HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Loki 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 29. 12:00

idézet:
Ezt írta deuce:

egyébként az rtlklubhoz nem kell sárga rtv, megmondom az esti programot fejből is:
fél7: idegesitő hiradó, 7: fókusz, fél8: tahóvilág, 20.30-20.50: barátokközt, 21óra x perc: uncsi film amit nemrég játszottak, mindenki látta már...

:D
[/quote]

Itt még hozzátenném azt,hogy ha az HBO-n J,K kategóriás filmek mennek néha,akkor a fenti két csatornán szerintem X és Y szintet súroló "alkotásokat" adnak,ha éppen nem valami ismert filmet ismételnek századszorra.

Vágó milliomosát én is nagyon sajnálom(rendszeresen talán csak azt néztem ) és szerintem nem vagyok ezzel egyedül,mert a nézettségi listák élén végzett rendszeresen.
A tapló világ valószinűleg több lét hoz a csatornának,az esetleges kultúra meg jó magasról le van...

Deuce előző oldali kritikájával teljes mértékben egyezik a véleményem,ami kicsit erősre sikeredett,de megérdemelt. Kár,hogy a műsort készítő vezetők a hasonló kritikákat elengedik a fülük mellett.

#162 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 12:03

idézet:
Ezt írta Loki:
...Deuce előző oldali kritikájával teljes mértékben egyezik a véleményem,ami kicsit erősre sikeredett,de megérdemelt. Kár,hogy a műsort készítő vezetők a hasonló kritikákat elengedik a fülük mellett.[/quote]

Ha mérlegelik is, $-ilag biztos ez a kedvezőbb. S egy kereskedelmi TV-nek ez számít...

#163 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 12:42

Tudomásom szerint a Vágó műsort nem véletlenül vették le...Egy év után csinálnak egy fél éves szünetet mert különben drasztikusan csökken a nézettsége...valahogy az emberek ráunnak egy idő után....No meg kell a hely a való világnak...

Amúgy tegnap láttam eme műsort félelmetes volt..Ilyen nincs az igazi életben hol nevettem hol sírtam...Érdemes egyszer megnézni....Egy élmény

#164 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 12:47

idézet:
Ezt írta Litium:
Tudomásom szerint a Vágó műsort nem véletlenül vették le...Egy év után csinálnak egy fél éves szünetet mert különben drasztikusan csökken a nézettsége...valahogy az emberek ráunnak egy idő után....No meg kell a hely a való világnak...

Amúgy tegnap láttam eme műsort félelmetes volt..Ilyen nincs az igazi életben hol nevettem hol sírtam...Érdemes egyszer megnézni....Egy élmény
[/quote]

marmint a valovilag? neked milyen elmeny volt? :) Beleneztem a balazs sojaba, na az most undorito volt..tema: ki tud a legrovidebb ido alatt a legtobbet zabalni, ferfiak nok.. :confused: :rolleyes:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#165 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 13:07

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:

marmint a valovilag? neked milyen elmeny volt? :) Beleneztem a balazs sojaba, na az most undorito volt..tema: ki tud a legrovidebb ido alatt a legtobbet zabalni, ferfiak nok.. :confused: :rolleyes:
[/quote]

Nem jó nem rossz egy megdöbbentő élmény....................

#166 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 29. 15:37

idézet:
Ezt írta Litium:

Igen pontosan erre....Sajnálom ha nem voltam érthető.
[/quote]

ja bocs akkor, semmi gond, csak kicsit fáradt voltam hajnalban (meg most is persze), azért egy vacak formaemail is jólesett volna, hogy elolvastak, bár biztos voltam benne hogy sz@rnak rám, miattam nem fognak a szenzációhajhász "riportokon" (broáf derossz kimondani ezt azokra a barom kreálmányokra amikor például azt mutatják hogy egy városi öregasszony kakast sétáltat az utcán) változtatni...

dehát azért nyomják a pofánkba az emailt hogy megirhassuk a véleményünket nemde? én pedig megtettem..
Marsi Anikó meg az a romantikafejű majom, na meg a nagyfogú csajszi is fullszánalmas ahogy teljes közönnyel és érzelemmentesnek álcázott buta (de erős) lámpalázzal darálja a minél idegfeszitőbb baromságokat hogy ki beteg, haldoklik, gyilkol, megy a börtönbe, és sorolhatnám. na meg persze ha történik valami "fantasztikus" dolog a valóvilla életében akkor egyből becsempészik a fókuszba azt is, ezzel is biztositva hogy ne legyen szelekció, mindenki kapja azt a mocskot is, mégha nem is azt a műsort akarja nézni... :(

#167 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 00:50

Látom annyira hatásos voltam ismét hogy nem is ir senki semmit.. :D
Nyugi, nemigen fogok belekötni senki mondanivalójába, egyéb véleményébe, aki akarja nézze a romák harcát a mónikában, vagy küldje az smseket a valóvilágba, nem engem minősit a szituáció.. ahahah

#168 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 06:56

deuce, kifejeztem már irományaid iránti elismerésemet? KCS ment! ;)

#169 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 07:04

idézet:
Ezt írta Omega:
deuce, kifejeztem már irományaid iránti elismerésemet? KCS ment! ;)[/quote]

ooh, köszi. :D

talán picit a témába vág, mert ez (volt) az egyik értelmes műsor véleményem szerint az rtlklubon:

[url="http://"http://index.hu/kultur/media/vago221/"]Vágó Rtlklub helyett MTV-n?[/url]

[ 2004. január 30.: deuce szerkesztette a hozzászólást ]

#170 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 01. 30. 07:12

idézet:
Ezt írta Litium:

[/quote]

Az RTL letilthatja Vágót, ha átszerződik
2004. január 29., csütörtök, 16:15|Utolsó módosítás: 2004. január 29., csütörtök, 19:36

Néhány napja Vágó István, az RTL Klub műsorvezetője még tagadta, hogy rekordgázsiért átszerződne az MTV-hez. Most azonban - a Népszabadság szerint - Vágó mégis a köztévé mellett döntött. Az RTL-nek azonban lehetősége van akár másfél évre is megakadályozni, hogy a műsorvezető más csatornán szerepeljen, ha az MTV havi négymillió forintos ajánlatát választja.

Hetek óta foglalkoztatja a sajtót Vágó István, az egyik legnézettebb tévéműsor, a Legyen Ön is milliomos! műsorvezetőjének átigazolása az RTL Klub-tól az MTV-hez. Nem utolsósorban azért, mert a köztévé állítólag a magyar televíziózás történetében egyedülálló havi 4 millió forintos gázsit ígér a műsorvezetőnek. Ezért Vágó egy naponta jelentkező kvízműsort, a Quizfire-t vezetné. Szó volt még két másik műsor, köztük egy történelmi vetélkedő vezetéséről is. Vágó korábban a Blikknek elmondta, hogy rosszul érzi magát az MTV-s ajánlat kiszivárgása miatt, mert az emberek óhatatlanul összehasonlítják a hírekben megjelent hatalmas összeget a saját fizetésükkel, és ez a műsorvezető szerint árt a megítélésének.

Vágónak tavaly nagyon jó éve volt, elnyerte a Kamera Hungária televíziós műsorfesztiválon a kedvenc televíziós személyiség, a kedvenc műsor, valamint a legjobb szórakoztató műsor díját is. Az angol The Sun című lapban közölt felmérés szerint pedig a világ összes Legyen Ön is milliomos! játékát tekintve ő a legideálisabb játékvezető. A Való Világ harmadik sorozata miatt azonban az RTL szünetelteti a Legyen Ön is milliomos!-t a valóságshow végéig.

Néhány nappal később szintén a Blikkben mind Vágó, mind Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tagadta, hogy a műsorvezető az MTV-nél folytatná pályafutását. Kolosi elmondta: örül, hogy Vágó István az RTL-nél marad, mert ő a csatorna egyik, ha nem a legfontosabb személyisége. A programigazgató hozzátette, hogy Vágó tavasszal új műsort is kap az RTL Klubnál. A Népszabadság csütörtöki száma azonban azt írta, hogy Vágó az MTV és a négymilliós rekordgázsi mellett döntött, az RTL pedig kénytelen volt lemondani a műsorvezetőről, és már más játékvezetőben gondolkodik, ha a Legyen Ön is milliomos! folytatódik.

Kolosi Péter az [origo]-nak elmondta, hogy Vágót érvényes szerződés köti az RTL Klubhoz, és ezt semmiképpen nem szeretnék felrúgni. Ha a műsorvezető mégis úgy dönt, hogy az MTV-nél folytatja, az RTL-nek a szerződés értelmében lehetősége van megakadályozni, hogy Vágó a következő másfél évben akár az MTV-n, akár más csatornán szerepeljen. Vágó István nem akarta kommentálni az átszerződéséről szóló hírt, csupán megismételte korábbi nyilatkozatát, hogy szerinte kizárólag a rendkívüli fizetés híre miatt kap ekkora nyilvánosságot az ügy.

Az üggyel kapcsolatban Csorba Mária, a Magyar Televízió sajtóreferense azt nyilatkozta az [origo]-nak, hogy nincs semmilyen szerződés az MTV és Vágó István között, de a köztévé reméli, hogy a műsorvezető, aki az MTV-nél kezdte a karrierjét, feltűnik náluk, még ha szerződés nélkül is.

Vágó István állítólagos rekordgázsija kapcsán megint felmerült, hogy a csődközelben lévő, rendszeresen állami segítségre szoruló MTV adhat-e ilyen magas, a kereskedelmi tévékkel vetekedő vagy azok ajánlatait meghaladó fizetéseket a munkatársainak. A kérdés 2002 végén már foglalkozatta a médiát, akkor az MTV arculatváltása kapcsán több kereskedelmi tévés műsorvezetőt csábított át a köztévé addigi jövedelmüknél jóval magasabb fizetésért. Pálffy István, D. Tóth Kriszta és Simon András akkor írták alá szerződésüket a köztévéhez, amikor az egy, a Postabanktól felvett 900 millió forintos hitellel tudta csak megőrizni a működőképességét. Ráadásul az MTV nemrég hirdetett takarékosságot, műsorai árát csökkentette, egyik legnagyobb sikerét, Szenes Iván műsorát pedig megszüntette.

[origo]

#171 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 07:37

idézet:
Ezt írta deuce:
ooh, köszi. :D
[/quote]

Na... ugye fentebb írtam, hogy a szegényebb -tanulatlanabb- rétegnek jut az igénytelen szórakozás, stb.
Akkor szólnék egypár szót a magamfajta csóró, de (ne vegye senki nagyképűségnek) "műveltebb" rétegről... az ide beirogatók jónéhany tagjának –hozzám hasonlóan- igénye volna értelmesebb / igényesebb műsorra, de nem tudjuk megfizetni azt.

Személy szerint lassan ott tartok, hogy le kell mondanom a helyi kábelTV-társaságtól jelenleg vásárolt csomagot, mivel a nettófizetésem 3%-a megy el rá (hopp, látjátok nem is az a kérdés, hogy havi pluszpárezerért HBO-t vegyek! :eek: )

Fenti okból kifolyólag ( :) ) néztem a Mónika show-t tegnap. Meglepően normális volt a téma és a szereplők, végre nem a ’kisebbség’ dühöngött a megszokott bunkóparaszt módján. Meglepődtem, na.

#172 Felhasználó inaktív   Loki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 10:02

Azt hiszem én mostantól egy kicsit szüneteltetem az ebbe a topicba való írást,a topic indító(Litium) első hozzászólásának eleget téve,mert most sok jót nem tudok róluk írni.

Egyébként KCS ment deuce a három csillagodra már úgy is rá fér .

#173 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 11:26

Mónika show - részlet:

Vendég:
-Az élettársam felhivta a Westel telefonunkról a c***ig*ány qrva vejét! :mad:

Mónika:
-Lehetne, hogy a telefontársaság nevét ne mondja ki? :rolleyes:

:p :D

#174 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 11:40

idézet:
Ezt írta Loki:
Azt hiszem én mostantól egy kicsit szüneteltetem az ebbe a topicba való írást,a topic indító(Litium) első hozzászólásának eleget téve,mert most sok jót nem tudok róluk írni.

[/quote]

neked is köszi, szerintem ha egyetértesz az álláspontommal, akkor semmi pozitivat nem fogsz ide irni még jó ideig ehehe

#175 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 12:14

idézet:
Ezt írta Loki:

[/quote]

Én nem mondtam senkinek hogy írjon jót....
Üdv Liti

#176 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 22:09

Én meg azon morfondíroztam, hogy a helyi műsorszolgáltató cég 1 havi előfizetési díja egy olyan csomagra, amiben van mondjuk kb. 20-25 adó + az HBO, kábé 5000 Ft-ra jön ki! A havi villanyszámla-átalány is ugyanennyi, hacsaknem kevesebb!!! Na persze mindig csak azt halljuk, hogy milyen drága a villany... :mad:

Szinte luxus a tévé.

[ 2004. március 11.: Kory szerkesztette a hozzászólást ]

#177 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 22:50

idézet:
Ezt írta Kory:
A havi villanyszámla-átalány is ugyanennyi,[/quote]

Az hihetetlenül kevés :eek:

#178 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 23:02

idézet:
Ezt írta Mumia:

Az hihetetlenül kevés :eek:
[/quote]

szerintem is... ha abbol indulok ki, hogy egyszer elunk, akkor havi 10E-t meger nekem az, hogy itthon 1 sörmellett nezzek jo filmeket, koncerteket, ismeretterjeszto - es doksi filmeket :). ja es SPORT. kivancsi leszek a 38. superbowlra. Ha nincs tv-d, akkor hol tudnad ezt megnezni?
megastarra: en is sajnalom dorinat, szerintem gyonyoru hangja van! :) ami viszont kiderult, hogy leslie-nek a sajat szerzemenyein kivul SEMMIT sem szabadna eloadnia. Orisasi baklovesnek tartottam azt, hogy a zongora mellol felallva buzditotta a kozonseget. Persze szeretnem azt hinni, hogy valoban a kozonseg szavazata dont, es nem a tv-n belul par ember. Remelem, hogy a Gaspar Laci nyer, ez az ember vmi eszemeletlen. :eek: :cool:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#179 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 00:28

idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:

szerintem is...
[/quote]

Én a villanyszámlára gondoltam, 5000ft-os tv előfizetés nem kevés :p Nekem pl nincs HBO, de nem is hiányzik, a többi van.

#180 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 16:56

idézet:
Ezt írta Mumia:

Én a villanyszámlára gondoltam, 5000ft-os tv előfizetés nem kevés :p Nekem pl nincs HBO, de nem is hiányzik, a többi van.
[/quote]

Pontosítás: igen, a tv-előfizetés az 5000-5200 Ft, HBO-val, és Sport1-el. Jó-jó most a havi villany-átalány megemelkedett az áfa -miatt is kb. 6000-6500-ra. De szerintem még mindig túl sok (az egyik :).

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.