HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   Avast 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 30. 10:14

D-link van ráírva.

Az mit jelent?  (boccs nem értek hozzá nálam annyí a lényeg döcögjön a net.) Annyí a külömbség a régihez képest hogy ezen felváltva villog két zöld lámpa.

Szerkesztette: Avast 2006. 05. 30. 10:16 -kor

#622 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 10:53

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 22:51

En ezt nagyon nem ertem vagy ,csak szivatas az egesz.Ezt irtad:jelenleg 7260 forintot fizetünk 3 mbitért
Mutasd meg hol van ez kirva, hol lattad ,mert szetrugom a tvnet segget.Nekem miert adja 10k-ert neked miert 7k ?Elegem van a TVnetbol. :mad:

régóta van adsl, és nem közvetlen 3 mbitért kezdtem 7300at fizetni, hanem jóval kisebb csomagért, csak közben volt pár duplázás...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#623 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 14:52

Idézet: Avast - Dátum: 2006. máj. 30., kedd - 9:26

Tegnap besült a modemem.

Viszont a tvnet nagyon korrekt volt!!!! :D    Délután lett nekik szólva hogy nem világít a power gomb és nuku net a diszpécser rögtön mondta hogy vigyük be a modemet ingyen lecserélik. Délután le lett adva este már volt net!  ;)  ;)  ;)

Szóval sztem télleg korrektek voltak.

Szerintem ehez nem kell korrektnek lenni,ez egy alapvető dolog  ;)

#624 Felhasználó inaktív   Avast 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 30. 16:34

Cegény másik modem nem bírta a meleget. :D  :D

Szerkesztette: Avast 2006. 05. 30. 16:36 -kor

#625 Felhasználó inaktív   314133 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 01. 11:37

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. máj. 29., hétfő - 16:19

Ha nem titok akkor hogyan? :think:

a stayalive ingyenesen letoltheto és hasznalhato progival.
aki d-link 360r-t hasznal annak tudom ajanlani.

#626 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 16:19

ma jött meg a szerződés, havi 6050+fa, adsl3g 6500kbit :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#627 Felhasználó inaktív   314133 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 17:00

Idézet: WiZARD - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 15:19

ma jött meg a szerződés, havi 6050+fa, adsl3g 6500kbit :)

mázlista :D

#628 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 17:11

Hmm, vajon az en 8480+fas datanetes 2mbitembol is adsl3g 6.5mbit lenne naluk?

#629 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 18:28

Kiváncsi vagyok mi lesz a már meglévő előfizetőkkel. Azt hiszem páran itt gutaütést kapnak ha az újjak 6.5mbit-ért fognak annyit fizetni mint mi 2-ért:)

#630 Felhasználó inaktív   314133 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 18:48

a jun.akcio tvnetnél

letezik ez?

#631 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 21:04

https://www.hwsw.hu/...31431&count16=1
Valaki elmagyarazna nekem miert jo ez ha mar tvnetes vagyok?Hogyan lesz nekem is 6,5M vonalam 6000Ft-ert
Joeapi

#632 Felhasználó inaktív   314133 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 21:19

Idézet

Valaki elmagyarazna nekem miert jo ez ha mar tvnetes vagyok?Hogyan lesz nekem is 6,5M vonalam 6000Ft-ert

ugy hogy mas szolgaltatonal vagy es beviszed a tvnethez a szamlad.aztan meg mondanak valamit,ami valszeg nem eppen ugy van, mint ahogy az ember elkepzelte, mert mo-n mostanaban ez a trendi.

#633 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 21:31

Idézet: 314133 - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 20:19

ugy hogy mas szolgaltatonal vagy es beviszed a tvnethez a szamlad.aztan meg mondanak valamit,ami valszeg nem eppen ugy van, mint ahogy az ember elkepzelte, mert mo-n mostanaban ez a trendi.

...

Szerkesztette: Joeapi 2006. 06. 01. 21:42 -kor

Joeapi

#634 Felhasználó inaktív   314133 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 22:19

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. jún. 1., csütörtök - 20:31

...

ugy lsz 6,5m-s adsled, hogy szolgaltatot valtasz gyorsan és utana beviszed a szamlad a tvnethez. :D
azt nem tom hogy nekunk tvnet elofizetoknek milyen kedvesseget adnak,de jo lenne a duplazas ugyanazert, vagy probaidore nekunk is 6,5megas net,de ezt szerintem nem tudna megoldani.
na mind1.
azert kivancsi lennek arra hogy milyen feltetelekkel lehet majd valakinek a nyari kampany kereteben 6,5megas netje.

#635 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 16:17

Olvastátok ezt ?:
https://www.hwsw.hu/...=31438&count5=1

Nem pont a TVNET-ről van szó, de a hurokátengedéssel együtt elvileg telefonelőfizetés a TVNET-nél sem kellene, ha Datanet meg tudja csinálni. Nekem pl. semmire nem kell az a hülye vonalas telefon, szal vihetnék a flancba. TVnet-től bennfentes valamit tud mondani ?

#636 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 16:43

Idézet: agabe - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 17:17

Olvastátok ezt ?:
https://www.hwsw.hu/...=31438&count5=1

Nem pont a TVNET-ről van szó, de a hurokátengedéssel együtt elvileg telefonelőfizetés a TVNET-nél sem kellene, ha Datanet meg tudja csinálni. Nekem pl. semmire nem kell az a hülye vonalas telefon, szal vihetnék a flancba. TVnet-től bennfentes valamit tud mondani ?

Le volt már írva itt is meg más hasonló topicba jó párszor, kétféle hurokátengedési mód van: részleges(1002Ft) és teljes(2412Ft). Ahogy a TVNet oldalán is szerepel ők a részleges konstrukciót választották ahol a rézkábelnek csak azon frekvencia tartományát bérlik ahol az adatszolgáltatás megvalósítható. Ezért kell még mellette továbbra is fizetned a Tíkom felé alapdíjat. A teljes hurok bérlet esetén amit először a Pantel használt, valamint úgy tűnik talán az Actel is, és a GTS is ezen konstrukció mellett döntött a teljes kábel bérleti konstrukciója történik mind a hang, mind az adat, mind pl. riasztási funciót ellátó frekvencia sávval, szóval totális bérlet. Ez esetben nem kell tovább a Tíkom felé fizetni mert minden a bérlőhöz kerül át és onnantól csak neki kell fizetned.

Mivel a teljes bérleti konstrukció drágább így az ezzel kialakított szolgáltatások árában ezt meg is fog mutatkozni. A két bérleti díj különbözete 1408Ft áfával úgy ~1700Ft, ha önköltségi árszinten építi be ezt GTS az áraiban akkor is minimum ennyivel drágább, de ők is akarnak élni valamiből.

A TvNet ára azonos csomagsebesség esetén úgy ~2000Ft-tal olcsóbb mint a Tíkomos csomagok. Ebbe a különbözetbe durván belefér az a bérleti többlet ha közel önköltségi áron számolja bele GTS. Vagyis van egy kevés esélye annak hogy GTS kijöjjön olyan árral ami a jelenlegi Tíkomos árszinttel megegyezik úgy hogy mellé már nem kell telefont fizetni. De azért ennek kicsi az esélye mert a cégek is szeretnének ezen keresni, és ha már kibérelték a hangsávot akkor már az ügyfelek is használni fogják ez pedig további költségeket eredményez. Pl. nem sima mezei modem kell, hanem olyan amiben beépített ATA is van. Az ilyen viszont már jellemzően 4 portos switchet is tartalmaz, esetleg még wirelesst is és a neve média gateway, az ára pedig sokkal drágább mint egy mezei modemnek. A telefonszolgáltatásnak szerver oldalon is kell lennie kiszolgáló eszköznek, plusz software, support egyebek. Ha kliens oldalon hibatűrőbb szolgáltatást akar a szolgáltató akkor aksis eszköz kell, ha épp elmegy az áram akkor is működjön, ennek aksinak az időszakos x évenkénti cseréjéről is neki kell gondoskodnia. Sőt még itt hagyományos PSTN szolgáltatásról is írtak üzletik felé ahol a fax és egyéb IP-vel összegerjedő szolgáltatások megléti is fontos. Ezeknek azért mind van ára szóval az önköltségi árszintet nem tartom valószínűnek de a kijött sajtóhírekben erre céloznak is.

#637 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 17:51

Hmm-hmm ugy tunik holnap remek anyagot tudok majd postolni, errol a csodalatos "ha mar kitartottal mellettunk husegidon tul is jocskan, akkor gyere mar 3g-re es duplazunk neked" akciorol, ugy a maga valojaban elozetes levelezesekkel es vegul a postan kapott nyomtatott szerzodes remek ajanlataval :)

Egyelore a tvnet egyik vezetojenek meseltem el, mekkora vaganyok, ha nincs valasz: 24 ora mulva szepen, erthetoen, idorendi sorrendben leirom a sztorimat.
Udv: Nezelodo

#638 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 12:52

WiZARD küldtem privit;)

#639 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 16:54

Idézet: shabba - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 17:43

Le volt már írva itt is meg más hasonló topicba jó párszor, kétféle hurokátengedési mód van: részleges(1002Ft) és teljes(2412Ft). Ahogy a TVNet oldalán is szerepel ők a részleges konstrukciót választották ahol a rézkábelnek csak azon frekvencia tartományát bérlik ahol az adatszolgáltatás megvalósítható. Ezért kell még mellette továbbra is fizetned a Tíkom felé alapdíjat. A teljes hurok bérlet esetén amit először a Pantel használt, valamint úgy tűnik talán az Actel is, és a GTS is ezen konstrukció mellett döntött a teljes kábel bérleti konstrukciója történik mind a hang, mind az adat, mind pl. riasztási funciót ellátó frekvencia sávval, szóval totális bérlet. Ez esetben nem kell tovább a Tíkom felé fizetni mert minden a bérlőhöz kerül át és onnantól csak neki kell fizetned.

Mivel a teljes bérleti konstrukció drágább így az ezzel kialakított szolgáltatások árában ezt meg is fog mutatkozni. A két bérleti díj különbözete 1408Ft áfával úgy ~1700Ft, ha önköltségi árszinten építi be ezt GTS az áraiban akkor is minimum ennyivel drágább, de ők is akarnak élni valamiből.

Ertem.

Vajon lehet Datanetnel reszleges hurokatengedessel ADSL2+-t kerni?
Nekem ugy jobb lenne, mint teljessel.

Ha nem, akkor atmegyek Tvnethez.

Szerkesztette: nyunyu 2006. 06. 03. 16:56 -kor

#640 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 17:42

Nem hiszem hogy a szolgáltatók opcionálissá teszik hogy a fogyasztó dönthesse el milyen hurokbérleti konstrukcióval kéri a netét. Ez inkább stratégia kérdés, az elején eldönti a szolgáltató milyen konstrukció mellett tör pálcát és utána azt favorizálja. Nemzetközi trendek alapján részlegesről idővel áttérhetnek a szolgáltatók teljesre, de a másik irány nem egy jellemző migrálási mód.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.