idézet:
Ezt írta lameXpert:
[QB][/QB][/quote]
igen, de ezt a saját érdekükben tették..
tudod, a román burebista is nagyobb uralkodó volt mint julius caesar, csak sajnos, egy irástudó nem volt az udvarában aki megörökitette volna a diadaljait![]()
RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2004. 03. 05. 16:44
Elküldve: 2004. 03. 08. 09:21
Nohát szóval az RTL 2 új vsót indít anyacsavar illetve valami erotikusat....
Szerintetek meddig tart még???
Elküldve: 2004. 03. 08. 10:27
Nem kell vele foglalkozni.
Bezzeg értelmesebb műsorokat nem hoznak át a tengeren túlról, pedig biztos vagyok benne, hogy vannak.
[ 2004. március 08.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 10:48
idézet:
Ezt írta Mumia:
Amíg lesz olyan valóságshow licensz, amit még nem vettek megÉs amelyik, csak 1 centivel is nagyobb nézettségi indexet hoz mint az átlag, abból természetesen lesz kettő, meg három
Nem kell vele foglalkozni.
Bezzeg értelmesebb műsorokat nem hoznak át a tengeren túlról, pedig biztos vagyok benne, hogy vannak.
[ 2004. március 08.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Az a baj hogy a VV-t gyűlölöm és mégis követem....(szerintem sokan vannak ezzel így)
Elküldve: 2004. 03. 08. 12:00
idézet:
Ezt írta Litium:
Az a baj hogy a VV-t gyűlölöm és mégis követem....(szerintem sokan vannak ezzel így)[/quote]
Elég logikátlan... :confused:
Elküldve: 2004. 03. 08. 12:18
idézet:
Ezt írta Litium:
illetve valami erotikusat....
Szerintetek meddig tart még???[/quote]
Ez a Temptation lesz. Ősztől indul. Az egésznek az a lényege, hogy van 4 pár meg vannak szinglik. A párokat szétválasztják és szngliknek el kell csábitani őket. (Alapfelállásban természetesen a szingli lányok a már párkapcsolatban elő fiukat és viszont)
Csak az a bajom ezekkel a műsorokkal, hogy azt mondják "valóság", de mégsem az. Igaz utoljára csak BB 1-et néztem rendszeresen, azóta egyiket sem, de én ugy vettem észre hiába mondják a játékosok, hogy egy idő után észre sem veszik, hogy ott a kamera. De igen. Tudat alatt mindig ott van, hogy figyeli őket a kamera. Van aki többet ad magából (játszik a kamerának) valaki meg vissza fogja magát.
Szóval biztos lehet a néző abban, hogy az elcsábitós műsorban akit nem sikerül elcsábitani az a való életben is ugyanigy történne? Az ilyen műsor csak akkor lenne igazi, ha szereplők tényleg nem tudnának a kameráról. Mint a kandi kamera.
[ 2004. március 08.: Brett Shaw szerkesztette a hozzászólást ]
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2004. 03. 08. 12:37
idézet:
Ezt írta Omega:
Elég logikátlan... :confused:[/quote]
Az vagy mégsem???Egy egész ország ezt csinálja....
Elküldve: 2004. 03. 08. 13:14
idézet:
Ezt írta Litium:
Az vagy mégsem???Egy egész ország ezt csinálja....[/quote]
Ha ez szórakoztatja az "országot" akkor mi vele a baj ? Vagy mivel jobb a focimeccs, mozi, kvízshow-nézés ?
Elküldve: 2004. 03. 08. 15:49
idézet:
Ezt írta Litium:
Az vagy mégsem???Egy egész ország ezt csinálja....[/quote]
LOL!![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 18:10
idézet:
Ezt írta Litium:
Az a baj hogy a VV-t gyűlölöm és mégis követem....(szerintem sokan vannak ezzel így)[/quote]
Ezzel en is igy vagyok, tele van a hocipom es egyeb meg nem nevezett testreszemAtkapcsolom a tv-t, amikor megy, azert a kiszavazast megnezem, hogy ki kire szavaz es hogyan. aztan az origon hirek cimeit atfutom es csak azt olvasom el ami erdekel. Ennyi. csak azert, mert ennyire kivancsi vagyok, de egy full kiszavazo sot nem nezek meg, mert annyira azert nem vagyok kivancsi. Igy viszont mar nem logikatlan.
![]()
Elküldve: 2004. 03. 08. 19:05
Remélem nem tiltják be,mint a legutolsó bérgyilkosos rész után.
Elküldve: 2004. 03. 08. 20:20
idézet:
Ezt írta Loki:
Kiváncsi leszek Freinek az újraindult dossziéjára.Az előzetes alapján ez jó pár embernek megint szúrni fogja a szemét,mint a korábbi témái közül néhány(bár lehet,hogy csak szenzáció hajhászás miatt volt olyan a beharangozója)
Remélem nem tiltják be,mint a legutolsó bérgyilkosos rész után.[/quote]
En korabban is szerettem a Frei musorait, mert mindig olyat mutatott be, amit egyaltalan nem, vagy mas kulfoldi csatornakon mutatnanak. Bemutatott olyan egzotikus helyeket, ahova az egyszeru ember sose fog eljutni. Ez a 8 nap alatt a fold korul musora is kifejezetten erdekes volt, mas kulturakba belatni, nem csak a pompat, a csillogast, hanem a szegenynegyedet is bemutattak es most mar nem csak az o velemenyet hallottuk, hanem mas, ismert embereket is.
Freinek sztem bizonyos oldalrol mindig az orra ala fogjak dorzsolni ezt a bizonyos interjut..
Elküldve: 2004. 03. 08. 22:02
Elküldve: 2004. 03. 08. 22:28
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
Ezzel en is igy vagyok, tele van a hocipom es egyeb meg nem nevezett testreszemAtkapcsolom a tv-t, amikor megy, azert a kiszavazast megnezem, hogy ki kire szavaz es hogyan. aztan az origon hirek cimeit atfutom es csak azt olvasom el ami erdekel. Ennyi. csak azert, mert ennyire kivancsi vagyok, de egy full kiszavazo sot nem nezek meg, mert annyira azert nem vagyok kivancsi. Igy viszont mar nem logikatlan.
[/quote]
már az origót sem olvasom eme szenny miatt.
miért van szüksége a retekklubnak kiplakátolt reklámokra, még a telefonos játékokhoz, illetve az m+-os focimeccsekhez?
Elküldve: 2004. 03. 08. 22:35
idézet:
Ezt írta joe39:
már az origót sem olvasom eme szenny miatt.
miért van szüksége a retekklubnak kiplakátolt reklámokra, még a telefonos játékokhoz, illetve az m+-os focimeccsekhez?[/quote]
a kizsakmanyolas idoszakat eljuk a median keresztul. Minnel tobbet tudnak haracsolni, annal jobb lesz nekik. Kolosiek lefogadom halalra keresik magukat, es mar regen elvesztettek az emberi arcukat. Nemelyikuk elet-halal ura/urnoje lehet az rtlen, de a valo vilagban egy ember a sok kozul.a TV2-t vhogy emberibbnek erzem, emiatt valoszinuleg, sot biztos, hogy az evvegi nyereseguk is joval kisebb, mint a haracsolo rtlnek.
Elküldve: 2004. 03. 09. 08:03
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
[/quote]
Hááát...nagyon ki van találva az a műsor.Akárhogyis szídjuk olyan emberek vannak odabent akik miatt hihetlenül pörgős az egész.Tényleg minden nap történik valami smárol valaki valakivel vagy bőg vagy terhes vagy mnit tom én....Nagyon drukkolok hogy lelaposodjon és a megasztár megverje ezt a műsort....Én sem bírnék végig nézni egy teljeset.....Az viszont biztos hogy asszem kedden leültem a tv eklé és könnyesre röhögtem magam...Annyira abszurd volt mindenki mindenkivel kamatyolt és utánna mint az ovodások ezen veszekedtek....Lehet hogyha más hangulatomban lettem volna elsírom magam....
Elküldve: 2004. 03. 09. 08:42
idézet:
Ezt írta Litium:
Hááát...nagyon ki van találva az a műsor.Akárhogyis szídjuk olyan emberek vannak odabent akik miatt hihetlenül pörgős az egész.Tényleg minden nap történik valami smárol valaki valakivel vagy bőg vagy terhes vagy mnit tom én....Nagyon drukkolok hogy lelaposodjon és a megasztár megverje ezt a műsort....Én sem bírnék végig nézni egy teljeset.....Az viszont biztos hogy asszem kedden leültem a tv eklé és könnyesre röhögtem magam...Annyira abszurd volt mindenki mindenkivel kamatyolt és utánna mint az ovodások ezen veszekedtek....Lehet hogyha más hangulatomban lettem volna elsírom magam....[/quote]
A tesomek csak azert nezik, hogy jo hangulatban fekudjenek le, kozben nagyokat rohognek. A multheten beugrottam hozzajuk es lattam, hogy mindketten onfeledten konnyesre rohogtek magukat az egeszen.![]()
Elküldve: 2004. 03. 10. 12:55
Elküldve: 2004. 03. 10. 13:36
idézet:
Ezt írta ono-sendai:
Mi a kedvenc most futó filmsorozatotok ? A Mocsok Macsók Macsók Meséi, Elnök emberei például nagyon bejön nekem.[/quote]
Egyértelmű....
Dawson és aző kis barátai....
![]()

Súgó
A téma zárva.