Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 11:44
Szia GAI!
A májusban megrendelt ADSL3G II. ütemes volt, tehát már akkor is láthattad, hogy nem várható fél éven belül a létesítés... Június 29-én kértél egy "backup" ADSL-t, amíg az ADSL3G nem építhető ki. Gyakorlatilag tehát június 29 óta vártunk valami fejleményre, mely sajnos az lett, hogy a vonal alkalmatlan. Normál esetben egy ADSL létesítés 1-2 hét, de az ilyen problémás esetekben el szokott húzódni, hiszen alaposabb vizsgálatokon esik át a vonal, mielőtt elutasítják - így jött ki kb. 1 hónapra a várakozási időd

A 3G megrendeléssel akkor tudunk foglalkozni, ha a központodat átadja a T-Com!
Üdv.,
yoysy
Igen ám, csakhogy amikor megkötöttem a szerződést, akkor még úgy volt, hogy első ütemes vagyok. Utána valami miatt átkerültem második ütembe, amiről semmiféle értesítést nem kaptam, és amikor június 29-én bementem az ügyfélszolgálatra, hogy megérdeklődjem, hogy hol tart a dolog, akkor közölték, hogy második ütembe kerültem. Ekkkor rendeltem meg a backup szolgáltatást, amire az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy 2-3 napon, de maximum 1 héten belül létesül, mégsem lett belőle semmi. Mindegy, ma visszamondom az egészet, nem érdekel tovább a dolog, így is 3 hónapot vártam, nem fogok még többet. Nagyon remélem hogy a modem árát visszafizetik, amit kifizettettek velem.