HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#781 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 09. 21:25

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 19:08

NA végre válaszoltak.
Én a köv ajánlatokat kaptam:
ADSL otthoni Alfa csomag: 4920 FT
ADSL otthoni Bravo csomag: 6600 Ft

A www.szelessavkereso.hu szerint  a Business Telekom Kft. ajánl legolcsóbban 4 megabites netet szolgáltatóváltóknak (6.480,- Ft. bruttó)
120 forintért nem nagyon éri meg váltani, tényleg nem rossz ajánlat.

Érdekes, hogy ugyanezt a 4Mb-est szolgáltatóváltósoknak 7980-ért kínálja az externet.
A régi ügyfél kedvesebb nekik mint az új, ezek szerint.

Lassan én is érdeklődök, lejár a prepaid 8Mb-esem szeptember közepén. Kíváncsi leszek mit ajánlanak.

#782 Felhasználó inaktív   Gkobi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 10. 07:39

Nekem ma reggel érkezett ez a levél:

Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy határozott idejű ADSL előfizetői szerződése hamarosan, 2007. október 09. dátummal lejár. Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal elégedett, és szeretnénk, ha továbbra is előfizetőink között tisztelhetnénk.

Tekintettel arra, hogy szerződésünk megkötésekor Ön új belépőnek számított az ADSL piacra, igyekeztünk minden olyan egyszeri, illetve havidíj kedvezményt - melyet ADSL nagykereskedelmi partnerünk biztosít az Internetszolgáltatók számára - az Ön részére a lehetséges legnagyobb mértékben átadni.

Mivel nagykereskedelmi partnerünk a korábban létrejött ADSL szerződésekre semmilyen további kedvezményt nem biztosít az Internetszolgáltatók - ezáltal az előfizetők - részére, minden szándékunk ellenére kénytelenek vagyunk az ebből eredő esetleges költségnövekedést árainkban érvényesíteni a határozott idejű szerződés lejáratát követően.
Amennyiben nem kerül sor Társaságunk és Ön között újrakötésre a lentebb hivatkozott lehetőségek valamelyike alapján, az ADSL előfizetői szerződés határozatlan időtartamúvá válik, és a havi előfizetési díj bruttó 8988 forint összegre módosul.

Szeretnénk felhívni figyelmét arra is, hogy a jelenleg a piacon kedvezőbb díjakkal reklámozott ADSL ajánlatok csak új belépőkre érvényesek, csak azok vehetik igénybe, akiknél az utolsó 3 hónapban nem üzemelt ADSL szolgáltatás.

Kérjük, hogy jelentkezzen be Online Ügyfélszolgálatunkra, és tekintse meg ajánlatainkat az új szerződési periódusra vonatkozóan, amelyet néhány kattintással elfogadhat, bonyolult szerződési procedúra nélkül.

Amennyiben még nem rendelkezik hozzáféréssel az Online Ügyfélszolgálatunkhoz, a bejelentkezés mellett lévő REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva hozhat létre egyet.

Online Ügyfélszolgálatunk az alábbi címen érhető el: https://www.externet.hu

Bízunk benne, hogy ajánlatunk elnyeri tetszését és a jövőben is előfizetőink között tisztelhetjük.

Üdvözlettel,
Externet Zrt.

Eredetileg 2 M-ás netünk volt, amit megemeltek 4-re (nem 8-ra!). s most fizetünk érte 8688 Ft-ot. Erre most nem hogy olcsóbb lenne, még drágább is lesz!!! Ez hihetetlen!

Szerintetek írjak, hogy díjcsökkentést szeretnék kérni? Vagy ez már úgyis mindegy?

#783 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 09:40

Gkobi:

Ha csak maximum 4 Mbps-et képes kiszolgálni a vonalad akkor érdemes kisebb csomagra váltani. A kisebb csomag olcsóbb havidíj.

#784 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 10:18

Idézet: shabba - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 10:40

Gkobi:

Ha csak maximum 4 Mbps-et képes kiszolgálni a vonalad akkor érdemes kisebb csomagra váltani. A kisebb csomag olcsóbb havidíj.

NE kell kissebre váltania.
Sőt anyi a dolg hogyír egy emailt mint én.
A jelenlegi 5500Helyett az 1Mbites netért 4800 FT lett volna 1 éves hűséggel.

Gkobi:
Azért lett ennyi mert elvileg a (mbites csomagba tartozol(habár én utána érdeklődnék melyikbe-is.
Másodszor pedi határozatlan idejű szerződések mindig jóvval drágábbak mint az 1-2 éves hűségnyilatkozatosak.

#785 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 14:43

Idézet: Gkobi - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 8:39

szerződése hamarosan, 2007. október 09. dátummal lejár.

Nekem szeptember közepén jár le, és még nem kaptam levelet.
Bírnak ügyintézni...

Ha jól értem, 8688 Ft-ért kapnád a papíron 8megás csomagot. Gondolom nekem is ezt ajánlják majd.

Érdemes lesz elgondolkodni a váltáson. (Business Telekom Kft. / T-Com területen 7.800,- Ft bruttó)
Van külön topikjuk, nem nagyon szídják őket. És még valami akciójuk is van, hogy ha valakinek ajánlom őket kapok egy kis kedvezményt (3000ft).

Szerkesztette: toyotakacsa01 2007. 08. 10. 14:45 -kor

#786 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 00:42

Úgy döntöttünk hogy a nagyobb csomagra váltunk.
Kérdésem az lenne hogy ez hogy fog működni azon kívül hogy egyszeri díjat ki pengetem.
Mikor fog megtörténni a sávszél növekedés?
Mert a szerződésem csak 23. jár le, ,de ha az új szerződést már most elfogadom akkor lehetséges-e hogy hamarabb emeljék meg a sávszélemet?
A kapott e-mailből kiderült hogy az emelésre 20 napja van a t-com-nak ,csak az nem hogy ezt mettől számítják.

Valakinken tapasztalata?

#787 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 01:54

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 1:42

Úgy döntöttünk hogy a nagyobb csomagra váltunk.
Kérdésem az lenne hogy ez hogy fog működni azon kívül hogy egyszeri díjat ki pengetem.
Mikor fog megtörténni a sávszél növekedés?
Mert a szerződésem csak 23. jár le, ,de ha az új szerződést már most elfogadom akkor lehetséges-e hogy hamarabb emeljék meg a sávszélemet?
A kapott e-mailből kiderült hogy az emelésre 20 napja van a t-com-nak ,csak az nem hogy ezt mettől számítják.

Valakinken tapasztalata?

Ezen kívűl még annyit, hogy letudom-e tesztelni hogy kb miylen sebességre számíthatok a 4mbites előfizetés esetén?

#788 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 16:26

Egy hét múlva lejár az 1 éves előfizetésem, és nem kérem tovább. Most a weblapom az Externettől kapott tárhelyen van. Vajon lehet egy html-t és egy linket hagyni, ahol valami ilyesmi kiírás lenne: "Elköltöztem. Az új helyem www.újhely.hu" ?
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#789 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 14:56

Idézet: Melorin - Dátum: 2007. aug. 13., hétfő - 17:26

Egy hét múlva lejár az 1 éves előfizetésem, és nem kérem tovább. Most a weblapom az Externettől kapott tárhelyen van. Vajon lehet egy html-t és egy linket hagyni, ahol valami ilyesmi kiírás lenne: "Elköltöztem. Az új helyem www.újhely.hu" ?

Lehet hogyha írsz nekik egy levelet hogy 1 hónapig még élhetne e a link vagy valami ilyesmi.

#790 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 19:20

Na még le se járt a régi szerződés és máris megemelték a sávszélemet.
Anyi votl a dolog hogy e-mailben megegyeztem egy ügyvezetővel és vissza faxoltam az általuk mellékelt szerződés módosítási lapot. És még aznap meg is emelték a sávszélemet.
Döbbenetes pozitív benyomást keltettek ezzel és most mrá tudom hogy jól választottam a további 1 évre is.

#791 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 19:49

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 20:20

Na még le se járt a régi szerződés és máris megemelték a sávszélemet.
Anyi votl a dolog hogy e-mailben megegyeztem egy ügyvezetővel és vissza faxoltam az általuk mellékelt szerződés módosítási lapot. És még aznap meg is emelték a sávszélemet.
Döbbenetes pozitív benyomást keltettek ezzel és most mrá tudom hogy jól választottam a további 1 évre is.

Nekem is szinte csak pozitív a tapasztalatom velük kapcs.ban. Tavaly pl. amikor lejárt az 1éves pre-előfizetésem, kiküldték a kövi éves számlát, amitől a szemem kiugrott kicsit, mert drágább volt, mint az előző évi. De aztán betelefonáltam nekik, és megkérdeztem, hogyhogy csak az új előfizetőknek van akciós árban netjük, a hűséges régi tagoknak nem. Erre megegyeztünk egy majdnem akciós árban, ami csak pár száz forinttal került többe 1 hónapra számítva, mint az akciós áruk  :up:
Meg még volt pár gondom néha, és hamar segítettek ha tudtak. 2 év alatt talán 3-szor volt netkiesésem, az is csak néhány óráig tartott. Ha nem válnék meg az otthoni internettől, biztos őket választanám továbbra is.
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#792 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 13:53

Nalam a kulfold sz@raxik idonkent, mint pl. most is (alig cammog), engem picit ez mar kezd zavarni...  :reklamacio:

#793 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 00:20

NA szerintem egész jó a kapcsoalt a 4mbit/256kilobit ből 3,8Mbit/220kilobit sebességem van.
MA tényleg szar volt a külföld egy kicsit,  de máskor nem igazán szórakozik.

#794 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 20:47

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. aug. 21., kedd - 1:20

MA tényleg szar volt a külföld egy kicsit,  de máskor nem igazán szórakozik.

Ilyenkor nem tudhatja az ember hogy Externet hibás vagy valami globálisabb gubanc.

#795 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 20:38

Hamarosan lejár az 1 évem.

Kértem ajánlatot hosszabbításra, kaptam is egy viszonylag elfogadható árat. Lenne ugyan olcsóbb, de minimális összeggel, nem éri meg bajlódni a váltással.

Írnám alá a szerződést, amit e-mailben küldtek, és feltűnt hogy szept. 4.-ei dátum szerepel rajta lejárati időként.
Az előző szerződésemen amit tavaly meghosszabbítottam, szept. 13.
Ha nem figyelek oda, megkárosítanak 9 nappal.
Reklamációm után kijavították a dokumentumot, de elég érdekes, hogy hogyan tudták elnézni.

Figyeljetek oda ti is!

#796 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 11:48

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 21:38

Hamarosan lejár az 1 évem.

Kértem ajánlatot hosszabbításra, kaptam is egy viszonylag elfogadható árat. Lenne ugyan olcsóbb, de minimális összeggel, nem éri meg bajlódni a váltással.

Írnám alá a szerződést, amit e-mailben küldtek, és feltűnt hogy szept. 4.-ei dátum szerepel rajta lejárati időként.
Az előző szerződésemen amit tavaly meghosszabbítottam, szept. 13.
Ha nem figyelek oda, megkárosítanak 9 nappal.
Reklamációm után kijavították a dokumentumot, de elég érdekes, hogy hogyan tudták elnézni.

Figyeljetek oda ti is!

Nekem jól volt de csak most néztem meg, hálistennek :Đ

#797 Felhasználó inaktív   jumbo11 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 26. 21:25

Sajnos énnekem nincsenek jó tapasztalataim.
Se a sebességgel se az ügyintézéssel kapcsolatban.
Nekem 8M volna de a fele se jön én inkább lemondom
nem görcsölök tovább velük az ügyintézésüktől amúgy
se voltam elragadtatva.  :(

#798 Felhasználó inaktív   NeveMania 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 17:05

nyaralásból hazaérvén énis látom, hogy a külföld már 2 napja döglődik, speedtest-en nevetséges értékeket tudok csak elérni.. tessék visszaadni a sávszélt akárki is vette el  :reklamacio:  :Đ

amúgy ha más szolgáltatónál nincs ilyen gond, akkor az ex-ék a ludasak? mindjárt körbe is kérdezek, mert eddig príma volt minden  :think:

#799 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 23:06

Perpill nálam külföld úgy ahogy van halott. Nem először fordul elő ez az Externetnél...

#800 Felhasználó inaktív   tamaske 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 29. 23:29

Idézet: Laci082 - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 0:06

Perpill nálam külföld úgy ahogy van halott. Nem először fordul elő ez az Externetnél...

viszont halott az interware nel is
ez inkabb tcom hiba lehet

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »