Half-Life 2
Elküldve: 2004. 12. 15. 09:57
Már előre leírom, hogy mindazoktól elnézést kérek, aki már unja a következő kérdést: a Half Life 2 kuponomon lévő sorszámmal hogyan és miképpen tudom letölteni a progit a netről? Aki veszi a fáradságot és segít nekem, az legyen szíves pontosan, lépésről-lépésre leírni mit kell csinálni, mert angolul nem értek. Letöltöttem a progit hozzá, csak nem tudom hogyan tovább. Nagyon szépen köszönöm a segítőkész szándékot!!!
Elküldve: 2004. 12. 15. 11:31
Idézet: SzaSza - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 9:57
Már előre leírom, hogy mindazoktól elnézést kérek, aki már unja a következő kérdést: a Half Life 2 kuponomon lévő sorszámmal hogyan és miképpen tudom letölteni a progit a netről? Aki veszi a fáradságot és segít nekem, az legyen szíves pontosan, lépésről-lépésre leírni mit kell csinálni, mert angolul nem értek. Letöltöttem a progit hozzá, csak nem tudom hogyan tovább. Nagyon szépen köszönöm a segítőkész szándékot!!!
1) Steam leszed.
2) Accountot csinál, bejelentkezik.
3) Bejön a menü, ha nincs Play Games ablak, akkor katt rá a menüben.
4) Jobb gomb HL2-re. Purchase.
5) Lent katt register a product I already own.
6) CD-Key Bepötyög, next.
Innentől nemtom :Đ
Szerkesztette: BoGab 2004. 12. 15. 11:32 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2004. 12. 15. 11:38
Idézet: SzaSza - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 10:57
1. Elmész a www.steampowered.com címre, itt rákattintassz a news mellett a Get Steam Now! feliratra. Itt válaszd a "Click here to download the steam installer" -t. Ez letölti a gépedre a steam klienst (SteamInstall.exe).
2. Futtasd a SteamInstall.exe -t! Katt a Next-re, majd megint Next, majd "I Agree", majd megint Next, kiválasztod az internet kapcsolatod sebességét, oszt' Next, "Destination Folder" résznél meg tudod adni ("Browse" gombra kattintva), h hova települjön a Steam (olyan helyre tedd, ahol lesz elég hely a játékoknak is, kb 5-6 giga szabad hely kell) majd Next, kiválasztod a nyelvet, ezen a nyelven fog veled a Steam kommunikálni (egyelőre nincs magyar, így a hozzád legközelebb álló nyelv az ideális) majd Next, és megint Next. Ezzel feltelepítetted a Steam-et. Kicsit szöszmötöl a kliens update-elésével, ezt kénytelen leszel kivárni.
3. Bejön a Steam regisztrációs képernyője (amennyiben eddig nem voltál regisztrálva a steam-en). Itt kattints a "Create new account" gombra, majd Next. Add meg az (általad választott) account nevet (ezen a néven leszel regisztrálva a steam en, de elég egy nick név, nem kell valós név), illetve a hozzá tartozó jelszót (a 3. sorban a jelszót kéri még 1x, hogy nehogy elgépelés miatt ne tudj később bejelentkezni), a végén Next. Ha már foglalt az általad megadott account név, szól, és felajánl 3 lehetséges változatot (általában valami számmal egészíti ki az általad kitaláltat). Itt vagy a felajánlottak közül választassz, vagy a Back gombra kattintva választassz egy másik account nevet. Ezután meg kell adnod egy kapcsolattartási e-mail címet (ugyanazt mindkét sorban). Ennek a címnek valós e-mail címnek kell lennie, ugyanakkor lehet ingyenes szolgátatónál regisztrált cím is (a nagyon feltűnően hamis címet visszadobja). Next, majd megcsinálja az accountot, majd kiírja a legfontosabb paramétereidet, amit akár ki is nyomtathatsz. Next, Finish. Ezzel a steam regisztráció megtörtént.
4. Bejön a steam kezdő ablaka, itt válaszd a "Browse Games" pontot. Előjön egy sor program, téged az ablak alján lévő "Register a product I already own" gomb érdekel, kattints rá, majd írd ide be a kuponodon található betűsorozatot. Fel fogja ismerni a steam, h ez egy ati kupon.
Ezután a tálca jobb szélén lévő steam ikonra jobb gombbal kattintva, és ott a "Play games" pontot választva kapsz egy listát, ahol a kuponhoz járó játékok a "My Games" sor alatt találhatóak, egyelőre szürke betűvel. A Half Life 2 sorra rákattintassz jobb gombbal, és kiválasztod az "Install game..." menüpontot. Ekkor elkezdi letölteni a játékot. Jó sokáig tart. Általában hamarabb engedne játszani, mint lejön a játék! Mindenképpen ki kell várnod, h az egész lejöjjön, mert csak kifagyasztod a gépedet a le nem töltött játék futtatásával. A letöltés állapotát úgy ellenőrizheted, h a Play Games ablakban a játék nevén jobb klikk, "Properties", és ott az "Amount acquired" sor jelzi százalékban.
Érdemes leszedni a Counter-Strike:Source-ot is a játék megkezdése előtt, biztos, ami biztos (voltak olyan hírek, mely szerint ha nincs fenn a CS, akkor bugos a HL2 is, bár én ilyenbe nem futottam bele)
5. Ha később játszani akarsz, elindítod a steam klienst, és a Play Games menüben dupla kattintással futtatod a kívánt játékot.
Sok sikert hozzá!
EmPhY
ps: bocs mindenkitől a hosszú hozzászólásért...
szerk: helyesírás...
Szerkesztette: emphyteuta 2004. 12. 15. 11:50 -kor
Elküldve: 2004. 12. 15. 12:20
Köszi mindkettőtöknek!
Megcsináltam mindent a fentiek szerint, Valóban a "MY GAMES" alatt egy rakás progi jelenik meg.
Half Life 2
Counter-Strike:Source
Half Life 2:Deatmatch
Codename Gordon
Counter-Strike
Team Fortress Classic
Day of Defeat
Half-Life
Deatmatch Classic
Oppossing Force
Rricochet
... segy rakás Tools..
A Half_Life 2 és a Counter-Strike:Source nem szürke, fehér. Rákkatintva a jobb egérgombbal nem jelenik meg az "Install game", hanem ezeknél a "Launch Game". Az összes többinél viszont az első sorban megjelenik az "Install Game". Na mindegy, ez igy jó? Rákattintottam a Half_Life 2-nél a Launch Game pontra. Szedi így is,bár hogy hova, azt nem tudtam kideríteni. 5Gb szabad hely van a vinyón. Viszont aggaszt,hogy a megjelenő ablakban(Properties) azt írja, hogy "Disk usage: 838Mb" Ez nem kevés kicsit? Megszakíthatom a töltést, s folytathatom később onnét? Annyi kérdésem lenne...
Mégegyszer köszi a gyors, s kielégítő segítséget!!!!
Megcsináltam mindent a fentiek szerint, Valóban a "MY GAMES" alatt egy rakás progi jelenik meg.
Half Life 2
Counter-Strike:Source
Half Life 2:Deatmatch
Codename Gordon
Counter-Strike
Team Fortress Classic
Day of Defeat
Half-Life
Deatmatch Classic
Oppossing Force
Rricochet
... segy rakás Tools..
A Half_Life 2 és a Counter-Strike:Source nem szürke, fehér. Rákkatintva a jobb egérgombbal nem jelenik meg az "Install game", hanem ezeknél a "Launch Game". Az összes többinél viszont az első sorban megjelenik az "Install Game". Na mindegy, ez igy jó? Rákattintottam a Half_Life 2-nél a Launch Game pontra. Szedi így is,bár hogy hova, azt nem tudtam kideríteni. 5Gb szabad hely van a vinyón. Viszont aggaszt,hogy a megjelenő ablakban(Properties) azt írja, hogy "Disk usage: 838Mb" Ez nem kevés kicsit? Megszakíthatom a töltést, s folytathatom később onnét? Annyi kérdésem lenne...
Mégegyszer köszi a gyors, s kielégítő segítséget!!!!
Elküldve: 2004. 12. 15. 13:07
Idézet: SzaSza - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 13:20
Köszi mindkettőtöknek! [...]
Szívesen...
Az a sok gáma mind a kuponhoz jár (HL1, régi CS, DoD, miegymás)! A valve "ajándéka" az ATI számára, amiért "picit" később jelent meg a stuff, és belerántotta az ATIt ebbe a kuponos marhaságba...
Megszakíthatod a töltést, folytatja később, amikor újra csatlakozol a steam rendszerhez.
Egészen pontosan a /Valve/steam/SteamApps könyvtárban van a sok cumó. Az account neved alatt vannak a játékspecifikus file-ok külön könyvtárakban, a SteamAppsban meg a motor fájljai (sztem). A HL2 disk usage nekem is 838, lévén, h a SteamApps/accnev/half-life 2 könyvtár ekkora méretű (de mivel a játékhoz a motor is kell, ezért kell neki több hely) Egyébként a teljes Valve könyvtár nálam 4,86 GB...
EmPhY
Szerkesztette: emphyteuta 2004. 12. 15. 13:08 -kor
Elküldve: 2004. 12. 15. 13:08
Eddig annyit szedett le, azt figyeld, hogy jobb klikk és properties és ott mit ír, hogy hány százalék van meg. Ha 100 csak akkor kezdj vele játszani, ugyanis steamben én iszonyat nagy hibának tartom, ha nincs meg teljesen a játék akkor is el tudod indítani...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
Elküldve: 2004. 12. 15. 14:49
Sziasztok....
Segitsetek nekem légyszives,egy picit elakadtam !
Annál a résznél tartok : " http://cs2.hu/doc1342/41/ " <----- itt !
"Normál lövés hatására eldob egy mintát, ami olyan színt hagy maga után, mintha odapisilt volna valaki, és ezt a lényeg szagolgatják, és oda mennek. Ha ezt rádobjuk egy kikötött őrre, akkor a lényeg megtámadják. A második funkciója pedig a magunkhoz hívása a lényeknek. Tehát a másodlagos lövésre odajönnek hozzánk, mintha azt mondanánk: „Katonák, ide elém mind, sorakozó!”
"
és azt nem toom hogy,amikor rádobom azt a bogár labdát vagy mi a turót arra a kikötözött örre akkor azután mit kell csinálnom!!!!!
Az az egyszemü szörny odaáll a palánk elé és gagyog valamit de nem értem mit kell ott tennem ,szoval HELP pliizzz valaki.
Köszi
Segitsetek nekem légyszives,egy picit elakadtam !
Annál a résznél tartok : " http://cs2.hu/doc1342/41/ " <----- itt !
"Normál lövés hatására eldob egy mintát, ami olyan színt hagy maga után, mintha odapisilt volna valaki, és ezt a lényeg szagolgatják, és oda mennek. Ha ezt rádobjuk egy kikötött őrre, akkor a lényeg megtámadják. A második funkciója pedig a magunkhoz hívása a lényeknek. Tehát a másodlagos lövésre odajönnek hozzánk, mintha azt mondanánk: „Katonák, ide elém mind, sorakozó!”
és azt nem toom hogy,amikor rádobom azt a bogár labdát vagy mi a turót arra a kikötözött örre akkor azután mit kell csinálnom!!!!!
Az az egyszemü szörny odaáll a palánk elé és gagyog valamit de nem értem mit kell ott tennem ,szoval HELP pliizzz valaki.
Köszi
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2004. 12. 15. 15:20
Idézet: Leslysw - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 15:49
...
Köszi
Köszi
Hi!
Ezt már elmagyaráztuk néhányan! De mindjárt megkeresem...
Amit én irtam az a 68. oldal vége felé lelhető: azaz ITT
Elküldve: 2004. 12. 15. 15:38
Köszönöm.....
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2004. 12. 15. 17:33
Elakadtam annál a résznél, ahol megkapom a lánytól a kétéltű "motorcsónakot" és elkezdek nyomulni a vízen!
Eljutok egy kihalt házig, aminek a tetejénél lóg egy nagy doboz (itt nem tudom, hogy kell-e valamit csinálni), de ha továbbmegyek, akkor eljutok egy részig, ahol nem tudok csónakkal továbbmenni, de ha lerakom, utána van egy nagy sugárfertőzött tó, ahol meghalok, ha belelépek a vízbe... Gondolom a csónakkal át lehetne itt is meni, de hogyan hozom ide a kétéltűt?
Eljutok egy kihalt házig, aminek a tetejénél lóg egy nagy doboz (itt nem tudom, hogy kell-e valamit csinálni), de ha továbbmegyek, akkor eljutok egy részig, ahol nem tudok csónakkal továbbmenni, de ha lerakom, utána van egy nagy sugárfertőzött tó, ahol meghalok, ha belelépek a vízbe... Gondolom a csónakkal át lehetne itt is meni, de hogyan hozom ide a kétéltűt?
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:09
Az előző hozzászólásom képekben! 
Itt az elhagyatott ház, ahol nem tudom, hogy kell-e valamit csinálni:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Itt kell leraknom a kétéltűt, mert nem tudok vele továbbmenni:

Itt pedig az a rész van, ahová szerintem kellene a csónak, de ugye nem tudom áthozni:

Itt az elhagyatott ház, ahol nem tudom, hogy kell-e valamit csinálni:

Itt kell leraknom a kétéltűt, mert nem tudok vele továbbmenni:

Itt pedig az a rész van, ahová szerintem kellene a csónak, de ugye nem tudom áthozni:

Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:15
A házikónál fel lehet menni a padlásra és közelebbi ismeretséget lehet kötni azzal a dobozzal. Az elakadásnál az a nagy fém-fa izé jobbra egy félig kész ugrató, használd az általános iskolás fizikaórán tanultakat.
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:16
Idézet: Hasse - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 18:15
használd az általános iskolás fizikaórán tanultakat.
Ja és olvass vissza
ALWAYS COCA COLE
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:19
Idézet: Hasse - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 18:15
A házikónál fel lehet menni a padlásra és közelebbi ismeretséget lehet kötni azzal a dobozzal.
A padlasra feljutottam, de azon kívül, hogy kilőttem az üveget, nem nagyon tudtam ott mást csinálni!
Idézet
Az elakadásnál az a nagy fém-fa izé jobbra egy félig kész ugrató, használd az általános iskolás fizikaórán tanultakat.
Azt gondoltam, hogy ugrató, de hogy iskola és fizikaóra...
Betöltöm újra a játékot és jobban körülnézek!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:19
Ami t a második képen látsz, az egy ugrató.
Ha bemész a vizbe, az üres ballonokat cipeld be a viz alatti kosárba.
Kiemelkedik a rámpa, és lőn világosság...
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:21
Idézet: RedRaven - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 18:19
Ami t a második képen látsz, az egy ugrató.
Köszönöm szépen!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:25
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 19:21
Köszönöm szépen! 
Szivi...
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:26
Idézet: Jareth - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 18:19
A padlasra feljutottam, de azon kívül, hogy kilőttem az üveget, nem nagyon tudtam ott mást csinálni!
A kötelet kell követni visszafele, valami beakadt csörlő lesz a másik végén.
Elküldve: 2004. 12. 15. 18:53
Idézet: Hasse - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 19:15
A házikónál fel lehet menni a padlásra és közelebbi ismeretséget lehet kötni azzal a dobozzal. Az elakadásnál az a nagy fém-fa izé jobbra egy félig kész ugrató, használd az általános iskolás fizikaórán tanultakat.
Akkor nem csak én lepödök meg ezeken a khm. egyszerü kérdéseken...
Elküldve: 2004. 12. 15. 19:05
Idézet: spidey - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 18:53
Akkor nem csak én lepödök meg ezeken a khm. egyszerü kérdéseken... 
Most ott tartok, ahol bezáródik előttem a zsilip és van egy hajóroncs is és mindenhonnan lőnek!
Az egyetlen gond az, hoy 9 életerővel értem ide, íy elég nehéz a túlélés...
Tyraan - Artum Inferniti

Súgó
A téma zárva.