HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 25. 11:18

Idézet: Lala9 - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 9:40

A DSLAM a TVnet tulajdona ebben az esetben. Ha ott van a hiba akkor a T-COM nem igen tud mást tenni. A hurok átengedése megtörtént, csak a TVnet valamit vagy nem csinált meg, vagy elrontott és nem javítja ki.

ez tényleg így igaz.
Viszont számos hurokátengedésre hiába kaptunk létesítve választ, csak hibajegy leadás után történt meg a tényleges létesítés...

#482 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 25. 11:48

Idézet: androom - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 12:18

ez tényleg így igaz.
Viszont számos hurokátengedésre hiába kaptunk létesítve választ, csak hibajegy leadás után történt meg a tényleges létesítés...

Ebben a pillanatban csörgött a kaputelefon és T-COM-os műszerészek kértek bebocsájtást a telefonos elosztóhoz. Fel eddig még nem jöttek. Lehet, hogy történik valami...

szerk.: T-COM jött, T-COM elment. Leszaladtam kicsit később, hogy beszéljek velük, de már a kocsiban ültek.
Szinkron led még mindig sötét...

Küldtem ma reggel egy e-mail-t a TVnet-nek, de válasz még mindig nem érkezett...

Szerkesztette: Lala9 2006. 04. 25. 12:45 -kor

#483 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 09:07

Tegnap jött egy válasz levél hajnali 1:15-kor. :eek:
Semmi extra, csak, hogy továbbították az illetékesnek, hamarosan felveszik velem a kapcsolatot.

szerk.: jah, a válaszlevél alján a következő szöveg olvasható: "További kellemes internetezést kívánunk!" Ez VICC, a baj, hogy nincs net, legalábbis tőlük nincs. Biztos arra gondoltak, hogy a mostani t-online-os netemmel interetezzek kellemesen... :omg:

Nem hiszem, hogy ebből lenne használható net a közeljövőben. Nagyon gondolkozom, hogy meddig várjak még vele, vissza kellene mondani az egész megrendelést, csak idegesítem magam rajta.
Rengeteg telefonálás, szerelő kontra t-com párharc. Kezd elegem lenni. Lekellene már mondanom a telefont amin a mostani net jön, de így még azt is fizetni kell.

Mit csináljak szerintetek? Elkezdjek írogatni a felügyelő hatóságok felé és mondjam fel a szerződést? Írjak a tékozló homárnak? Nem tudom mit lehete még tenni, hogy történjen valami.

Biztos olvassák ezt a fórumot is, nem értem miért nem írnak mostanában ide. A t-online-nak van saját fóruma ahol szakemberek TÉNYLEG segítenek, volt már velük tapasztalatom és kérés nélkül felvették velem a kapcsolatot, meg is oldották a problémám, annélkül, hogy nem is kértem azt kifejezetten, csak leírtam.

Szerkesztette: Lala9 2006. 04. 26. 09:09 -kor

#484 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 13:01

Lala9, ezt látom most a dslam portodon:

State.............................. UP-UP-Online

:cool:

Szerkesztette: androom 2006. 04. 26. 13:02 -kor

#485 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 17:35

Idézet: androom - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 14:01

Lala9, ezt látom most a dslam portodon:

State.............................. UP-UP-Online

Igaz-igaz :)

Ma egyszercsak kigyulladt a DSL led.
Délelőtt hívott a szerelő, hogy a központban van és nézzem már meg a modemet, hogy jó-e. Akkor még nem volt jó, de már gondoltam, hogy lesz valami előrelépés.
Délután nagy meglepetésemre, felvillant az eddigi sötét DSL led :) :) :)
Volt nagy öröm, mint amikor karácsony van ( Mit ez itt ). Tökéletesen elsőre kapcsolódott. Legelősször a modemen néztem meg, hogy minden rendben van-e, ott volt igazán a meglepetés 8000kbit/s letöltési sebesség. Ilyet még nem éltem át, villámgyors letöltés a netről, szinte, mint a belső háló(najó, azért nem, de gyors volt).
Írtam is levelet, meg is köszöntem a segítséget, de azért megemlítettem a hihetetlen sebességet, nehogy azután kiszámlázzák(nemrég az elektromos művek követte el ezt a játékot velünk, nem is tudtunk róla, hogy kevesebb az amper a számlán, mint a biztosítókon, ki figyeli...5 évet számláztak ki egyszerre).
Választ is kaptam, hogy ez csak a kártya(ez volt a rossz a központban) tesztüzeme alatt van, utánna majd beáll. Kaptam szép e-mail címet is, nagy a boldogság.

De azért ez a huzavona elmaradhatott volna. Lassan 3 hónapja adtam le az igényt, 2 hete működnie kellett volna(legalábbis a számítógépek szerint). Mindez egy hibás kártya miatt a központban...

Na mindegy, a lényeg, hogy megszületett végre az internet. A t-online-os netet már ki is húztam a router-ből és ez van helyette. Remélem több probléma nem lesz vele(talán a modem sem ég le).

#486 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 17:09

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 20:50

Ez azert jo hir, hogy azert valaki reagaljon is ra,de akkor lenne az orom teljes ha az en vonalam is hasitana
a szerzodesben foglalt  brutto sebesseggel.

Nálam csak 1040 down, és 180 up..  szal félig van a brutto és a netto között (külfölddel mérve 1010/170)
kinek van meg e bruttoja 1 M-s előfizuval?

#487 Felhasználó inaktív   sukimuki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 20:37

:respect: végre nálam is megjelent a 3G 2500,korrekt sebességekkel(down=2560 kbps,up=252 kbps),sajnos előtte 7 napig semmi,már kezdtem bepöccenni az üfsz-re,de aztán,mint a szülésnél,a fájdalmak el vannak felejtve!
Felhívnám a figyelmet a tvnet sebességmérőjére,mert a valóság dupláját mutatja,több helyről is leellenőriztem!Egyszer majd talán azt is kijavítják!
Érdeklődöm,hogy csak nálam,vagy senkinél(tvnet-esek)sem lehet használni a T-Com adsl- sebességmérőjét? :up:

#488 Felhasználó inaktív   bociusz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 29. 20:40

Idézet: sukimuki - Dátum: 2006. ápr. 29., szombat - 20:37

Érdeklődöm,hogy csak nálam,vagy senkinél(tvnet-esek)sem lehet használni a T-Com adsl- sebességmérőjét? :up:

Kétlem hogy menne, hisz a telefonközpont és a lakásod között a TVNet biztosítja az ADSL kapcsolatot, nem a T-Com

#489 Felhasználó inaktív   Arwald 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 20:04

A T-Com-os sebességmérés nekem sem működik, pedig levélben azt írták, hogyha oda nem tudok bejelentkezni, akkor a TV-Net-hez sem tudnék. Az utóbbihoz azért sikerül.  :think:

#490 Felhasználó inaktív   Avast 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 04:20

Tegnap másnál is szakadozott a net?  (ami a tvnet-től jön)

#491 Felhasználó inaktív   jaja 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 07:36

Szia
Nekem már 1 hete szarakodik
Adsl link néha nem világit a modemen.
Tegnap is volt ilyen

Jaja
Abit KN8-SLI | A64 3700+ San Diego @2900MHz 1.5V | Sapphire X800 GTO PCIe | Arctic Freezer 64 | 2×512Mb F1-3200DSU2-1GBFX DDR400 1T 2-2-2-5 | Enermax Liberty 400W

Valami nincs rendben abban a világban, ahol a legjobb rapper fehér, a legjobb golfozó néger, és a németek nem akarnak háborúzni.

#492 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 07:44

Idézet: Avast - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 5:20

Tegnap másnál is szakadozott a net?  (ami a tvnet-től jön)

Nálam yól megy...

#493 Felhasználó inaktív   Avast 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 08:19

Idézet: jaja - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 8:36

Szia
Nekem már 1 hete szarakodik
Adsl link néha nem világit a modemen.
Tegnap is volt ilyen

Jaja

Nekem csak annyí volt hogy gép restart után kiirta hogy nem ismeri a jelszót.......... de percek alatt helyre állt.

viszont az ügyfélen egy kukkot se szóltak a hibáról :D  :D az ügyfél meg parázzon hogy az ő gépébe van e a hiba vagy a központba.

#494 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 08:31

Idézet: Avast - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 8:19

Nekem csak annyí volt hogy gép restart után kiirta hogy nem ismeri a jelszót.......... de percek alatt helyre állt.

viszont az ügyfélen egy kukkot se szóltak a hibáról :D  :D az ügyfél meg parázzon hogy az ő gépébe van e a hiba vagy a központba.

ezek a hibák "egyediek"... sülnek az Askey modemek  :(

#495 Felhasználó inaktív   Avast 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 10:27

De nem a géppel van baj ugye? :confused:  :confused:  mit jelent az hogy sülnek a modemek? boccs de ilyen téren kezdő vok.

Szerkesztette: Avast 2006. 05. 03. 10:28 -kor

#496 Felhasználó inaktív   jaja 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 10:50

Idézet: Avast - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 9:19

Nekem csak annyí volt hogy gép restart után kiirta hogy nem ismeri a jelszót..........   de percek alatt helyre állt.

viszont az ügyfélen egy kukkot se szóltak a hibáról :D  :D   az ügyfél meg parázzon hogy az ő gépébe van e a hiba vagy a központba.

A jelszo nálamse volt jó
modem reset 10 perces áramtalanitás,ujra bekapcsol és van net  :D
mostanában már 4× csinálta mad:
Abit KN8-SLI | A64 3700+ San Diego @2900MHz 1.5V | Sapphire X800 GTO PCIe | Arctic Freezer 64 | 2×512Mb F1-3200DSU2-1GBFX DDR400 1T 2-2-2-5 | Enermax Liberty 400W

Valami nincs rendben abban a világban, ahol a legjobb rapper fehér, a legjobb golfozó néger, és a németek nem akarnak háborúzni.

#497 Felhasználó inaktív   Avast 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 12:10

Nálam is egyre többet csinálja ...............

De ált 10 perc és helyre jön.

#498 Felhasználó inaktív   androom 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 12:58

Idézet: Avast - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 10:27

De nem a géppel van baj ugye? :confused:  :confused:  mit jelent az hogy sülnek a modemek? boccs de ilyen téren kezdő vok.

sokféle jellegű probléma van az Askey modemekkel.

A modemetek a rossz szvsz.

#499 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 15:18

Idézet: Avast - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 9:27

Nem hiszem el hogy nem ismeritek ezt az oldaltAskey modem javitasa
Joeapi

#500 Felhasználó inaktív   Avast 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 17:50

Idézet: androom - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 13:58

sokféle jellegű probléma van az Askey modemekkel.

A modemetek a rossz szvsz.

Köszi

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »