idézet:
Ezt írta Litium:
Sok mindenkit le kéne fektetni....
[/quote]
![]()
RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik.....
Elküldve: 2004. 03. 03. 20:29
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 04. 07:57
idézet:
Ezt írta lameXpert:
[/quote]
ezzel mi a probléma lamex?
Elküldve: 2004. 03. 04. 08:14
idézet:
Ezt írta Litium:
ezzel mi a probléma lamex?[/quote]
Probléma? Csak egy javaslat volt....
már ami az alapelveket illeti.
[ 2004. március 04.: lameXpert szerkesztette a hozzászólást ]
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 03. 04. 08:19
idézet:
Ezt írta lameXpert:
Probléma? Csak egy javaslat volt....
már ami az alapelveket illeti.
[ 2004. március 04.: lameXpert szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hát akkor kezdjünk hozzá kezdjük a sor mondjuk a Dobó Katával
Elküldve: 2004. 03. 04. 09:17
idézet:
Ezt írta Litium:
Hát akkor kezdjünk hozzá kezdjük a sor mondjuk a Dobó Katával[/quote]
Olyan sört nem ismerek...![]()
Elküldve: 2004. 03. 04. 09:50
idézet:
Ezt írta Litium:
Hát akkor kezdjünk hozzá kezdjük a sor mondjuk a Dobó Katával[/quote]
Akkor kezdjünk hozzá! Kezdjük a sort mondjuk... Dobó Katával!
Elküldve: 2004. 03. 05. 08:58
Samott
Elküldve: 2004. 03. 05. 09:59
Mondjuk nekem már a jelenlegi formájában is emészthetetlen...
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:05
idézet:
Ezt írta Omega:
...manapság minden rosszat átveszünk 'nyugatról', lehet, hogy ez lesz itt is? Ehh, de örvendetes is volt az a pár hónap valóságshow-k nélkül...
Mondjuk nekem már a jelenlegi formájában is emészthetetlen...[/quote]
Remelem azert ezt nem merik atvenni.. Nekem mar ez is sok(k) hat meg egy evig tartana egy ilyen. De nagyon merem remelni, hogy a retek klubban nem akarja megcsinalni vki ilyen formaban a valovilagot a jovoben... most mar nehany filmtol eltekintve nem is nezem a csatornat.
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:11
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:12
idézet:
Ezt írta Omega:
...manapság minden rosszat átveszünk 'nyugatról', ...[/quote]
A "jót" vajon miért nem? Vagy azért dolgozni is kell?
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:15
idézet:
Ezt írta lameXpert:
A "jót" vajon miért nem? Vagy azért dolgozni is kell?[/quote]
Á, nem. Arra nincs igény...
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:17
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Á, nem. Arra nincs igény...[/quote]
pedig lenne... vagy tobbe kerul a jo?
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:17
idézet:
Ezt írta lameXpert:
A "jót" vajon miért nem? Vagy azért dolgozni is kell?[/quote]
Ez is lehet egy magyarázat... bár a nagyobb dolgokban nem mi döntünk. Akik a rosszat hozzák, Ők hozhatnák a jót is.
S mit tehetünk mi? Megszokunk vagy megszökünk; alkalmazkodunk. (Sajnos az alkalmazkodáshoz gyomor kell(ene)...)
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:18
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Ha csak meghallom a VV3 szignálját, menekülök onnan (általában a géphez). És a Stohlt már egyéb szerepeiben is utálom a VV sorozatban mutatott arca miatt. Az meg, hogy a Survivoros liba miatt otthagyta a családját, olaj a tűzre nálam. Egy erkölcsi nulla, egy senki, egy xarházi.[/quote]
Aki részegen száguldozva kockáztatja családja életét...
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:20
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Á, nem. Arra nincs igény...[/quote]
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
pedig lenne... vagy tobbe kerul a jo?[/quote]
Nem. Kevesen vagyunk. Ami többeknek eladható, az a hasznos, az kell.
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:24
idézet:
Ezt írta Omega:
Aki részegen száguldozva kockáztatja családja életét...[/quote]
hivatalosan egyedul vezette a kocsit. nem hivatalosan allitolag volt mellette ket prosti.. hogy ebbol mi igaz es mi nem azt nem tudom, de nem is nagyon erdekel.
Elküldve: 2004. 03. 05. 10:40
idézet:
Ezt írta Schwarzmueller:
hivatalosan egyedul vezette a kocsit. nem hivatalosan allitolag volt mellette ket prosti.. hogy ebbol mi igaz es mi nem azt nem tudom, de nem is nagyon erdekel.[/quote]
Én mást hallottam, annyira nem foglalkoztat, hogy utánnanézzek. A manust én is leírtam (, más milliőben jó srác lehetne.)
Elküldve: 2004. 03. 05. 12:34
idézet:
Ezt írta Omega:
..... Akik a rosszat hozzák, Ők hozhatnák a jót is. .....[/quote]
Ej, ráérünk arra még..... és különben is én csak.... de hát miért pont én..... és hát mi jót tettek értünk a rómaiak?
- Hát vízvezetéket építettek....
- Jó, de a vízvezetéken kívül mi jót tettek értünk a rómaiak?
- Közbiztonságot.
- Jó, de a vízvezetéken és a közbiztonságon kívül, mi jót tettek értünk a rómaiak? .....[/quote]

Súgó
A téma zárva.