Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 12. 04. 17:28
Egy kérdés:
20%-nál tartok, Nissan 240 SX verdám van, benne van minden elérhető cucc. A legutóbbi verseny után elérhetővé vált a Toyota Supra ami biztosan jobb ennél a Nissan-nál, a kérdés a következő: ha megveszem a Supra-t akkor eltünik a Nissan és a cuccok átkerülnek a Toyotaba vagy lesz a Nissan meg egy stock Supra a garázsban és akkor azt újra fel kell építenem a nulláról ? Azért is érdekel, mert valószínüleg lassan autót kell cserélnem, mert Drag versenyeken egyre kevesebb az esélyem (még szép, Skyline, TT és 3000 GT ellenfelekel...) !
20%-nál tartok, Nissan 240 SX verdám van, benne van minden elérhető cucc. A legutóbbi verseny után elérhetővé vált a Toyota Supra ami biztosan jobb ennél a Nissan-nál, a kérdés a következő: ha megveszem a Supra-t akkor eltünik a Nissan és a cuccok átkerülnek a Toyotaba vagy lesz a Nissan meg egy stock Supra a garázsban és akkor azt újra fel kell építenem a nulláról ? Azért is érdekel, mert valószínüleg lassan autót kell cserélnem, mert Drag versenyeken egyre kevesebb az esélyem (még szép, Skyline, TT és 3000 GT ellenfelekel...) !
Elküldve: 2004. 12. 04. 17:32
mivel a kocsik ingyér vannak azéér amit 1 kocsiba beleöltél az ott is marad.
240 sx sokaig jó, en stage 3 végéig huztam vele utana valtottam 350z-re
240 sx sokaig jó, en stage 3 végéig huztam vele utana valtottam 350z-re
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2004. 12. 04. 19:36
Biztos rengetegszer volt már,de az utakról a pixel-t hogyan lehet eltüntetni?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 12. 04. 20:35
Már megoldottam
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2004. 12. 04. 23:31
Idézet: dani83 - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 20:35
Már megoldottam 
Hogyaaaaan?
Elküldve: 2004. 12. 05. 00:47
vett egy x850et:D
más: van valami mod rá hogy én rögzitsek egy versenyt és mondjuk egy avi fájlként azt elmentsem?
bármilyen megoldás érdekel
más: van valami mod rá hogy én rögzitsek egy versenyt és mondjuk egy avi fájlként azt elmentsem?
Elküldve: 2004. 12. 05. 00:54
Idézet: PAJ01 - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 0:47
vett egy x850et:D
Kérdésedre itt a válasz:
Idézet: Taranis
Igen, fraps-al (mint ahogy a többiek is mondták), gondoltam tetszene a többségnek egy ilyen mutatvány, ugyhogy letöltöttem a www.fraps.com -ról a 233-as verziót. Regisztrálatlan Fraps csak 30 másodperces videot hajlandó csinálni (hanggal), már amennyiben jól olvastam.
A korábbi verzió meg asszem nem fizetős, nincs is időlimit, de hangot meg nem vesz fel.
Fps-t is ezzel lehet kiíratni. Viszont maga a program csak uncompressed .avi-t csinál, szóval utána még rá kellett ugrasztanom a VirtualDub-ot.
A korábbi verzió meg asszem nem fizetős, nincs is időlimit, de hangot meg nem vesz fel.
Fps-t is ezzel lehet kiíratni. Viszont maga a program csak uncompressed .avi-t csinál, szóval utána még rá kellett ugrasztanom a VirtualDub-ot.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2004. 12. 05. 03:24
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 0:54
Kérdésedre itt a válasz:
Idézet: Taranis
Igen, fraps-al (mint ahogy a többiek is mondták), gondoltam tetszene a többségnek egy ilyen mutatvány, ugyhogy letöltöttem a www.fraps.com -ról a 233-as verziót. Regisztrálatlan Fraps csak 30 másodperces videot hajlandó csinálni (hanggal), már amennyiben jól olvastam.
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nincs 30 másodperces limit, csupán 30 másodpercig a www.fraps.com felirat látható a felvett filmen. (Elsőre felületesen olvastam el és rosszul fordítottam)
Elküldve: 2004. 12. 05. 10:39
[quote name='Taranis' date='2004. dec. 5., vasárnap - 3:24'] [/QUOTE]
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nincs 30 másodperces limit, csupán 30 másodpercig a www.fraps.com felirat látható a felvett filmen. (Elsőre felületesen olvastam el és rosszul fordítottam) [/quote]
sztem inkább másodikra olvastad felületesen.
mert felraktam én is a progit, és nagyonis van a 30 másodperces limit is.
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nincs 30 másodperces limit, csupán 30 másodpercig a www.fraps.com felirat látható a felvett filmen. (Elsőre felületesen olvastam el és rosszul fordítottam) [/quote]
sztem inkább másodikra olvastad felületesen.
mert felraktam én is a progit, és nagyonis van a 30 másodperces limit is.
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>
Elküldve: 2004. 12. 05. 11:10
Szerintem elég lesz a 30sec. Ha meg nem, akkor több darabban veszi fel és azt később összefűzi.
Elküldve: 2004. 12. 05. 12:08
Idézet: Gabesz - Dátum: 2004. dec. 4., szombat - 22:31
Hogyaaaaan?

Mikor szar volt az aszfalt,játszottam kicsit,meguntam,lállítottam a gépet.Pár óra múlva megint bekapcsoltam, elindítottam a játékot, s jó lett
Elküldve: 2004. 12. 05. 19:20
A pixeles útra:
Optionsben a texture filtert bekapcsolni(közepes, vagy max, mind1). Játékból kilépni(előtte menteni
), majd köv. indításnál már jónak kell lennie.
Optionsben a texture filtert bekapcsolni(közepes, vagy max, mind1). Játékból kilépni(előtte menteni
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 12. 05. 20:00
Honda a legírányíthatóbb a játékba? :confused:
Mert szerintem igen.
Mert szerintem igen.
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!
Csajozasi Tanacsok!
Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347
Csajozasi Tanacsok!
Elküldve: 2004. 12. 05. 20:02
Szerintem ebből a szempontból a TT is nagyon ott van.
Google a barátod!
Elküldve: 2004. 12. 05. 20:04
Idézet: GaboookA - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 21:02
Szerintem ebből a szempontból a TT is nagyon ott van. 
Az nagyon csúszik mert hamar kipörög meg kanyrba is.
Míg a civic nagyon jól lehet írányítani.
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!
Csajozasi Tanacsok!
Csajozasi Tanacsok!
Elküldve: 2004. 12. 05. 20:14
Szerintem a fronthajtás miatt stabil. Nemtom, hogy Neked hogy pörög ki a kanyarban... :confused:
Mondjuk ez is megszokás/ízlés dolga.
Mondjuk ez is megszokás/ízlés dolga.
Google a barátod!
Elküldve: 2004. 12. 05. 21:08
Én a Nissan 350z-vel akkor driftelek, amikor akarok, annyira kitör a fara. 
Viszont éppen emiatt a brutális erő miatt drift versenyeken inkább a civic-et szeretem mégis, mert az irányíthatóbb.
Viszont éppen emiatt a brutális erő miatt drift versenyeken inkább a civic-et szeretem mégis, mert az irányíthatóbb.
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>
Elküldve: 2004. 12. 05. 21:19
Megnéztem, egész jóra sikeredett a game.
BTW, Celica-val csináltam egy 64000-es Outrageous driftet
Modellek vannak már valahol? (Porsche, Ferrari, miegyéb)
BTW, Celica-val csináltam egy 64000-es Outrageous driftet
Modellek vannak már valahol? (Porsche, Ferrari, miegyéb)
Elküldve: 2004. 12. 06. 00:27
Szerintem minden autó jó, legfeljebb csak a beállítás nem stimmel.

Súgó
A téma zárva.