HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed - Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed - Underground 2

#1261 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 10. 10:57

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 9:20

Ezt én is tapasztaltam, hogy hegyen nem szabad ótránt csinálni, mert szopovári lesz belőle a gép javára beépített kocsik miatt. De a city-ben és autópályán ott már jóval egyszerűbb.

Amúgy egy 8 perces küzdelem után, igaz megnyertem, me már nagyon mérges voltam mert amikor már tök jól lehagytam, akkor úgy ért utól a térkénem mintha csak repülne, pedig nem hibáztam. Na erre mondtam, hogy csalás.
Eztután befejeztem a korrektséget: kihívás előtt melléállok (kicsit hátrébb tőle), megnyomom az entert és a go után szépen leszorítom és kipörgetem a rohadékot és utána pedig elhúzok. Ha nem jön be, akkor újra bevárom és megint megpörgetem, mert különben ha zöld csík legvégéről is visszajönnek akármilyen gyorsan nyomom hiba nélkül. Szóval ha ő nem korrekt akkor én sem leszek az.

A kopasz csávó is el akar intézni mindenáron, az egyik URL-ben a sztori szerint, szóval itt keménynek kell ám lenni :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1262 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 11:07

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 4:56

Készítettem egy Driftvideot is, ha érdekel valakit. Hegyi pálya, ahol a limit 200000 pont volt asszem.
Sajnos 37 MB, de hát ez van (mikor láttam, hogy tömörítetlenül 700 MB, akkor már sejtettem, hogy nem lesz kicsi).
Esetleg tanulhatnak belőle azok, akiknek kevésbé megy ez.
A felvételen ugyan 25 fps van, de csak azért, mert annyira van állítva a frapsban a videofelvétel. Valójában 17 fps volt szinte végig, szóval nem valami kellemes így vezetni.
Az eleje elég ratyi lesz :), de aki még 120000 pontért is küzd, az tanulhat valamit, pedig én se vagyok nagy drifter (ez látszani fog).

Itt lesz majd, ha feltöltöttem. XviD,a hang meg mp3.
A hozzászólás idejéhez képest olyan fél óra múlva.

(valamiért nem enged normális sebességgel feltölteni az uw-ra, csak ilyen 18kB/s-el :()

Megnéztem, nem rossz :)
Azért belekötnék. Ebből sztem nem sokat lehet tanulni, inkább vedd fel magadt kamerával, miközben nyomod a billentyűket, hogy lehessen látni mikor fékezel, ilyesmi :) . Sokan a kézifékre esküdnek, én nem is szoktam használni. Egy kis gázelvétel, majd kanyarodás+gáz, és már megy is a csúszkálás!
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1263 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 11:25

Az outrunt akkor utáltam meg, amikor a hegyen az északi térnél kihívtam valakit, majd 23 percet bolyongtam a hegyen, csak azután találtam le az autópályára. Hogy térképet miért nem néztem, nem tudom. :pokeas2:
Azóta 20 másodpercnél nemigen tart tovább az outrun. :cool:

A drift is érdekes: vannak pályák, ahol nem mindig ugyanúgy csúszik, sokkal jobban megy az autó hátulja, ha éppen drift közben vagy, mint ha nem.

Tegnap végre lett annyi pénzem, hogy a maxos Supra mellett felfejlesszem maxra a Focust (egyes-kettes szintű fejlesztések voltak benne, de inkább egyes), hát, 80k elfogyott rá. Viszont megérte: drag 28->24 sec, másutt nem ilyen durva a gyorsulás, de amióta megvan, azóta nem versenyzek verseny közben, csak megyek körbe-körbe. :smoker:

#1264 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 12:19

Szerintem azzal is jól be lehet venni driftben a kanyart, ha először az ellentétes irányba kezdünk kanyarodni, mint ahogy a kanyar visz, majd ellenkező irányban. Rally-sztájl. :)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1265 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 16:25

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 12:19

Szerintem azzal is jól be lehet venni driftben a kanyart, ha először az ellentétes irányba kezdünk kanyarodni, mint ahogy a kanyar visz, majd ellenkező irányban. Rally-sztájl. :)

Ez azért erősen függ a motorerőtől. Nekem valahogy az egyenes sem sokszor sikerült a Suprával, nemhogy még arra driftelni, amerre én akarok. :D

#1266 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 16:29

kipróbáltam billel a játékot.. drift nevetségesen könnyű úgy! Kormánnyal sokkal nehezebb!

Üdv

#1267 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 16:32

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 11:07

Sokan a kézifékre esküdnek, én nem is szoktam használni. Egy kis gázelvétel, majd kanyarodás+gáz, és már megy is a csúszkálás!

Idézet

Megnéztem, nem rossz :)
Azért belekötnék. Ebből sztem nem sokat lehet tanulni, inkább vedd fel magadt kamerával, miközben nyomod a billentyűket, hogy lehessen látni mikor fékezel, ilyesmi :) .

Ezzel egy gond van... az autók zöme máshogyan reagál drifteléskor. Mellesleg az is elképzelhető, hogy egyesek nem tudják, a pálya mely részén érdemes csúszni. Amint a felvételen látható:
- ahol már nincs beton az út szélén
- elhaladó forgalom mellett/között
- szintén útszélen, de járdán/padkán
Valamint a lényeg a csúszási szög és a sebesség. Nomeg persze a szorzó, amit érdemes nem elrontani, ha felvitted ötszörösre, akkor a leggyatrább megcsúszás is többezer lehet.

Idézet

Sokan a kézifékre esküdnek, én nem is szoktam használni. Egy kis gázelvétel, majd kanyarodás+gáz, és már megy is a csúszkálás!

Hátsó hajtásos kocsinál szerintem egyáltalán nem kell kézifék, vagy csak nagyon minimális. Kellő gázzal úgyis kitolja a saját seggét.  Ott csak a megpördülésre kell vigyázni.

#1268 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 16:54

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 16:32

Ezzel egy gond van... az autók zöme máshogyan reagál drifteléskor. Mellesleg az is elképzelhető, hogy egyesek nem tudják, a pálya mely részén érdemes csúszni. Amint a felvételen látható:
- ahol már nincs beton az út szélén
- elhaladó forgalom mellett/között
- szintén útszélen, de járdán/padkán
Valamint a lényeg a csúszási szög és a sebesség. Nomeg persze a szorzó, amit érdemes nem elrontani, ha felvitted ötszörösre, akkor a leggyatrább megcsúszás is többezer lehet.

Hátsó hajtásos kocsinál szerintem egyáltalán nem kell kézifék, vagy csak nagyon minimális. Kellő gázzal úgyis kitolja a saját seggét.  Ott csak a megpördülésre kell vigyázni.

Ezzel nincs is gond. Szerintem akinek nem megy a drift, annak nem azért nem megy, mert nem megy ki az út szélére, vagy nem a forgalom között evickél. (Ez aztán a mondat :D :lol: ) Hiszen azt mindenki látja, hogy hol kell menni, csak azt nem tudja, hogyan menjen úgy, hogy ne verje mindig oda a verdát. Ehhez pedig sokat kell gyakorolni.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1269 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 17:01

4WD kocsiknál az első-hátsó kerekekre jutó teljesítmény arányát lehet bizergálni? Nem lelem sehogy sem, és a TT-men kicsit többet adnék előre, ha lehet. Megint másik, a fokozatok áttételezését nem lehet állitani? Mert 6 gangos váltó is van, de a 6. csak dísz, kicsit rövidebb váltóval jobban gyorsulna a kicsike.

Más. Stage3-4, nem tudom, már csak 2 drift verseny van, egyik a fenti videon látható pálya, amin képtelen vok átvergődni. Lehet, hogy ez kell, és ezért nem enged tovább a game?
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1270 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 17:08

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 17:01

...Megint másik, a fokozatok áttételezését nem lehet állitani? Mert 6 gangos váltó is van, de a 6. csak dísz, kicsit rövidebb váltóval jobban gyorsulna a kicsike.

Nekem úgy tűnt, hogy akárhogyan állítom a fokozatokat, a kocsi végsebessége nem változik gyakorlatban, csak fékpadon.
Ergo úgy állítod, ahogyan akarod, a 6. fokozatot is lentebb veheted szerintem.

Idézet

Ezzel nincs is gond. Szerintem akinek nem megy a drift, annak nem azért nem megy, mert nem megy ki az út szélére, vagy nem a forgalom között evickél.

Én is csak remélem, hogy feleslegesen írtam le :D, de hát nem 1x kiderült már az életben, hogy nem úgy van, ahogy gondoljuk. :)

Szerkesztette: Taranis 2004. 12. 10. 17:12 -kor

#1271 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 19:40

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 17:08

Nekem úgy tűnt, hogy akárhogyan állítom a fokozatokat, a kocsi végsebessége nem változik gyakorlatban, csak fékpadon.
Ergo úgy állítod, ahogyan akarod, a 6. fokozatot is lentebb veheted szerintem.

De hol? Nálam a váltó állításnál csak egyetlen csúszka van, speed, és acceleration között lehet toligálni. Vagy van vmi advanced user beállítás is? :)

#1272 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 19:41

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 19:40

De hol? Nálam a váltó állításnál csak egyetlen csúszka van, speed, és acceleration között lehet toligálni. Vagy van vmi advanced user beállítás is? :)

Az csak később lesz elérhető
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1273 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 10. 20:11

Nemtom ki hogy van vele, de nekem meg a terepjárók jönnek be nagyon. Ég és föld, mikor átülsz a sportverdából valamelyik batárba, aztán azzal nyomod.

Nekem is volt outrunom 20 perces, azt a rohadt Humveet alig tudtam lenyomni, persze a hegyi részen esett meg az affér. De azért sikerült!  :D
KomposztWC

#1274 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 20:32

Érdekes, hogy változik a kocsik hangja a tuningtól. Most már fentvan a supra-n a 3-as szintű engine és ecu tuning és ettől valami nagyon herélt hangja lett a kocsinak. Inkább pályaversenyautó hangja van mint sportkocsis, eddig olyan szép volt öröm volt halgatni egyedül a turbo süvítése túl erős már a 2-es szinttől.
A legjobban meg a 3000GT hangja bosszant.  :reklamacio:  Ez a kocsi olyan közel áll a szívemhez, nagyon szeretem igaz elfogult vagyok iránta :wub: , mert régebben 5 éven át nyúztunk egy amerikai változatot. Mindenesetre állítom, hogy a hangja egyáltalán nem ilyen. Alacsony fordulaton egy rendkívül erős mély dinamikus morgó hangot ad, ami itt a játékban valami repedtfazékszerű majd lefulladok rötyögés imitál. Magasabban sem sikerült kimondottan eltalálni a hangját. De ez csak az én személyes problémám. :)
My photos

#1275 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 20:38

Vki nem tud megszanni egy kis drifttel? Itt szopok mar 2 napja, teli a tokom, most 3 opcio van, elso, h ennyi volt nekem a gama, 2, hogy lelek vmi palyalepo csitet, 3., hogy helpet kerek. :)
Stage3, ennek megfeleloen "fullos" TT Audi a kocsi... A fenti videon levo palya az illeto, de "csak+ 175k pont kell. Ennek a fele mar majdnem ossze is jott. :)

Letezik, hogy a game mentese mindenfele dvd kepek nelkul van kemeny 54k?

Szerkesztette: leslie 2004. 12. 10. 20:39 -kor

#1276 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 20:56

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 20:38

Vki nem tud megszanni egy kis drifttel? Itt szopok mar 2 napja, teli a tokom, most 3 opcio van, elso, h ennyi volt nekem a gama, 2, hogy lelek vmi palyalepo csitet, 3., hogy helpet kerek. :)
Stage3, ennek megfeleloen "fullos" TT Audi a kocsi... A fenti videon levo palya az illeto, de "csak+ 175k pont kell. Ennek a fele mar majdnem ossze is jott. :)

Letezik, hogy a game mentese mindenfele dvd kepek nelkul van kemeny 54k?

Én vállalom:)
Küldd!
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1277 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 10. 21:05

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. dec. 10., péntek - 20:56

Én vállalom:)
Küldd!