Need For Speed - Underground 2
Elküldve: 2004. 12. 13. 00:21
Egész könnyű a játék, majd' mindent elsőre nyerek. Csak az a kár, hogy amiket eddig új autókat beadott, nekem nem igazán jönnek be. van egyáltalán valaki, aki megvette a terepjárót?
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 12. 13. 00:26
Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 0:21
Egész könnyű a játék, majd' mindent elsőre nyerek. Csak az a kár, hogy amiket eddig új autókat beadott, nekem nem igazán jönnek be. van egyáltalán valaki, aki megvette a terepjárót? 
jelen!
H2 powa azért befigyelt!
Üdv
Elküldve: 2004. 12. 13. 00:29
Állítsd hardra, akkor nem lesz olyan könnyű.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2004. 12. 13. 00:49
Idézet: iljicSke - Dátum: 2004. dec. 11., szombat - 17:58
Srácok a csillagszám függ a kocsi típusától is vagy csak a beépített extráktól ? El kéne érnem a 6 csillagot ahhoz, hogy kész legyen a stage 4 (ahol maúgy 105%-nál tartok !
), az összes gusztustalan villogó-csillogó baromság benne van a kocsiban de csak 5.88 a csillagjaim száma ?! :confused:
Csak a beépített/felfestett cuccoktól függ.
Ő az én kedvencem, igazi szürke eminenciás (igaz, még nincsen benne minden unique):

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Uhh, mire megtakarítottam a fölösleges gönctől, egy másik autót félig fel lehetett volna annyiból öltöztetni...
Elküldve: 2004. 12. 13. 08:49
Egész könnyű a játék, majd' mindent elsőre nyerek.
Nem ízin kellene játszani.
Az nevet utoljára, aki először üt.
Elküldve: 2004. 12. 13. 09:34
Idézet: leslie - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 8:49
Nem ízin kellene játszani. 
Vagy csukott szemmel és inverz iránygombokkal.
Elküldve: 2004. 12. 13. 10:07
Tegnap megkaptam a 2-es szintű Transmission-t, és azt tapasztaltam, hogy a jó öreg 206 vége mindössze 240 km/h, 4-be 220-ig megy, fel ötbe fordulat leesik 3-4 ezer köré(lebőg a motor), azt gyorsulásnak lőttek. Mikor váltogatom az 1-es és 2-es közt látszik a topspeed vonalán, hogy visszaesik mikor a 2-esen van...Remélem érhető volt.
Mindenestre érdekes, most visszaraktam az egyesszintűt. Kipróbáltam két boltban is.
A többi fejlesztés mind kettes, kivéve a turbo.
Ötlet?
Ötlet?
Elküldve: 2004. 12. 13. 10:10
Idézet: Oli35 - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 10:07
Tegnap megkaptam a 2-es szintű Transmission-t, és azt tapasztaltam, hogy a jó öreg 206 vége mindössze 240 km/h, 4-be 220-ig megy, fel ötbe fordulat leesik 3-4 ezer köré(lebőg a motor), azt gyorsulásnak lőttek. Mikor váltogatom az 1-es és 2-es közt látszik a topspeed vonalán, hogy visszaesik mikor a 2-esen van...Remélem érhető volt.
Mindenestre érdekes, most visszaraktam az egyesszintűt. Kipróbáltam két boltban is.
Ötlet?
Ötlet?
Állíts a végsebesség-gyorsulás ration, vagy tedd az ecu-t és a turbot maxra 4000 feletti rpm-en! talán jó lesz
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2004. 12. 13. 10:36
Szerintem is jobb, ha 3-4000-es fordulaton kezd el prögni a motor. Ezalatt a forulatszám alatt úgyis csak akkor pörög, ha rajtolsz. Vagy resetelned kell magad.
Elküldve: 2004. 12. 13. 11:46
Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 1:21
Kénytelen vagy terepjáró vackot venni, mert vannak futamok, amiken csak azzal mehetsz. Maga a verseny is csak akkor jelenik meg a térképen, ha terepjáróban ülsz.
My photos
My photos
Elküldve: 2004. 12. 13. 11:48
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 11:46
Kénytelen vagy terepjáró vackot venni, mert vannak futamok, amiken csak azzal mehetsz. Maga a verseny is csak akkor jelenik meg a térképen, ha terepjáróban ülsz.
Ezt nem is tudtam.
Elküldve: 2004. 12. 13. 11:50
Jaja tényleg, ezen én is csodálkoztam.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2004. 12. 13. 11:51
Idézet: bega - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 11:50
Jaja tényleg, ezen én is csodálkoztam.
Most már tudom, hogy miért nem láttam soha H2-est.
Elküldve: 2004. 12. 13. 11:54
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 11:36
Szerintem is jobb, ha 3-4000-es fordulaton kezd el prögni a motor. Ezalatt a forulatszám alatt úgyis csak akkor pörög, ha rajtolsz. Vagy resetelned kell magad.
Jjja a pörgős motorok rulzanak nálam is. Elég szépen mutat, hogy a skyline (és az rx8 is) 9950rpm-en adja a max teljesítményt.
A supra is szép pörgősre hangolva pedig gyorsulási versenyeken szinte verhetetlen nálam, természetesen az is valahol 8000 környékén a legerősebb nálam.
Tényleg ki milyen karakterisztikát állított be a különböző versenytípusokhoz?
Nálam az vált be, hogy a kör és url-re úgyanaz a setup mehet pörgős motorra. A gyorsulásra a motor ua mint előbbieknél csak a leszorítóerőket és az első kerekek tapadását csökkentem. A másik kettőnél a motort nem piszkálom. Street x-nél max tapadásra hajtok (motor változatlan, ott kellhet az alacsony fordulaton nyomatékos viselkedés) és drift-nél meg csökkentem a tapadást, hogy könnyebben csússzon.
My photos
My photos
Elküldve: 2004. 12. 13. 11:59
Nálam az Ecu és a Turbo 3-4ezernél kezd hatni és a mexig kihúztam. StreetX-hez leszorítottam a kocsi elejét, hogy jobban tartsa az utat. De összességében nézve a "minél nagyobb lőerőt hozzuk ki a verdából" elvet követem. Nekem bevált.
Elküldve: 2004. 12. 13. 12:01
Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 12:51
Most már tudom, hogy miért nem láttam soha H2-est. 
Hát nem egy nagy élmény H2-t vezetni. Tiszta kín volt magam rávenni, mert ki nem állhatom az ilyen cuccokat. Akkor vettem észre véletlenül, hogy vannak terepjárós futamok, amikor valahol stage 2 végénél elakadtam. Egyszerűen nem volt verseny a térképen semmi és nem tudtam semmi csinálni. Ott dühöngtem a gép előtt egy fél órát, hogy most mi a fakk van. Akkor nyomtam egy kép world map race-t és felünt, hogy ott néhány vesenyen terepjáróval nyomják én meg supra-val brillírozok, de vajon miért. Aztán visszaolvastam rachel (egyik) üzijét, hogy menjek a car lot-ba, cseréljek autót, mert addig nem lesz más verseny.
My photos
My photos
Elküldve: 2004. 12. 13. 12:04
Nekem az SUV-kben a csomagtartó tetszik nagyon. 12 audio hely! :Đ
Elküldve: 2004. 12. 13. 12:19
Na egyszer én is felturbózok má' egy ilyen nagy kocsit. Kíváncsivá tettetek!
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2004. 12. 13. 12:22
Idézet: bega - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 12:19
Na egyszer én is felturbózok má' egy ilyen nagy kocsit. Kíváncsivá tettetek!
Hidd el, pofásra is meg lehet moddolni.
Elküldve: 2004. 12. 13. 12:38
Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 11:54
Jjja a pörgős motorok rulzanak nálam is. Elég szépen mutat, hogy a skyline (és az rx8 is) 9950rpm-en adja a max teljesítményt.
A supra is szép pörgősre hangolva pedig gyorsulási versenyeken szinte verhetetlen nálam, természetesen az is valahol 8000 környékén a legerősebb nálam.
Nálam az vált be, hogy a kör és url-re úgyanaz a setup mehet pörgős motorra. A gyorsulásra a motor ua mint előbbieknél csak a leszorítóerőket és az első kerekek tapadását csökkentem. A másik kettőnél a motort nem piszkálom. Street x-nél max tapadásra hajtok (motor változatlan, ott kellhet az alacsony fordulaton nyomatékos viselkedés) és drift-nél meg csökkentem a tapadást, hogy könnyebben csússzon.
Nagyjáből ua., viszont a dragnál én a rugózást keményre állítottam. A tesztpályán működött, szóval úgyhagytam
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.

Súgó
A téma zárva.