HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#901 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 09. 10:38

Egy kis plusz infó azoknak, akiknek Huawei modemjük van.
Routerként is lehet használni a modemet, ehhez a belépési username : Huawei  Jelszó: Bridge

#902 Felhasználó inaktív   vocsok 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 12:01

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 9:06

Hello,

Elméletben 10-12 nap egy TVnetes ADSL-ről az átállás 3G-re, ettől eltérő eset szerencsére nem fordul elő túl gyakran... Persze ez az időszak attól a naptól számít, hogy az aláírt szerződés megérkezett hozzánk. Mindenesetre tényleges kimaradással nem kell számolni addig és akkor sem :)

Elméletben.
A T-Com 30 nap alatt vizsgálja meg újra a vonalat. Utána jöhet az átállás.
Én is itt vagyok, de mivel 7km a tyúkbél a központig, ez közel 50 napig tartott megállapítani, hogy nem lehet ADSL. Pedig most is van, csakhát kihelyezett mikroDSLAM, amihez ugye a TVNET nem férhet hozzá  :( Pedig elméletben I. ütemesek lennénk.

#903 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 12:28

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 9:06

Hello,

Elméletben 10-12 nap egy TVnetes ADSL-ről az átállás 3G-re, ettől eltérő eset szerencsére nem fordul elő túl gyakran... Persze ez az időszak attól a naptól számít, hogy az aláírt szerződés megérkezett hozzánk. Mindenesetre tényleges kimaradással nem kell számolni addig és akkor sem :)

Hi.

Kösz az infót...csak elöbb kapjuk meg postán azt amit visszaküldhetünk aláírva  :)

Szerkesztette: Flashget 2006. 08. 09. 12:30 -kor

#904 Felhasználó inaktív   simzaza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 10. 16:43

Üdv mindenkinek!

Érdeklődnék a legbelsős kollégáktól, hogy amennyiben még nem volt adsl egy vonalon (kábelnet), Mátyásföld-Sashalom határán Jókai lakótelepen, milyen gyorsan kiépíthető egy Adsl3G-s kapcsolat? Természetesen a T-sek korrekt magatartása esetén, illetve ha rugdosni kell őket..  :confused:
Valakinek esetleg a környékről van tapasztalata?
Köszi a válaszokat!

#905 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 16:50

no 1 hét eltelt a telo óta de a postás nem hozott semmit még..
Szolnokról 2 nap alatt megkaptam egy levelet  :D

#906 Felhasználó inaktív   Ytse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 11. 09:12

Idézet

Elköltöztünk. Nagyobb helyre volt szükségünk. Búcsút mondtunk régi szolgáltatónknak, hisz nagyobb sávszélességre is szükségünk volt, jobb áron. Kecsegtető ajánlat: harmadik generációs ADSL. Ki gondolta, hogy a lakásválasztás számos szempontja mellett azt is figyelembe kell venni, hogy az ADSL3G megvalósíthatósági területének ne a szélére költözzünk?

https://www.hwsw.hu/hirek/31866/t-com_tvnet...asoi_level.html

#907 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 09:29

Aki rendszeresen olvassa a topicot az ebben az írásban semmi meglepőt nem talált. Sajnos ilyen a rendszer. :(

#908 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 09:52

Idézet: shabba - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 10:29

Aki rendszeresen olvassa a topicot az ebben az írásban semmi meglepőt nem talált. Sajnos ilyen a rendszer. :(

Nekem 1 éve van Tvnetes ADSL-em, és és eddig hiba nem fordult elő vagyis talán lehet. Egy számla adatai későn érkeztek meg, tehát úgy tudták nem fizettük be, kb 10 perc telefonálás után, meg egy fax és már minden rendben volt, most fog lejárni a szerződésem...
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#909 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 09:55

Idézet: simzaza - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 17:43

Üdv mindenkinek!

Érdeklődnék a legbelsős kollégáktól, hogy amennyiben még nem volt adsl egy vonalon (kábelnet), Mátyásföld-Sashalom határán Jókai lakótelepen, milyen gyorsan kiépíthető egy Adsl3G-s kapcsolat? Természetesen a T-sek korrekt magatartása esetén, illetve ha rugdosni kell őket..  :confused:
Valakinek esetleg a környékről van tapasztalata?
Köszi a válaszokat!

Szia,

Amennyiben van telefonvonalad, kérlek nézd meg a honlapunkon a keresőben, hogy jelenleg beköthető-e (központ alapján fogja a rendszer eldönteni). Normál esetben / maximum 25 munkanap egy hurok átengedése, ami hétvégékkel együtt durván 1 hónap... :\

#910 Felhasználó inaktív   micko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 11:13

Hi!

A cikkben felhozta az író az egészségügy és hálapénz példáját, amire csak annyit tudok mondani:
- ha beteg vagy akkor járjj utána a betegségednek, nehogy félre kezeljenek, mert ezt a hálapénzzel sem tudod kikerülni.
- Ha internetet akarsz rendelni, akkor tájékozódj minden tekintetben.

Mert kishazánkban ez erre is, szolgáltatástól függetlenül ugyanúgy áll!
:confused:

MickO

#911 Felhasználó inaktív   mrx23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 11:47

Nekem is pont ilyen problémám volt!
Csak én Externetes vagyok és ak is a Tcomnál volt a hiba.
Többször ujra inditották a kártyát, de mindig megszakadt a kapcsolat.
Ilyenkor mindig reklamáltam, és ez igy ment 1 honapon keresztül.
Utána végre a **** T-com kicserélte egy másik kártyára a régit.
És azota rendesen megy a net. Az externet meg nagyon rendes volt
és jováirta azt az 1 honapot!

#912 Felhasználó inaktív   FTeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 13:07

én fél évig könyörögtem a t-konynak, amikor össze-vissza vagy volt net vagy nem, h küldjenek egy szerelőt, mert a hiba nem nálam van.
aztán kijöt a szerelő és épp volt net, szal nem talált hibát. harmadjára épp a szeme előtt ment el a net és máris nem nézett sík hülyének, aki csak társaságra vágyik.
apró adalék, h a szomszédomnak pont ugyanakkor volt vagy nem volt netje, amikor nekem, amely tünetet meg is osztottam velük.
szal hatalmas bölcsességről téve tanúbizonyságot felmászott a legközelebbi elosztó szekrénynek helyet adó oszlopra és lecserélt benne vmi csatlakozót cirka 2 órás munkával.
azóta nem volt gond. (leszámítva, h kábelneten nem emelgetik a sávszélt, mint adslnél..)

#913 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 13:48

Idézet: shabba - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 10:29

hogy mennyire ilyen...felhívnak a tvnettől 1,5 hete, hogy ugye akarok 3gadsl-t...majd 1 hete csütörtökön mondom igen akarom :)
oké holnap pénteken postázzuk a szerződést...

azóta eltelt 1 hét nem jött semmi.. :cool:

nosza telóbe a tvnethez..hát biza ennek aztán nyoma sincs a rendszerben, hogy bármit küldtünk volna vagy rendelésnek nyoma lenne....de most már elvben megtörtént küldik a szerződést :omg:

csak tudnám ehhez miért kell mindig személyesen bemenni, hogy elrendezzen az ember egy ilyet mert még mindig ott tartunk, hogy internet ide, telefon oda semmi sem változott az eltelt 5 év alatt ezen a téren... :smoker:

és ha kiküldik aláírjuk megy vissza (vagy beviszem inkább)és aztán jön a II negyed a hurokátengedési mizéria..de legalább van adsl-m most nem úgy mint tavaly amikor datáéktól átjöttem a tvnethez..

#914 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:42

Idézet: Ytse - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 9:12

Hmm... fájdalmas volt végig olvasni.

Picit olyan a hangulata a levélnek, hogy ÉN megrendeltem az ADSL3G-t, és akkor most mindenki ugrik, mindenki 101%-on teljesít, mert ÉN rendeltem meg a Harmadik Generációs ADSL-t - mert ugye Magyarország egy ilyen hely, hogy mindig minden elsőre működik/megvalósul hiba nélkül; a T-Com meg egy olyan cég, aki oda-vissza van az ügyfélért, nemzetközi szinten is elismert technikus/szerviz gárdával dolgoztat! Persze.....

Jó lenne végre megérteni, hogy a részleges hurokátengedés még gyerek cipőben jár, megy a tapasztalat szerzés mindkét cég részéről. A Tré-kom úgy adja át a hurkokat, mintha az apeh kuncsorogná el a pénzét zsákszámra, a TVnet pedig jámbor lélek, nem akarja az első adandó alkalommal leordítani a monopolista Tré-kom fejét (pedig de jó is lenne, ha megtenné végre...)!!

Az ADSL kellően bonyolult technológia - nem kell meglepődni, ha valami véletlenül nem úgy működik, ahogyan az a marketingesek által kreált szövegben benne vagyon... Vannak műszaki feltételek, amiknek meg kell felelni az ADSL3G kapcsán is, s ha a TVNet nem pontos tájékoztatást kap a hibázó Tré-kom-tól, akkor azért nem ők a felelősek!
Az pedig megint más kérdés, hogy az ilyen, a Tré-kom-ot elhagyó ügyfelek irányába milyen bánásmódot tanusít az Nagy T-magentaság!

Méltatlankodás helyett pedig utána kellene nézni a techológiai tulajdonságoknak (beköthető-e, vagy sem, ha igen mikor, mennyiért, és ez biztos-e?), elolvasni, megérteni más netezők TVNet-es tapasztalatait (pl. itt, a HWSW fórumán), kérdezni az itt "titokban" a mindket segítő ügyfélszolgálatosoktól... Sarokra kell állni és nem szabad megengedni, hogy hülyének nézzék az embert, vagy lyukat beszéljenek a hasába trehány ügyfélszolgálatosok (á lá Tré-kom), két balkezes technikusok (á lá Tré-kom)!!

Vissza kellene olvasnia ezt a pár oldalt a levélírónak: leírtam a tavalyi tré-kom-os ADSL kálváriát, az idei TVNet-es észrevételeimet is (ahogyan mások is, mert van itt bőven hasznos info, csak olvasni kellene!!) és mivel informálódtam, helyre igazítottam, kértem, telefonáltam, e-mail-eztem - olykor-olykor emelt hangon - sokat és sokszor (miért, miért?! Mert ennek ez a modja idehaza, azért!!), a végén csak elhitték az igazam, s megoldották a techikai problémákat, s van hibátlan ADSL-em éjjel-nappal!

Kedves Levélíró!
Legalább
- benézhettél volna ide is (a TVnet weboldalának alapos átböngészése, az ügyfélszolgálatának aprólékos kifaggatása után) információ szerzés végett, mielőtt leadod a megrendelést a TVNet-nél az ADSL3G-re;
- és persze láthattad/olvashattad volna, Kedves Audiofil Levélíró barátom: Szekeres Adrien (a hölgy 1 db N-nel írja a keresztnevét!!) NEM AZONOS Zsédával, azaz Zsédenyi Adrienn-nel!

TVNET-es Ügyfélszolgálatos kollégák!
Tudtok mondani valamit az olvasói levél kapcsán,vagy inkábbnem, mert "nem szabad" nektek ilyet?!

Szerkesztette: Czumy 2006. 08. 11. 15:50 -kor

#915 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 16:21

Idézet: Czumy - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 16:42

Picit olyan a hangulata a levélnek, hogy ÉN megrendeltem az ADSL3G-t, és akkor most mindenki ugrik, mindenki 101%-on teljesít, mert ÉN rendeltem meg a Harmadik Generációs ADSL-t...

Miert, nem igy kellene lennie? Piacgazdasagban elunk, aki megrendelte a szolgaltatast az a VEVO, akibol a kedves szolgaltatok es azok alkalmazottai elnek... minden mas az o dulguk. Nehogymar az egyszeri megrendelonek forumokban kelljen kurkaszni... a szolgaltato azt jelezte a honlapjan, hogy nyujt szolgaltatast az adott korzetben, o szerzodott es fizet... nincs tobb feladata.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#916 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 17:01

Picit olyan a hangulata a levélnek, hogy ÉN megrendeltem az ADSL3G-t, és akkor most mindenki ugrik, mindenki 101%-on teljesít, mert ÉN rendeltem meg a Harmadik Generációs ADSL-t - mert ugye Magyarország egy ilyen hely, hogy mindig minden elsőre működik/megvalósul hiba nélkül; a T-Com meg egy olyan cég, aki oda-vissza van az ügyfélért, nemzetközi szinten is elismert technikus/szerviz gárdával dolgoztat! Persze.....

Jó lenne végre megérteni, hogy a részleges hurokátengedés még gyerek cipőben jár, megy a tapasztalat szerzés mindkét cég részéről. A Tré-kom úgy adja át a hurkokat, mintha az apeh kuncsorogná el a pénzét zsákszámra, a TVnet pedig jámbor lélek, nem akarja az első adandó alkalommal leordítani a monopolista Tré-kom fejét (pedig de jó is lenne, ha megtenné végre...)!!

Az ADSL kellően bonyolult technológia - nem kell meglepődni, ha valami véletlenül nem úgy működik, ahogyan az a marketingesek által kreált szövegben benne vagyon... Vannak műszaki feltételek, amiknek meg kell felelni az ADSL3G kapcsán is, s ha a TVNet nem pontos tájékoztatást kap a hibázó Tré-kom-tól, akkor azért nem ők a felelősek!
Az pedig megint más kérdés, hogy az ilyen, a Tré-kom-ot elhagyó ügyfelek irányába milyen bánásmódot tanusít az Nagy T-magentaság!

Méltatlankodás helyett pedig utána kellene nézni a techológiai tulajdonságoknak (beköthető-e, vagy sem, ha igen mikor, mennyiért, és ez biztos-e?), elolvasni, megérteni más netezők TVNet-es tapasztalatait (pl. itt, a HWSW fórumán), kérdezni az itt "titokban" a mindket segítő ügyfélszolgálatosoktól... Sarokra kell állni és nem szabad megengedni, hogy hülyének nézzék az embert, vagy lyukat beszéljenek a hasába trehány ügyfélszolgálatosok (á lá Tré-kom), két balkezes technikusok (á lá Tré-kom)!!

Vissza kellene olvasnia ezt a pár oldalt a levélírónak: leírtam a tavalyi tré-kom-os ADSL kálváriát, az idei TVNet-es észrevételeimet is (ahogyan mások is, mert van itt bőven hasznos info, csak olvasni kellene!!) és mivel informálódtam, helyre igazítottam, kértem, telefonáltam, e-mail-eztem - olykor-olykor emelt hangon - sokat és sokszor (miért, miért?! Mert ennek ez a modja idehaza, azért!!), a végén csak elhitték az igazam, s megoldották a techikai problémákat, s van hibátlan ADSL-em éjjel-nappal!

Kedves Levélíró!
Legalább
- benézhettél volna ide is (a TVnet weboldalának alapos átböngészése, az ügyfélszolgálatának aprólékos kifaggatása után) információ szerzés végett, mielőtt leadod a megrendelést a TVNet-nél az ADSL3G-re;
- és persze láthattad/olvashattad volna, Kedves Audiofil Levélíró barátom: Szekeres Adrien (a hölgy 1 db N-nel írja a keresztnevét!!) NEM AZONOS Zsédával, azaz Zsédenyi Adrienn-nel!

TVNET-es Ügyfélszolgálatos kollégák!
Tudtok mondani valamit az olvasói levél kapcsán,vagy inkábbnem, mert "nem szabad" nektek ilyet?!

Sziasztok,

Az említett cikk kapcsán felvettem a kapcsolatot a HWSW-vel, hogy a panaszos ügyfelünk adatait megtudjuk. A HWSW egyeztetett az olvasóval, hogy adatait kiadhatják-e, majd beleegyezésére megküldték nekem. A megadott információk alapján az alábbiakat tudom írni tájékoztatásul:

2006-06-12 Ügyfél online megrendelte az ADSL3G S 2500-s szolgáltatást (6650 Ft+ÁFA/hó).
2006-06-19 T-Com a megrendelést elutasította, mondván, nem élő állomásra kértük az ADSL3G-t.
                    Ugyanezen a napon az alábbi SMS ment ki az ügyfélnek: T.Megrendelonk! ADSL igenye: elutasitva (nem elo allomas). Kerjuk, hogy a telefonvonal aktivalasarol ertesitsen minket a 1258-as telefonszamon. udv, TVnet Kft.    (2006-06-19 10:36:39)
2006-06-27 Ügyfél jelzése alapján a 3G megrendelést újra elküldtük a T-Comnak.
2006-07-10 T-Com a megrendelést ismét elutasította, ugyanis a bevizsgálás során kiderült, hogy a vonal nem alkalmas technológiailag ADSL3G kapcsolat biztosítására.
2006-07-17 Az értékesítési osztály egyeztetett ügyféllel a fennálló akadályról, és közös megegyezés alapján egy 2048-as hagyományos ADSL kapcsolat megrendelése mellett döntöttek, kedvezményes havidíj mellett 6700 Ft+ÁFA/hó áron.
                      Ugyanezen a napon az ADSL megrendelést elküldtük a T-Comnak.
2006-07-26 T-Comtól megérkezett a visszajelzés, miszerint az ADSL kapcsolat létesült.
2006-07-27 Ügyfelünket értesítettük a szolgáltatás létesítéséről és felhívtuk figyelmét, hogy a modemet -előzetes megbeszélés alapján- személyesen átveheti ügyfélszolgálati irodánkon.
2006-08-04 Ügyfelünk aktiválta a szolgáltatást - első csatlakozásával.

Az aktiválást követően az alábbi hibabejelentések érkeztek:

2006-08-03 Hiba: Ügyfél nem tud csatlakozni.
2006-08-04 Megoldás: SL SU kártya hiba javítva (T-Com visszajelzése alapján)

2006-08-09 Ügyfél nem tud csatlakozni.
2006-08-09 Kapcsolat megvizsgálva, rendben (T-Com visszajelzése alapján)

2006-08-10 Ügyfél nem tud csatlakozni.
2006-08-11 A TVnet Kft. helyszíni kiszállást rendelt el, hogy feltárja a hiba okát.

Az ADSL3G megrendelése kapcsán az alábbi tájékoztatás található honlapunkon (idézet):
    "Tájékozatjuk érdeklődő Ügyfeleinket, hogy a megrendelés-t követően minden esetben műszaki bevizsgálásra van szükség, mivel a telefonszám kereső, vagy a Budapest lefedettségi térkép tájékoztató jellegű adatokat tartalmaz!"
    "Nem lehetséges a helyi hurok átengedése:
    - optikai szálon vagy rádiós eléréssel megvalósított helyi hurok esetén.
    - aktív eszközökkel (vonalkoncentrátorokkal vagy vonaltöbbszörözőkkel) kialakított virtuális helyi hurok esetén.
    - iker helyi hurok esetén."

A panaszos által hiányolt információkat a honlapunk részletesen tartalmazta.

Üdv.,
yoysy (TVnet)

#917 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 17:51

Ugyes vagy Yoysy ;) Az igazsaghoz tartozik, hogy en korrekt ISP-nek tartom a TvNet-et, szo se rola. Yoysy-t meg korabbrol ismerem, nem egy sumakolos fajta, ugyhogy reszemrol a hunyo itt a t-com. De amugy is jellemzo rajuk, hogy reszleges hurokatengedes eseten huzzak-nyujtjak, ahogy csak birjak. Elvegre nekik meg az az erdekuk, hogy teljes hurkot tartsanak fent, ugy nekik jut az adsl elofizetes nagyresze. Piacgazdasag, magyar modra :)
Udv: Nezelodo

#918 Felhasználó inaktív   simzaza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 18:12

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 9:55

Szia,

Amennyiben van telefonvonalad, kérlek nézd meg a honlapunkon a keresőben, hogy jelenleg beköthető-e (központ alapján fogja a rendszer eldönteni). Normál esetben / maximum 25 munkanap egy hurok átengedése, ami hétvégékkel együtt durván 1 hónap... :\

Köszi a választ!
Megpróbáljuk, aztán csak lehet belőle valami..  :)

#919 Felhasználó inaktív   FTeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 18:44

ha én csak internet kapcsolatot akarok és a szolgáltató azt mondja, h lesz.
akkor hol érdekel engem a technikai háttér és a szolgáltató sirálmai?

meg nem ártana, ha supportot hívva nem néznének hülyének.

t-konynál bekötés után 2 hónapig nem volt netem, másik 4ben meg az uptime volt vagy 40%os. fejlettebb kultúrákban minimum a 2 hónap díját  _automatikusan_ vissza fizetik, de jó eséllyel mind a 6ot, mert a szerződésben kilencven valahány százalékot vállalnak. ha én veszem a fáradságot és utána járok, akkor meg azzal jönnek bizonyítsam. bezzeg ha 1 napot csúszik a befizetés, akkor egyből lekapcsolnak. úgy gondoltam, h ha nincs net, akkor nem fizetem. 3nap múlva megérkezett a fenyegető levél, h mi mindent csinálnak majd, ha nem fizetek.
egyik ismerősömnek azt tanácsolta a supportos csaj, h jegyezze fel mikor van és mikor nincs net. persze egész nap azt lesi, h mikor esik ki a szolgáltatás.

hagyne sajnáljam már szegényeket, h nem képesek beveztni egy új technológiát.

#920 Felhasználó inaktív   FTeR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 19:02

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 18:01

Üdv.,
yoysy (TVnet)

az ügyfél minnél előbb szeretne internetet. a feljegyzések alapján ez a móka 2 hónapig tartott, miközben 2 hetenként elmondták, h 2 hét múlva lesz.
ez azért elég bosszantó tud lenni. arrol nem is beszélve, h mire sikerült összehozni, még 3 hiba merült fel.

a kisbetűs részt meg senki nem olvassa el.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.