HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL Értékeld a témát: -----

#941 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 16. 09:55

Úgy látom a csomagok száma is lecsökkent az elfogadhatóbb számosságú háromra és már csak az 1, 3..5 és 6.5Mbps-es csomagok maradtak meg. És ahogy látom üzleti csomagoknál is megtörtént a már korábbi akciónál időszerű üzleti csomagok átárazása. Hisz a korábbi 16mbps-es 100+fás ár anno az Externet PowerDSL-jéhez volt beárazva, viszont a májusban kijövő Pantel 24Max üzleti csomagja 40+fáért ezt az árat igen idejétmúlttá tette. Furcsa is volt hogy már az előző akciónál nem változtattak ezen de most megtették és levitték 60+fára, ami még mindig jóval a Pantel árszintje fölött van de már legalább közelít.

Ahogy nézem lett egy 3G+ csomag is ezek lehetnek a teljes hurok bérlet konstrukciós csomagok. Árban viszont nem látok eltérést a sima 3G-hez képest. Gondolom ez nem fog tartósan így maradni hisz a két hurokbérleti konstrukció nagykerára között van egy jelentős 1500Ft körüli tétel ami tartósan nem fenntartható.

#942 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 10:00

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 10:38

Ha jól látom a ADSL3G és a ADSL3G+ között árbeli különbség nincs, csak a ADSL3G esetén kell a t-com vonal a ADSL3G+ esetén lemondható a t-com vonal...

Hova tűnt a ADSL3G L csomagja, ahol hűség nélkül lehetett szerződni?
A ADSL3G+ esetén nincs ilyen csomag?

GYuri

Jól látod, sajna tényleg mexűnt a hűségnyilatkozat nélküli csomag...  :rolleyes:
De szerintem még így is nagyon kedvező az összes ajánlat! :)

#943 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 10:13

Idézet: shabba - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 10:55

Úgy látom a csomagok száma is lecsökkent az elfogadhatóbb számosságú háromra és már csak az 1, 3..5 és 6.5Mbps-es csomagok maradtak meg. És ahogy látom üzleti csomagoknál is megtörtént a már korábbi akciónál időszerű üzleti csomagok átárazása. Hisz a korábbi 16mbps-es 100+fás ár anno az Externet PowerDSL-jéhez volt beárazva, viszont a májusban kijövő Pantel 24Max üzleti csomagja 40+fáért ezt az árat igen idejétmúlttá tette. Furcsa is volt hogy már az előző akciónál nem változtattak ezen de most megtették és levitték 60+fára, ami még mindig jóval a Pantel árszintje fölött van de már legalább közelít.

Ahogy nézem lett egy 3G+ csomag is ezek lehetnek a teljes hurok bérlet konstrukciós csomagok. Árban viszont nem látok eltérést a sima 3G-hez képest. Gondolom ez nem fog tartósan így maradni hisz a két hurokbérleti konstrukció nagykerára között van egy jelentős 1500Ft körüli tétel ami tartósan nem fenntartható.

Teljesen igazad van, shabba, ezért érdemes a 3G+ szolgáltatásra minél előbb leszerződni...  ;)

#944 Felhasználó inaktív   Kateikyoushi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 12:03

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 10:02

Semmit nem kell módosítani, a régi beállításokkal (felhasználónév+jelszó+protokoll stb) működik tovább a szolgáltatás!

Koszi akkor nem lesz vele gondja a csaladnak.
Meg egy kerdes a csomagokhoz tartoo uploadot hol lehet megtalalni ?
Why can't be technology as simple as the box it comes in ?

Vaio X505 800g pure gentoo power.
Vaio Type A 17" WUXGA 1GB Core Duo T2500 7600GT 2x100GB  BD drive 3.8kg.

#945 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 13:46

Idézet: Kateikyoushi - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 13:03

Koszi akkor nem lesz vele gondja a csaladnak.
Meg egy kerdes a csomagokhoz tartoo uploadot hol lehet megtalalni ?

Ebben a táblázatban megtalálod az összes adatot, ami az egyéni csomagokra vonatkozik:

http://tvnet.hu/index2.php?id=tartalom&ali...3gplusz&fajta=0

#946 Felhasználó inaktív   simzaza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 16. 14:24

:reklamacio:
Szerintem nem kicsit bosszantóak az új csomagok.., no persze nem az új, hanem a régi előfizetőknek..
Van lehetőség például átmenni ADSL3G-ből 3G+-ba? Úgy lesz az ember +-os hogy lemondja a tékomos vonalat?
Olyan szinten meg az újnak is szívás, ha nem lehet 3G-s akkor a többet fizeti, és még a telefon is marad, ha jól értem.. :confused:
Ha nincs szerződés még kézben, akkor nem írjuk alá aztán köthetünk újat?
Yoysy, segíts plz.. :respect:

#947 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:16

Idézet: simzaza - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 14:24

Szerintem nem kicsit bosszantóak az új csomagok.., no persze nem az új, hanem a régi előfizetőknek..
Van lehetőség például átmenni ADSL3G-ből 3G+-ba? Úgy lesz az ember +-os hogy lemondja a tékomos vonalat?
Olyan szinten meg az újnak is szívás, ha nem lehet 3G-s akkor a többet fizeti, és még a telefon is marad, ha jól értem.. :confused:
Yoysy, segíts plz.. :respect:

Szerintem itt mindenre választ kapsz :cool:
http://tvnet.hu/index2.php?id=tartalom&tip...etoid=4&fajta=0

#948 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:26

Lenne nekem egy annyira nem idevago kerdesem,de csak azota van,miota ispt valtottam.
Szoval elozo datanetes sima adslnel megvolt a fix 24oras bontas,be volt allitva,hogy tarcsazzon utana ujra,es ez igy szepen ment.

Most ossze-vissza megy a bontas,es habar ugyanugy be van allitva az ujratarcsazas,ezt nem teszi meg.Otlet?

#949 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:27

Idézet: simzaza - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 15:24

Olyan szinten meg az újnak is szívás, ha nem lehet 3G-s akkor a többet fizeti, és még a telefon is marad, ha jól értem..   :confused:
Yoysy, segíts plz..   :respect:

Meglévő ADSL3G-s ügyfél is módosíthatja a szerződését ADSL3G+ -ra, függetlenül attól, hogy hűségnyilatkozata van-e még. Az új szolgáltatás "kiépülésekor" indul egy 1 éves hűségnyilatkozat.
Pédaképp: ha most 2 hónapnál tartasz a régi szerződésedből, akkor is módosíthatsz, de újraindul az 1 év!

Az újaknak semmiképp sem szívás, mert ha megrendelik a 3G-t és nem létesíthető, akkor ott vannak ahol előtte >> nem fizetnek internetért :)
Ha szolgáltató váltással jön át valaki, akkor pedig olyan ADSL árat adunk neki elutasítás esetén, ami minden más szolgáltatót ver... Tehát réfizetés egyik esetben sincs!  :cool:

#950 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:36

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 16:26

Lenne nekem egy annyira nem idevago kerdesem,de csak azota van,miota ispt valtottam.
Szoval elozo datanetes sima adslnel megvolt a fix 24oras bontas,be volt allitva,hogy tarcsazzon utana ujra,es ez igy szepen ment.

Most ossze-vissza megy a bontas,es habar ugyanugy be van allitva az ujratarcsazas,ezt nem teszi meg.Otlet?

Nálunk nincs egyáltalán bontás, ezért nem tapasztalod a 24 órásat... azonban ha össze-vissza szakadozik, az egyéb műszaki hiba, javaslom, hogy jelentsd be az ügyfélszolgálaton (1258 vagy support@tvnet.hu), hogy kivizsgáljuk és javítani tudjuk!
Ha nem lép vissza a routered (?), az annak a hibája, hiszen a beállítás gondolom nem úgy van elvégezve, hogy 24 óránként csatlakozzon fel, hanem, hogy a kapcsolat megszűnése esetén... Ezt érzékelnie kellene.

#951 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:40

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 16:36

Nálunk nincs egyáltalán bontás, ezért nem tapasztalod a 24 órásat... azonban ha össze-vissza szakadozik, az egyéb műszaki hiba, javaslom, hogy jelentsd be az ügyfélszolgálaton (1258 vagy support@tvnet.hu), hogy kivizsgáljuk és javítani tudjuk!
Ha nem lép vissza a routered (?), az annak a hibája, hiszen a beállítás gondolom nem úgy van elvégezve, hogy 24 óránként csatlakozzon fel, hanem, hogy a kapcsolat megszűnése esetén... Ezt érzékelnie kellene.

Router nincs,tarcsazoban van beallitva.Szakadas olyan 2 naponta van,terheles az allandoan ugyanaz,tehat ezt sem ertem akkor.Igy is erdemes ugyfelszolgalatot hivni?

#952 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:49

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 16:40

Router nincs,tarcsazoban van beallitva.Szakadas olyan 2 naponta van,terheles az allandoan ugyanaz,tehat ezt sem ertem akkor.Igy is erdemes ugyfelszolgalatot hivni?

Mindenképp! A hibát még a kialakulásakor kell javítani, mert idővel csak rosszabb lenne, a műszaki berendezések amortizálódnak...

#953 Felhasználó inaktív   simzaza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:52

Idézet: yoysy - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 15:27

Meglévő ADSL3G-s ügyfél is módosíthatja a szerződését ADSL3G+ -ra, függetlenül attól, hogy hűségnyilatkozata van-e még. Az új szolgáltatás "kiépülésekor" indul egy 1 éves hűségnyilatkozat.
Pédaképp: ha most 2 hónapnál tartasz a régi szerződésedből, akkor is módosíthatsz, de újraindul az 1 év!

Az újaknak semmiképp sem szívás, mert ha megrendelik a 3G-t és nem létesíthető, akkor ott vannak ahol előtte >> nem fizetnek internetért :)
Ha szolgáltató váltással jön át valaki, akkor pedig olyan ADSL árat adunk neki elutasítás esetén, ami minden más szolgáltatót ver... Tehát réfizetés egyik esetben sincs!  :cool:

Köszönöm a válaszokat!
Nem fogalmaztam pontosan sajnos..  :rolleyes:
Szóval ha jól tudom szombaton on-line regisztráltunk az előző akcióra, mondván hogy vége van mindjárt, ki tudja mi lesz..  :confused:
Akkor még sehol ez a kedvezmény év végéig, sehol az ADSL3G+.. ELsősorban mondjuk most az év végéig tartó kedvezményt sajnálom, hiszen a +-ra van lehetőség ha jól értem.
Pláne hogy adsl még nem volt létesítve, tehát nem most lesz mire bekötik. Ha meg nem létesíthető akkor jön a backup, nem? Azért csak fizetni kell.

#954 Felhasználó inaktív   hbooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 17:20

Tegyuk fel hogy lemondom a vonalat, de egy fel ev mulva kiderul hogy megis kell...na akkor mi van?
Konfig: KV8 Pro v1.1, A64 3000+,1024MB Samsung DDR 400Mhz,Radeon 9600 Pro ,1x160G & 3x250G & 1x300G Samsung & Hitachi HDD, LG 4163B DVD-RW,Acer 712 TFT, Chieftec haz/tap, powered by FreeBSD :)

#955 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 20:30

Hi.

csak jelezném, hogy újabb 1 hét telt el a legutóbbi telefonálás ótas és semmi szerződés nem jött..meg ugye aug 15. is eltelt már.

ennyit a tvnetről...

Szerkesztette: Flashget 2006. 08. 16. 20:31 -kor

#956 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 20:47

Idézet: hbooo - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 18:20

Tegyuk fel hogy lemondom a vonalat, de egy fel ev mulva kiderul hogy megis kell...na akkor mi van?

Bekotteted megint.

#957 Felhasználó inaktív   hbooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 21:10

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 21:47

Bekotteted megint.

A t-commal?
Konfig: KV8 Pro v1.1, A64 3000+,1024MB Samsung DDR 400Mhz,Radeon 9600 Pro ,1x160G & 3x250G & 1x300G Samsung & Hitachi HDD, LG 4163B DVD-RW,Acer 712 TFT, Chieftec haz/tap, powered by FreeBSD :)

#958 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 21:18

Idézet: hbooo - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 22:10

A t-commal?

Pl.
De kesobb ugytudom lesz ip telefonja is tvnetnek,akkor meg aztan mar veglegesen lehet t-comot szamuzni.

#959 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 07:59

Idézet: 20Joe20 - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 22:18

Pl.
De kesobb ugytudom lesz ip telefonja is tvnetnek,akkor meg aztan mar veglegesen lehet t-comot szamuzni.

Hajaj, meg még mennyi minden, csak várjátok ki a végét...! :)

#960 Felhasználó inaktív   yoysy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 08:02

Idézet: simzaza - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 16:52

Köszönöm a válaszokat!
Nem fogalmaztam pontosan sajnos..  :rolleyes:
Szóval ha jól tudom szombaton on-line regisztráltunk az előző akcióra, mondván hogy vége van mindjárt, ki tudja mi lesz..  :confused:
Akkor még sehol ez a kedvezmény év végéig, sehol az ADSL3G+.. ELsősorban mondjuk most az év végéig tartó kedvezményt sajnálom, hiszen a +-ra van lehetőség ha jól értem.
Pláne hogy adsl még nem volt létesítve, tehát nem most lesz mire bekötik. Ha meg nem létesíthető akkor jön a backup, nem? Azért csak fizetni kell.

Ha most ADSL3G-t rendeltél és eddig nem volt ADSL-ed, akkor azt nem fogjuk rád eröltetni... :) Ha kiderül, hogy a 3G valami miatt nem valósítható meg, akkor _megkérdezzük_ tőled, hogy helyette kérsz-e hagyományos ADSL-t kedvező áron!? Szóval nem kell aggódni, mindenkire gondoltunk... :)

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.