HWSW Informatikai Kerekasztal: Elektromos vagy hagyományos borotva? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Elektromos vagy hagyományos borotva? Te mit használsz? Értékeld a témát: -----

Szavazás: Te mivel borotválkozol? (253 felhasználó adott le szavazatot)

Te mivel borotválkozol?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#181 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 03. 08:34

Villanyborotva. Regebben a Braun egyenes tipusat hasznaltam, szornyu. A Philips korkeses villanyborotva tok jo, foleg amiota vettem ezt a Speed XL verziot, akcios volt eppen :) a harom korkes fuggetlenul billen, akarmennyire troll fejjel megbirkozik :D

Szerkesztette: bean 2008. 04. 03. 08:36 -kor

#182 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 09:12

sok éve (kb 6) philips körkésest használok. eddig egy 68xx sorozatú darab volt, elégedett voltam vele, de akartam valami újabb, jobbat. Most egy Philips Arcitec-et nyúzok.
jó, szeretem, csak ajánlani tudom.
hagyományos borotvát nem szerette a bőröm (mach3-mat használtam kb 1-2 évig), és ahhoz hogy igazán sima legyen ahhoz vissza felé kellett húzni, na ezt még annyira se szerette a bőröm.

elektromos philipssel is nagyon jó sima/puha lesz ha alaposan, és sokáig borotválkozok. látszat eredményt 1/3 idő alatt el lehet érni, tehát ha nagyon sietek és csak a kinézet számít akkor nagyon gyorsan megvan.

Szerkesztette: WiZARD 2008. 04. 03. 09:13 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#183 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 21:26

Sok-sok évig Gilette Sensor Excel-t használtam, most eljutottam oda, hogy nem nagyon kaptam bele pengét ezért váltottam valami 4 vagy 5 pengés reluxaszerű förmedvényre (Fusion?). Na annak törném a kezét annyiba, aki kitalálta, hatalmas felület, semmi precizitás (egyszerűen lehetelen érezni, hogy hol is borotválok éppen), bár a túloldalán direkt emiatt ott van egy különálló penge, de akkor kérdem én, minek egyáltalán több...?

#184 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 01. 15:28

Én évente ha kétszer borotválkozom meg rendesen (vmi nagy eseménynek kell lennie  :Đ ), pengével, ekkor Sensor Excel-t használok. Nem szeretem ezt a megoldást, mivel érzékeny a bőröm és egy napra rá kipattog.
Egyébként meg kb. öt naponta használok egy Philips HQC 440 hajvágót, amivel fasza kis borostás design-t tudok elérni kecskeszakállal kombinálva.
Szerencsére a mindennapi életben nincs rá szükség, hogy rendesen megborotválkozzak és asszonypajti is kifejezetten szereti mikor itt-ott szurkál a borosta  ;)

Viszont nemrég találkoztam egy bolban a Braun Cruzer-el, ami nekem marhára szimpatikus és a Philips méltó utódjának tűnik.

Van esetleg valakinek tapasztalata az ilyen sok_az_egyben készülékről?
Kép

#185 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:43

Mindig villanyborotvát használtam, nincs türelmem a kézihez (meg amilyen szerencsétlen vagyok állandóan összevágnám magam  :omg: ). Viszont a mostani egy elég low budget philips és szeretném lecserélni valami komolyabbra, mert nagyon rosszul vág (a pengék is gyengék, de új korában sem volt sokkal izmosabb)

Mit ajánlanátok?
A philips RQ 10XX szériáit néztem az 1075 már 50K körül kapható, a komolyabbak azért 70+ (RQ1095)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#186 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:46

Szoros az arcom es ez igy van jol. Ti meg, tejfoloskepuek vagytok mind! Muahahah :D

#187 Felhasználó inaktív   donee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 07. 26. 21:50

Sziasztok!

Van valakinek valamilyen tapasztalata az alábbi elektromos borotvával kapcsolatban?
Philips HS8020
Kép

Gondolkozom, hogy vegyek-e ilyet, mert most eléggé le van árazva egyes helyeken. Csak nem tudom, hogy jól szuperál-e, mivel még nem volt elektromos borotvám.
Esetleg tudja valaki, hogy mennyibe kerül hozzá a Nivea for men borotvagél speciális változata? Illetve anélkül is működik irritáció nélkül?

Előre is köszönöm a gyors segítségeteket! ;)
"A tehetségesekkel szemben fölösleges az udvariasság." (Robert Schumann)

#188 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 23:30

Idézet: donee - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 22:50

Sziasztok!

Van valakinek valamilyen tapasztalata az alábbi elektromos borotvával kapcsolatban?
Philips HS8020
Kép

Gondolkozom, hogy vegyek-e ilyet, mert most eléggé le van árazva egyes helyeken. Csak nem tudom, hogy jól szuperál-e, mivel még nem volt elektromos borotvám.
Esetleg tudja valaki, hogy mennyibe kerül hozzá a Nivea for men borotvagél speciális változata? Illetve anélkül is működik irritáció nélkül?

Előre is köszönöm a gyors segítségeteket! ;)

Hol van leárazva?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#189 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 08:18

Ez nem Arcitec? WiZARD hasznal olyat.

#190 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 12:44

Hát villanyossat, mert a másik életveszélyes. :D Mondjuk én még a vajazós késsel is elvágom az ujjam, lehet azért. :Đ

#191 Felhasználó inaktív   donee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 13:09

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. júl. 27., hétfő - 0:30

Hol van leárazva?

MediaMarkt-ban 15e Ft-ért árulják most.
"A tehetségesekkel szemben fölösleges az udvariasság." (Robert Schumann)

#192 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 13:22

Idézet: donee - Dátum: 2009. júl. 27., hétfő - 14:09

MediaMarkt-ban 15e Ft-ért árulják most.

Köcce :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#193 Felhasználó inaktív   Nagy Zoltan Gabor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 08. 08. 22:49

Ezek az elektromosak olyan drágák. A Media Markt-ban láttam ehhez hasonlót mint ez a kék Philips borotva kb. 30-40 ezerért. Nekem elég a 3 pengés borotva is és ha van 1 pengés eldobható, az is ölég.

:up:

#194 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 08:23

Volt valami akcio, Mach 3 Power (elemes) meg zsele/hab es hidratalo arckrem egyutt volt valami 1999 forint, hat jol van vegyuk meg probaljuk ki. Szerintem azzal, hogy rezeg inkabb csak szarabb, ugy ereztem mintha jobban tepte volna a borostat szemben azzal ha ki volt kapcsolva. Na mindegy szukebb napokra jo lesz, meg nem romlik.

#195 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 11:05

Évek óta Mach3 Turbo. Ugyan valahol még van egy Braun villanyállat is, de az a szőrt piros pöttyökké konvertálja 2 órán belül (amiknek a tetején hósipka látható). :omg:  Akkor már inkább a borosta, köszönöm.
De ez amúgy mitől van, hogy egyeseknek kipattogzik a bőre a villanyborotvától? A rezgés miatt?

#196 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 16:42

Idézet: Sityi - Dátum: 2009. aug. 9., vasárnap - 12:05

Évek óta Mach3 Turbo. Ugyan valahol még van egy Braun villanyállat is, de az a szőrt piros pöttyökké konvertálja 2 órán belül (amiknek a tetején hósipka látható). :omg:  Akkor már inkább a borosta, köszönöm.
De ez amúgy mitől van, hogy egyeseknek kipattogzik a bőre a villanyborotvától? A rezgés miatt?

:eek: :fear:
Lehet nem a legjobb borotvát vetted. :D
Egyébként ezt is szokni kell, érzékeny bőrrel, mint nekem meg mindenképp, még a régiről az újra való váltásnál is kellett egy 2-3 nap mire teljesen jó lett és megszoktam.

Szerk.: Sőt ha nem használom egy pár napig, akkor megint érzékenyebb lesz rá a bőröm, de mondjuk mindegy, így is úgyis lefertőtlenítem utána.

Szerkesztette: Ndrew 2009. 08. 09. 16:45 -kor

#197 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 09. 17:13

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 9., vasárnap - 9:23

Volt valami akcio, Mach 3 Power (elemes) meg zsele/hab es hidratalo arckrem egyutt volt valami 1999 forint, hat jol van vegyuk meg probaljuk ki. Szerintem azzal, hogy rezeg inkabb csak szarabb, ugy ereztem mintha jobban tepte volna a borostat szemben azzal ha ki volt kapcsolva. Na mindegy szukebb napokra jo lesz, meg nem romlik.

Nem tudom, a zold nem jo, a narancssargat viszont en kifejezetten szeretem. (Volt narancssarga, csak shanghaiban nem lehetett hozza fejet kapni, vettem helyette a zoldet, de azzal a tokom kivolt, ugyhogy most vissza a narancsra). Faszan, gyorsan, kenyelmesen es alaposan meg tudok vele borotvalkozni. Mondjuk a penget kicsit gyorsan eszem, dehat az mar az en bajom, hogy drotot novesztek szakall helyett :)

Mondjuk a sok penge miatt precizios mutetekre kevesbe alkalmas (vastag a fej), ugyhogy designer szakallkoltemenyekhez nem az igazi.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#198 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 20:26

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. aug. 9., vasárnap - 16:42

:eek: :fear:
Lehet nem a legjobb borotvát vetted. :D
Egyébként ezt is szokni kell, érzékeny bőrrel, mint nekem meg mindenképp, még a régiről az újra való váltásnál is kellett egy 2-3 nap mire teljesen jó lett és megszoktam.

Szerk.: Sőt ha nem használom egy pár napig, akkor megint érzékenyebb lesz rá a bőröm, de mondjuk mindegy, így is úgyis lefertőtlenítem utána.

Pedig kényelmesebb volna a villanyállat... Egyébként egy akkoriban új Braun volt a tettes. Nem vettem - kaptam.  :D

#199 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 12. 21:03

Idézet: Sityi - Dátum: 2009. aug. 12., szerda - 21:26

Pedig kényelmesebb volna a villanyállat... Egyébként egy akkoriban új Braun volt a tettes. Nem vettem - kaptam.  :D

Nem egyformák, sokáig volt egy egyszerű Philips-em, de messze volt a mostanitól. Egy ideje már Braun van, a pancsizós, bevált, szeretem. Mindig jó illatú, jó megfogni, strapabíró. De szerintem egy két hét kell, hogy értékelhető véleményt tudj mondani, pont az érzékeny bőr miatt, sőt éppen ezért lehet, hogy egy jobbat nem árt választani. Igaz nekem nem tetszett és direkt nem akartam, de vannak ilyen hidratálós philipsek is egyébként. :)

Szerkesztette: Ndrew 2009. 08. 12. 21:07 -kor

#200 Felhasználó inaktív   emere77 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 04. 13:33

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. aug. 12., szerda - 21:03

Nem egyformák, sokáig volt egy egyszerű Philips-em, de messze volt a mostanitól. Egy ideje már Braun van, a pancsizós, bevált, szeretem. Mindig jó illatú, jó megfogni, strapabíró. De szerintem egy két hét kell, hogy értékelhető véleményt tudj mondani, pont az érzékeny bőr miatt, sőt éppen ezért lehet, hogy egy jobbat nem árt választani. Igaz nekem nem tetszett és direkt nem akartam, de vannak ilyen hidratálós philipsek is egyébként. :)

én most egy olcsóbb fajta philips-et használok 6000-es sorozatból... igazából meg vagyok vele elégedve... 1 éve van meg, a pengék éle még tökéletes... amúgy borotválkozás után használok after shave balzsamot... szóval nekem felesleges lenne hidratálós borotva...
hm, akkor te használtál mindkét technológiát...a 3 körkéseset, meg a braunt...ami ugye a pengéket rezegteti, vagy nem tudom, hogy pontosan hogyan is működik... melyik a jobb? melyik irritálja jobban a bőrt?

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.