Na, méregettem a fékpadon, meg a tesztpályán egy kicsit, úgy kb 2 órát!

Egyelőre úgy néz ki, hogy a 350Z a legjobb/legkiegyensúlyozottabb választás, kellő irányíthatósággal párosítva, a hátsó kerék meghajtás driftben pl. hasznos lehet.
Nissan 350Z - Teljesítmény / Nyomaték:
345Kw(466Le) / 508Nm, level 2-es motorizáltsági szinten... (kivéve ECU: level 3)
Ezzel a tesztpályán 1:19 sec-es köröket megyek, de a rekordom eddig RX8-al 1:18.23. Az RX8 a legjobban irányítható, talán túlságosan is jó, de kis nyomaték miatt driftben/nagy sebességnél szar lehet...
Gondoltam megosztom veletek a véleményem, mert ugye nem mind1, hogy mire vered el a nehezen megkeresett lovettát.

Én is beszoptam, mert Audi TT-t fejlesztettem, az pedig a 4x4 miatt alulkormányzott az éles kanyarokban...

(Viszont driftben brutál, simán tolok 250-300ezret :Đ)
Szóval érdemes hátsó kerekes (irányíthatóság/drift) autót venni nem túlzott nyomatékkal (pl. GTO/Mustang 660Nm!!), mert azt nehéz megtartani a kanyarokban. (tesztpályán köridőben 5-8sec a hátrány pl. a GTO-val !!!)
A 4x4esekkel (TT/Impreza) az alulkormányzottság a baj, de jók driftben, és stabilak nagy sebességnél.
Az első kerekesekkel nagy kanyarsebesség és stabilitás érhető el, de driftben trágyák...
Ergo egyelőre a 350Z, vagy az RX8 a jó választás! (all performance level 2 + ECU level 3)
Bocs, ha hosszú voltam!