idézet:
Ezt írta deuce:
egyébként az rtlklubhoz nem kell sárga rtv, megmondom az esti programot fejből is:
fél7: idegesitő hiradó, 7: fókusz, fél8: tahóvilág, 20.30-20.50: barátokközt, 21óra x perc: uncsi film amit nemrég játszottak, mindenki látta már...
[/quote]
Itt még hozzátenném azt,hogy ha az HBO-n J,K kategóriás filmek mennek néha,akkor a fenti két csatornán szerintem X és Y szintet súroló "alkotásokat" adnak,ha éppen nem valami ismert filmet ismételnek századszorra.
Vágó milliomosát én is nagyon sajnálom(rendszeresen talán csak azt néztem ) és szerintem nem vagyok ezzel egyedül,mert a nézettségi listák élén végzett rendszeresen.
A tapló világ valószinűleg több lét hoz a csatornának,az esetleges kultúra meg jó magasról le van...
Deuce előző oldali kritikájával teljes mértékben egyezik a véleményem,ami kicsit erősre sikeredett,de megérdemelt. Kár,hogy a műsort készítő vezetők a hasonló kritikákat elengedik a fülük mellett.
RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2004. 01. 29. 12:00
Elküldve: 2004. 01. 29. 12:03
idézet:
Ezt írta Loki:
...Deuce előző oldali kritikájával teljes mértékben egyezik a véleményem,ami kicsit erősre sikeredett,de megérdemelt. Kár,hogy a műsort készítő vezetők a hasonló kritikákat elengedik a fülük mellett.[/quote]
Ha mérlegelik is, $-ilag biztos ez a kedvezőbb. S egy kereskedelmi TV-nek ez számít...
Elküldve: 2004. 01. 29. 12:42
Amúgy tegnap láttam eme műsort félelmetes volt..Ilyen nincs az igazi életben hol nevettem hol sírtam...Érdemes egyszer megnézni....Egy élmény
Elküldve: 2004. 01. 29. 12:47
idézet:
Ezt írta Litium:
Tudomásom szerint a Vágó műsort nem véletlenül vették le...Egy év után csinálnak egy fél éves szünetet mert különben drasztikusan csökken a nézettsége...valahogy az emberek ráunnak egy idő után....No meg kell a hely a való világnak...
Amúgy tegnap láttam eme műsort félelmetes volt..Ilyen nincs az igazi életben hol nevettem hol sírtam...Érdemes egyszer megnézni....Egy élmény[/quote]
marmint a valovilag? neked milyen elmeny volt?Beleneztem a balazs sojaba, na az most undorito volt..tema: ki tud a legrovidebb ido alatt a legtobbet zabalni, ferfiak nok.. :confused:
![]()
Elküldve: 2004. 01. 29. 13:07
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
marmint a valovilag? neked milyen elmeny volt?Beleneztem a balazs sojaba, na az most undorito volt..tema: ki tud a legrovidebb ido alatt a legtobbet zabalni, ferfiak nok.. :confused:
[/quote]
Nem jó nem rossz egy megdöbbentő élmény....................
Elküldve: 2004. 01. 29. 15:37
idézet:
Ezt írta Litium:
Igen pontosan erre....Sajnálom ha nem voltam érthető.[/quote]
ja bocs akkor, semmi gond, csak kicsit fáradt voltam hajnalban (meg most is persze), azért egy vacak formaemail is jólesett volna, hogy elolvastak, bár biztos voltam benne hogy sz@rnak rám, miattam nem fognak a szenzációhajhász "riportokon" (broáf derossz kimondani ezt azokra a barom kreálmányokra amikor például azt mutatják hogy egy városi öregasszony kakast sétáltat az utcán) változtatni...
dehát azért nyomják a pofánkba az emailt hogy megirhassuk a véleményünket nemde? én pedig megtettem..
Marsi Anikó meg az a romantikafejű majom, na meg a nagyfogú csajszi is fullszánalmas ahogy teljes közönnyel és érzelemmentesnek álcázott buta (de erős) lámpalázzal darálja a minél idegfeszitőbb baromságokat hogy ki beteg, haldoklik, gyilkol, megy a börtönbe, és sorolhatnám. na meg persze ha történik valami "fantasztikus" dolog a valóvilla életében akkor egyből becsempészik a fókuszba azt is, ezzel is biztositva hogy ne legyen szelekció, mindenki kapja azt a mocskot is, mégha nem is azt a műsort akarja nézni...![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 00:50
Nyugi, nemigen fogok belekötni senki mondanivalójába, egyéb véleményébe, aki akarja nézze a romák harcát a mónikában, vagy küldje az smseket a valóvilágba, nem engem minősit a szituáció.. ahahah
Elküldve: 2004. 01. 30. 07:04
idézet:
Ezt írta Omega:
deuce, kifejeztem már irományaid iránti elismerésemet? KCS ment![/quote]
ooh, köszi.
talán picit a témába vág, mert ez (volt) az egyik értelmes műsor véleményem szerint az rtlklubon:
[url="http://"http://index.hu/kultur/media/vago221/"]Vágó Rtlklub helyett MTV-n?[/url]
[ 2004. január 30.: deuce szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 30. 07:12
Elküldve: 2004. 01. 30. 07:37
idézet:
Ezt írta deuce:
ooh, köszi.
[/quote]
Na... ugye fentebb írtam, hogy a szegényebb -tanulatlanabb- rétegnek jut az igénytelen szórakozás, stb.
Akkor szólnék egypár szót a magamfajta csóró, de (ne vegye senki nagyképűségnek) "műveltebb" rétegről... az ide beirogatók jónéhany tagjának –hozzám hasonlóan- igénye volna értelmesebb / igényesebb műsorra, de nem tudjuk megfizetni azt.
Személy szerint lassan ott tartok, hogy le kell mondanom a helyi kábelTV-társaságtól jelenleg vásárolt csomagot, mivel a nettófizetésem 3%-a megy el rá (hopp, látjátok nem is az a kérdés, hogy havi pluszpárezerért HBO-t vegyek!)
Fenti okból kifolyólag () néztem a Mónika show-t tegnap. Meglepően normális volt a téma és a szereplők, végre nem a ’kisebbség’ dühöngött a megszokott bunkóparaszt módján. Meglepődtem, na.
Elküldve: 2004. 01. 30. 10:02
Egyébként KCS ment deuce a három csillagodra már úgy is rá fér .
Elküldve: 2004. 01. 30. 11:26
Vendég:
-Az élettársam felhivta a Westel telefonunkról a c***ig*ány qrva vejét!
Mónika:
-Lehetne, hogy a telefontársaság nevét ne mondja ki?
Elküldve: 2004. 01. 30. 11:40
idézet:
Ezt írta Loki:
Azt hiszem én mostantól egy kicsit szüneteltetem az ebbe a topicba való írást,a topic indító(Litium) első hozzászólásának eleget téve,mert most sok jót nem tudok róluk írni.
Egyébként KCS ment deuce a három csillagodra már úgy is rá fér .[/quote]
neked is köszi, szerintem ha egyetértesz az álláspontommal, akkor semmi pozitivat nem fogsz ide irni még jó ideig ehehe
Elküldve: 2004. 01. 30. 12:14
idézet:
Ezt írta Loki:
Azt hiszem én mostantól egy kicsit szüneteltetem az ebbe a topicba való írást,a topic indító(Litium) első hozzászólásának eleget téve,mert most sok jót nem tudok róluk írni.
Egyébként KCS ment deuce a három csillagodra már úgy is rá fér .[/quote]
Én nem mondtam senkinek hogy írjon jót....
Üdv Liti
Elküldve: 2004. 01. 30. 22:09
Szinte luxus a tévé.
[ 2004. március 11.: Kory szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 30. 23:02
idézet:
Ezt írta Mumia:
Az hihetetlenül kevés[/quote]
szerintem is... ha abbol indulok ki, hogy egyszer elunk, akkor havi 10E-t meger nekem az, hogy itthon 1 sörmellett nezzek jo filmeket, koncerteket, ismeretterjeszto - es doksi filmeket. ja es SPORT. kivancsi leszek a 38. superbowlra. Ha nincs tv-d, akkor hol tudnad ezt megnezni?
megastarra: en is sajnalom dorinat, szerintem gyonyoru hangja van!ami viszont kiderult, hogy leslie-nek a sajat szerzemenyein kivul SEMMIT sem szabadna eloadnia. Orisasi baklovesnek tartottam azt, hogy a zongora mellol felallva buzditotta a kozonseget. Persze szeretnem azt hinni, hogy valoban a kozonseg szavazata dont, es nem a tv-n belul par ember. Remelem, hogy a Gaspar Laci nyer, ez az ember vmi eszemeletlen.
![]()
![]()
Elküldve: 2004. 01. 31. 16:56
idézet:
Ezt írta Mumia:
Én a villanyszámlára gondoltam, 5000ft-os tv előfizetés nem kevésNekem pl nincs HBO, de nem is hiányzik, a többi van.[/quote]
Pontosítás: igen, a tv-előfizetés az 5000-5200 Ft, HBO-val, és Sport1-el. Jó-jó most a havi villany-átalány megemelkedett az áfa -miatt is kb. 6000-6500-ra. De szerintem még mindig túl sok (az egyik.

Súgó
A téma zárva.