Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. máj. 27., szombat - 12:23
2 honapja varok arra hogy vegre a szerzodesben leirt sebesseggel jojjon a net.Eddig csak a backup megy,de azert is fenyegetozni kell.A varosmajori kozponthoz tartozom,es allitolag 1 honapja bent ulnek a tvnet-tol.
Akkor mirol beszelunk mi itt.Ez a korrekt szolgaltato?
Ezt le kell irnom hogy tisztan lassatok ADSL-3G ugyben.Mint mar irtam 2 honapja vagyok backup-on.
Ma meglatogattam ufsz. ,mert e-mail,telefon semmit nem er, de kesobb meglatjatok hogy igazam volt.
Azert nincs ADSL-3G-m ,mert az idiota tfos nem talalja a drotom veget.Ugyanis az oskorban ISDN volt a vonalon majd ADSL.Erdekes az mukodott.Tfos szol Tvnet: bocsi hulyek vagyunk mivel ISDN volt a vonalon
stupid kollegaink nem talaljak a drotot.Tvnet reagalas.SEMMI.Ha nem megyek be abszolut semmi nem tortenik.Amire vartak az a masik telefonszam,de kerdem en a Tvnet miert nem ertesit?Telefon,sms,e-mail.
Semmi.Amikor ott voltam irtak szep uj szerzodest.Na ezert nem lehet semmit elintezni telefonon keresztul.
Szerintem mind a 2 ceg hibas
Itt nincs mentseg egyik ceg reszerol sem.Ezt kapjuk a penzunkert a tfos-tol es kedvenc ISP-ktol.
Szerkesztette: Joeapi 2006. 05. 29. 11:27 -kor

Súgó
A téma zárva.