HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 29. 11:09

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 12:23

Mi ez a reklam helye? :mad:
2 honapja varok arra hogy vegre a szerzodesben leirt sebesseggel jojjon a net.Eddig csak a backup megy,de azert is fenyegetozni kell.A varosmajori kozponthoz tartozom,es allitolag 1 honapja bent ulnek a tvnet-tol.
Akkor mirol beszelunk mi itt.Ez a korrekt szolgaltato? :mad:

Ezt le kell irnom hogy tisztan lassatok ADSL-3G ugyben.Mint mar irtam 2 honapja vagyok backup-on.
Ma meglatogattam ufsz. ,mert e-mail,telefon semmit nem er, de kesobb meglatjatok hogy igazam volt.
Azert nincs ADSL-3G-m ,mert az idiota tfos nem talalja a drotom veget.Ugyanis az oskorban ISDN volt a vonalon majd ADSL.Erdekes az mukodott.Tfos szol Tvnet: bocsi hulyek vagyunk mivel ISDN volt a vonalon
stupid kollegaink nem talaljak a drotot.Tvnet reagalas.SEMMI.Ha nem megyek be abszolut semmi nem tortenik.Amire vartak az a masik telefonszam,de kerdem en a Tvnet miert nem ertesit?Telefon,sms,e-mail.
Semmi.Amikor ott voltam irtak szep uj szerzodest.Na ezert nem lehet semmit elintezni telefonon keresztul.
Szerintem mind a 2 ceg hibas :mad:
Itt nincs mentseg egyik ceg reszerol sem.Ezt kapjuk a penzunkert a tfos-tol es kedvenc ISP-ktol.

Szerkesztette: Joeapi 2006. 05. 29. 11:27 -kor

Joeapi

#602 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 14:07

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 15:27

addictive: semmi extra, csak írjam alá, vagy marad minden ahogy van gondolom...

adsl.
régóta, de semmi extra, semmi protekció...

ez volt a mail:

"Ön megkaphatja a dupla sávszélességet (6500 kbit/s) a max. árért, 12.200+áfa díjért 1 év hűségnyilatkozattal."

Ha jol ertem, akkor kb. ennyit ert a nagy igergetes :)

Nalam nem hivott vissza a duplaigero lathatatlan, letiltott szamu ember (persze megallopdtunk napban, oraban, percben, hiszen en ot nem hivhatom vissza, mert majd o keres), ugyhogy megkoszontem a trefas, onjellemzo PR tevekenyseguket, egyelore se kep, se hang, valasz nuku :)

Szoval vicces a tarsulat ezzel a duplazos trukkel, bar, ahogy olvasom jobb is, ha nem lesz 3g-m, mert nem szokasom berohangalni sehova, hogy az igazamat elismerjek es megvalositsak, inkabb tavozom az adott cegtol. Ez a hiszti meg nem valo nekem :)
Udv: Nezelodo

#603 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 14:32

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 9:58

Mivel ott ulsz a kepernyo elott keresgelj, es talalni fogsz megoldast,de hogy valamit segitsek is a kulcsszo firmware.Az-az le kell toltened az eredeti firmware-t amibe be tudod irni a login-t es a jelszavad, es mukodni fog.Olyan lesz mintha routered lenne. :cool:
Engem nem erint igy ne varj tolem pontos linket.A google beirod 360r es 5 perc alatt kesz az egesz.Meg angolul se kell tudnod.

Szerintem a 360r-nél ez nem működik.

#604 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 14:55

Idézet: Xboxman - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 13:32

Szerintem a 360r-nél ez nem működik.

360t-nel mukodott,de mint mondtam engem nem erint ezert voltam pontatlan.Bocsi
:respect:
Joeapi

#605 Felhasználó inaktív   flipside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 16:16

Udv a ceg honlapja szerint 8 nap mulva valami akcio lesz, nem tud valaki errol valamit? Csak azert mert pont most allok adsl elofizetes elott.

#606 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 16:38

Idézet: flipside - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 15:16

Udv a ceg honlapja szerint 8 nap mulva valami akcio lesz, nem tud valaki errol valamit? Csak azert mert pont most allok adsl elofizetes elott.

Ha jol sejtem az elozo hozzaszolasokbol akkor duplazas kell hogy legyen.Nezd mit ajanlottak Wizardnak:
najó, tvnet nevetséges. most írtak hogy akkor 12+áfa a 6 mbit, és írjam alá az 1 évet...
Ha egyszer a kedves Tvnet beinditja nekem az ADSL-3G-t akkor en a 3.5M-ert fizetek ennyit.Mi mas ha nem duplazas ez?Remelem az enyimet is novelik.Ha nem lelovom oket :D  :D  :D
Joeapi

#607 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 16:41

ma fater telefonálgatott párat tvnettel, úgy néz ki lehet mégis lesz 6 mbitem havi 7500ért.

persze hiszem ha látom :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#608 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 16:51

Nem hiszem hogy bármilyen duplázás lesz. Június elsejétől kijönnek Tí-kom 12 és 18 Mbps-es nagykereskedelmi csomagjai ahogy azt már jó ideje tudni lehet és ebből pár napon vagy héten belül kiskereskedelmi termékek lesznek. Gondolom hatodikáig fel tudja mérni TvNet hogy a nagyobb piaci szereplők milyen kiskereskedelmi árazással dobják piacra ezeket a csomagokat.

Na most ha pl. a 12Mbps-es lakossági csomag lesz, túlzottan nem lehet elárazva mert akkor senki nem venné. Tippre úgy 15 rongy körül lesz beárazva. Ez pedig alapból értelmetlenné teszi TvNet 4.5 és 6.5Mbps-es csomagjainak 20 rongyos árazását vagyis erre reagálnia kell a cégnek mint sebesség mint árak terén.

Ugyanígy az üzleti csomagoknál ahogy a 16Mbps-es csomag 100+fás árát erősen az Externet PowerDSL-es megoldásához és az ottani árszinthez szabták meg. Csak épp közben változik a piac, ha pl. a 18Mbps-es csomag üzleti lesz annak árszintje tuti nem ilyen magas. Már csak azért sem mert a Pantel ami erősebb konkurens mint a TvNet már egy ideje 40+fás árszinten kínálja az up to 24Mbps-es csomagját. Szóval ezzel szemben is a TvNet ajánlata már idejét múlttá vált meg kell reformálni a csomag kialakítást és az árakat alkalmazkodva  a megváltozott piaci helyzethez.

Szerintem ezt fogja majd hozni a 8 nap múlva esedékes akció, nyakonötve némi PR tömjénezéssel, hogy de jó is a 3G, meg vegyél olyat. :)

Mivel TvNetnél is túl sok csomag van ahogy Tíkomnál is elég nehéz rendesen beárazni és elkülöníteni az olyan termékeket amik között nincs is igazán lényegi eltérés. Tí is jobban járna ha alaposan megritkítaná a csomagkínálatát, pont elér lenne egy belépő szintű, egy haladó, meg egy multimédiás csomag.

#609 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 16:57

Idézet: shabba - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 15:51

Nem hiszem hogy bármilyen duplázás lesz. Június elsejétől kijönnek Tí-kom 12 és 18 Mbps-es nagykereskedelmi csomagjai ahogy azt már jó ideje tudni lehet és ebből pár napon vagy héten belül kiskereskedelmi termékek lesznek. Gondolom hatodikáig fel tudja mérni TvNet hogy a nagyobb piaci szereplők milyen kiskereskedelmi árazással dobják piacra ezeket a csomagokat.

Na most ha pl. a 12Mbps-es lakossági csomag lesz, túlzottan nem lehet elárazva mert akkor senki nem venné. Tippre úgy 15 rongy körül lesz beárazva. Ez pedig alapból értelmetlenné teszi TvNet 4.5 és 6.5Mbps-es csomagjainak 20 rongyos árazását vagyis erre reagálnia kell a cégnek mint sebesség mint árak terén.

Ugyanígy az üzleti csomagoknál ahogy a 16Mbps-es csomag 100+fás árát erősen az Externet PowerDSL-es megoldásához és az ottani árszinthez szabták meg. Csak épp közben változik a piac, ha pl. a 18Mbps-es csomag üzleti lesz annak árszintje tuti nem ilyen magas. Már csak azért sem mert a Pantel ami erősebb konkurens mint a TvNet már egy ideje 40+fás árszinten kínálja az up to 24Mbps-es csomagját. Szóval ezzel szemben is a TvNet ajánlata már idejét múlttá vált meg kell reformálni a csomag kialakítást és az árakat alkalmazkodva  a megváltozott piaci helyzethez.

Szerintem ezt fogja majd hozni a 8 nap múlva esedékes akció, nyakonötve némi PR tömjénezéssel, hogy de jó is a 3G, meg vegyél olyat. :)

Mivel TvNetnél is túl sok csomag van ahogy Tíkomnál is elég nehéz rendesen beárazni és elkülöníteni az olyan termékeket amik között nincs is igazán lényegi eltérés. Tí is jobban járna ha alaposan megritkítaná a csomagkínálatát, pont elér lenne egy belépő szintű, egy haladó, meg egy multimédiás csomag.

Jo biztos neked van igazad,de lenyeg hogy 1 bizonyos zseert nagyobb sebesseget kapok. :)  :D
Ez a lenyeg.
Joeapi

#610 Felhasználó inaktív   314133 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 29. 17:07

ha duplazza a sebesseget azt nem kene emailben kozolnie? szerintem arcsokkenes, meg ha elofizecc erremegerre, akkor eztmegezt kapod a meleg kezfogas melle.

a 360r-es problemamat sikerult megoldani.

#611 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 17:19

Idézet: 314133 - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 16:07

ha duplazza a sebesseget azt nem kene emailben kozolnie? szerintem arcsokkenes, meg ha elofizecc erremegerre, akkor eztmegezt kapod a meleg kezfogas melle.

a 360r-es problemamat sikerult megoldani.

Ha nem titok akkor hogyan? :think:
Joeapi

#612 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 17:21

na most jött haza fater, kiderült az igazság.

ne nagyon bízzatok nagy duplázásokban.

az én olcsó 6 mbitem egy kis félreértésnek köszönhető :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#613 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 17:31

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 18:21

Gondolom az első 3 hónapra ennyi, aztán utána a duplája. Csak aki mondta az ilyen "apróságokon" lazán átcsúszott.

#614 Felhasználó inaktív   flipside 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 17:31

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 17:21

na most jött haza fater, kiderült az igazság.

ne nagyon bízzatok nagy duplázásokban.

mondhatnal valami konkretumot is...

#615 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 17:33

az ügyintéző, aki telefonon felajánlotta a dupla sávot, az valószínüleg dupla árat is akart mondani, csak fater közbeszólt, és belezavarodott az arc, és így végül dupla sáv, szimpla árat mondott.
ma 1-2 telefon után azt mondták, hogy ha már hibáztak és rosszul mondták, akkor megkapjuk ennyiért :)

#616 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 18:39

...

Szerkesztette: Xboxman 2006. 05. 29. 18:39 -kor

#617 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 29. 21:51

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 16:33

az ügyintéző, aki telefonon felajánlotta a dupla sávot, az valószínüleg dupla árat is akart mondani, csak fater közbeszólt, és belezavarodott az arc, és így végül dupla sáv, szimpla árat mondott.
ma 1-2 telefon után azt mondták, hogy ha már hibáztak és rosszul mondták, akkor megkapjuk ennyiért :)

En ezt nagyon nem ertem vagy ,csak szivatas az egesz.Ezt irtad:jelenleg 7260 forintot fizetünk 3 mbitért
Mutasd meg hol van ez kirva, hol lattad ,mert szetrugom a tvnet segget.Nekem miert adja 10k-ert neked miert 7k ?Elegem van a TVnetbol. :mad:
Erre megkapjatok felaron a 6M.Mit felar 20 040Ft helyet 7260Ft.Az agyam megall. :omg:
Mi van itt?Karacsony?
Wizard te mar egy rossz szot nem szolhatsz ,sot istenitheted a szolgaltatod.
Joeapi

#618 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 07:50

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 10:09

Ezt le kell irnom hogy tisztan lassatok ADSL-3G ugyben.Mint mar irtam 2 honapja vagyok backup-on.
Ma meglatogattam ufsz. ,mert e-mail,telefon semmit nem er, de kesobb meglatjatok hogy igazam volt.
Azert nincs ADSL-3G-m ,mert az idiota tfos nem talalja a drotom veget.Ugyanis az oskorban ISDN volt a vonalon majd ADSL.Erdekes az mukodott.Tfos szol Tvnet: bocsi hulyek vagyunk mivel ISDN volt a vonalon
stupid kollegaink nem talaljak a drotot.Tvnet reagalas.SEMMI.Ha nem megyek be abszolut semmi nem tortenik.Amire vartak az a masik telefonszam,de kerdem en a Tvnet miert nem ertesit?Telefon,sms,e-mail.
Semmi.Amikor ott voltam irtak szep uj szerzodest.Na ezert nem lehet semmit elintezni telefonon keresztul.
Szerintem mind a 2 ceg hibas :mad:
Itt nincs mentseg egyik ceg reszerol sem.Ezt kapjuk a penzunkert a tfos-tol es kedvenc ISP-ktol.

2 hónapig lassab volt az interneted? De nem a gyorsabbért fizettél közben, ugye? Vagy ha igen, akkor tessék szépen jóváiratni a különbözetet a következő számlán. Hajlamosak ezeket a dolgokat szépen elfeledni Tvneték. Nekem is beigértek egy felezett számlát, amit nem kaptam meg. Írtam nekik egy olyan emailt, hogy ihaj! :D Nagyon rövid időn belül visszahívtak, megérdeklődték a számlázáson, hogy mi is történt és azonnal írtak egy szép új számlát féláron. Érdemes próbálkozni, maguktól nem nagyon fogják felajánlani, hogy fizess kevesebbet.
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#619 Felhasználó inaktív   Avast 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 08:26

Tegnap besült a modemem.

Viszont a tvnet nagyon korrekt volt!!!! :D    Délután lett nekik szólva hogy nem világít a power gomb és nuku net a diszpécser rögtön mondta hogy vigyük be a modemet ingyen lecserélik. Délután le lett adva este már volt net!  ;)  ;)  ;)

Szóval sztem télleg korrektek voltak.

#620 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 10:10

Idézet: Avast - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 7:26

Tegnap besült a modemem.

Viszont a tvnet nagyon korrekt volt!!!! :D    Délután lett nekik szólva hogy nem világít a power gomb és nuku net a diszpécser rögtön mondta hogy vigyük be a modemet ingyen lecserélik. Délután le lett adva este már volt net!  ;)  ;)  ;)

Szóval sztem télleg korrektek voltak.

Mit kaptal?Askey v. D-link.
Joeapi

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33