HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#821 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 09. 19:30

és melyik az a cím amelyikre válaszolnak is?:D
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#822 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 19:29

Idézet: Danika123 - Dátum: 2007. szept. 10., hétfő - 20:04

most komoly?

Én vele beszéltem.
Ő volt a "kirendelt" ügyintézőm.

#823 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 19:50

Üdv!

A mai napom újabb bizonyítékot szolgáltatott az Externet arra vonatkozóan, hogy a honi ISP-k (telkom globale) valahol félúton helyezkedik az idiotizmus és az infantilizmus között. A köv. kedves kis levél  fogadott a mailboxomban, gondolom nem egyedül engem:
"Tisztelt Előfizetőnk,

Ezúton értesítjük, hogy Társaságunk 2007 februártól szétválasztotta az ADSL hozzáféréseket korlátlan, illetve forgalommért szolgáltatásokra.
Annak érdekében, hogy továbbra korlátlan ADSL szolgáltatást tudjunk biztosítani Önnek, kérjük, hogy szerződjön át az Externet Kft. leányvállalatához, az UltraWEB Kft-hez, szünetmentes szolgáltatóváltással. Az átállás Önnek semmilyen kényelmetlenséget nem jelent, a jelenlegivel megegyező szolgáltatást ezentúl még kedvezőbb feltételekkel veheti igénybe.

Amennyiben Ön most átszerződik az UltraWEB Kft-hez, egy havi ingyenes előfizetést kap ajándékba!

Kérjük jelentkezzen be ADSL felhasználónevével (usernév@externet.hu) és jelszavával az Externet weboldal tetején Online Ügyfélszolgálatunkra: https://www.externet.hu
etcetcetc..."
Jóidulatúan belogoltam az onlány üfsz-re, hátha ott többet megtudok, de az "AKAROD" buttonon kívül érdemi információt ott sem találtam. Tehát akkor hogy is van ez? Én szerződtem év elején az externet valamivel 1 év hűségre, és korlátlan csomagra. Namost ugye válthatok (ha akarom, ha nem) a "jelenlegivel megyegyező szolgáltatásra, de még kedvezőbb feltételekkel". OK. MIBEN kedvezőbb, és MIBEN megyező? Ez ugye titkos információ, minthogy az is, hogy ez vajh együtt jár-é a hűségidőszak újrakezdésével, így nyilvánvalóan eszemben sincs rákattanni az AKAROD gombra. Jelenleg azon az állásponton vagyok, hogy a szolgáltatóm egyoldalúan eláll a szerződéstől, aztán majd kiderül, hogy így van-e :)

#824 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 14. 20:34

Ha jól emlékszem nemrég küldözgettek embereknek ilyen leveleket de ők sem törődtek vele.
Nálam akkoraban anyit változott az egész hogy a felhasználónévnél .uw-t kelett irni.

#825 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 16. 15:07

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. szept. 14., péntek - 21:34

Ha jól emlékszem nemrég küldözgettek embereknek ilyen leveleket de ők sem törődtek vele.
Nálam akkoraban anyit változott az egész hogy a felhasználónévnél .uw-t kelett irni.

Én már régesrég az ...@uw.hu-vbal jelentkezek be, semmi változást nem érzékeltem.

Más.
Ha a 8 megabit nem 8 megabit, arról nem az externet tehet, semmi köze hozzá.
A T-com adja a vonalat, ők csak továbbértékesítenek. Hiba esetén is nekik jelentenek, semmit mást nem tudnak csinálni.

Más.
A 8megás netet újabb év vállalásával bruttó 7680-ért fogják nekem adni.(prepaid, így még a postára sem kell mászkálnom minden hónapban)
8160 lett volna ha havonta fizetek.
Az externetes mail címemről írtam nekik a externet@externet.hu-ra, és válaszoltak hamar.
Sok sikert mindenkinek.

Szerkesztette: toyotakacsa01 2007. 09. 16. 15:09 -kor

#826 Felhasználó inaktív   Gkobi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 20. 07:46

Mától új árlista szeptember 30-ig. Szerintetek ez az ár a hónap végén még lefelé fog menni, vagy növekedni fog. Várjak e még a hónap elejéig hogy olcsóbb legyen vagy szerintetek érdemes már most megrendelnem. Még nem tudom az Externet legyen vagy a Businesstel (erről nincs vkinek infója).

#827 Felhasználó inaktív   Laci082 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 16:44

Nekem kezd elegem lenni az Externetből. Tegnap megint egy órát állt a net dél körül. (szomszédom T-Online ADSL hozzáférésével ment) Ahogy ez ilyenkor lenni szokott az ügyfélszolgáltatot lehetetlen volt elérni a hiba alatt. Nem tudom mi okozza náluk az ilyen kieséseket, de a BIX grafokon is érdekesen néz ki náluk. Talán nem ártana bővíteni azt a 2Gbps kapcsolatot se, mert egyre gyakrabban be is lassul a net rövidebb-hosszabb időre.

#828 Felhasználó inaktív   gabest 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 20. 18:14

Azon a grafikonon júni közepén volt egy nagyobb beesés, ami azóta sem állt helyre. Ennek az oka mi lehet? Eltereltek valami nagyobb forgalmú klienst melegebb égtájra? Vagy csak általános korlátozás? Vagy sok ügyfél lépett le egyszerre? :)

#829 Felhasználó inaktív   Cecy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 20:36

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy csupasz adsl-t szeretnék rendelni, és a szerződésben van egy olyan rész ahol ki kell válasaztani, hogy van-e telefonvonal vagy nincs. Nah nekem maga a vezeték benn van, csak vagy 5 éve lemondtuk az előfizetést a telóról....

Szerintetek ha azt adom meg, hogy nincs akkor automatikusan beszerltetnek egyet és fizethetem azt is, vagy megnézik, hogy az álltalam megadott végpont címen van-e érpár??????

Tudom kicsit hülye kérdés de ez az egy dolog tart parában...... :(
Ahhoz, hogy ki tudd húzni, néha beljebb kell dugni egy kicsit...

#830 Felhasználó inaktív   williamblandy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 14:53

Idézet: gabest - Dátum: 2007. szept. 20., csütörtök - 18:14

Azon a grafikonon júni közepén volt egy nagyobb beesés, ami azóta sem állt helyre. Ennek az oka mi lehet? Eltereltek valami nagyobb forgalmú klienst melegebb égtájra? Vagy csak általános korlátozás? Vagy sok ügyfél lépett le egyszerre? :)

A grafikonon lathato valtozast az okozza, h az egyik tarsszolgaltatoval a forgalmat azota nem BIX-en cserelik ki, hanem kozvetlen uvegszalon.

#831 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 19:06

NA írtak árajánlatot ami szerint hűségnyilatkozat nélkül havi 8980ftot kellen fizetnem a jelenlegi 8880ft helyett... tehét ha megkérdezem h újabb egy év hűséggel szeretném, akkor olcsóbban adják valszeg mint 8800 ugye?

#832 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 19:30

Idézet: Danika123 - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 20:06

NA írtak árajánlatot ami szerint hűségnyilatkozat nélkül havi 8980ftot kellen fizetnem a jelenlegi 8880ft helyett... tehét ha megkérdezem h újabb egy év hűséggel szeretném, akkor olcsóbban adják valszeg mint 8800 ugye?

igen, elvileg úgy kellene történnie. kiváncsi vagyok, mit ajánlanak majd neked, én is ennyit fizetek, és nekem is hamarosan lejár..ha jó árat mondanak akkor elképzelhető h aláirok megint.

#833 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 23:55

Mennyi ideig küldik a csekket a prepaid csomaghoz ? Már lassan egy hete leadtam a létesítési igényt és a Tvnet hamarosan kinyomja alólam a netet.

#834 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 08:55

Idézet: Xboxman - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 23:55

Mennyi ideig küldik a csekket a prepaid csomaghoz ? Már lassan egy hete leadtam a létesítési igényt és a Tvnet hamarosan kinyomja alólam a netet.

Elvileg 15napon belül küldik...
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#835 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 09:24

Idézet: Cecy - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 21:36

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy csupasz adsl-t szeretnék rendelni, és a szerződésben van egy olyan rész ahol ki kell válasaztani, hogy van-e telefonvonal vagy nincs. Nah nekem maga a vezeték benn van, csak vagy 5 éve lemondtuk az előfizetést a telóról....

Szerintetek ha azt adom meg, hogy nincs akkor automatikusan beszerltetnek egyet és fizethetem azt is, vagy megnézik, hogy az álltalam megadott végpont címen van-e érpár??????

Tudom kicsit hülye kérdés de ez az egy dolog tart parában...... :(

Üdv. Bár régi, de neked telefonvonalad NINCS, épárod van, az egy dolog, de szerintem a nem-et kell válaszolni.

Ha azt választod, hogy van telefonvonalad, akkor szám is kellene...Amúgy igen, be kell kötni majd nyilván az érpáradat a központba, de mivel csupasz ADSL, így nem lesz előfizetési díja.

Igen, egyébként, meg fogják nézni - jórészt a T-Com adatbázisa alapján, hogy nálad létesíthető-e csupasz ADSL.

Szerkesztette: Kory 2007. 10. 04. 09:26 -kor

#836 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 14:30

valaki nézte már ezeket a módosításokat amik nov.5 től lépnek életbe?

Ott az 1.sz mellékletben fel van sorolva rómmai számmal egy táblázatban az adsl kapcsolatok sebességei.
Namármost ott a 4Mbit-es nethez 512 feltöltés van írva de az oldalukon meg én is ugy tudom hogy csak 256 jár mellé.

Na akkor most hogy van ez? Vagy növelni fogják?

#837 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 17:07

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 13:30

valaki nézte már ezeket a módosításokat amik nov.5 től lépnek életbe?

Ott az 1.sz mellékletben fel van sorolva rómmai számmal egy táblázatban az adsl kapcsolatok sebességei.
Namármost ott a 4Mbit-es nethez 512 feltöltés van írva de az oldalukon meg én is ugy tudom hogy csak 256 jár mellé.

Na akkor most hogy van ez? Vagy növelni fogják?

nekem ilyen nincs benne...
betudnád linkelni?

#838 Felhasználó inaktív   vasa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 07:18

Sziasztok!

Én több mint két éve vagyok externetes. Néhány karbantartáson kívül eddig semmi baj nem volt. Eddig!
Most 2007. szeptember 28-óta nincs netem, és most október 5.-e van...
Hiába telefonálok az ügyfélszolgálatra, nem segítenek. Náluk, és a T-comnál minden rendben van. Azt mondták biztosan a modemem rossz, vettem egy újat, amivel szintén ugyanaz a hiba, nem világít az ADSL link/act LED!
Már mindent kipróbáltam, splittert cseréltem, másik fali aljzatba dugtam a vezetéket stb... E-mailt is írtam nekik, de semmi.

Mit tegyek, kihez forduljak?!
Így nem fogom kifizetni a számlát, ha nem kapok érte netet!!!

Ha valakinek van ötlete esetleg az szóljon.
Már arra is gondoltam, hogy a Fogyasztóvédelemhez fordulok.

#839 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 08:49

Idézet: Danika123 - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 18:07

nekem ilyen nincs benne...
betudnád linkelni?

Elérhető amúgy az externet/letöltések oldaról

https://www.externet.hu/_site/doc//externet...szf20071105.pdf

A 36-7. oldal táblázata és az 52 oldal táblázat érdekes.
Ha valaki érti az szóljon.

#840 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 05. 10:07

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. okt. 5., péntek - 7:49

Elérhető amúgy az externet/letöltések oldaról

https://www.externet.hu/_site/doc//externet...szf20071105.pdf

A 36-7. oldal táblázata és az 52 oldal táblázat érdekes.
Ha valaki érti az szóljon.

de pl 8megás nincs is a táblázatban :D sztem itt vmit elkírtak. Majd jön egy patch hozzá  :Đ
mert nem lehet külön az externeteseket adsl2+ra rakni :D

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »