HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 20. 14:53

Idézet: Gabox - Dátum: 2004. április 20, kedd - 14:36

:grrr:

Akkor ezzel pontosan mi is a bajod? :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#362 Felhasználó inaktív   Gabox 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 15:43

Idézet: Samott - Dátum: 2004. április 20, kedd - 15:53

Akkor ezzel pontosan mi is a bajod? :)

Samott

az rtl módszerei nem lepnek meg, nem is velük van bajom, hanem azokkal az emberekkel akik majd a médiahadjárat lefolyása után elkezdenek az rtl-en focit nézni, holott korábban ezt soha nem tették. nekik aztán mind1 mit néznek, csak nagy buli legyen, meg felhajtás.

#363 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 22:07

Idézet: Gabox - Dátum: 2004. április 20, kedd - 16:43

az rtl módszerei nem lepnek meg, nem is velük van bajom, hanem azokkal az emberekkel akik majd a médiahadjárat lefolyása után elkezdenek az rtl-en focit nézni, holott korábban ezt soha nem tették. nekik aztán mind1 mit néznek, csak nagy buli legyen, meg felhajtás.

aztán, hadd nézzék, ha nekik az kell. Mindenki szabályozza az igényeinek megfelelően a kereskedelmi szutykokat, arra van a távirányító.  Részemről a csatornák közötti zongorázások között, az a 13mp is fel tud bosszantani mikor meglátok egy beszédhibás vigyorgó majmot (bocsánat SZTÁRT) a képernyön, aki egy épkézláb mondatot nem tud összerakni, vagy néha még felolvasni sem.
3db müsort nézek.
RTL Vészhelyzet.
TV2 Sliders, Csillagkapu.

slussz, amíg ez van addig van helyük a csatornák között, ha nem lesznek akkor tölöm öket :D
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#364 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 22:28

most neztem bele egy musorba.. a talalkozasok vagy mi a neve az rtlen futo szennynek. Majkaert ket no rajong cimu izet vegignezve, nem is nevezem riportnak. Majd a vegen megkerdezi a csivitelo, hogy ki mutatta be majkanak kis ramonat a baratok koztbol.. elhadarta a 3 lehetseges valaszt, aztan a helyesen valaszolok kozul ertekes nyeremenyt sorsolunk ki..  :rolleyes:  :omg:

Most oszinten ki a ***********************************************, *****************************. ********, ***********, *******, ***********, ***************************************, ****************************************** kivancsi ra?  :reklamacio:  :reklamacio: :banghead:  :fuck:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#365 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 22:50

Mikor volt utoljára nézhető szilveszteri műsor a tvben?

Ez most csak úgy eszembe jutott, azt hiszem ez is jelzi a színvonalat. Ami már lassan grayscale módban is megjeleníthető :reklamacio:

Az m1-en tavaly a 24 c. sorozattal kicsit emelték, de azóta semmi ott sem.

Mióta a lökött majom bulvárhíradós pálfit odavitték, azóta a híradó is olyan posvány szenzációhajhász szintet képvisel mint a kereskedelmi tevékben.

A Főtérbe műsorvezetőnek benyomták a bravotvn nevelkedett HP-t. Így az is nézhetetlen.

Mi maradt?

Nincs olyan műsor, ami nézhető lenne a 3 tévén együttvéve sem.

Még mozifilmek sincsenek, vagy C-kat hollywoodi lószar, vagy 26. ismétlése valami könyökömön jön ki filmnek.

#366 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 22:57

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 20, kedd - 23:50

Mikor volt utoljára nézhető szilveszteri műsor a tvben?

Ez most csak úgy eszembe jutott, azt hiszem ez is jelzi a színvonalat. Ami már lassan grayscale módban is megjeleníthető :reklamacio:

Az m1-en tavaly a 24 c. sorozattal kicsit emelték, de azóta semmi ott sem.

Mióta a lökött majom bulvárhíradós pálfit odavitték, azóta a híradó is olyan posvány szenzációhajhász szintet képvisel mint a kereskedelmi tevékben.

A Főtérbe műsorvezetőnek benyomták a bravotvn nevelkedett HP-t. Így az is nézhetetlen.

Mi maradt?

Nincs olyan műsor, ami nézhető lenne a 3 tévén együttvéve sem.

Még mozifilmek sincsenek, vagy C-kat hollywoodi lószar, vagy 26. ismétlése valami könyökömön jön ki filmnek.

Jo szilveszteri musor Arkus Jozsef halala ota nem igen volt. Imadtam a Parabolat, kulonosen a lanyokat, de sztem nem vagyok ezzel egyedul :D :rolleyes:

kernek egy kis magyarazatot :) 24 ? az mi volt? kit takar a HP?

a 24re ugyan van egy tippem: ez az ifju sutherland foszereplesevel keszult film?

RTLen par eve a Markos-Nadas-Boncz parodiat - vagy jol megvagtak, vagy kihagytak - mar nem emlekszem pontosan hianyoltam akkoriban. Neha jobb radiokabaret hallgatni csutortokeonkent. Azon sokkal tobbet lehet rohogni.

Szerkesztette: Schwarzmueller 2004. 04. 20. 22:59 -kor

#367 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 23:04

24 óra az az a Sutherlandos, de nem film hanem sorozat.
Egész nézhető volt, bár a vége nagy balf@szság lett logikai zavarokkal megspékelve.  :rolleyes:

A HP=Hüjye pcsa. A neve nem ugrik be, a Bravo TV műsorvezetője volt pár éve.

#368 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 23:13

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 21, szerda - 0:04

24 óra az az a Sutherlandos, de nem film hanem sorozat.
Egész nézhető volt, bár a vége nagy balf@szság lett logikai zavarokkal megspékelve.  :rolleyes:

A HP=Hüjye pcsa. A neve nem ugrik be, a Bravo TV műsorvezetője volt pár éve.

Ac(z)el Reka?

#369 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 23:15

Igen asszem valami Réka, de hogy milyen.

#370 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 00:12

Totalcart szoktátok nézni? Az Audi driving experience-en nem volt sámli ahogy a végén dobálta az a volt rallis a 20millás A8-ast :D
Utána megkérdezik tőle melyik a kedvence, aztmondja az S4-es.
-Mitsubishi Lancer EVO?
-Rallizni jó.
-Subaru Impreza?
-Nem válaszolok, én az Audi embere vagyok :D

#371 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 21. 05:21

Idézet: sityak - Dátum: 2004. április 20, kedd - 23:07

...3db müsort nézek.
RTL Vészhelyzet.
TV2 Sliders, Csillagkapu. ...

Dettó! :respect: Sőt, a Sliders-t és a Csillagkapu-t be is digizem, aztán a filmvágással, CD-írással, hasznosan kitöltöm szombat estémet ;)

#372 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 09:42

Mióta ékes karikák vannak a képen, azóta én lényegében semmit sem veszek fel a magyar tévéből, nem üti meg azt a szintet amit elvárok.

#373 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 11:48

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 21, szerda - 10:42

Mióta ékes karikák vannak a képen, azóta én lényegében semmit sem veszek fel a magyar tévéből, nem üti meg azt a szintet amit elvárok.

A kedvencem a karikákkal, mikor van valami szuper történelmi esemény pl NAGYŐ vagy MEGASZAR este nyóckor, meg sztárbox 5 hónap múlva, de azér mi visszaszámolunk hülyék, nehogy véletlenül lemaradjatok róla. Na ilyenkor szoktak előfordulni olyan bolygóközi események és együttállások, hogy a képernyő mind az 4 sarkában van valmi kis bizbasz, egy karika, vagy egy óra vagy valami mittudomén. már csak a folyamatos még a filmek alatt is müködö alul és felül kb 5 cm-t lefoglaló reklámcsíkokat várom.
Panorámák

#374 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 12:03

Idézet: sityak - Dátum: 2004. április 21, szerda - 12:48

A kedvencem a karikákkal, mikor van valami szuper történelmi esemény pl NAGYŐ vagy MEGASZAR este nyóckor, meg sztárbox 5 hónap múlva, de azér mi visszaszámolunk hülyék, nehogy véletlenül lemaradjatok róla. Na ilyenkor szoktak előfordulni olyan bolygóközi események és együttállások, hogy a képernyő mind az 4 sarkában van valmi kis bizbasz, egy karika, vagy egy óra vagy valami mittudomén. már csak a folyamatos még a filmek alatt is müködö alul és felül kb 5 cm-t lefoglaló reklámcsíkokat várom.

:D  :D  :D

csak nehogy igazad legyen.. :rolleyes:  :think:

#375 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 12:10

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. április 21, szerda - 13:03

:D  :D  :D

csak nehogy igazad legyen.. :rolleyes:  :think:

tartok töle hogy be fog következni!
mert ugye reklám, reklám és reklám ami köztudottan pénz pénz és sokpééénz!
Panorámák

#376 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 13:29

Szerintem sem kell sokáig várni. Az M1 már évek óta rendszeresen csinálja :mad: Még amikor a 24-et néztem rajta akkor tapasztaltam, hogy simán fut alul a szöveg, hogy ez meg az lesz következő műsorunkban. Kicsit sem buktam ki rajta. Írtam is a közönségszolgálatnak, természetesen nuku válasz  :reklamacio:

Az is valóban rohadtul idegesítő, amikor a képen jobb felül csatorna logo, bal alul karika, jobb alul akármi, feltöltő bizbasz. Bal felül meg öklömnyi visszaszámlálás, a Fakó pcsiák 5 miatt. Fogadjunk Május elseje felé lesz valami jókis körözö csillagok a logo körül meg visszaszámlálás.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 21. 13:32 -kor

#377 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 21. 13:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 21, szerda - 14:29

... Bal felül meg öklömnyi visszaszámlálás, a Fakó picsák 5 miatt. ...

:D

#378 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 14:14

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 21, szerda - 14:29

Szerintem sem kell sokáig várni. Az M1 már évek óta rendszeresen csinálja :mad: Még amikor a 24-et néztem rajta akkor tapasztaltam, hogy simán fut alul a szöveg, hogy ez meg az lesz következő műsorunkban. Kicsit sem buktam ki rajta. Írtam is a közönségszolgálatnak, természetesen nuku válasz  :reklamacio:

Az is valóban rohadtul idegesítő, amikor a képen jobb felül csatorna logo, bal alul karika, jobb alul akármi, feltöltő bizbasz. Bal felül meg öklömnyi visszaszámlálás, a Fakó pcsiák 5 miatt. Fogadjunk Május elseje felé lesz valami jókis körözö csillagok a logo körül meg visszaszámlálás.

a korhatárkarika meg kifejezetten jól müködik!
természetfilmek, walt disney film 12-es korhatárral!
bezzeg a fókusz az mehet főmüsoridőben a levágott kezü, halvaszületett, vak, összenött, meg mindenféle nyomorral megáldott szerencsétleneket mutogatva.

Tegnapi kedvencem
talán az aktívban volt, a zasszony nézi én meg épp bent tömtem a búrám.
"és képzeljék el ha a lenne egy gyerekük, aki (és itt elsorolt valami rettenetesen gusztustalan testi és leleki fogytékosságot, meg még megspékelte néhány komoly betegséggel)" és így kifordult a kaja a számból hosszas káronkodással egybekötve. Mi a fenének képzeljek el ilyet? minek? tényleg ez kell az mebereknek?
hazaér a állat a 12-14 órás müszakból, hülyére dolgozta magát, leül a tv-elé mert más ingere nincsen vagy mert nincs hozzá elég energiája, vagy épp a panellakó és nem tud lemenni a kertbe kapálni.
És ezt a szemetet vágják a pofájába. Eredmény: tökéletes elégedettség, igaz 60e ft-ból élnek 5-en egy 35 nm-es lakásban, de legalább van a gyereknek keze meg lába, meg nem downkóros!

Szerkesztette: sityak 2004. 04. 21. 14:54 -kor

Panorámák

#379 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 14:23

Gondolom vulgáris és obszcén kifejezések nélkül is el lehet mondani a véleményünket. Pls vegyétek ezt figyelembe. Köszönöm.

Üdv: Drummaster

Szerk: Kérem kiszerkeszteni az ilyen kifejezéseket.

Szerkesztette: Drummaster 2004. 04. 21. 14:27 -kor

#380 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 21. 15:15

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.