HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed - Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed - Underground 2

#981 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 29. 14:19

Vki mutatna wide body-s képeket? Azokat egyáltalán mikor kapom meg? Nem tudom, hogy az 5 pálya végigjátszása után van-e értelme tovább nyomulni.

#982 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 29. 14:35

Idézet: Kory - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 13:52

Tudtátok, hogy a bejelentkező Snoop dogg-féle feldolgozás egy 1971-es Doors szám és eredeti ének van alatta Jim Morrisontól, meglepett mindenesetre. Ha tudta volna, hogy valaha számítógépes (mi is az?) játékban fog énekelni :)

Naná. hogy tudtuk. Ez volt az egyik, amit azonnal benyomtam a gurulás közben hallhatók közé. A másik a Black Betty volt, bár abból (is) jobb lenne az eredeti. Mr. Morrison pedig nyilvánvalóan magasról leszarkázta volna, hogy hol szól a nótája, ha megkapja érte a pénzét. És ez ebben az esetben egyáltalán nem negatív értelemben hangzott el.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#983 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 29. 14:38

Idézet: Pikkolo - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 14:19

Vki mutatna wide body-s képeket? Azokat egyáltalán mikor kapom meg? Nem tudom, hogy az 5 pálya végigjátszása után van-e értelme tovább nyomulni.

Este tudok feltenni full carbon Mustangot, de ez nem a legjobb autó arra, hogy csicsázzuk. Sokkal szebb az eredetihez hasonló köntösben, fényszóróból pedig kifejezetten a stock a legjobb rajta. Mindenesetre amint hazaérek, felnyomom valahová.
Stage 5 után pedig inkább újrakezdeni érdemes egy-két más jellegű autóval, esetleg nehéz fokozaton. Szerintem. :gumicsirke:

#984 Felhasználó inaktív   Norbik@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 15:08

Idézet: Taranis - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 21:04

Egy hajszállal jobbat lehet ebből a kocsiból unique tuning nélkül. Íme:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Egyébként az eddigi járműveim közül ez a legnagyobb teljesítményű (kW;Nm) a fékpadon. Gyorsulásban van jobb.

Ha nem titok elmondod légyszíve, hogy hoztál ki ennyit a kocsiból, mert nekem nem megy!  :(

Köszi ;)
"Bár a Trabant útfekvése kitűnő, és gyorsulása kifogástalan, ez mégsem szabad, hogy könnyelműségre csábítson!"
[Telefonom: 30/568-0668]

#985 Felhasználó inaktív   Szövie 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 19:01

Nekemmost egy full level3-as Mustangom van, de sehogy nem tudom jól beállítani driftre, mindig ide-oda csapódik a falak közt, a hegyi drift meg egyenesen lehetetlen... Ha valaki tudna jó felfüggesztés meg egyéb jó beállítást dritf-re azt nagyon megköszönném. Többi módra frankón be tudom állítani de a drift nem megy... :(

#986 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 21:32

Kép

#987 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 29. 22:41

Idézet: Szövie - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 19:01

Nekemmost egy full level3-as Mustangom van, de sehogy nem tudom jól beállítani driftre, mindig ide-oda csapódik a falak közt, a hegyi drift meg egyenesen lehetetlen... Ha valaki tudna jó felfüggesztés meg egyéb jó beállítást dritf-re azt nagyon megköszönném. Többi módra frankón be tudom állítani de a drift nem megy... :(

Én alapbeállításokkal jól drifteltem a fullos Mustanggal, csak (ahogy korábban már írtam) gépészkedni kell, nem lehet padlógáz, padlófék, csumakézifék, totálkormány.

#988 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 22:44

Idézet: gazdi - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 22:41

Én alapbeállításokkal jól drifteltem a fullos Mustanggal, csak (ahogy korábban már írtam) gépészkedni kell, nem lehet padlógáz, padlófék, csumakézifék, totálkormány.

Nekem is összejött a hegyidrift, de valóban idegtépő, amikor egy 13000-es drift után nekikoccanok egy szembejövő taxinak vagy a szalagkorlátnak, és lenulláz.  :(

#989 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 22:46

Na! Azért annak örülök, hogy legalább annyira pörög a topic, mint a HL2-é. Pedig ez most nagy szó...  :)

#990 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 29. 23:30

Nem győzök betelni a Golfommal.  :) Egyszerűen gyönyörű. A felni, az meg egyenesen álomszép rajta szvsz. De matricákkal nem fogom összegányolni, erre a célra ott lesz az A3, amit csak ezért vettem.  :cool:  :up:

#991 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 00:16

Így néz ki a Pony-m. :) 413.7 kW = 542 LE

Kép

Ilyenek a beállításaim:

Kép

Kép

Érdekel valakit, hogy hogy néznek ki az unique felnik?
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#992 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 00:32

mentem elsírom magam, végre outrunokbol összejött wide body kit, idöre otaértem a zölt pöttyhöz de elötte gondolta elmentam hátha masik wide-ot akarok. erre garage save és vissza és semmi idö eltünt, wide body kit felett kulcs van :((((( ezt egyszerüen nem hiszem el. van mas megoldas azon kivül hogy megint egy qrva nagy rakas outrunt nyerjek stage5 környeken?:( 1altalan lesz meg annyi outrunra ott lehetöseg :( nem hiszem el 1üxen.... :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#993 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 00:37

Na aggódj, lesz rá alkalmad. A kocsik nem tűnnek el csak úgy maguktól. Amíg van unlockolható szerkó, addig lesznek.
Ha elérhető valami unique performance upgrade, akkor célszerű a motort választani. Az 1 és 2-es szint közötti Civicemre 215.4kW -> 226kW plusszt rakott. Abban a setben semmi más nem ad teljesítményt.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#994 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 02:01

Végre nálam is stabil már a játék, úgy látszik, hogy a tuningot nem szerette. 3200+-ra visszavéve(meg ne kövezzetek :D tudom van aki még ezért is küzd :) ) Már semi gond. Tesztelgettem a tuning lehetőségeket, nekem ezek váltak be a civicnél: circuit, ulr: ecu, turbo a maximális ford.szám környékén a legmagasabb, a többi beállítás alap. Drag: szárnyak 1-re állítva, a többit sajnos most nem tudom :)  street x: gyorsulás maxon, ecu turbo az alacsony fordulatokra belőve. Drift: szintén.
Mondjuk azóta újítottam egy Audi TT-t, nem tudom, hogy ezek jók-e arra is. Mindenesetre nagyon durván lehet vele driftelni :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#995 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 10:21

Most, hogy játszottam pár órát, szvsz a soundtrack hihetetlenül igénytelenre és semmilyenre sikeredett. Egy zenét nem tudok mondani, amire emlékszem. Bezzeg az előzőnél volt pár királyság zene. Most is azt hallgatom.

Még mindig Nissannal nyomom, rózsaszín metálfestéssel, narancs felnikkel és karbon cuccokkal.

Spinnert szoktatok feltenni?
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#996 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 10:33

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 10:21

Ritka rondák, így nem. Azthittem hogyha végig viszem kapok szép csilivili spinnereket, de nem. :reklamacio:

A zenével kapcsolatban egyetértek, az elsőnek beszereztem mp3-ba a soundtrackjét, de ezét nemfogom.
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#997 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 11. 30. 10:37

Én nem tettem fel, mert unique rim-em volt és amikor spinner-t akartam akkor a visual rate lecsökkent... de rájöttem amúgy sem tetszenek.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#998 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 10:44

Nem, mert ocsmány mindegyik. Meg nem látszódik tőle a gyönyörű felni, amit földobtam a Golfra. Meg forog ott körbe-körbe, nekem abszolút nem jön be.  :(

#999 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 10:49

Én undorítónak találom mind at 1 mind a 2 zenejét, igénytelen fos. Le is vettem teljesen, elég a motorzaj.
A Doors-t meg inkább eredetiben hallgatom mint egy ilyen igénytelen remixben, alátettek 2 dobot és már kész is a zene, jöhet a lé. :fear:  :boa:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1000 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 30. 10:49

A spinnerek is ocsmányak jaja, ilyenek tényleg vannak a valóságban is?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.