HWSW Informatikai Kerekasztal: Need For Speed - Underground 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need For Speed - Underground 2

#1681 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 31. 16:10

SUV nélkül is meg lehet szerezni minden cuccot sztem.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1682 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 16:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 16:10

SUV nélkül is meg lehet szerezni minden cuccot sztem.

Igen, meglehet. De azt csak a World Map alatt lehet elérni. Ha nincs meg valami upgrade, akkor nincs meg minden bolt.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1683 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 17:23

Idézet: freeone - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 12:03

A performance tuning egyetlen előnye hogy hamarabb érsz a pálya végére, és élvezheted a sebességet is. Gyakorlatilag a kiegyenlítés miatt tetszőleges autóval végig lehet játszani a játékot, csak a kinézetre kell gyúrnod a csillagok miatt.

Ez komoly?  :eek:  Nem hittem volna.

Fura, mert bennem állandóan azt az érzést tudták kelteni, hogy mielőtt egy-egy új performance alkatrészt beletennék a gépbe már egyre nehezebben tudok nyerni és a applikálás után mintha könnyebben menne. Ha nem is így lenne azért az érzést el tudták érni. Főleg a gyorsulási versenyek esetében véltem érezni, hogy tuninggal jobban megy.

Azt hittem, hogy stage-enként a többiek számára is ugyanazok a performance alkatrészek érhetők el, mint amit én megvehetek a shop-okban így ha egy szinttel le vagyok maradva (vagy nem találom meg időben a boltot), akkor jóval nehezebb nyerni, míg a gyorsulás szinte nyerhetetlen.  :think:
My photos

#1684 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 17:27

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 17:23

Ez komoly?  :eek:  Nem hittem volna.

Igen, komoly. Én is mentem SUV versenyt full alap kocsival, és nem gyorsultak le az ellenfelek. Talán azért érezted könnyebbnek a versenyzést tuningolás után, mert jobbak lettek a beállításaid, vagy alapból jobb lett a verdád a többiekéhez képest. Vagy nem merik annyira nyomni a gázt, mint te. :drive:

#1685 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 17:27

Idézet: bgabor - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 11:30

Eredeti programról van szó,annál csinálja ezt.

:o Akkor lebuktam, baxter... :D
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1686 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 05:23

Na én is rájöttem a "top speed-menés" titkára  :p
Elárulom, hogy a sebességváltót le kell cserélni a skyline-on a 2. szintűre (6 Speed izé helyett Limited Slip Differencial-ra, remélem jól emlékszem a nevére).

Íme az eredmény a korábbról már ismert kanyarban :) (amit ezúttal nem vettem be:D).

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: Taranis 2005. 01. 01. 05:24 -kor

#1687 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 13:00

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 18:23

Azt hittem, hogy stage-enként a többiek számára is ugyanazok a performance alkatrészek érhetők el, mint amit én megvehetek a shop-okban így ha egy szinttel le vagyok maradva (vagy nem találom meg időben a boltot), akkor jóval nehezebb nyerni, míg a gyorsulás szinte nyerhetetlen.  :think:

Nem, mindíg olyan szintű az autójuk mint a tiéd, csak egy-két esetben beoszt néhány randábbat, illetve url-ek fix autók ellen mennek aszem(de a tuningjuk akkor is hozzád igazodik).
Gyorsuláson vagy nagyon jól beállított kocsival lehet nyerni, vagy pl. úgy(én így csináltam), hogy az első 3 váltás nitróval(csak a váltás idejére nem adom a nitrot), és akkor még perfect sem kell. utána 4.ben tovább nitro(kimegy a maradék), itt váltok ezután 1-2 perfectet, és nyerek. ellenfél nincs....
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#1688 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 13:14

Idézet: freeone - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 13:00

Gyorsuláson vagy nagyon jól beállított kocsival lehet nyerni, vagy pl. úgy(én így csináltam), hogy az első 3 váltás nitróval(csak a váltás idejére nem adom a nitrot), és akkor még perfect sem kell. utána 4.ben tovább nitro(kimegy a maradék), itt váltok ezután 1-2 perfectet, és nyerek. ellenfél nincs....

Jaja, detto, azzal a kivetellel, hogy 1-ben nem szoktam nitrozni, uis bazi hamar kiporog. Jobb elnyomni elobb, mint kesobb, hadd szoljon. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1689 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 16:38

Idézet: freeone - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 14:00

Gyorsuláson vagy nagyon jól beállított kocsival lehet nyerni...

Valaki hozzáértő mesélhetne a jó beállításokról. Én,aki nemértek a dologhoz,default beállításokkal megyek. Hogyan lehetne javítani az autón?

#1690 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 21:08

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 16:38

Valaki hozzáértő mesélhetne a jó beállításokról. Én,aki nemértek a dologhoz,default beállításokkal megyek. Hogyan lehetne javítani az autón?

Ask Dyno! ;)  :D
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#1691 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 21:39

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 22:08

Ask Dyno! ;)  :D

Jó ötlet! Csak a bevállt receptek iránt érdeklődtem.

#1692 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 01. 22:52

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 21:39

Általános javaslat: ne végsebességre hanem gyorsulásra hangold a járgányt, ez főleg a Street-X versenyen hasznos :) Én a fokozatonként állítható sebességváltó (ez 3. szintű tuning ha jól emlékszem) első három fokozatát a legrövidebbre vettem, aztán a többit szépen elosztottam úgy, hogy a vége olyan 190 mérföld/óra körül legyen, annál több nem is nagyon kell, esetleg a gyorsulási versenyen. Aztán a futóművel lehet még sokat játszani, mire jól eltalálod a neked fekvő beállítást a különböző futamokhoz :p Pl. a drifthez nem való a kőkemény rugózás :Đ De ha egy picit is értesz angolul, ott vannak a "Tip" gombok minden opcióhoz, azokban röviden elmondják mi mire is jó :)

Szerkesztette: NeoPampalini 2005. 01. 01. 22:53 -kor

#1693 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 23:32

Megvan a Wide Body is a TT-men. :) Eleg durbvan nez ki vele a TT. :)

Inditottam egy masik gamat, egy mezei Civiccel. Elegge bejon a jargany, minden szinten megcsinalok vele annyi outrunt, h eltunjenek a versenyzok a palyarol. :)

Tippek:
-tuning: Ecu-turbo-t erdemes megpiszkalni, mivel 5k rpm-ig nem is kell, hogy hasznaljanak, erdemes ugy beallitani, hogy folotte legyen hatasuk. Siman +50kW is osszejohet, ami nem piskota.
-outrun: Ez mar fentebb volt. Autopalyan kell kihivni a gepet, majd megporgetni, es amikor elkezd forogni, akkor nitro-t neki, es lehagyni. Ha nem jon ossze, akkor hadd menjen, 2-3cm-kent van ellenfel a terkepen. Igy maximum fel perc egy outrun, nekem olyan 60-70%-ban ossze is jon. :)
-Sokaig zavart, hogy nem lehet festeni az uvegszalas cuccokat. No, nem is kell, vissza kell allitani a kasztnit stock-ra, akkor lefesteni, majd ahogy visszakerul ra a spoiler, a kocsi szinet kapja meg. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1694 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 23:40

mitol lehet az (talan 2.-3. helyszin) hogy elfogytak a versenyek de valami (talan meg1 URL?) hianyzik es nem tudok tovabb menni.. terkepen semmi sincs mar. vagy az is lehet h egy dvd cover hianyzik.. megvettem mindent spoilert meg ilyen szarokat mindenutt..

#1695 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 00:34

Idézet: diab303 - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 23:40

mitol lehet az (talan 2.-3. helyszin) hogy elfogytak a versenyek de valami (talan meg1 URL?) hianyzik es nem tudok tovabb menni.. terkepen semmi sincs mar. vagy az is lehet h egy dvd cover hianyzik.. megvettem mindent spoilert meg ilyen szarokat mindenutt..

Megtaláltad az elérhető összes boltot?

#1696 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 01:49

Idézet: diab303 - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 23:40

De felraktál minden kis vinyl-t, mert azok is nagyon fontosak és azok is növelik a fejletséget.
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#1697 Felhasználó inaktív   Jaca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 01:51

Idézet: leslie - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 23:32

Inditottam egy masik gamat, egy mezei Civiccel. Elegge bejon a jargany, minden szinten megcsinalok vele annyi outrunt, h eltunjenek a versenyzok a palyarol. :)

Jó választás volt a civic, egy kegyetlen jól irányítható kocsi. ;)
Közmondás: Hülyékkel ne állj le veszekedni, mert ha lealacsonyodsz az Ö szintjükre akkor ott megvernek a rutinjukkal!

Csajozasi Tanacsok!

Dolgozz Magadnak, Ne Másnak! Építsd a Saját Üzletedet! Kezdd el itt:
http://www.onlinevallalkozas.hu/70347

#1698 Felhasználó inaktív   diab303 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 04:04

igen a rohadt kis matricak hianyoztak :D koszonom.. eddig nem tunt fel hogy ki lehet az opponent carokat is hivni es ok is adnak egy csomo uniq cuccot..  mondjuk hogy hogy lesz 6* az audi tt azt meg nem tudom :) egyedi matricakkal meg valami egyedi spoilerrel van 4 korul igaz egy csomo dolog lockolva van meg

#1699 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 08:32

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 21:39

Nos, tanult kollégám leírta, hogy's'mint kell beállítani. :D  Annyit tennék hozzá - megjegyezve, hogy én soha nem tudtam magam beállítani :mad:  azokat a grafikonos izéket - , hogy StreetX-re hangoltam az összes járgányomat, az naggyon yoo volt szinte minden féle-fajta futamhoz. A pénz hiányát meg megoldottam (pfúj ;)  :D ), azzal vittem végig először.

De most újrakezdtem trainer nélkül is. ;)

Bocs az élcért (a Dyno-sért!) :cool:

#1700 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 12:18

Idézet: bigsee - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 9:32

Nos, tanult kollégám leírta, hogy's'mint kell beállítani. :D  Annyit tennék hozzá - megjegyezve, hogy én soha nem tudtam magam beállítani :mad:  azokat a grafikonos izéket - , hogy StreetX-re hangoltam az összes járgányomat, az naggyon yoo volt szinte minden féle-fajta futamhoz. A pénz hiányát meg megoldottam (pfúj ;)  :D ), azzal vittem végig először.

De most újrakezdtem trainer nélkül is. ;)

Bocs az élcért (a Dyno-sért!) :cool:

Semmi gond.  :)
Feltétlenül kipróbálom a beállításokat.
Az MX-8 ast nem szereti senki? Nekem tetszett. Nem tudja valaki, hogy a Mustang GT-t hány százaléknál adja be a gép?

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.