HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   sancza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 18. 22:39

Idézet: Ryo - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 17:50

Hello

Van valakinek pontos információja arról, hogy a gyakorlatban mit fog jelenteni az externet-röl uw-ra való átállás?
Ma fel is hívtak, hogy ha továbbra is korlátlan előfizetést szeretnék, akkor az online ügyfélszolgálaton csináljam meg a szolgáltatóváltáshoz szükséges dolgokat.
Megkérdeztem telefonban, hogy ez jár-e új hűségnyilatkozattal, a válasz az volt, hogy nem.
Ellenben amikor elkezdtem megcsinálni a váltást láttam, hogy viszont az új szerződésben szerepel az 1 év hűség.
Vajon van hűségnyilatkozat, vagy nincs?
Nekem sajnos nem mindegy.

Hali !

Engem is érdekelne ilyen információ. Engem már 2szer hívtak. Először nekem is aztmondta az illetékes
hogy nem jár 1 év hűségszerződéssel a módosítás, aztán neten már úgyírja hogy 1 év hűség lesz a "jutalmunk".  Akkor hagytam a francba az egészet. Aztán én hívtam őket teljesen más okból (kafeteria-s számlaproblémák), s akkor rákérdeztem mellékesen erre a hűség izére. Akkor nekem aztmondta az
az illetékes, akivel beszéltem, hogy nem kell vele foglalkozni, hagyjak mindent úgy ahogy van (mármint
ne csináljam végig a szerződésmódosítást). Kb 2hétre rá újra hívtak hogy nem szerződtem át....
Mondtam jaja, már megcsináltam volna, ha nem lenne 1 év hűség újra. Erre elkérték a mail címem, hogy majd azon keresztül újra meg fognak keresni. Ez volt kb másfél-2 hete... azóta nem jelentkeztek...

Azért mitne mondjak nagyon aljas dolog így újra 1 évet aláíratni a gyanútlan emberekkel
(akik nem ennyire figyelmesek).... már már Tréééés érzés (és ezt vegyék nagyon sértésnek!)

Sancza

#702 Felhasználó inaktív   borisz03 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:47

Sziasztok!

A számlázást szeretném elérni.
06-56-523-111/612
Erre azt mondja, hogy a telefonszám jelenleg nem elérhető.
A fő szám meg túlterheltség.....
Van közvetlen száma a számlázásnak?

Nem igaz, hogy nem lehet elérni őket.

Több mint 1 hónapja e-mail, semmi reakció.
Rá egy hétre fax. Semmi.
Most telefon, de hát....
Na ennyit erről a szolgáltatóról.....
Ami plusz, a szolgáltatásuk stabil.

Borisz

#703 Felhasználó inaktív   rippezo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 20. 10:41

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a XIX. kerületben mikor ohajt az externet sávszélességet növelni?????
Csak mert úgy hírdették, hogy február 28.-i határidővel emelik. Akkor felhívtam őket, és a T-com-ra kenték az egészet, (a T-com viszont akkor már régen emelte a sávszélességet) hogy 2 hetet csúsznak. Na jólva. Gondoltam, (mert itt úgyis mindig mindent az utolsó pillanatokra hagynak) annyit még tudok vele várni. Azóta már 3 hét telt el, és még mindig semmi!!!!!
pezo

#704 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 20. 12:38

Idézet: rippezo - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 11:41

Nem tudja valaki, hogy a XIX. kerületben mikor ohajt az externet sávszélességet növelni?????

Semmi köze az emeléshez az Exernetnek.

Teljesen mindegy ki a net szolgáltatód, a t-com emeli a sávszéllt.

Az időpontot álítólag kitolták márc. 31-ig.
Nekem is több ismerősöm van, akiek még nem emeltek.
Mellesleg lehet hogy "ennyit bír a vonal" felkiáltással marad a régi sebességed, de ez is teljesen független az externettől, nem őket kell szídni, hanem a T-comot.

#705 Felhasználó inaktív   gabest 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 16:14

Tujda valami mi van a mail.externet.hu-val? Két napja nem lehet levelet küldeni rajta.

#706 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 19:27

Idézet: gabest - Dátum: 2007. márc. 21., szerda - 17:14

Tujda valami mi van a mail.externet.hu-val? Két napja nem lehet levelet küldeni rajta.

Most próbáltam, müxik.

Peerguardiant nem használsz véletlenül?

#707 Felhasználó inaktív   gabest 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 22:19

Tűzfal nincs fent, semmilyen.

Fejem tetejére állok sem birom a 25-ös portot elérni, de semmilyen gépen a világban. Web, fájlcserélők, minden más megy mint eddig. Újrahúzom az xp-t, úgyis két éves már.

Szerkesztette: gabest 2007. 03. 21. 22:21 -kor

#708 Felhasználó inaktív   gabest 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 22. 03:40

Frissen telepített xp, ugyanaz, süket. Ki érti ezt :confused:

#709 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 22. 16:49

netről kell küldeni, nem ilyen programmal és akkor 25ös port felesleges... nincs gond...
keressétek a webmail menüpontot
amúgy meg az externetnek bővítenie kéne már mert a maximum most már 1,9gigabit volt... ami a 2höz igenis közel van...
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#710 Felhasználó inaktív   gabest 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 05:00

Idézet: Danika123 - Dátum: 2007. márc. 22., csütörtök - 16:49

netről kell küldeni, nem ilyen programmal és akkor 25ös port felesleges... nincs gond...
keressétek a webmail menüpontot

ezzel a viccel még a szeszélyesbe is beférnél

#711 Felhasználó inaktív   Güller 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 20:08

Idézet: sancza - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 23:39

Hali !

Engem is érdekelne ilyen információ. Engem már 2szer hívtak. Először nekem is aztmondta az illetékes
hogy nem jár 1 év hűségszerződéssel a módosítás, aztán neten már úgyírja hogy 1 év hűség lesz a "jutalmunk".  Akkor hagytam a francba az egészet. Aztán én hívtam őket teljesen más okból (kafeteria-s számlaproblémák), s akkor rákérdeztem mellékesen erre a hűség izére. Akkor nekem aztmondta az
az illetékes, akivel beszéltem, hogy nem kell vele foglalkozni, hagyjak mindent úgy ahogy van (mármint
ne csináljam végig a szerződésmódosítást). Kb 2hétre rá újra hívtak hogy nem szerződtem át....
Mondtam jaja, már megcsináltam volna, ha nem lenne 1 év hűség újra. Erre elkérték a mail címem, hogy majd azon keresztül újra meg fognak keresni. Ez volt kb másfél-2 hete... azóta nem jelentkeztek...

Azért mitne mondjak nagyon aljas dolog így újra 1 évet aláíratni a gyanútlan emberekkel
(akik nem ennyire figyelmesek).... már már Tréééés érzés (és ezt vegyék nagyon sértésnek!)

Sancza

Sziasztok!

Van ebben valamilyen fejlemény, új információ?
Ma én is kaptam uis egy ilyen e-mailt, szintén láttam az 1 éves hűségnyilatkozatot. Eddig nagyon korrekt volt a cég, eléggé csalódnék, ha így akarnának megint egy évet aláiratni.
Idézem a mailt:
"Ezúton értesítjük, hogy Társaságunk 2007 februártól szétválasztotta az ADSL hozzáféréseket korlátlan, illetve forgalommért szolgáltatásokra.
Annak érdekében, hogy továbbra is korlátlan ADSL szolgáltatást tudjunk biztosítani Önnek, kérjük, hogy szerződjön át az Externet Kft. leányvállalatához, az UltraWEB Kft-hez, szünetmentes szolgáltatóváltással.
Az átállás Önnek semmilyen kényelmetlenséget nem jelent, a jelenlegivel megegyező szolgáltatást ezentúl még kedvezőbb feltételekkel veheti igénybe."

Ennek ellenére az Externet honlapján erről a szétválasztásról semmilyen infó nincs, uúgy lehet előfizetni a korlátlanra 1 év hűséggel, mint eddig...
Tehát?
"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is; aki uralja a jelent, az uralja a múltat is." - Orwell

#712 Felhasználó inaktív   Santosh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 18:56

Idézet: Güller - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 21:08

Sziasztok!

Van ebben valamilyen fejlemény, új információ?
Ma én is kaptam uis egy ilyen e-mailt, szintén láttam az 1 éves hűségnyilatkozatot. Eddig nagyon korrekt volt a cég, eléggé csalódnék, ha így akarnának megint egy évet aláiratni.
Idézem a mailt:
"Ezúton értesítjük, hogy Társaságunk 2007 februártól szétválasztotta az ADSL hozzáféréseket korlátlan, illetve forgalommért szolgáltatásokra.
Annak érdekében, hogy továbbra is korlátlan ADSL szolgáltatást tudjunk biztosítani Önnek, kérjük, hogy szerződjön át az Externet Kft. leányvállalatához, az UltraWEB Kft-hez, szünetmentes szolgáltatóváltással.
Az átállás Önnek semmilyen kényelmetlenséget nem jelent, a jelenlegivel megegyező szolgáltatást ezentúl még kedvezőbb feltételekkel veheti igénybe."

Ennek ellenére az Externet honlapján erről a szétválasztásról semmilyen infó nincs, uúgy lehet előfizetni a korlátlanra 1 év hűséggel, mint eddig...
Tehát?

Ez engem is érdekelne, épp ezen morgolódok, most olvastam el a levelüket, nekem is lejárt már az egy évem, és örültem, hogy bármikor válthatok... ha akarok.

Mellesleg szerintem röhejes, hogy mindig a hűséges előfizetők szívnak.. nem csak az externetnél, hanem mindenhol. Lehet, hogy az ember szívesebben átmenne egy olyan szolgáltatóhoz, aki talán egy picivel drágább is, de megbízható lenne, és lehetne a hűséges előfizetőknek némi kedvezményekre számítania. Remélem ez a jövő...

Szerkesztette: Santosh 2007. 03. 27. 19:00 -kor

#713 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 20:37

Sztem mielőtt átmentek az UW-hez kérdezzetek rá telefonon, mert lehet, hogy csak szivatás. :)

#714 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 22:09

Sziasztok!

Megrendeltem egy Externet csomagot, amit szét szeretnék szórni a házban wifin keresztül, ezért nem is kértem tőlük modemet, hanem egy routerrel egybeépítettet szemeltem ki, mégpedig őt -> WLBAR-AB - ADSL 54Mbps Wireless Router!
Azt szeretném kérdezni, hogy működik a modeme Externettel?
A válaszokat előre is köszönöm!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#715 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 01:03

Hát én nem kaptam semmien levelet hogy váltsak.
Mondjuk nem tom kire vonatkozik ez? Mert nekem 1Mbites(emelés előtt 512Kbit/s es) volt korlátlan és majd Augusztsuban jár le a szerződésem.

#716 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 10:24

Idézet: Csücsök - Dátum: 2007. márc. 27., kedd - 22:09

Sziasztok!

Megrendeltem egy Externet csomagot, amit szét szeretnék szórni a házban wifin keresztül, ezért nem is kértem tőlük modemet, hanem egy routerrel egybeépítettet szemeltem ki, mégpedig őt -> WLBAR-AB - ADSL 54Mbps Wireless Router!
Azt szeretném kérdezni, hogy működik a modeme Externettel?
A válaszokat előre is köszönöm!

Én egy SMC wireless routert javasolnék. Szívtam már eleget más márkákkal... :)
Kliensnek meg Edimax vagy Canyon PCI card WinXP SP2-vel.
Wherever you go, go with all your heart.

#717 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 13:15

Idézet: Dorien - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 10:24

Én egy SMC wireless routert javasolnék. Szívtam már eleget más márkákkal... :)
Kliensnek meg Edimax vagy Canyon PCI card WinXP SP2-vel.

De egy ADSL modemmel egybeépített routerre lenne szükségem. Tudnál olyat ajánlani?
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#718 Felhasználó inaktív   Santosh 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 28. 17:41

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 2:03

Hát én nem kaptam semmien levelet hogy váltsak.
Mondjuk nem tom kire vonatkozik ez? Mert nekem 1Mbites(emelés előtt 512Kbit/s es) volt korlátlan és majd Augusztsuban jár le a szerződésem.

Nekem már bő fél éve lejárt a szerződésem. Egyébként nekem is emelés után 1Mbites lett.

#719 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 00:06

Idézet: Csücsök - Dátum: 2007. márc. 28., szerda - 13:15

De egy ADSL modemmel egybeépített routerre lenne szükségem. Tudnál olyat ajánlani?

Olyat sajnos nem.

----------

Én most próbálom lemondani az Externetet, mert már lenne jóval kedvezőbb lehetőségem is. Elvileg júliusig tartana a hűség.
Kíváncsi vagyok, milyen összesítő számlát küldenek ki... :)
Wherever you go, go with all your heart.

#720 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 29. 13:42

Mondjuk az a helyzet hogy amit most kifizetek 1mbit ért azé már 4 mbitet kapnék.
Ennyire nem díjazzák a már meglévő előfizetéseket.

Érdekes hogy minden más üzletágban pont fordítva megy a dolog minnél "hűségesebb" annál több kedvezmény.

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.