Szerkesztette: Dorien 2005. 06. 17. 10:05 -kor
Externet ADSL vélemények, tapasztalatok
Elküldve: 2005. 06. 17. 10:04
Elküldve: 2005. 06. 17. 10:31
Idézet: Dorien - Dátum: 2005. jún. 17., péntek - 11:04
Te legalabb mar igergetest kaptal.
De akiknek megrendeltem, meg azt sem.
Ekkora egy 0 bagazst.
Fasznak hirdetik, meg akcioznak, ha meg a telefont sem veszik fel ?
Most varhatnak szerencsetlenek, a 65 nap leteltere, mig massal bekottethetik a netet.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.
Elküldve: 2005. 06. 23. 16:59
Elküldve: 2005. 06. 23. 17:04
Már idén (kb. 3-4 hónapja) két ADSL-t is rendeltem meg itt a hwsw-n keresztül kollegáknak, de 2 héten belül mindkettőt bekötötték, és hibamentesen üzemel.... fura.
Most is lenne egy új kötés, de akkor keresek másik céget
Elküldve: 2005. 06. 23. 21:11
Idézet: Kory - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 18:04
Már idén (kb. 3-4 hónapja) két ADSL-t is rendeltem meg itt a hwsw-n keresztül kollegáknak, de 2 héten belül mindkettőt bekötötték, és hibamentesen üzemel.... fura.
Most is lenne egy új kötés, de akkor keresek másik céget
Én az Enternetnél rendelnék, ha még aktuális lenne.
Elküldve: 2005. 06. 24. 18:34
Idézet: Dorien - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 17:59
Sikerult vegre felhivnod oket? Vagy hogy sikerult ezt elerned ?
Elküldve: 2005. 06. 24. 20:49
Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 19:34
Jónéhány ide-oda telefonálgatás után bementem a Matávhoz.
Elküldve: 2005. 06. 25. 10:16
Idézet: Dorien - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 22:11
Igen, hétfőn lesz rendelve, és valóban az Enternet jobb (I-es módozat szerint, szept. 1-ig semmit nem kell fizetni, utána 5900+ áfa a legolcsóbb 512-es, az bőven elég lesz a kollegámnak).
Szall Enternet lesz, remélem működik az online megrendelés. THX.
Elküldve: 2005. 06. 25. 15:39
Idézet: Kory - Dátum: 2005. jún. 25., szombat - 11:16
Szívesen. Nekem másfél évig volt előfizetésem náluk, és szinte soha nem volt vele problémám.
Elküldve: 2005. 06. 27. 10:16
Idézet: Dorien - Dátum: 2005. jún. 23., csütörtök - 17:59
Nos, ma mennek hozzajuk bekotni.
Mit mondjak, nem a gyorsagsagukrol hiresek.
Tobb mint 1 honapba tartott a rendelestol.
Elküldve: 2005. 06. 27. 12:38
El mondom az én sztorimat:
Elküldtem netem a megrendelést kb 3 héttel ezelőtt, 1 perc múlva küldték a visszaigazolást, utána a Matáv nem jelentkezett. Felhívtam őket, akkor adtak időpontot, másfél héttel a megrendelés után bekötötték, utána felhívtam az ügyfélszolgálatot, megadták a jelszavam, és azóta tökéletesen működik az externet. Semmi problémám sem volt vele, mindig tökéletesen csatlakozik, sohasem szakad, hozza az ígért sebességet, tehát minden jót el tudok róla mondani. Ja egy valami azonban nem igaz, amit olvastam a régebbi hozzászólásokban: nekem nincs fix ip címem, mondjuk én ennek csak örülök. Szóval az enternetet én nem ismerem, de abban biztos vagyok, hogy ott sem fogják hamarabb bekötni, mivel náluk is a Matáv intézi a dolgot. Ja, és az ügyfélszolgálaton a srác nagyon kedves volt, vele sem volt probléma.
Elküldve: 2005. 06. 27. 15:57
Idézet: Santosh - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 13:38
Elküldtem netem a megrendelést kb 3 héttel ezelőtt, 1 perc múlva küldték a visszaigazolást, utána a Matáv nem jelentkezett. Felhívtam őket, akkor adtak időpontot, másfél héttel a megrendelés után bekötötték, utána felhívtam az ügyfélszolgálatot, megadták a jelszavam, és azóta tökéletesen működik az externet. Semmi problémám sem volt vele, mindig tökéletesen csatlakozik, sohasem szakad, hozza az ígért sebességet, tehát minden jót el tudok róla mondani. Ja egy valami azonban nem igaz, amit olvastam a régebbi hozzászólásokban: nekem nincs fix ip címem, mondjuk én ennek csak örülök. Szóval az enternetet én nem ismerem, de abban biztos vagyok, hogy ott sem fogják hamarabb bekötni, mivel náluk is a Matáv intézi a dolgot. Ja, és az ügyfélszolgálaton a srác nagyon kedves volt, vele sem volt probléma.
Mivel az elozo hozzaszolasok, a mi bekotesunk korulmenyeivel foglalkozott,sajnos nem ertek egyet veled. Ugyanazon a telefonszamon probalkoztunk,de egyszer sem vettek fel a kagylot.
Elküldve: 2005. 06. 27. 18:03
Axelero ADSLről szerettem volna váltani Externetre (nem a hwsw-n keresztül, hanem másonnan). Kérdés a rendeléskor: átszerződés? Igen. Megjegyzés: az előfizetőnek kell gondoskodni arról, hogy megrendeléskor felmondott legyen az előző szerződés. Előző szerződésem a megrendelés napján nemcsak felmondott volt, hanem két nap múlva teljesen meg is szűnt, ezt a telefonvonal tulajdonosának hozzájárulásával együtt másnap faxon is igazoltam részükre. Két hét után telefon ügyfélszolgálatra (nekem akkor felvették...), mizújs? Hölgy vigyorogva (majdnem vihogva) meséli, hogy hát még nem dobta vissza a matáv, úgyhogy van rá esély. De majd úgyis értesítenek, vagy majd úgy is keres a matáv a bekötés miatt. Másfél hét múlva véletlenül kaptam egy levelet (MÉG VÉLETLENÜL SEM az általam megadott levelezési címre küldték persze, hanem az én nevemre az üzemeltetés helyére - csak nehogy megkapjam - de azért a postás körbekérdezte a lakókat, így eljutott hozzám), melyben értesítenek, hogy a matáv visszadobta. Az átfaxolt dokumentumok alapján elvártam volna, hogy kicsit képviseljék az érdekeimet.... (ezt az enternetnél egy másik esetben meg is tették, bár ott egy hónapos felmondás volt, de rábírták a matávot az álláspontjuk felülvizsgálatára - itt meg már megszűnt szerződés volt, de matáv még nem szedte le az adslt - mégsem nagyon hadakoztak, hogy náluk maradjak...)
Irány másik szolgáltató, kis matávos segítség, és 5 nap alatt bekötve az új. Igaz, a matáv az adslt úgy leszedte a vonalról, hogy 4 napig telefonom sem volt... Észrevehetően megszüntették a szolgáltatást...
Szóval jelenleg győr.net, mint írtam 5 nap alatt szolgáltatóváltással, és 3hónapja semmi probléma.
Elküldve: 2005. 07. 01. 13:34
A megrendelés menüpontban? mert mást nem igazán találok, viszont pénzes dolgot véletlenül sem szeretnék megrendelni
Elküldve: 2005. 07. 01. 16:01
Idézet: abap - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 14:34
A megrendelés menüpontban? mert mást nem igazán találok, viszont pénzes dolgot véletlenül sem szeretnék megrendelni
Sajnos nem. De minek, amikor ott a GMail meg a Tár.hu?
Elküldve: 2005. 07. 04. 10:43
azt szeretném kérdezni h az Externetnek állítólag van mikrohullámú net-e....
hol lehet ezeket elintézni és megtudni h mely kerületben alkalmazhatók.... ugyanis az externet oldalon erről a netről nem találtam infót... csak hogy mennyibe kerül
---------------------------------------------------------------------
HELP!
Tud vki a VI. kerületben használható mikrohullámú netet? vagy olyan internetet ami korlátlan adatforgalmú és ha lehet ne telefon vonalas legyen...
kábelnet jöhet csak működjön a kerületben
Szerkesztette: akita 2005. 07. 04. 10:43 -kor
"Bátraké a cseresznye!" és mindenkinek legyen szemcserés a papja :) !
Elküldve: 2005. 07. 04. 10:48
Idézet: Santosh - Dátum: 2005. jún. 27., hétfő - 12:38
nekem sem volt még problémám egyszer sem.
1x fordult elő hogy mire hazaértem a melóból nem volt net!. de akkor a jómunkásemberek elcsaptak egy optikát! másnapra megoldották!
Elküldve: 2005. 07. 04. 15:58
Idézet: abap - Dátum: 2005. júl. 1., péntek - 14:34
Online ügyfélszolgálat > levelezési beállítások.
Elküldve: 2005. 07. 04. 16:00
Idézet: akita - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 11:43
azt szeretném kérdezni h az Externetnek állítólag van mikrohullámú net-e....
hol lehet ezeket elintézni és megtudni h mely kerületben alkalmazhatók.... ugyanis az externet oldalon erről a netről nem találtam infót... csak hogy mennyibe kerül
Csak ennyi van, és nem állítólag van, hanem tényleg
http://www2.externet...menu0=3&menu1=4
-----
További információkért kérjük keresse értékesítő munkatársainkat a sales@externet.hu e-mail címen, vagy a (06 1) 237-1865 telefonszámon.
Szerkesztette: Kory 2005. 07. 04. 16:07 -kor
Elküldve: 2005. 07. 04. 16:30
Idézet: akita - Dátum: 2005. júl. 4., hétfő - 11:43
Van, de baromi drága: WaveMAX
Idézet
kábelnet jöhet csak működjön a kerületben
NetEasy

Súgó
A téma zárva.