Idézet: Socket - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 1:17
Szóval nem tudom miért kellett.
Nagyon sokat tett az egész fórum színvonalához, főleg a megjelenitők szekcióban volt a legaktívabb.
Én egyáltalán nem értek ezzel a dologgal egyett, ha a mostani nívóra gondolok...
Többet tett hozzá az egészhez, és élvezet volt olvasni.
Én nem látok mást itt, mint személyes problémát, egy-két moddal.
Már sokan megmondták:
Itt tényleg nincs demokrácia.
Hmmm... szerintem elég egyértelmű, hogy mi volt vele a baj.
Sokat tett a színvonalhoz? Szakmailag igen, de azon kívül szerintem nagyon visszataszító volt néha a viselkedése.
Élvezet volt olvasni, hogy: Te hülye vagy öcsi.. Ne pofázz bele Te ki senki... stb? Kétségtelen, hogy szakamilag felkészült volt, de nagyon rosszul adta elő magát. Az emberek 99%-át magasról lenézte, és lehordta mindenféle kis suttyónak. Azt a stílust amit képvisel kifejezetten utálom. Ha valaki olyat ír ami szerinte máshogy van, akkor nem az a természetes reakció, hogy azonnal lecsicskázzuk és szólunk neki, hogy kussoljon mert csak egy hülyegyerek.
Szerintem a többségnek nem tetszett a felsőbbrendű stílusa. Én pont a stíluasa miatt nem szerettem olvasni amit írt, pedig tényleg írt jó dolgokat, szívesen elolvastam volna, de mire a mondandója végére értem már nem is az érdekelt, hogy szakamialg mit írt, hanem, hogy mennyire lenézi a másik fórumozót.
Én szívesen látnám megint, ha a stílusa más lenne.
Nem tudom pontosan miért lett kitiltva, de szerintem annyira nem is voltak vele kemények. Én azon csodálkoztam, hogy ennyi ideig bírta. Próbálj meg olyan stílusban leszólni másokat mint Ő, és meglátod milyen hamar eléred a 100%-os figyelmeztetést.
Úgy gondolod, hogy csak egy ember, T2K tartotta a színvonalat az egész VGA szekcióban?
A kitiltás meg olyan dolog, ha ha akar akkor regel egy új nevet és máris ittvan.