HWSW Informatikai Kerekasztal: Externet ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Externet ADSL vélemények, tapasztalatok Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   Carser 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 03. 07:30

Egyetértek. Levélre nem válaszolnak egyáltalán. Még mindig szakadozik a netem, pedig már 15ször szóltam nekik, minden formában és kaptak már egy kedvesebb nem szerelmes jellegű levelet is, de arra sem méltattak hogy válaszoljanak.

#382 Felhasználó inaktív   SJA 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 03. 08:58

Idézet: Carser - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 6:30

Egyetértek. Levélre nem válaszolnak egyáltalán.

Én elküldtem mindennap reggel-délben-este .... pár nap után megelégelték.  :D

#383 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 11:39

Idézet: SJA - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 23:26

Még mindig nem tudom, hogy egyáltalán hány mail cím jár ehhez, weblapcímet biztosít-e, és ha igen, mekkorát, hogy lehet hozzáférni - feltölteni.

Akkor ajánlanám figyelmedbe az externet.hu oldalt....
Ott le vannak ezek írva.

A weblapos dolgot meg már leírtam ebben a topikban, tessék visszaolvasni.

#384 Felhasználó inaktív   brainlaca 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 17:51

csatlakozom az elottem szolohoz. a honalpn en mindent megtalaltam. amugy nezve az elobbi hozzaszolasokat, nekemis volt mar tobb helyen adslem, de mindenhol volt szivas. hol ezzel hol azzal. nekemis volt hogy rossz volt a net, de csak azt tudom mondani, hogy t-com elmehet a ... :) ugyanis erdekes, barmikor volt gond, mindig naluk volt. az athelyezesrol meg annyit, hogy haverok sorban jottek at Externethez, es mindenki meg volt/van elegedve. (mondjuk athelyezessel tenyleg volt szivas, de erdekes modon csak annal aki T-online-tol jott. es csak akkor mikor a lemondas resze volt folyamatban. a bekotes utana siman ment. vajon miert.)

nem isteniteni akarok, de en nem bantam meg hogy oket valasztottam...

#385 Felhasználó inaktív   CaosOmega 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 07. 22:51

Sziasztok

Jelenleg TCOM karbantartások vannak országszerte,ha jól tudom átkötik a belső ATM hálózatot direktbe,
hogy birják a sebességemelést.
A szolgáltatók általában a karban tartás idejére az adott területről általában nem vesznek fel hibabejelentést.
Maximum 1-2 órát húzódhatnak el a karbantartások. Amennyiben másnapra nem jön vissza a net, mindenféle képpen az internett szólgáltatódnál kell a hibát bejelenteni, az esetleges telefonos bemondások ellenére.

Amennyiben az adsl lámpa nem jön vissza folyamatosan égőre, resetelés és áramtalanítás után akkor
hibabejelentés internett szolgáltató felé. TCOM szinkron hiba.
Adsl lámpa jó, csatlakozáskor 678 hiba, általában szintén központi hiba, a biztos az, ha szolgáltató felé
jelzed a hibát.
A többi általában szoftwarees hiba a gépen.

Áthelyezés

Jelenleg a TCOM-nál kezdeményezni, az áthelyezési időt a TCOM hivatalosan továbbra is max 30napos határidővel garantálja az internett szolgáltató felé ezen nincs mit változtatni. Egyik internett szolgáltatót
sem részesíti előnyben .  ;)

Egy éven belüli áthelyezés esetén általában csak telefonvonallal együtt lehet áthelyezni az adsl-t.
Az internett szolgáltató is kötbért fizet a TCOM felé, ha nem vonnalal együtt helyezteted át egy éven belűl. :respect:

Ugyanez a helyzet ha egy éven belűl lemondod, a szolgáltató akkor is fizet ... WOW

A szereld magad csomag eléggé gázos. Ha az ügyfél szarúl szereli be és tc szerelői kimennek és
kiderül, hogy nem jól szerelted be az adslt kiszámlázzák vagy a szolgáltató felé, vagy feléd a kiszállást, ha szolgáltatónak számlázzák ki, vagy lenyeli vagy kiszámlázza.

Nah cső egyenlőre

#386 Felhasználó inaktív   j0ci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 23:05

jah. csatlakozom a pozitiv tarborba! az externet nekem nagyon bevalt! a support is jo, ejjel nappal felveszik a telot, es segitokeszek. mar hoztam nekik par ismerost szolgaltato valtassal is, es ok tenyleg korlatlanok ! nincs ilyen top 50 sz@rozas...
ha jol emlekszem a masfel ev alatt miota externetem van 2 leallasom volt. egy bejelentett atallas, es egy t-com hiba.
szerintem korrektek, szamla is jol jon, ha szukseg van rajuk lehet segitseget is kerni, es ami pozitiv meg szamomra, hogy nincs mar 24 oras bontas sem!

csak ajanlani tudom mindenkinek !

udv

j0ci

#387 Felhasználó inaktív   j0ci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 23:09

Idézet: CaosOmega - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 22:51

Sziasztok

Jelenleg TCOM karbantartások vannak országszerte,ha jól tudom átkötik a belső ATM hálózatot direktbe,
hogy birják a sebességemelést.
A szolgáltatók általában a karban tartás idejére az adott területről általában nem vesznek fel hibabejelentést.
Maximum 1-2 órát húzódhatnak el a karbantartások. Amennyiben másnapra nem jön vissza a net, mindenféle képpen az internett szólgáltatódnál kell a hibát bejelenteni, az esetleges telefonos bemondások ellenére.

Amennyiben az adsl lámpa nem jön vissza folyamatosan égőre, resetelés és áramtalanítás után akkor
hibabejelentés internett szolgáltató felé. TCOM szinkron hiba.
Adsl lámpa jó, csatlakozáskor 678 hiba, általában szintén központi hiba, a biztos az, ha szolgáltató felé
jelzed a hibát.
A többi általában szoftwarees hiba a gépen.

Áthelyezés

Jelenleg a TCOM-nál kezdeményezni, az áthelyezési időt a TCOM hivatalosan továbbra is max 30napos határidővel garantálja az internett szolgáltató felé ezen nincs mit változtatni. Egyik internett szolgáltatót
sem részesíti előnyben .  ;)

Egy éven belüli áthelyezés esetén általában csak telefonvonallal együtt lehet áthelyezni az adsl-t.
Az internett szolgáltató is kötbért fizet a TCOM felé, ha nem vonnalal együtt helyezteted át egy éven belűl.   :respect:

Ugyanez a helyzet ha egy éven belűl lemondod, a szolgáltató akkor is fizet ... WOW

A szereld magad csomag eléggé gázos. Ha az ügyfél szarúl szereli be és tc szerelői kimennek és
kiderül, hogy nem jól szerelted be az adslt kiszámlázzák vagy a szolgáltató felé, vagy feléd a kiszállást, ha szolgáltatónak számlázzák ki, vagy lenyeli vagy kiszámlázza.

Nah cső egyenlőre

mar ne is haragudj! de a szereld magad csomag lenyege az, hogy te szereled ossze a cuccot.
amugy ha jol tudom van az externetnel szereloi funkcio is, tehat kimegy egy muki egy bizonyos osszegert (asszem 7500 forint) osszeszereli, beuzemeli neked.

mondjuk szerintem ne nagy muveszet osszedugni 4-5 kabelt...de kinek mi.

#388 Felhasználó inaktív   SJA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 11:04

Idézet: j0ci - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 22:09

mondjuk szerintem ne nagy muveszet osszedugni 4-5 kabelt...de kinek mi.

5 kábel már routert feltételez  :D

#389 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 11:16

Idézet: CaosOmega - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 22:51

Sziasztok

Szia!

Megtennéd, hogy az "Internet"-et a jövőben, 1 t-vel írnád?  ;)

#390 Felhasználó inaktív   Laca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 20:46

Hehe milyen sok lett hirtelen az istenito, 1-2 hozzaszolassalrendelkezo ember.. gyanuuus

#391 Felhasználó inaktív   IThomas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 21:53

Idézet: Laca - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 20:46

Hehe milyen sok lett hirtelen az istenito, 1-2 hozzaszolassalrendelkezo ember.. gyanuuus

Akkor én most sok hozzászólással a hátam mögött mondom hogy ez alatt a 2,5 hónap alatt amióta Externetes vagyok,minden gördülékenyen és simán ment,sem a szolgáltatóváltással,sem magával a nettel nem volt problémám!Sőt..

Ügyfélszolgálatról mondjuk nyilatkozni nem tudok,soha nem volt még rájuk szükségem...KOPP-KOPP
(Illetve szerződékötés előtt írtam egy mailt,arra másnap már válaszoltak!)
Mondjuk lehet ha hívnom kell majd őket akkor nem lesz ilyen tökéletes az öszkép... :p
Real Eyes Realize Real Lies!!!

#392 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 11. 17:30

Idézet: Laca - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 21:46

Én is meg vagyok elégedve velük.
a sebesség semmivel sem kisebb mint a t-online-nál.(onnan jöttem át)

Sőt, egy unokatesómat is rábeszéltem hogy ide jöjjön.
Szőke csajsziról van szó, valamit elbambázott, mert nem ment a netje. Felhívta az ügyfélszolgálatot, másnap már jött is a T-comos bácsi és beállította gépüket.

#393 Felhasználó inaktív   piros_abit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 22. 20:41

Externetnél felfele váltáskor mennyi "büntető" díjjat kell most fizetni? THX!  :confused:

#394 Felhasználó inaktív   Nigel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 01:06

Idézet: piros_abit - Dátum: 2006. febr. 22., szerda - 20:41

Externetnél felfele váltáskor mennyi "büntető" díjjat kell most fizetni? THX!  :confused:

5000+fa a sávszélváltás díja.
"There's a statistical theory that if you gave a million monkeys typewriters and set them to work, they'd eventually come up with the complete works of Shakespeare. Thanks to the Internet, we now know this isn't true." Ian Hart

#395 Felhasználó inaktív   piros_abit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 07:16

Akkor maradok ahol vagyok....

#396 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 08:32

Idézet: Nigel - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 2:06

Én úgy tudtam, hogy felfele váltás ingyenes.
Vagy csak a T-nél van így?

#397 Felhasználó inaktív   Nigel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 09:48

Idézet: toyotakacsa01 - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 8:32

Én úgy tudtam, hogy felfele váltás ingyenes.
Vagy csak a T-nél van így?

Passz. A legbiztosabb, ha piros_abit megkérdezi az Externettől.
"There's a statistical theory that if you gave a million monkeys typewriters and set them to work, they'd eventually come up with the complete works of Shakespeare. Thanks to the Internet, we now know this isn't true." Ian Hart

#398 Felhasználó inaktív   Dzsoni 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 11:45

Idézet: Nigel - Dátum: 2006. febr. 23., csütörtök - 1:06

Hivatalosan ennyi, de ha jó a beszélőkéd mint ahogy én csináltam, vagyis szolgáltatóváltáson gondolkodva adtam be a dolgot nekik. Igy eltekintettek a fenti összegtől. :)

#399 Felhasználó inaktív   piros_abit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 23. 21:56

Két napja használom a Externetes netet. Talán kicsit korai lenne még a szolgáltató váltást megemlítenem...  :D  :(

#400 Felhasználó inaktív   hagen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 12:26

Hali,

Externetes csomagom van (512k, szereld magad) október óta. Most költöznék, a telefont nem tudom vinni, de ahová megyek ott is van adsl-re alkalmas vonal, csak más szám. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy miként lehetne áthelyezni oda az előfizetésemet, mire azt válaszolták, hogy _sehogy_!  :(

Létezik ez? Vagy csak lusta volt a csávó utánanézni? Vagy fenyegetőznöm kéne a szolgáltatóváltással?  :D

Lécci írjatok, sürgős lenne...
Asus A7V333 rev 1.03 Bios ver 1016 | AMD Barton 2500+@1833MHz & Glacialtech Silentbreeze III | 2 x 256MB DDR 333MHz | Connect3D Ati Radeon 9550 128MB | Enermax EG495AX-VE 485W | Maxtor 80GB PATA | Pioneer DVR-107D | Casetek 1026-9A & 2 x Glacialtech Silent Blade 12cm | Samsung Syncmaster 757MB | Windows XP Professional (magyar) SP2

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.