Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 12. 01. 17:20
"A bortól hülyeségeket gondol az ember, a pálinkától meg is csinálja."
Elküldve: 2004. 12. 01. 17:28
Hengerűrtartalom cm3 1308
Kamrák urtartalma cm3 2 x 654
Ezt valaki magyarázza már el, nem igazán tiszta. Ugye nem "ezerhármas" motor van benne, igaz? Mert akkor össze... magam, ha én egy 1.3-assal mentem 370 fölött!!!
Ezt valaki magyarázza már el, nem igazán tiszta. Ugye nem "ezerhármas" motor van benne, igaz? Mert akkor össze... magam, ha én egy 1.3-assal mentem 370 fölött!!!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2004. 12. 01. 17:42
Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 16:03
ez a billentyűkombináció mit csinál? van gyári képmentője a játéknak?
A SHIFT+Print Scrn-el szoktam kirakni vágólapra az nfs:ug2 alatt lopott képet, és utána a Paintbrush-ba beillesztem (szerkesztés menü->beillesztés), lementem, és fölrakom az FTP tárhelyemre. Így tudok képet belinkelni a játékból. Azt, hogy van-e gyári beépített képlopója, azt nem tudom sajnos.
Elküldve: 2004. 12. 01. 18:23
Noh most kicsit kiléptem mielőtt még bántalmaznék valami hardware-t.
Azon megfontolásból, hogy majd ha meglesz a kocsi amit finomítgatnék, nem hajtottam semmi unique upgrade cuccra...végig is toltam a story módot, nincs több verseny, gondoltam nekiállok outrunozni, mert edigi észrevételem az, hogy az adja az egyedi cucclikat(javítsatok ki ha tévednék).
Namost már eluntam magam annyit outrunoztam, és egyszerűen semmit nem ad jutalom gyanánt. Remélem nem az a helyzet, hogy mivel már vége a történeti szálnak egyszerűen nem kapok semmit, és újra kellene kezdenem, hogy ez megváltozzon.
Néha igen erős késztetést érzek, hogy bántalmazzam azt aki az outrun résznél az AI-ért felelős. Kedvenc részem mkor az ellenfél akkorát csattan egy rossz mozdulatát követően az oldalfalon, hogy a vészhelyzet komplett ápolgárdája kellene hogy küzdjön az életéért, én elhussanok meleltte és láto, hogy még mindíg ő vezet, majd hopp talpraérkezik és ezerrel elindul az ellentétes irányba. Másik "kedvencem", mikor megyek elől és eltűnik a forgalom...egyszerűen nincs, véletlenül se legyen mire kikennem a pofátlan üldözőmet, ha közelbe érne. Mikor elhibázok valamit és előre kerül a gép, akkor meg az első kanyarban hirtelen annyi kocsi lesz(amelyek közt ő lassítás nélkül képes elmanőverezgetni), hogy biztos hogy telibe találok egyet. Pont az előbb volt, hogy mikor én mentem elől és felértünk az autópályára egész végig elől haladtam és nem volt senki az úton rajtunk kívül...mondom ez fura. Eztán valamit naná hogy elcsesztem az egyik kanyarban, előre került és mikor mentem volna a gép után nem tudtam, mert belefutottam egy kocsisorba...ott ált vagy 6-8 autó egy helyben mert elment előttük a gép, és ezért ők satufékkel mint solid object megpihentek az aszfalt közepén, hely kikerülni nem volt, eltolni őket meg lehetetlen, keményebben állnak a talajon, mint egy tank.
Tulajdonképpen versennyel annyit nem szoptam még, mint outrunnal.
Azon megfontolásból, hogy majd ha meglesz a kocsi amit finomítgatnék, nem hajtottam semmi unique upgrade cuccra...végig is toltam a story módot, nincs több verseny, gondoltam nekiállok outrunozni, mert edigi észrevételem az, hogy az adja az egyedi cucclikat(javítsatok ki ha tévednék).
Namost már eluntam magam annyit outrunoztam, és egyszerűen semmit nem ad jutalom gyanánt. Remélem nem az a helyzet, hogy mivel már vége a történeti szálnak egyszerűen nem kapok semmit, és újra kellene kezdenem, hogy ez megváltozzon.
Néha igen erős késztetést érzek, hogy bántalmazzam azt aki az outrun résznél az AI-ért felelős. Kedvenc részem mkor az ellenfél akkorát csattan egy rossz mozdulatát követően az oldalfalon, hogy a vészhelyzet komplett ápolgárdája kellene hogy küzdjön az életéért, én elhussanok meleltte és láto, hogy még mindíg ő vezet, majd hopp talpraérkezik és ezerrel elindul az ellentétes irányba. Másik "kedvencem", mikor megyek elől és eltűnik a forgalom...egyszerűen nincs, véletlenül se legyen mire kikennem a pofátlan üldözőmet, ha közelbe érne. Mikor elhibázok valamit és előre kerül a gép, akkor meg az első kanyarban hirtelen annyi kocsi lesz(amelyek közt ő lassítás nélkül képes elmanőverezgetni), hogy biztos hogy telibe találok egyet. Pont az előbb volt, hogy mikor én mentem elől és felértünk az autópályára egész végig elől haladtam és nem volt senki az úton rajtunk kívül...mondom ez fura. Eztán valamit naná hogy elcsesztem az egyik kanyarban, előre került és mikor mentem volna a gép után nem tudtam, mert belefutottam egy kocsisorba...ott ált vagy 6-8 autó egy helyben mert elment előttük a gép, és ezért ők satufékkel mint solid object megpihentek az aszfalt közepén, hely kikerülni nem volt, eltolni őket meg lehetetlen, keményebben állnak a talajon, mint egy tank.
Tulajdonképpen versennyel annyit nem szoptam még, mint outrunnal.
Elküldve: 2004. 12. 01. 19:15
Idézet: Yv@n - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 19:23
Remélem nem az a helyzet, hogy mivel már vége a történeti szálnak egyszerűen nem kapok semmit, és újra kellene kezdenem, hogy ez megváltozzon.
Pedig de
Elküldve: 2004. 12. 01. 20:17
Idézet: SZaB - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 19:15
Pedig de
Legalább is eddigi tapasztalat lapján.
Nagyszerű, akkor ezt buktam.
Elküldve: 2004. 12. 01. 20:19
Idézet: bega - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 17:28
Hengerűrtartalom cm3 1308
Válasz kezd a pelenkázást mert akkora moci van benne!
Igaz Vankel tehát nem a megszokott Otto moci! Ez normál motorban ugy 3000-es moci lenne!
Üdv
Elküldve: 2004. 12. 01. 20:45
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 19:22
Szoros befutó:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Hogyan kérdezzünk okosan...
They come, they fight, they destroy, they corrupt. It always ends the same.
Elküldve: 2004. 12. 01. 21:15
Idézet: SZaB - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 19:15
Pedig de
Legalább is eddigi tapasztalat lapján.
Na neeeeeee, ezért nyomom azt a szar outrun-t napok óta???
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 12. 01. 21:40
fölösen aggodtam mikor saveltem mikor wide bodykit-nél odaértem a bolthoz, a csillag ott van és megoldottam, nagyon überbrutál lett igy már a 350z
9.1 csillag de 97%a enabled a cuccoknak szal egyedi dolog kene meg vmi hogy meglegyen a 10 csillag?
majd csinalok kepeket mer eszmeletlen szep lett a kicsikem
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 01. 21:41
Nagyon úgy néz ki, hogy a helyes módszer a következő: választasz egy kezdő autót, azt hajtod csak a kellő mértékben szépítve, outrun nélkül. Amikor végre hozzáférsz a kinézett géphez, akkorra lesz elég pénzed, hogy belenyomd az összes elérhető performance cuccot azonnal, ezután elkezdesz azzal outrunozni, négy egymást követő győzelmenként megszerzed az összes egyedi cuccot, és akkor lehet folytatni a történetet.
Jól mondom vagy jól mondom?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)
Elküldve: 2004. 12. 01. 22:18
Idézet: gazdi - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 21:41
Nagyon úgy néz ki, hogy a helyes módszer a következő: választasz egy kezdő autót, azt hajtod csak a kellő mértékben szépítve, outrun nélkül. Amikor végre hozzáférsz a kinézett géphez, akkorra lesz elég pénzed, hogy belenyomd az összes elérhető performance cuccot azonnal, ezután elkezdesz azzal outrunozni, négy egymást követő győzelmenként megszerzed az összes egyedi cuccot, és akkor lehet folytatni a történetet.
Nekem már abszolút nem tiszta...ha nem career módban tolom, akkor unlocked a wide body kitek közt vagy 4(nemtudom mennyi van), motorháztetők közt is kb2 ami nem volt a gammában, feltételezem ezek unique dolgok lennének, de semmi értesítést nem kaptam arról, hogy megszereztem volna őket. Unique performance cuccal meg egyáltalán nem találkoztam.
Elküldve: 2004. 12. 01. 22:21
Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 21:40
fölösen aggodtam mikor saveltem mikor wide bodykit-nél odaértem a bolthoz, a csillag ott van és megoldottam, nagyon überbrutál lett igy már a 350z
9.1 csillag de 97%a enabled a cuccoknak szal egyedi dolog kene meg vmi hogy meglegyen a 10 csillag?
majd csinalok kepeket mer eszmeletlen szep lett a kicsikem 
Nekem mikor nagyon kellett a csillag, akkor telefostam carfiber cuccokkal, amitől szerintem hihetetlen ocsmány lett, de legalább meglett a szükséges reputation...aztán mikor már nem kell akkor leszedtem róla. Nem szeretek karácsonyfát csinálni a járgányból, úgyhogy nincs teletűzdelve minden vacakkal.
Elküldve: 2004. 12. 01. 22:25
Hello
Lenne 1 kérdésem: Titeket nem idegesít, hogy a gép igen hurcsán pótolja a skilt?
A legdurvább, amikor +5 sec volt az előnyöm Street-X futamon, és az uccsó 3-4
kanyarben úgy ment el mellettem, mintha sinen menne. Azthittem sírva fakadok...
A másik, amikor sprintben1xcsak megjelent 1 auto a semmiből! Nem elémkanyarodott,
szo szerint megjelent.
Valakinek volt valami hasonló esete, vagy csak engem szivat?
SpeRo
Lenne 1 kérdésem: Titeket nem idegesít, hogy a gép igen hurcsán pótolja a skilt?
A legdurvább, amikor +5 sec volt az előnyöm Street-X futamon, és az uccsó 3-4
kanyarben úgy ment el mellettem, mintha sinen menne. Azthittem sírva fakadok...
A másik, amikor sprintben1xcsak megjelent 1 auto a semmiből! Nem elémkanyarodott,
szo szerint megjelent.
Valakinek volt valami hasonló esete, vagy csak engem szivat?
SpeRo
/-/Hello, Szia, Szevasz, van nálatok terasz?
.
Acer Aspire 5920G - Nem piti noti.
/C2D T7700, 2G Ram, nVida 8600M-GT 512M dedikált.../
A változtatás jogát fenttartom!
.
Acer Aspire 5920G - Nem piti noti.
/C2D T7700, 2G Ram, nVida 8600M-GT 512M dedikált.../
A változtatás jogát fenttartom!
Elküldve: 2004. 12. 01. 22:41
Hogyan kérdezzünk okosan...
Elküldve: 2004. 12. 01. 23:18
Idézet: Max Payne - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 22:41
Ért célba már valaki hasonló módon?
:Đ
Igen
Ugyanezen a pályán jártam hasonlóan.
Néha furcsán dob meg a kerítés, amit kitörsz az ugratónál.
Elküldve: 2004. 12. 02. 08:46
A magazin címlapos időre menő sprinteknél szoktátok használni a GPS-t? Én igen, nagyon hasznos tud lenni, amikor 2 stage-en keresztül kell zúzni a verdát. Így meg mindig mutatja, merre optimális mennem.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton
Elküldve: 2004. 12. 02. 08:49
Idézet: Taranis - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 23:18
Igen 
ezt sajna én is tapasztaltam már.. a kerítés "váratlan" eredményeket produkál... van olyan, hogy teljesen más szögben hagyom el a kerítést, mint amilyenben belecsapódtam.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

Súgó
A téma zárva.