Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 12. 01. 21:40
fölösen aggodtam mikor saveltem mikor wide bodykit-nél odaértem a bolthoz, a csillag ott van és megoldottam, nagyon überbrutál lett igy már a 350z
9.1 csillag de 97%a enabled a cuccoknak szal egyedi dolog kene meg vmi hogy meglegyen a 10 csillag?
majd csinalok kepeket mer eszmeletlen szep lett a kicsikem
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 01. 21:41
Nagyon úgy néz ki, hogy a helyes módszer a következő: választasz egy kezdő autót, azt hajtod csak a kellő mértékben szépítve, outrun nélkül. Amikor végre hozzáférsz a kinézett géphez, akkorra lesz elég pénzed, hogy belenyomd az összes elérhető performance cuccot azonnal, ezután elkezdesz azzal outrunozni, négy egymást követő győzelmenként megszerzed az összes egyedi cuccot, és akkor lehet folytatni a történetet.
Jól mondom vagy jól mondom?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2004. 12. 01. 22:18
Idézet: gazdi - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 21:41
Nagyon úgy néz ki, hogy a helyes módszer a következő: választasz egy kezdő autót, azt hajtod csak a kellő mértékben szépítve, outrun nélkül. Amikor végre hozzáférsz a kinézett géphez, akkorra lesz elég pénzed, hogy belenyomd az összes elérhető performance cuccot azonnal, ezután elkezdesz azzal outrunozni, négy egymást követő győzelmenként megszerzed az összes egyedi cuccot, és akkor lehet folytatni a történetet.
Nekem már abszolút nem tiszta...ha nem career módban tolom, akkor unlocked a wide body kitek közt vagy 4(nemtudom mennyi van), motorháztetők közt is kb2 ami nem volt a gammában, feltételezem ezek unique dolgok lennének, de semmi értesítést nem kaptam arról, hogy megszereztem volna őket. Unique performance cuccal meg egyáltalán nem találkoztam.
Elküldve: 2004. 12. 01. 22:21
Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 21:40
fölösen aggodtam mikor saveltem mikor wide bodykit-nél odaértem a bolthoz, a csillag ott van és megoldottam, nagyon überbrutál lett igy már a 350z
9.1 csillag de 97%a enabled a cuccoknak szal egyedi dolog kene meg vmi hogy meglegyen a 10 csillag?
majd csinalok kepeket mer eszmeletlen szep lett a kicsikem 
Nekem mikor nagyon kellett a csillag, akkor telefostam carfiber cuccokkal, amitől szerintem hihetetlen ocsmány lett, de legalább meglett a szükséges reputation...aztán mikor már nem kell akkor leszedtem róla. Nem szeretek karácsonyfát csinálni a járgányból, úgyhogy nincs teletűzdelve minden vacakkal.
Elküldve: 2004. 12. 01. 22:25
Hello
Lenne 1 kérdésem: Titeket nem idegesít, hogy a gép igen hurcsán pótolja a skilt?
A legdurvább, amikor +5 sec volt az előnyöm Street-X futamon, és az uccsó 3-4
kanyarben úgy ment el mellettem, mintha sinen menne. Azthittem sírva fakadok...
A másik, amikor sprintben1xcsak megjelent 1 auto a semmiből! Nem elémkanyarodott,
szo szerint megjelent.
Valakinek volt valami hasonló esete, vagy csak engem szivat?
SpeRo
Lenne 1 kérdésem: Titeket nem idegesít, hogy a gép igen hurcsán pótolja a skilt?
A másik, amikor sprintben1xcsak megjelent 1 auto a semmiből! Nem elémkanyarodott,
szo szerint megjelent.
SpeRo
/-/Hello, Szia, Szevasz, van nálatok terasz?
.
Acer Aspire 5920G - Nem piti noti.
/C2D T7700, 2G Ram, nVida 8600M-GT 512M dedikált.../
A változtatás jogát fenttartom!
.
Acer Aspire 5920G - Nem piti noti.
/C2D T7700, 2G Ram, nVida 8600M-GT 512M dedikált.../
A változtatás jogát fenttartom!
Elküldve: 2004. 12. 01. 22:41
Hogyan kérdezzünk okosan...
They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.
They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.
Elküldve: 2004. 12. 01. 23:18
Idézet: Max Payne - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 22:41
Ért célba már valaki hasonló módon?
:Đ
Igen
Ugyanezen a pályán jártam hasonlóan.
Néha furcsán dob meg a kerítés, amit kitörsz az ugratónál.
Elküldve: 2004. 12. 02. 08:46
A magazin címlapos időre menő sprinteknél szoktátok használni a GPS-t? Én igen, nagyon hasznos tud lenni, amikor 2 stage-en keresztül kell zúzni a verdát. Így meg mindig mutatja, merre optimális mennem.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton
Elküldve: 2004. 12. 02. 08:49
Idézet: Taranis - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 23:18
Igen 
ezt sajna én is tapasztaltam már.. a kerítés "váratlan" eredményeket produkál... van olyan, hogy teljesen más szögben hagyom el a kerítést, mint amilyenben belecsapódtam.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.
Elküldve: 2004. 12. 02. 09:49
Karrier módban csak az az egyetlen widebody és azon a kocsin jelenik meg, amelyikre feltetted. Minden stage-en kell outrunozni, mert nem tudsz később bizonyos dolgokot megszerezni. Az első végigjátszásnál nem tudtam megszerezni a felniket, de most azt is unlockolhattam volna. De sajnos elkövettem azt a hibát, hogy megszereztem a csillagot, de nem vettem fel mivel a Mustangra akartam rátenni. Most sem a motor tuning, sem a felni nincs meg. Folyamatosan fejlesszetek!
A Mustangom most 424.0kW-ot nyom.
Nekem nagyon nagy kedvencem lett. Ugyan nem egy hintaló, szóval vigyázni kell a gázzal kanyarnál. Viszont gyönyörűen lehet vele faralni, ha jó a beállítás és érzed a verdát. Meg hát a hangja!
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2004. 12. 02. 10:36
Valaki tuningolja a G35-öt? Nagyon-nagyon brutálul néz ki az az autó. Már default alap kiszerelésben is. Egy óriási hajónak tűnik, bár én igazából ilyet élőben még nem láttam itt Pesten.
A Golf IV GTI-t nem cserélem le rá, max. megveszem a G35-öt és plusz egy slotot fog foglalni. Apropó...hány slotom van a garage-ban?
Elküldve: 2004. 12. 02. 10:40
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 9:49
8000-es fordulaton milyen nyomatékot ad le dyno szerint?
Elküldve: 2004. 12. 02. 10:51
Idézet: SpeRo - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 22:25
Hello
szo szerint megjelent.
SpeRo
szo szerint megjelent.
SpeRo
Amikor egyszer hegyi pályán mentem lefelé sprintben, az előttem lévő egy ugrató után karambolozott, én nem láttam és ráugrottam a tetejére olyan 170-es tempóval. Eredmény: mentem tovább 170-nel és ő is felgyorsult annyira...
Street-Xben szinte mindig elpörög a hátsó kerekem a Suprával az utolsó kanyarban, pedig próbálom ugyanúgy csinálni, mint azelőtt. Meg az utolsó három-négy kanyarban mindig kilök az AI, ha a közelemben van, máskor meg nemigen bánt. Mondjuk ez utóbbi inkább színesíti a játékot.
Na meg Dragban vannak jó kis viccek. Pl.: első versenyen 303 volt a csúcssebességem és mégsem tudtam utolérni az előttem lévőt. A másodikban meg csak 286, ott meg a közelembe sem jöttek.
Szerkesztette: Carmaged 2004. 12. 02. 10:52 -kor
Elküldve: 2004. 12. 02. 11:26
Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 9:46
A magazin címlapos időre menő sprinteknél szoktátok használni a GPS-t? Én igen, nagyon hasznos tud lenni, amikor 2 stage-en keresztül kell zúzni a verdát. Így meg mindig mutatja, merre optimális mennem. 
Én azért pontosítanék, mert a GPS nem a legoptimálisabb utat mutatja a játékban, hanem a legrövidebbet! Jó példa erre nálam, mikor egy magazin címlapfotójáért kellett 45 sec alatt a City Centerből a Coal harbour East-be mennem. A GPS a városon át minden kis sikátorba bevezetett... Nem is sikerült. Ehelyett fogtam magam és irány az autópálya...
Elküldve: 2004. 12. 02. 11:42
Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 10:51
Street-Xben szinte mindig elpörög a hátsó kerekem a Suprával az utolsó kanyarban, pedig próbálom ugyanúgy csinálni, mint azelőtt.
Én is Suprával tolom a játékot, de a Street X-re használhatatlan (sőt igazából driftre se nagyon jó), arra tartok egy Nissan 240-et, azzal elsőre nyerek.
Tegnap ígértem képet, de hazamentem és különböző okok miatt nem volt netem, majd ma.
Szerkesztette: Kory 2004. 12. 02. 11:43 -kor
Elküldve: 2004. 12. 02. 12:02
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 10:40
8000-es fordulaton milyen nyomatékot ad le dyno szerint?
Fejből nem tudom, de valami 676Nm lehet.
Elküldve: 2004. 12. 02. 12:05
StreetX-re nyomjátok a kormányzáts érzékenyebbre és a hátsó lengéscsillapítót nyomassátok keményebbre. Pony-van iszonyat jókat megyek. Pedig az is hátsó kerék meghajtású.
Elküldve: 2004. 12. 02. 12:10
Idézet: bega - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 18:28
Hengerűrtartalom cm3 1308
Kamrák urtartalma cm3 2 x 654
Ezt valaki magyarázza már el, nem igazán tiszta. Ugye nem "ezerhármas" motor van benne, igaz? Mert akkor össze... magam, ha én egy 1.3-assal mentem 370 fölött!!!
Kamrák urtartalma cm3 2 x 654
Ezt valaki magyarázza már el, nem igazán tiszta. Ugye nem "ezerhármas" motor van benne, igaz? Mert akkor össze... magam, ha én egy 1.3-assal mentem 370 fölött!!!
A hagyományos Otto motorban minden 2. főtengelyfordulatra jut egy hasznos ütem, míg egy Wankel motorban minden főtengelyfordulatra 3 hasznos ütem jut.. Így számolva ez az 1308 köbcentis kétkamrás Wankel motor egy 1308 köbcentis 12 hengeres Otto motornak felelne meg, ha a nyomatéktartományokat azonos forulatszámon rögzítenék. Ha hengerűrtartalom felől közelítjük meg a kérdést, akkor 1308x3=3924 köbcentis hagyományos, négyhengeres Otto motor megfelelője, azonban ez nyomaték szempontjából egészen más karakterisztikával renelkezne.
Szerintem.
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."
Elküldve: 2004. 12. 02. 13:49
Idézet: gazdi - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 20:41
Sajnálattal közlöm ez a modszer nem mködik
nekem leggalábis Satge váltáskor eltünteti a megszerzett uniqu cuc felvételi helyét jelölö csilagot
ha pedig nem szerzed meg az addot stage-en a cucot akkor késöbb nem tudod
SRY
mikor elöször végig vittem megszereztem az öszeset de 3 kocsin voltak szétszorva (civic ,TT ,skyline)
másodjára azt akartam csinálni amit te is leirtál sajna nem ment
most harmadjára meg azt akartam hogy megszerzem a cucokat de nem gyujtöm be majd csak azzal a kocsival amelyikkel akarom de ez sem ment mint fent le is irtam
azért 1 kis segitség a cucok beszerzéséhez
Hoods - 4 wins in stage 2
Performance choice - 6 wins in stage 5
Performance choice - 9 wins in stage 4
Performance choice - 3 wins in stage 3
Rims - 6 wins in stage 3
Spoiler - 4 wins in stage 4
Vinyl - 6 wins in stage 4
Widebody kit - 11 wins in stage 5
sok sikert !!!!
és ha valaki rájön a trükre szóljón PLS 1 privátban mondja ell

Súgó