Idézet: sydoka - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 12:09
elmondom a történetet: bejelentettem adsl hibát párszor, mire nagynehezen sziveskedett a fatáv kijavítani. 2mbitről levettek 1mbitre, igy stabil, gyors lett a kapcsolat. jött is a vezetékes sms, hogy kijavitották. a probléma csak az, hogy 2 megáért fizetek, úgyhogy irtam is az ügyfélszolgálatnak, hogy ha lehetne módosítsák a csomagomat. jött a válasz, h mérjek tesztservert. mértem, hajszál 1mbit, elküldöm, jön a válasz, hogy továbbitották a t-comnak, várjak a hiba kijavitásáig... természetesen az előző levelezést is beidéztem + hibakód, de úgy látszik nem vágják mi van, el se olvassák amit ir az ember. najó, gondoltam majd telefonon. felhivom, elmondom a problémám, h. nincs semmiféle hiba csak a csomagomat szeretném ha átállitanák. rendben, továbbitják a t-comhoz. mondom, nincs semmi hiba már, elmondom ujra a sztorit. rendben, várjak a hiba kijavitásáig, továbbitják a t-comhoz. nakössz, viszhall.
most ilyenkor mit csináljak?
gondolom (sőt biztos) a tcom nem szólt a tvnetnek, h vissza raktak 1megára, úgyhogy ezt nekem kéne intézni. nehéz menet lesz..
Én úgy tudom, hogy a korlátokat a T-com állítja be neked a szolgáltatótól kapott utasítás alapján.

Súgó
A téma zárva.