HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed - Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed - Underground 2

#1291 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 11. 00:40

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 0:30

Én mondjuk az URL-t nem komálom, de hát muszáj. Már csak a skyline hiányzik, most már mindjárt meglesz. Szemét módon nehezen akarja megadni. Eddig minden URL után autó volt a jutalmam. Most a reptérnél volt 4 URL. Megcsináltam 3-at, semmi. De a vége előtt már nem adom fel!

Szerintem tök random adogatja a kocsikat, de majd meglesem, asszem nekem sincs most Skyline, pedig a maradék 2%-ba már nem sok minden férhet bele. Mondjuk a Te TT-d vagy 50kW-al erősebb, szal vmi komolyabb cucc még hiányzik tőlem. :)

Az URL szerintem inkább türelemjáték. Első 1-2 körben belövöm a pályát, megjegyzem, hogy merre, mennyivel, aztán hadd szóljon. Vagy kilép, belép, ha túl izmos ellenfeleket adott be.

Ja, driften megfőztem a mocit 1x. Nem is tudtam, hogy ilyet is tud, nade kicsit állítottam a váltón, most már nem pörgi szét magát.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1292 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 00:42

Azért annyira ne örülj előre a Skyline-nak, mert nekem sem adta be 2. végigjátszáskor. Csak nehogy te is így járj.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1293 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 00:50

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 0:40

Szerintem tök random adogatja a kocsikat, de majd meglesem, asszem nekem sincs most Skyline, pedig a maradék 2%-ba már nem sok minden férhet bele. Mondjuk a Te TT-d vagy 50kW-al erősebb, szal vmi komolyabb cucc még hiányzik tőlem. :)

Lehet hogy random adja, de azon az egy kocsin már nagyon nincs mit randomolni, mivel a többi már mind megvan :)

Az URL szerintem inkább türelemjáték. Első 1-2 körben belövöm a pályát, megjegyzem, hogy merre, mennyivel, aztán hadd szóljon. Vagy kilép, belép, ha túl izmos ellenfeleket adott be.

Szégyen, nem szégyen, mostanában már csalok az URL-ben. Kezdem egy kicsit unni. Annyi az egész, hogy a bazi nagy visszafordítókat már nem fékezéssel veszem be, hanem szépen körbevezetem a falon a kocsit 200-al :)

Ja, driften megfőztem a mocit 1x. Nem is tudtam, hogy ilyet is tud, nade kicsit állítottam a váltón, most már nem pörgi szét magát.

Aki manual váltóval játszik, az ügyeljen a helyes beállításokra :D . Én csak a GP4-et nyomom manual váltóval, mert az úgy az igazi.

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1294 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 00:53

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 0:42

Azért annyira ne örülj előre a Skyline-nak, mert nekem sem adta be 2. végigjátszáskor. Csak nehogy te is így járj.

Ajajjj :eek:  :(
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1295 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 01:28

Hmm, én nekem eddig kettőből 2x beadta, most harmadjára játszom, szerintem most is meg lesz.

Valamint nekem nem úgy tűnik, hogy a kocsikat össze-vissza adná. Lehet, hogy a boltban nem mindig a sor végére teszi az újat, de ettől még a sorrend ugyanannak tűnik.

#1296 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 08:25

Félreérthető voltam, szal úgy értettem a randomot, h nem pont az URL versenyek után jön új kocsi. Persze a fene sem tudja. :)

#1297 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 14:46

énis ugyanigy voltam hogy 240sx-el képtelen voltam átvinni az elsö hegyi driftet :D
aztan 1ik haver megcsinalta secpecc nekem. majd a 350z-vel már gyerekjáték volt a köv hegyi drift.
nekem most egy drag volt amit fel ora alatt sem tudtam megcsinalni, hat fogtam magam és ugy döntöttem akkor ezt nem csinálom meg , hála az égnek nem szponzorált. stage4-ben vaok, wide body kit nemrég lett meg, de csak 9.2 csillagom van, pedig 97% cucc választhato, egy unique vmi cucc kéne sztem outrunokbol még a 10 csillaghoz.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1298 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 15:00

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 14:46

nekem most egy drag volt amit fel ora alatt sem tudtam megcsinalni, hat fogtam magam és ugy döntöttem akkor ezt nem csinálom meg , hála az égnek nem szponzorált. stage4-ben vaok, wide body kit nemrég lett meg, de csak 9.2 csillagom van, pedig 97% cucc választhato, egy unique vmi cucc kéne sztem outrunokbol még a 10 csillaghoz.

Nem kell junik cucc a 10 csillaghoz, nekem egy sincs, mégis megvan a 10 csillag. :)

Ha kilépsz egy versenybe, és újra be, akkor újragenerálja az ellenfeleket. Ki lehet fogni gyengébb leosztást, ahol nincsenek annyira bika ellenfelek, így könnyebben lehet nyerni.

#1299 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 15:05

Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 14:00

Nem kell junik cucc a 10 csillaghoz, nekem egy sincs, mégis megvan a 10 csillag. :)

Ha kilépsz egy versenybe, és újra be, akkor újragenerálja az ellenfeleket. Ki lehet fogni gyengébb leosztást, ahol nincsenek annyira bika ellenfelek, így könnyebben lehet nyerni.

hiaba csináltam ezt 1xüen nem tudtam megcsinálni :p
pedig van wide body kit durva festés legjobb felnik stb hifi is 6 helyes hátul stb.
de mint egy dtm-es versenyautó ugy néz ki a 350z :p
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1300 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 17:43

Wide body kitet csak outrunnal lehet megszerezni? Azt írja az unlock parts 100%, de a wide body kit mégsincs.
Amúgy észrevettétek, hogy a magazinok között ott van a magyar "autó motor" is?

#1301 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 17:58

Srácok a csillagszám függ a kocsi típusától is vagy csak a beépített extráktól ? El kéne érnem a 6 csillagot ahhoz, hogy kész legyen a stage 4 (ahol maúgy 105%-nál tartok ! ;) ), az összes gusztustalan villogó-csillogó baromság benne van a kocsiban de csak 5.88 a csillagjaim száma ?!  :confused:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#1302 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 18:28

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 18:58

Srácok a csillagszám függ a kocsi típusától is vagy csak a beépített extráktól ? El kéne érnem a 6 csillagot ahhoz, hogy kész legyen a stage 4 (ahol maúgy 105%-nál tartok ! ;) ), az összes gusztustalan villogó-csillogó baromság benne van a kocsiban de csak 5.88 a csillagjaim száma ?!  :confused:

naja sirni tudnek annyira gicssre vagtam a hachirokut hogy már fáj
szal van baja a programnak  :mad:
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#1303 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 18:47

Idézet: Windy - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 17:43

Wide body kitet csak outrunnal lehet megszerezni? Azt írja az unlock parts 100%, de a wide body kit mégsincs.
Amúgy észrevettétek, hogy a magazinok között ott van a magyar "autó motor" is?

Ha 100% unlocked, akkor az azt jelenti, hogy nincs több elérhető upgrade. Csak outrunnal lehet wide body-t szerezni, szóval ha most nincs meg akkor már nem is lesz.

#1304 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 18:49

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 17:58

Az teljesen mindegy, hogy milyen kocsid van. Az nem mindegy, hogy milyen szintűek az upgrade cuccok. A unique sokat tud dobni a csillagaidon.

#1305 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 19:03

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 18:49

Az teljesen mindegy, hogy milyen kocsid van. Az nem mindegy, hogy milyen szintűek az upgrade cuccok. A unique sokat tud dobni a csillagaidon.

Küszi, közben rájöttem, kellett rá dísztárcsaforgató, 3 réteg matrica és festett kipufogó... ez a forgó húsdaráló iszonyat ocsmány (a változó fényerejü neon se volt egyszerü !), minek kell ez ?!  :bolond:
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#1306 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 20:00

Nekem most úgy 10 csillagos a kocsim hogy semmi matrica, semmi extra festés, és olyan undorító spinner se. Igaz aCarbon fiber kit miatt, hogy valahogy nézzen is ki a kocsi ezüstszínűre kellet festeni :)

"autó motor"

350Z

Szerkesztette: Windy 2004. 12. 11. 20:03 -kor

#1307 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 20:39

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 19:03

Küszi, közben rájöttem, kellett rá dísztárcsaforgató, 3 réteg matrica és festett kipufogó... ez a forgó húsdaráló iszonyat ocsmány (a változó fényerejü neon se volt egyszerü !), minek kell ez ?!  :bolond:

Ha nem tetszik a spinner, akkor tegyél fel helyette egy jobb márkájú felnit. A Momo a csúcskategóriában van és még jól is néz ki. :up:

#1308 Felhasználó inaktív   Ingy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 20:52

Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 20:03

off: szépöcsém eléggé flesses az avatarod :D:D:D
amugy kajak fos a gém fizikája de a bütykölés érdekessé teszi :D
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.

#1309 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 11. 22:55

Az előző oldalakat olvasva be voltam trosálva, hogy vajon megkapom-e a skyline-t.  :fear:
De most megnyugodtam. Stage 5-nél járok és megkaptam ráadásul nem is utolsónak jutottam hozzá, mert most kaptam meg az imprezát. Amúgy a stage 5-ön belül 17% van meg és a gaméra pedig csak 58%-ot ír. Vajon mitől kaptam meg "ilyen hamar"?  :cool:  :think:

Most már csak néhány performance cucc hányzik számomra hogy elégedett legyek. Igaz wide body és ajtócsodáim még nincsenek, de azokra anniyra nem teperek. Számomra a kocsik és a power a fontos.  :smoker:
My photos

#1310 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 12. 06:07

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 22:55

Amúgy a stage 5-ön belül 17% van meg és a gaméra pedig csak 58%-ot ír. Vajon mitől kaptam meg "ilyen hamar"

Nem kaptad meg nagyon korán. Nálam is 60-65% körül érkezett meg az összes guruló, ha jól emlékszem.

Szerkesztette: Lali-213 2004. 12. 12. 06:08 -kor

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.