Idézet: Aky - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 22:20
Hello!
Nekem annyi problémám lenne, hogy elkezdtem letölteni steamen keresztül -persze eredeti kuponnal-, majd eljutott kb a 62%-ig, akkor leállt és kiírta, túl foglalt a szerver, próbáljam meg később. Abbahagytam, 1 perc múlva újraindítottam, reggelre, kevesebb, mint 5 óra alatt le is töltötte. Próbáltam elindítani, de kifagy még a menü előtti loadingban. Propertiesban 62%-ot írt. Próbáltam a steamet újraindítani, hogy folytassa, semmi. Új driver, semmi. Letzöröltem és megpróbáltam újraindítani, de kiírta, hogy nem haszbáltható a cd-key.
Valaki, ha tudna rá egy megoldást, azt nagyon megköszönném! Thx!
Nekem is ez volt, először kifagyasztotta az egész gépet (pedig már ekkor azt mondta, h ready to play), aztán 60valamennyi százalékot mutatott property ben, de ment a játék, majd lejött az egész, és most jó (leszámítva a rózsaszínben játszó textúrákat néhol, és a hang akadását, de dolgoznak a peccsen, ill. _elvileg_ van már peccs)... Reggeli órákban próbáld folytatni a letöltést (persze az eredeti accounttal), mert akkor éjjel van az USAban, IMO kevesebb a user...
EmPhY