélik ki. Pedig hűség van. 2 évvel ez előtt még kicserélték ingyen. Most pénzért sem cserélik, azt mondták vegyek ahol akarok.

#1252 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 22:12

Idézet: StarT - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 21:37

Felhívtam ügyf.szolg.-ot a rosszalkodó modem miatt, és nem cserélik ki. Pedig hűség van. 2 évvel ez előtt még kicserélték ingyen. Most pénzért sem cserélik, azt mondták vegyek ahol akarok.

Szerintem, ha nem szereld magad csomagod van, akkor a modem az övék, és nekik kell megoldaniuk, hogy legyen nálad net, ennek pedig feltétele a modem is. Nézz utána a szerződésedben.

#1253 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 22:49

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 22:12

Szerintem, ha nem szereld magad csomagod van, akkor a modem az övék, és nekik kell megoldaniuk, hogy legyen nálad net, ennek pedig feltétele a modem is. Nézz utána a szerződésedben.

Sajna ez a "szereld magad" konstrukció keretén belül hozzám került gagyesz kínai askey vacak. :)
Akkor nem jár az új modem ingyen. Gondolom. :s
Ha, veszek akkor annex a vagy b -set kell tudja valaki? T-com -os vonal.

#1254 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 23:04

Idézet: StarT - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 22:49

Sajna ez a "szereld magad" konstrukció keretén belül hozzám került gagyesz kínai askey vacak. :)

A szereld magad csomagokban nem szokott ingyen lenni a modem... Amúgy meg ja, venned kell valamit...

#1255 Felhasználó inaktív   DjPremier 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 01:00

Idézet: StarT - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 21:37

Itt egy kis info a hibárol és,hogyan csináld meg. :respect:

Askey

#1256 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 08:19

Idézet: StarT - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 22:49

Ha, veszek akkor annex a vagy b -set kell tudja valaki? T-com -os vonal.

Vegyél valamelyik aukciós oldalon vagy apróhirdetésben, 2-3 e Ft-ért adnak sokan. Annex B kell, kivéve Inviteles körzetekben. Általában 360R-eket adnak, de a 360T vagy 380T az igazi, főleg gyenge vonalra.

#1257 Felhasználó inaktív   SzuperSzilva 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 10:46

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 7., szombat - 23:16

bármelyik szolgáltatónál vagy, a lemondást csak írásban tudják elfogadni! ez egyéb jogi és szabályozási dolgok miatt van így.

#1258 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 11:11

Idézet: SzuperSzilva - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 10:46

bármelyik szolgáltatónál vagy, a lemondást csak írásban tudják elfogadni! ez egyéb jogi és szabályozási dolgok miatt van így.

Ja, fax az bizony írás...  ;)

#1259 Felhasználó inaktív   SzuperSzilva 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 11:16

Idézet: desiderius - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 11:11

Ja, fax az bizony írás...  ;)

de nem  az eredeti példány...

#1260 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 11. 11:38

Idézet: SzuperSzilva - Dátum: 2009. márc. 11., szerda - 11:16

de nem  az eredeti példány...

Hát a fax bizonyító erejéről kár vitát nyitni, szerintem tökéletesen megfelel, főleg, hogy a jelenlegi szerződést, mint említettem, faxon kötöttük. Bezzeg a fizetéshez meg hűséghosszabbításhoz nem igényelnek eredeti példányt... No comment... Az elmúlt fél évben 3 szolgáltatást mondtam (mondtunk) fel, kivétel nélkül faxon. (Ja, és kötöttem is, neten rendeltem, faxon küldtem mindent.) Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb. Nem nagy összeg, de ha Externet ragaszkodik postához, küldjön bérmentesített borítékot, vagy más módon gondoskodjon a költségek megtérítéséről - mert pl. postai úton megküldött fizetési emlékeztető esetén simán felszámítják annak költségeit is. Erre szerintem én is jogosult vagyok. Az azért kevés, hogy gondol egyet, módosít az ÁSzF-en, én meg úgy ugráljak, ahogy ők akarják. Szerintem az egész semmi egyébről nem szól, mint arról, hogy kekeckedéssel próbálják megtartani az ügyfeleket, mert lássuk be, a vezetékes szélessávú piac erősen lassul, amit vélhetően mindenki megérez... (Tudom, hogy ÁSzF módosítás esetén lehetőség van akár szerződésbontásra is, de attól még hogy nem élek a lehetőséggel, egy rossz, sérelmes ÁSzF kikötés még nem lesz érvényes, de jó sem...)

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.