Én november végén rendeltem meg online a TVnet 2megás csomagját, és karácsony előtt kötötte be a T-Com. Tényleg húzza a T-Com a bekötést, hiába telefonálgattam, a Tvnet support mindig széttárta a kezét, hogy várnak a T-Com válaszára, és semmit nem tudnak tenni (mármint hogy meggyorsítsák a munkát.) Bár az elején azt ígérték, hogy max másfél hét, végül 3 hét lett. Végül a Tvnet egy délután hívott, mehetek a Szereld magad csomagomért, majd zárás előtt negyed órával be is toppantam a 3 fős ügyfélszolgálatra, ahol osztatlan sikert arattam az ügyintéző hölgynél, aki gondolatban már összecsomagolt és indult haza.
Szerintem ő is meglepődött, milyen gyorsan végeztünk (nulla kérdésem volt), és otthon is 5 perc alatt végeztem a szereléssel.
Pár észrevétel. Ezek erősen szubjektív észrevételek, még nem töltöttem sok időt azzal, hogy jobban teszteljem:
Néha azt veszem észre, hogy hullámzik az adatátvitel. Igazából dcpluszplusz adatforgalomban vettem észre, hogy pulzál, 15-30 másodpercenként gyorsul-lassul. (ez lehet, hogy nem az én problémám)
Több cuccal töltögetek, de csúcsra nagyon nehéz járatni. (mármint 200 k felett tölteni)
Az upload épp elég, de elbírnék többet.
Nekem eddig egyetlen sebességmérő sem mutatott értelmes eredményt. Van olyan, amelyik elindul 500kbitről és 2000Mbitig! növekedik, ahogy újabb és újabb méréseket végzek.
Van, amelyik kapásból irracionálisan magasat mér.
HVG még nem jött (ajándék).
Emailcímek regisztrálása egy nap, egyszerű, nincs vele probléma.
Ip cím nagyon ritkán változik (ha disconnectolom a routert).
A validation lap tényleg text alapú, szerintem még az explorer 1.0 is látja
Eddig OK minden. Azaz elégedett vagyok. 9500 bruttóért ez egy nagyon jó szolgáltatás.
Sebességmérésre örömmel várnék ötleteket.
ZoO