RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2004. 01. 26. 22:18
Elküldve: 2004. 01. 26. 22:19
[ 2004. január 26.: zsber szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 26. 22:56
idézet:
Ezt írta zsber:
Elképesztő ezek mit meg nem engednek maguknak, csak egy a fontos, a nézőszám.[/quote]
Szerintem ettől aztán nem lesz több néző, mindenki undorral kapcsol el. Legalábbis remélem :confused: hogy akkora agymosás még nem volt, hogy már erre is vevők legyenek a nézők
[ 2004. január 26.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 26. 23:01
idézet:
Ezt írta Mumia:
Szerintem ettől aztán nem lesz több néző, mindenki undorral kapcsol el. Legalábbis remélem :confused: hogy akkor agymosás még nem volt, hogy már erre is vevők legyenek a nézők[/quote]
Hát ha a VV3-at képesek nézni, akkor, miért pont ezt ne néznék.![]()
Elküldve: 2004. 01. 27. 10:44
idézet:
Ezt írta zsber:
A kereskedelmi tévék megint kitettek magukért. Nem tudom, már melyiken láttam, de gyorsan el is kapcsoltam. Egyszerűen undorító, ahogy szegény Fehér Miklós tragédiáját bemutatták, többször ismételve, kinagyítva. Elképesztő ezek mit meg nem engednek maguknak, csak egy a fontos, a nézőszám.[/quote]
Én is észrevettem...Kiváncsi vagyok a hozzátartozók mit szóltak hozzá....Sajnos mind a két adó egyformán volt izléstelen...
És igen akik a VV3-at nézik azoknak ez szerintem fel sem tünik...
Elküldve: 2004. 01. 27. 11:24
idézet:
Ezt írta zsber:
A kereskedelmi tévék megint kitettek magukért. Nem tudom, már melyiken láttam, de gyorsan el is kapcsoltam. Egyszerűen undorító, ahogy szegény Fehér Miklós tragédiáját bemutatták, többször ismételve, kinagyítva. Elképesztő ezek mit meg nem engednek maguknak, csak egy a fontos, a nézőszám.[/quote]
Az R*L-Kl*b a nyálgép, of course. Ráadásul a közölt adatok is pontatlanok, minden a látszat és a külcsín, a belbecs nem kell. Az R*L-Kl*b a műsoraival (VV3 és társai) és azok stílusával (talán jobb lenne az angol, mélyebb értelmű style vagy image szó) jól mutatják, mi az "átlag" igénye. Persze erre is érvényes, hogy nem kell nézni.
Ui.: véleményt viszont csak ez alapján mondhat az ember.
Elküldve: 2004. 01. 27. 11:35
idézet:
Ezt írta Mumia:
Mivel én még VV3-ból semmit nem láttam, szerencsére nem tudom mi az igény. rötölöt, is már jó ideje nem láttam.[/quote]
Sajnos nálunk 2 tévé van. A kettő szoba közötti fal vékonyNem a legjobb elaludni arra, hogy átlag 10-30 másodpercenként jön a vinnyogó hang (idd a léd, te tréééééé)...
Bizonyos -nem ecsetelendő dolgok miatt- nincs beleszólási jogom a másik szoba lakójának életébe...
Ez van, majd elmúlik. Nem tudok mit tenni, tűröm. Persze lehet, hogy a másik tövö elromlik hamarosan
![]()
Elküldve: 2004. 01. 29. 04:14
A hirműsorok kizárólag csak a tragédiákról, szörnyűségekről, gyilkosságokról szólnak, a valóságshowk előre megcsináltak, csomó ember meg smsezi össze a százmilliókat (survivor2 leforgatva régen valami csaj nyeri, sőt vv3 "lakólistája" is ismert volt szilveszter előtt pár embernek).
A talkshowk szánalmasak, gondolom mindenki látta nagyszerű Balázs-unk aki z+ról igazolt interneten keringő videóit, hogy röhögi ki a sok tinédzsert bemarihuánázva, mikor a megálló cimű műsorát csinálta. Ez az ember próbál olyan témákat feszegetni mint például a biszexualitás??? Szánalmas... A Mónikát csupán 2x sikerült megpillantanom az elmúlt hónapokban, mindkétszer romák verték egymást.
Egyszer irtam emailt a fókuszos brigádnak, mert nővérem kisfia ott mászkált a szobában, én számitógépeztem, tv be volt kapcsolva, és a kisgyerek végignézte/hallgatta hogy valami gyerekgyilkosságról volt szó (mi másról ugye), majd feltette nekem a kérdést remegő szájjal: "A néni tényleg megölte a kisfiát?".
Gondoljátok hogy válaszoltak? Dehogyis... Sz@rnak ők ránk, pedig minden műsor végén a pofánkba nyomják az emailcimüket, én pedig korrekt levelet irtam nekik értelmes hangnemben, néhány kérdéssel, hogy miért kell ezt mutatni, és miért ilyen időpontban....
A megasztár nevű produkció nem értem miért jön be nektek, nekem leginkább egy részeges társaság amatőr karaoke-ja jut róla eszembe, havernál kinosan végigvinnyogtunk/röhögtünk egy epizódot belőle, bár tény hogy jól szórakoztunk, csak másképpen mint szánták. (megjegyzem informatikus, ügyvéd, etc..etc.. emberekből állt a társaság, szal ezt sem nekünk találták ki, mint ahogy lagzilajcsit sem..)
Csakhogy a filmekről is essen szó, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én személy szerint kisiskolás koromban láttam a batman, Schwarzenegger bácsi, Bud Spencer és Terence Hill összes részét, az nem látta anno aki nem akarta, a mai korosztályt meg kevésbé érdekli, mert nekik már más, új szuperhősöket gyártottak.
Bármelyik csatorna jobb mint ezek, nem is értem miért ezt a kettőt kellett kiemelni, garantáltan destruktiv mindkettő az emberi agysejtekre szinte minden egyes adáspercben.
Sok amatőr kisvárosi helyi tv műsora szimpatikusabb, még ha nem is profi a technika, vagy a bemondók, de legalább igyekeznek. Vagy felhozhatnám a viasatot, az hbo-t, normális hircsatornákat ahol nem csak a gyilkolás meg a baleset megy, hanem mondjuk egy fesztivált is hirként és pozitivan mutatnak. (tv2 és rtlklub a szigetről is csak annyit képes mondani általában hogy nagy a zaj, és sok a drogos)
Bocsi az erősen lehúzó negativ kritikáért, de le kellett irnom. Lehet reagálni, cáfolni, bár inkább azt javaslom, kapcsoljatok el, vagy ne nézzetek tv-t, én jól megvagyok heti 1-2 óra tvzéssel, az is hbo leginkább.
[ 2004. január 29.: deuce szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 29. 07:38
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 01. 29. 08:13
idézet:
Ezt írta deuce:
Undoritó szenzációhajhász csaló társaság mindkettő. A műsorok leginkább a befáradt "munkásosztálynak" szólnak, akiknek teljesen mindegy hogy pongó s%ggét vagy a "barátokközt amatőr-gimis-szintársulat" Magdikáját bámulják tátott szájjal miután hazaesnek a melóból és mást nem tudnak, nincs pénzük és igényük sem másra sajnos, csak lesni.
A hirműsorok kizárólag csak a tragédiákról, szörnyűségekről, gyilkosságokról szólnak, a valóságshowk előre megcsináltak, csomó ember meg smsezi össze a százmilliókat (survivor2 leforgatva régen valami csaj nyeri, sőt vv3 "lakólistája" is ismert volt szilveszter előtt pár embernek).
A talkshowk szánalmasak, gondolom mindenki látta nagyszerű Balázs-unk aki z+ról igazolt interneten keringő videóit, hogy röhögi ki a sok tinédzsert bemarihuánázva, mikor a megálló cimű műsorát csinálta. Ez az ember próbál olyan témákat feszegetni mint például a biszexualitás??? Szánalmas... A Mónikát csupán 2x sikerült megpillantanom az elmúlt hónapokban, mindkétszer romák verték egymást.
Egyszer irtam emailt a fókuszos brigádnak, mert nővérem kisfia ott mászkált a szobában, én számitógépeztem, tv be volt kapcsolva, és a kisgyerek végignézte/hallgatta hogy valami gyerekgyilkosságról volt szó (mi másról ugye), majd feltette nekem a kérdést remegő szájjal: "A néni tényleg megölte a kisfiát?".
Gondoljátok hogy válaszoltak? Dehogyis... Sz@rnak ők ránk, pedig minden műsor végén a pofánkba nyomják az emailcimüket, én pedig korrekt levelet irtam nekik értelmes hangnemben, néhány kérdéssel, hogy miért kell ezt mutatni, és miért ilyen időpontban....
A megasztár nevű produkció nem értem miért jön be nektek, nekem leginkább egy részeges társaság amatőr karaoke-ja jut róla eszembe, havernál kinosan végigvinnyogtunk/röhögtünk egy epizódot belőle, bár tény hogy jól szórakoztunk, csak másképpen mint szánták. (megjegyzem informatikus, ügyvéd, etc..etc.. emberekből állt a társaság, szal ezt sem nekünk találták ki, mint ahogy lagzilajcsit sem..)
Csakhogy a filmekről is essen szó, nem tudom ti hogy vagytok vele, de én személy szerint kisiskolás koromban láttam a batman, Schwarzenegger bácsi, Bud Spencer és Terence Hill összes részét, az nem látta anno aki nem akarta, a mai korosztályt meg kevésbé érdekli, mert nekik már más, új szuperhősöket gyártottak.
Bármelyik csatorna jobb mint ezek, nem is értem miért ezt a kettőt kellett kiemelni, garantáltan destruktiv mindkettő az emberi agysejtekre szinte minden egyes adáspercben.
Sok amatőr kisvárosi helyi tv műsora szimpatikusabb, még ha nem is profi a technika, vagy a bemondók, de legalább igyekeznek. Vagy felhozhatnám a viasatot, az hbo-t, normális hircsatornákat ahol nem csak a gyilkolás meg a baleset megy, hanem mondjuk egy fesztivált is hirként és pozitivan mutatnak. (tv2 és rtlklub a szigetről is csak annyit képes mondani általában hogy nagy a zaj, és sok a drogos)
Bocsi az erősen lehúzó negativ kritikáért, de le kellett irnom. Lehet reagálni, cáfolni, bár inkább azt javaslom, kapcsoljatok el, vagy ne nézzetek tv-t, én jól megvagyok heti 1-2 óra tvzéssel, az is hbo leginkább.
[ 2004. január 29.: deuce szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Teljesen korrekt amit írtál...
Kivéve
Én szeretném azt hinni hogy a megasztár egy jó produkció hogy nincs meg előre a nyertes hogy az énekesek és a produkció partnerei egymásnak kölcsönösen előnyt szereznek egymásból...
A leveled amit írtál teljes naivitásra vall (megjegyzem én is szoktam eféle leveleket irogatni)
Az HBO filmekről ne beszéljünk a legtöbb J kategóriás K kategóriás szinészekkel.
Elküldve: 2004. 01. 29. 08:34
idézet:
Ezt írta Omega:
Ez az írás tetszett![/quote]
mondd azt hogy nincs igazam!
aki kicsit is értelmes embernek tartja magát és van egy bizonyos értelmi szinten, az a fentebb emlitett műsorokat leginkább azért nézi mert szánalmas megbotránkozásra vágyik, vagy éppen a szőnyeg közepén hemperegve akarja a hasát fogni, esetleg sirhatnékja van.
lehet kicsit erős voltam, de akit ezek a műsorok szórakoztatnak, egyáltalán lekötnek, vagy úgy érzi művelődik belőlük, információt kap, azt csak sajnálni tudom. bocs.
egyébként az rtlklubhoz nem kell sárga rtv, megmondom az esti programot fejből is:
fél7: idegesitő hiradó, 7: fókusz, fél8: tahóvilág, 20.30-20.50: barátokközt, 21óra x perc: uncsi film amit nemrég játszottak, mindenki látta már...
tudom kicsit cinikus vagyok, de inkább mondjuk úgy, hogy igényes. sajnálom hogy Vágópistabácsit kellett elzavarni ismét, az legalább egy normális műsor volt, az értelmiség lázadt is ez ellen rengeteg fórumon!![]()
Elküldve: 2004. 01. 29. 08:38
idézet:
Ezt írta deuce:
mondd azt hogy nincs igazam!
...[/quote]
Azért írtam, hogy tetszett, mert egyet értek!![]()
Elküldve: 2004. 01. 29. 08:41
idézet:
Ezt írta Litium:
...
A leveled amit írtál teljes naivitásra vall (megjegyzem én is szoktam eféle leveleket irogatni)
...
[/quote]
Légyszives döntsd el hogy most korrekt amit irtam, vagy sem, azt nem értem hogy miben vagyok naiv, nem mondtam hogy a megasztár egy előre lebundázott produkció, sőt szerintem nem az, ellenben a valóságshowk, akár tetszik akár nem azok. Ha nem hiszed érdeklődj utána, de ne a tv-mocsokból próbáld levenni az információt, hanem értelmesebb forrásokból, mert a tvben olyan gyönyörűen kinyilatkozza a programigazgató hogy "kéremszépen mi nem is tudtuk hogy a pandora egy ribanc"... szánalmas..
csak nézd meg az arcokat akik bekerültek, milyen szép szines a paletta, mindenféle szempontokból összeválogatott diszes társaság, hogy bármi megtörténhessen, bábként rángatják őket. nos ezeket nem a nézők szavazták össze hidd el. látszik rajtuk hogy szolgák, "szinészek". egy ribanc, egy kigyúrt arc, egy mókamester, etc..etc. szépen összeválogatva.
kolleganő barátnője bennevolt vv2ben, ha gondolod megadom a telszámát megbeszélhetitek a részleteket ha ennyire érdekel, engem meg ne vádolj alaptalanul hogy miben vagyok naiv. véleményt irtam és tényeket. pont.
Elküldve: 2004. 01. 29. 09:34
idézet:
Ezt írta Litium:
Kivéve
Én szeretném azt hinni hogy a megasztár egy jó produkció hogy nincs meg előre a nyertes hogy az énekesek és a produkció partnerei egymásnak kölcsönösen előnyt szereznek egymásból...
Az HBO filmekről ne beszéljünk a legtöbb J kategóriás K kategóriás szinészekkel.[/quote]
És a legtöbb J kategóriás film K kategóriás szinészekkel jobb, mint az egész TV2-RTLKlub kínálat egész évre.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."
Elküldve: 2004. 01. 29. 09:59
idézet:
Ezt írta deuce:
Légyszives döntsd el hogy most korrekt amit irtam, vagy sem, azt nem értem hogy miben vagyok naiv, ...[/quote]
szerintem erre gondolt:
idézet:
Ezt írta deuce:
Egyszer irtam emailt a fókuszos brigádnak...[/quote]
![]()
Elküldve: 2004. 01. 29. 10:02
idézet:
Ezt írta boyscout:
[/quote]
Igen pontosan erre....Sajnálom ha nem voltam érthető.
Elküldve: 2004. 01. 29. 10:03
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
És a legtöbb J kategóriás film K kategóriás szinészekkel jobb, mint az egész TV2-RTLKlub kínálat egész évre.[/quote]
Én nem látok különbséget...
Elküldve: 2004. 01. 29. 10:33
idézet:
Ezt írta Daihelyon:
És a legtöbb J kategóriás film K kategóriás szinészekkel jobb, mint az egész TV2-RTLKlub kínálat egész évre.[/quote]
Az RTL klub-ot és a TV2-t foghatod egy ezer forintos szobaantennával, az HBO-t pedig havi többezer forintért... az igényes szórakozásnak ára van!...
A célréteg az, aki nem válogathat. Aki megteheti, az nyílván tanult ember, jó keresettel, igényesebb és kifinomultabb értékrenddel.
Nagyjából ennyit tennék még hozzá...![]()

Súgó
A téma zárva.