HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 01. 19:48

Idézet: GAI - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 19:55

Azt hiszem a LOL a legenyhébb kifejezés arra ami ma történt velem.

A következő szövegű SMS-t kaptam:

Szeretnék gratulálni a tvnet-nek, hogy ezt sikerült egészen pontosan 85 nap alatt kisütni  :omg:
Valamint szeretnék gratulálni a tcomnak, hogy egy 3 és fél éve épült lakóparkba sikerült olyan telefonvonalat behúzni, ami nem alkalmas ADSL szolgáltatásra.

Gratulálok fiúk, szép munka volt! 21. század, Európai Unió. Csak így tovább!

Hytasos területen laksz? Én is kaptam ilyen kellemetlen sms-t a tvnet-től kb 2hónapja,és most mégis megy a 3G,igaz ha a tvnetten múlott volna maradtam volna végleg backup-on,egy magnetás belsős segített

#882 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 20:00

En lassan mar a 2 honaphoz erek a szerzodestol szamitva,es meg mindig semmi.Turelmes vagyok,de azert kezd ez tenyleg sok lenni :(  :reklamacio: .

#883 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 09:46

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 20:00

En lassan mar a 2 honaphoz erek a szerzodestol szamitva,es meg mindig semmi.Turelmes vagyok,de azert kezd ez tenyleg sok lenni :(  :reklamacio: .

http://www.tvnet.hu/index2.php?id=tartalom...=adsl3g&fajta=0

"ADSL díja, amíg az ADSL3G végpont ki nem épül, minimum 6 hónap, maximum 1 év" - ezt én úgy értelmezem, hogy akár fél évet is várhatsz, amíg kiépül nálad is az ADSL3G... Azaz a létesíthető területeken szerződés kötéstől számítva legalább 6 hónapja van arra a TVnet/T-Com kettősnek, hogy a netet ADSL3G-n kapd meg...

#884 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 10:44

Idézet: GAI - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 19:55

Azt hiszem a LOL a legenyhébb kifejezés arra ami ma történt velem.

A következő szövegű SMS-t kaptam:

Szeretnék gratulálni a tvnet-nek, hogy ezt sikerült egészen pontosan 85 nap alatt kisütni  :omg:
Valamint szeretnék gratulálni a tcomnak, hogy egy 3 és fél éve épült lakóparkba sikerült olyan telefonvonalat behúzni, ami nem alkalmas ADSL szolgáltatásra.

Gratulálok fiúk, szép munka volt! 21. század, Európai Unió. Csak így tovább!

Szia GAI!

A májusban megrendelt ADSL3G II. ütemes volt, tehát már akkor is láthattad, hogy nem várható fél éven belül a létesítés... Június 29-én kértél egy "backup" ADSL-t, amíg az ADSL3G nem építhető ki. Gyakorlatilag tehát június 29 óta vártunk valami fejleményre, mely sajnos az lett, hogy a vonal alkalmatlan. Normál esetben egy ADSL létesítés 1-2 hét, de az ilyen problémás esetekben el szokott húzódni, hiszen alaposabb vizsgálatokon esik át a vonal, mielőtt elutasítják - így jött ki kb. 1 hónapra a várakozási időd :(
A 3G megrendeléssel akkor tudunk foglalkozni, ha a központodat átadja a T-Com!

Üdv.,
yoysy

#885 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 10:47

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 21:00

Szia 20Joe20!

Ha jól láttam, te egy címre 2 ADSL3G-t rendeltél (különböző telefonszámokra), melyből az egyik már létesült, a másik pedig folyamatban van - ez utóbbit megsürgettük. Ha a másik nem működik, kérlek jelezd az ügyfélszolgálatunkon a 1258-as telefonszámon, mert az már vmi hiba!

Köszi,
yoysy

#886 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 10:57

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 11:44

Szia GAI!

A májusban megrendelt ADSL3G II. ütemes volt, tehát már akkor is láthattad, hogy nem várható fél éven belül a létesítés... Június 29-én kértél egy "backup" ADSL-t, amíg az ADSL3G nem építhető ki. Gyakorlatilag tehát június 29 óta vártunk valami fejleményre, mely sajnos az lett, hogy a vonal alkalmatlan. Normál esetben egy ADSL létesítés 1-2 hét, de az ilyen problémás esetekben el szokott húzódni, hiszen alaposabb vizsgálatokon esik át a vonal, mielőtt elutasítják - így jött ki kb. 1 hónapra a várakozási időd :(
A 3G megrendeléssel akkor tudunk foglalkozni, ha a központodat átadja a T-Com!

Üdv.,
yoysy

Igen ám, csakhogy amikor megkötöttem a szerződést, akkor még úgy volt, hogy első ütemes vagyok. Utána valami miatt átkerültem második ütembe, amiről semmiféle értesítést nem kaptam, és amikor június 29-én bementem az ügyfélszolgálatra, hogy megérdeklődjem, hogy hol tart a dolog, akkor közölték, hogy második ütembe kerültem. Ekkkor rendeltem meg a backup szolgáltatást, amire az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy 2-3 napon, de maximum 1 héten belül létesül, mégsem lett belőle semmi. Mindegy, ma visszamondom az egészet, nem érdekel tovább a dolog, így is 3 hónapot vártam, nem fogok még többet. Nagyon remélem hogy a modem árát visszafizetik, amit kifizettettek velem.
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#887 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 12:13

Idézet: GAI - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 11:57

Igen ám, csakhogy amikor megkötöttem a szerződést, akkor még úgy volt, hogy első ütemes vagyok. Utána valami miatt átkerültem második ütembe, amiről semmiféle értesítést nem kaptam, és amikor június 29-én bementem az ügyfélszolgálatra, hogy megérdeklődjem, hogy hol tart a dolog, akkor közölték, hogy második ütembe kerültem. Ekkkor rendeltem meg a backup szolgáltatást, amire az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy 2-3 napon, de maximum 1 héten belül létesül, mégsem lett belőle semmi. Mindegy, ma visszamondom az egészet, nem érdekel tovább a dolog, így is 3 hónapot vártam, nem fogok még többet. Nagyon remélem hogy a modem árát visszafizetik, amit kifizettettek velem.

Amennyiben eredeti csomagolásában és összes tartozékával együtt vissza tudod hozni, természetesen visszafizetjük az árát. Sajnálom, hogy nem sikerült létesítenünk nálad ADSL-t, nem rajtunk múlt... :(

#888 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 13:24

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 12:13

Amennyiben eredeti csomagolásában és összes tartozékával együtt vissza tudod hozni, természetesen visszafizetjük az árát. Sajnálom, hogy nem sikerült létesítenünk nálad ADSL-t, nem rajtunk múlt... :(

Nem lehetséges, hogy ismételten az a helyzet (mint ami nálam is előfordult), hogy a Tré-com-nál történt megint "adminisztrációs hiba"??
Esetleg a szolgálatban lévő technikus volt lusta/hanyag?!

#889 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 14:45

Idézet: Czumy - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 14:24

Nem lehetséges, hogy ismételten az a helyzet (mint ami nálam is előfordult), hogy a Tré-com-nál történt megint "adminisztrációs hiba"??
Esetleg a szolgálatban lévő technikus volt lusta/hanyag?!

Minden elképzelhető, de sajnos nem kezelhetjük úgy a T-Comtól kapott válaszokat egységesen, hogy mindennel kapcsolatban adminisztrációs hiba lépett fel.... :)

#890 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 18:42

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 11:47

Szia 20Joe20!

Ha jól láttam, te egy címre 2 ADSL3G-t rendeltél (különböző telefonszámokra), melyből az egyik már létesült, a másik pedig folyamatban van - ez utóbbit megsürgettük. Ha a másik nem működik, kérlek jelezd az ügyfélszolgálatunkon a 1258-as telefonszámon, mert az már vmi hiba!

Köszi,
yoysy

Surgetest koszonom szepen :cool: .
Viszont masik adsl meg ma reggel elszallt,gyfelszolgalat azt mondta,hogy hibajegyet leadta :( .

#891 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 19:47

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 19:42

Surgetest koszonom szepen :cool: .
Viszont masik adsl meg ma reggel elszallt,gyfelszolgalat azt mondta,hogy hibajegyet leadta :( .

Masodik problema mar megoldodott :cool: .

#892 Felhasználó inaktív   Chucky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 11:24

Sziasztok!

Sokat olvastam a témában és ma reggel elhatároztam magam és megkötöttem 3G S 2500 csomagot.
Elméletileg a térkép és a kereső alapján is beköthető vagyok.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e és hogy mikorra.
Most akkor modem ügyben mi a helyzet? Csak a d-link jó, vagy a másik is? Egyébként milyen van most raktáron?
Kell, hogy legyen valami az akupunkturában, végül is nem sok beteg sündisznót lát az ember.

#893 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 15:00

Idézet: Chucky - Dátum: 2006. aug. 3., csütörtök - 12:24

Sziasztok!

Sokat olvastam a témában és ma reggel elhatároztam magam és megkötöttem 3G S 2500 csomagot.
Elméletileg a térkép és a kereső alapján is beköthető vagyok.
Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e és hogy mikorra.
Most akkor modem ügyben mi a helyzet? Csak a d-link jó, vagy a másik is? Egyébként milyen van most raktáron?

Most csak D-Linkek vannak :)

#894 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 04. 08:57

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 11:47

Szia 20Joe20!

Köszi,
yoysy

Ugy nez ki,hogy megy most vegre nalam is :D .
1000 thx :respect:  :respect: .

#895 Felhasználó inaktív   soopaFLY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 22:12

Akinél 1024-es ADSL 3G van, annál mekkora a valós sebesség? Szokta hozni a névleges maxot?

#896 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 09:20

Idézet: soopaFLY - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 23:12

Akinél 1024-es ADSL 3G van, annál mekkora a valós sebesség? Szokta hozni a névleges maxot?

Mi ennyit állítunk be a szervereken, ha pedig vmi műszaki hiba folytán mégsem éri el, akkor javítjuk! Sztem az 1 mega nem egy olyan sávszélesség, amelynél probléma szokott volna felmerülni :) Inkább 6,5 mega fölött fordulhat elő ilyesmi, de annál sem gyakori...

#897 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 06:24

Üdv.
Múlt héten a tvnettől megkerestek bennünket telefonon már nem először (jelenleg is tvnetes adsl de lejárt szerződésű van)3gadsl ügyben.
Beadtuk a derekunkat ;)  mert erősen gondolkoztunk a panteles számhordozásos buliján csak sajna a 2 hónap amig ott tart adsl nélkül az nekünk nem megoldás sajna..viszont a jelenlegi 8300Ft és a hozzátartozó 1024-es adsl sem.
Küldik a szerződést majd valamikor a 2,5 megásra azt aláírva visszaküldjük eddig ez tiszta sor.
I. ütembe vagyunk a térkép szerint..Ferenc központhoz tartozunk de a XIX. ker-ben van a teló.
Egy ilyen átállás kb. mennyi idő "házon" belül?

#898 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 21:50

Idézet: Flashget - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 6:24

Hello!

En is 1. utem, hazon belul voltam, sajna pont kijott a 30 nap, mert a t-com het napot ult rajta, de vegulis minden oke, szepen megy. Viszont a 30 napig is ment az eredeti adsl, eszre sem vettem, csak a megnott sebessegbol, hogy athordozodtam :)
Udv: Nezelodo

#899 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 08:06

Idézet: Flashget - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 7:24

Üdv.
Múlt héten a tvnettől megkerestek bennünket telefonon már nem először (jelenleg is tvnetes adsl de lejárt szerződésű van)3gadsl ügyben.
Beadtuk a derekunkat ;)  mert erősen gondolkoztunk a panteles számhordozásos buliján csak sajna a 2 hónap amig ott tart adsl nélkül az nekünk nem megoldás sajna..viszont a jelenlegi 8300Ft és a hozzátartozó 1024-es adsl sem.
Küldik a szerződést majd valamikor a 2,5 megásra azt aláírva visszaküldjük eddig ez tiszta sor.
I. ütembe vagyunk a térkép szerint..Ferenc központhoz tartozunk de a XIX. ker-ben van a teló.

Hello,

Elméletben 10-12 nap egy TVnetes ADSL-ről az átállás 3G-re, ettől eltérő eset szerencsére nem fordul elő túl gyakran... Persze ez az időszak attól a naptól számít, hogy az aláírt szerződés megérkezett hozzánk. Mindenesetre tényleges kimaradással nem kell számolni addig és akkor sem :)

#900 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 08:09

Idézet: Nezelodo - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 22:50

Hello!

En is 1. utem, hazon belul voltam, sajna pont kijott a 30 nap, mert a t-com het napot ult rajta, de vegulis minden oke, szepen megy. Viszont a 30 napig is ment az eredeti adsl, eszre sem vettem, csak a megnott sebessegbol, hogy athordozodtam :)

Szia.

Kösz az infót.

Anno mikor datanettől váltottunk tvnetre 3 hétig nem volt adsl és a 3 szolgáltató egymásra mutogatott kicsit káosz volt az egész...1-2 hetet kilehet bírni, de ahogy írtad az tökéletes megoldás lenne :)

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.