HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 14:59

engem is egy hónapja sz*patnak. (későn jutott eszembe, hogy lejárt a hűség)
október 20-án járt le a 2 év hűség, de ahelyett, hogy megkerestek volna, hogy ugyan ne váltsak, hanem irjak alá még 2 évre x forintért, inkább kussolnak, és küldik ki a bruttó 11.424 forintról szóló számlát a 2m/192k netért, ami szolgáltatóváltóknak náluk 9500 huf....
épp ma kaptam meg a januárit, pedig emilben megegyeztem a kolleganővel, hogy jan1-től áttesznek valami nettó 7500ft csomagba. hát ugy tűnik nem sikerült nekik....
telefonon elérni őket lehetetlenség, e-mailre ugy sem válaszolnak, ha felhivom, hogy válaszoljanak.
volt olyan eset, hogy hétfő, telefon: igen, ma küldünk árajánlatot, kedd telefon: igen, elnézést, de ma biztos, péntek telefon: igen, ma biztos küldjük...
egy valag pénzt eltelefonálok, 3 hónapja többet fizetek, mint kellene, és ne váltsak szolgáltatót?

senkinek nem ajánlom őket.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#622 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:38

Idézet: gemini - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 15:59

engem is egy hónapja sz*patnak. (későn jutott eszembe, hogy lejárt a hűség)

Nekem időben jutott eszembe, és minden simán ment.
Az egészet e-meilben intéztem, és nem árengedményt kaptam, hanem 200 forint áremelést, cserébe 2 helyett 3Mb-et.

Én ajánlanám őket az ismerőseimnek, csak most nem ők a legolcsóbbak.

#623 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 00:12

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 21:38

Nekem időben jutott eszembe, és minden simán ment.
Az egészet e-meilben intéztem, és nem árengedményt kaptam, hanem 200 forint áremelést, cserébe 2 helyett 3Mb-et.

Én ajánlanám őket az ismerőseimnek, csak most nem ők a legolcsóbbak.

én most többet fizetek 2 megáért, mint a 3 megás csomag szolgáltatóváltással...
mivel januárban ugyis dupláznak, és a 2 és a 3 is 8 mega lesz (up to 8 mega) igy szvsz amugy nem éri meg most 3 megát köttetni.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#624 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 00:18

Nekem eddig semmi gondom nem volt velük, talán azt kivéve, hogy a legrosszabbkor fizettem elő 512/96-os csomagra. :D Havonta 7000Ft-ot fizetek az 512-es netért, de most a hűség lejárta után úgy tűnik sikerül jól kijönni a dologból. Kaptam egy ajánlatot, miszerint 7400Ft-ért kapok 1Mb-et aztán azt emelik 4-re. Így már mindjárt jobban hangzik.  :cool:
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#625 Felhasználó inaktív   StarT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 01. 19:35

Nekem január 23-án lejár az 1 évem, felhivtam őket telefonon, új árajánlatot kérni, erre azt mondták, hogy ők nem tudnak mondani semmit! (Ezekszerint azért ülnek ott, hogy elmondják nem tudnak semmit?!)  :mad: E-mailben próbálkoztam, amire még nem jött válasz. Mindenképpen olcsóbbat akarok mint most, de nem váltanék (szart)szólgáltatót. Az on-line ügyfélszolgálatnál, -miután- bejelentkeztem, van lehetőség hosszabbitásra, azt kérdezném, hogy ha rákattintok, akkor mit lehet választani.  :confused:  Nehogy aztán meghosszabitodjon 1 évvel ugy, hogy még az ár is marad. Azt nem szeretném.  :)  Na, csak ennyit akartam.

Köszi. Sziasztok.

#626 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 21:51

Idézet: StarT - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 20:35

de nem váltanék

Miért nem?
Ennyire elégedett vagy velük?

Amúgy nem nagyon értem mi van, nekem az e-mailre pár napon belül válaszolt egy néni.
Elég gyorsan válaszolgatott, amikor tárgyaltunk a részletekről.

#627 Felhasználó inaktív   pumpili 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 23:16

Úgy látszik te a szerencsések közé tartozol! :)  Én küldtem egy levelet nekik, (nov.28) 4 nap múlva megint, majd 5 nap múlva ismét. Na ekkor kaptam választ, mégpedig az első levelemre! Erre azonnal válaszoltam és röpke 6 nap múlva megjött a re. Ezek után döntöttem úgy hogy elküldöm a lemondó fax-ot, ami szintén nem volt egy egyszerű eset, de ezt már fentebb írtam. A két ünnep között végre megkaptam a levelet, miszerint elfogadták a lemondásom, és a másik szolgáltatónál is be tudtam már jelentkezni, tehát decemberben megtörtént a váltás. Ennek ellenére még kiküldték a januári számlát, hátha vagyok olyan hülye és befizetem :( 

#628 Felhasználó inaktív   rollingrock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 23:49

Idézet: StarT - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 20:35

Nekem január 23-án lejár az 1 évem, felhivtam őket telefonon, új árajánlatot kérni, erre azt mondták, hogy ők nem tudnak mondani semmit! (Ezekszerint azért ülnek ott, hogy elmondják nem tudnak semmit?!)  :mad: E-mailben próbálkoztam, amire még nem jött válasz. Mindenképpen olcsóbbat akarok mint most, de nem váltanék (szart)szólgáltatót. Az on-line ügyfélszolgálatnál, -miután- bejelentkeztem, van lehetőség hosszabbitásra, azt kérdezném, hogy ha rákattintok, akkor mit lehet választani.  :confused:  Nehogy aztán meghosszabitodjon 1 évvel ugy, hogy még az ár is marad. Azt nem szeretném.  :)  Na, csak ennyit akartam.

Köszi. Sziasztok.

Nálam is ugyanez a helyzet. Kiváncsi vagyok mennyire módosulna hosszabbítás után a jelenlegi 1M-ás 8900 Ft ára. Online ügyfélszolgálaton írnak valami 7500 Ft-ot, de érdekes hogy ez pont annyi mintha nem írnék alá 1 évet hanem átmennék határozatlan idejűbe.

Lehet hogy azzal az árral számolnak ami megrendeléskor volt az akkor még 512k-s netre.?

:confused:
Gigabyte GA-K8N51GMF-9 * AMD Athlon64 3000+ Venice * 768 MB DDR-400 * 120 GB 8MB Maxtor SATA HDD * 400W ATX táp * LG-GSA4165B DVD-RW

#629 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 02:56

Idézet: rollingrock - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 0:49

Nálam is ugyanez a helyzet. Kiváncsi vagyok mennyire módosulna hosszabbítás után a jelenlegi 1M-ás 8900 Ft ára. Online ügyfélszolgálaton írnak valami 7500 Ft-ot, de érdekes hogy ez pont annyi mintha nem írnék alá 1 évet hanem átmennék határozatlan idejűbe.

Lehet hogy azzal az árral számolnak ami megrendeléskor volt az akkor még 512k-s netre.?

:confused:

hosszabbításkor az új belépőkre is érvényes árakat kapja meg az ember..ha minden igaz. Ez az 1 megásnál most 7290Ft áfával együtt, szóval ennyit kell majd pengetned ha sikerül végre elérned őket :D

#630 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 03:56

Ingyeneses sávszélnövelés zajlik az externetnél T-Com elérhetőségi vonalakon.
Illetve megszünek a már korábban létrehozott csomagmegnevezések.
Ahogy nézegettem a táblázatot a letöltések sebbessége 2x növekszik a kissebb csomagoknál 1-2mbit ig.
A feltöltés pedig 1/4 vel gyorsul teheát így néz ki egy othoni 512/98 adsl > 12xx/128.

:D  :D  :D

#631 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 09:20

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 2:56

Ingyeneses sávszélnövelés zajlik az externetnél T-Com elérhetőségi vonalakon.
Illetve megszünek a már korábban létrehozott csomagmegnevezések.
Ahogy nézegettem a táblázatot a letöltések sebbessége 2x növekszik a kissebb csomagoknál 1-2mbit ig.
A feltöltés pedig 1/4 vel gyorsul teheát így néz ki egy othoni 512/98 adsl > 12xx/128.

:D  :D  :D

hm fincsi, a tavalyi 1megás áráért most már 8mewgás netet lehet kapni... naon jó ár

Szerkesztette: Danika123 2007. 01. 08. 09:21 -kor

<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#632 Felhasználó inaktív   Telefonember 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 21:41

Idézet: Danika123 - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 17:58

hali, itt meg lehet nézni a havi adatforgalmat? vagy az dsl netnél nem csináltak ilyen lehetőséget?

Szia!

Az Externetnél minden ADSL csomag korlátlan le- és feltöltést biztosít, ezért nincs adatforgalom mérés :) Amennyiben mérni akarod, tölts le valami ingyenes progit, és mérd azzal. Én is így csináltam anno...

#633 Felhasználó inaktív   Telefonember 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 21:44

Idézet: NeOhu - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 13:19

Sziasztok.

Én most gondolkozok a szolgáltató váltáson, most jelenleg a T-Onlinenál vagyok és 2M-es netem van azt szeretném lecserélni az Externet 3M-es szolgáltatására.
A kérdésem az lenne, hogy mi a véleményetek a szolgáltatóról, szokott a net belassulni vagy időnként karban tartás miadt leállni? Vagy egyéb ilyen érdekesség?

Szia!

Én több mint 2 éve vagyok előfizető, ezalat kb. 3x volt hosszabb kiesésem, az is T-com probléma miatt volt. Ahogyan Waterman írta a tervezett kieséseket a honlapon közlik és be is tartják :)
Szerintem jó a szolgáltatás, a support is.

#634 Felhasználó inaktív   Telefonember 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 21:48

Idézet: phr3ak - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 19:45

Sajnos az externet ügyfélszolgálat egy katasztrófa! Először mindig emaillel kezdek, majd többszöri megkeresésre sem válaszolnak és próbálkozok telefonon. Itt jópénzért félóráig halgathatom a zenét, majd ha sikerül is beszélni valakivel nem jutok semmi infóhoz. Marad a fax. Úgy tapasztalom ez az egy amire tényleg válaszolnak. Egyszer meg is mondta az egyik üfsz-os kolléga, hogy faxoljak ha akarok valamit, mert az emailnekik nem hivatalos. Jó mi? INTERNET SZOLGÁLTATÓ!

Ami most dühít, hogy nincs kiírva a határozatlan időre szóló ár, csak az akciós amihez oda van írva, hogy csak "új" belépőknek. Vagy csak én nem veszem észre?

Múltkorjában az online ügyfélszolgálatnál volt meghosszabbítási lehetőség és az árakat is írták, de ez eltünt.

Amit én ajánlani tudok:
- yoneked.hu havi 9eFt-ért kapsz telefon szolgáltatást és 2.5Mbit internetet egy éves hűséggel.
- freestart.hu évi 30eFt-ért 512K szolgáltatóváltóknak is!

Ne haragudj, de nem igaz amit leirtal. Felmondast csak faxon es levelben fogadnak el. Te sem orulnel, ha mailben valaki bosszubol vagy valamiert felmondana az interneted nemde? A masik, az email nem hivatalos valoban. Egy emailt barki alairhat. Faxon rajta van az alairasod, a levelen is.  Az e-mailre pedig 30 napos valaszadasi ido van a szolgaltatoknak. Jo lenne ha tisztaban lennel a dolgokkal mielott ide irkalod a butasagokat. Olvass ÁSZF-et radfer :)

#635 Felhasználó inaktív   Telefonember 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 21:53

Idézet: ion - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:17

Csak tanulsag gyanant irnam le, hogy kint volt a szomszedomnal egy tcomos szerelo (externet kuldte ki). A szerelo megallapitotta, hogy a modem a rossz, ami csak azert erdekes, mert az en tanacsomra tegnap reggel elvitte a szomszedom a regi modemet az externet Bartok Bela uti irodajaba, ott kicsereltek neki egy masik markaju modemre (dlink), de ezek szerint ez is rossz modem volt, mert a szerelonel levo modemmel ra tudtak csatlakozni.

na persze a T-comosnak egyszerubb kicsereltetni egy modemet, mint mondjuk megnezni a bejovo kabeleket amit ugye neki kene karban tartani. A szolgaltatonal a kieses minimalis, a vonali problemak gyakoriak. Ilyen esetben probalj a T-com hivatalos tesztszerverere kapcsolodni, ha 678-as hibat kapsz ott is, akkor a szolgaltato hibaja kizarhazo, es 100%, hogy T-com vonalhiba van. Ilyenkor be kell jelenteni a szolgaltatonal, es 72 oran belul kotelesek javitani ezt. Amennyiben 72 oran tul is fenn all a hiba, akkor lehet ujra hivni oket, es kerni a helyszini kiszallast. Sajnos mas lehetoseg nincsen :( A D-Link pedig egy jo minosegu modem.

#636 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 15:33

üdv!

fibernetnél lejár szerződésem, áttérek kábelről dslre. komolyan igaz a 8M/512k 7290 pénzért? nem csak 1-2 hónapig beetetés, és horror ár havonta?
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#637 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 20:01

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 16:33

üdv!

fibernetnél lejár szerződésem, áttérek kábelről dslre. komolyan igaz a 8M/512k 7290 pénzért? nem csak 1-2 hónapig beetetés, és horror ár havonta?

T-com területen minden 2Mb-es netet 8Mb-re emelnek, ha még nem tudtad volna.

Bárhol rendelsz 2Mb-es netet, 8-as lesz belőle 1-2hónapon belül. (addigra végeznek az emeléssel)

Viszon ez a 8 nem 8, hanem akár 8. Attól függ, milyen messze laksz a dsl központtól.
Gyakorlatilag max 6-7 lesz a lesz a letöltés, a feltöltés meg álítólag 513*0,87=445.
(mivel ezek "bruttó" értékek).
De holnap indul az emelés, majd akkor meglátjuk, hogy ténylegesen mennyi lesz belőle.

Még egy dolog, mielőtt kábelről DSL-re váltasz, remélem tudod, hogy itt a le és feltöltés zavarja egymást, egyszerre nem lesz gyors mindkettő.

#638 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 20:39

tudok mindkét témáról. melóban évek óta van dsl, tapasztaltam...

a központ kb két háztömbbel odébb van, jelszint 60+ dB, ergo ezzel probléma nem lesz.

esetleg más (megbízható) cég, még olcsóbban?
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#639 Felhasználó inaktív   Waterman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 22:03

Nehéz az elszakadás Externettől.
T-com december 5.-én reggelre megszüntette a telefonvonalamat és az ADSL-t.Nem volt se telefon se internet 5.-én reggeltől. (Azóta már él az új telefonvonalam újbelépős ADSL-el.)
Kapom az utolsó számlát az Externettől egész december hónapra, (7500Ft) nem csináltam vele semmit félretettem.
Kapok egy helyesbítést január elején, amiben 8 azaz nyolc napot számláznak nekem.
Telefon az ügyfélszolgálatra, probléma elmondva, megkérnek, hogy írjam le ímélben vagy faxoljam el.
Ímél kényelmesebb, leírtam nekik, elküldtem.Teltek a napok, nem történt semmi, legalább egy kétsoros választ küldhettek volna.Megismételtem faxon is, azóta sem történt semmi.
Lassan tíz nap telik el a fax óta.
Amint megjön a számla és a csekk a 4 napról rögtön befizetem.
De a következő lépést az Externetnek kell megtennie.

#640 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 22:46

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 21:39

esetleg más (megbízható) cég, még olcsóbban?

Nemtom ismered e, a szelessav.hu-n rákereshetsz, kitől kaphatsz legolcsóbban netet.

A megbízhatóságnak meg fórumokban tudsz utánnaolvasni.

Kettőről tudok nyilatkozni:
t-online - megbízható, nem olcsó
externet - olcsóbb, semmi gondom vele (a szolgátató hibájából sosem állt még a netem, ha nem ment, akkor a t-com tesztszerver sem működött, tehát nem externet hiba volt)

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.