Idézet: Ryo - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 17:50
Van valakinek pontos információja arról, hogy a gyakorlatban mit fog jelenteni az externet-röl uw-ra való átállás?
Ma fel is hívtak, hogy ha továbbra is korlátlan előfizetést szeretnék, akkor az online ügyfélszolgálaton csináljam meg a szolgáltatóváltáshoz szükséges dolgokat.
Megkérdeztem telefonban, hogy ez jár-e új hűségnyilatkozattal, a válasz az volt, hogy nem.
Ellenben amikor elkezdtem megcsinálni a váltást láttam, hogy viszont az új szerződésben szerepel az 1 év hűség.
Vajon van hűségnyilatkozat, vagy nincs?
Nekem sajnos nem mindegy.
Hali !
Engem is érdekelne ilyen információ. Engem már 2szer hívtak. Először nekem is aztmondta az illetékes
hogy nem jár 1 év hűségszerződéssel a módosítás, aztán neten már úgyírja hogy 1 év hűség lesz a "jutalmunk". Akkor hagytam a francba az egészet. Aztán én hívtam őket teljesen más okból (kafeteria-s számlaproblémák), s akkor rákérdeztem mellékesen erre a hűség izére. Akkor nekem aztmondta az
az illetékes, akivel beszéltem, hogy nem kell vele foglalkozni, hagyjak mindent úgy ahogy van (mármint
ne csináljam végig a szerződésmódosítást). Kb 2hétre rá újra hívtak hogy nem szerződtem át....
Mondtam jaja, már megcsináltam volna, ha nem lenne 1 év hűség újra. Erre elkérték a mail címem, hogy majd azon keresztül újra meg fognak keresni. Ez volt kb másfél-2 hete... azóta nem jelentkeztek...
Azért mitne mondjak nagyon aljas dolog így újra 1 évet aláíratni a gyanútlan emberekkel
(akik nem ennyire figyelmesek).... már már Tréééés érzés (és ezt vegyék nagyon sértésnek!)
Sancza

Súgó
A téma zárva.