HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 25. 22:42

Idézet: sityak - Dátum: 2004. április 20, kedd - 23:07

Csillagkapu

Azt én is nagyon csípem, csak már láttam az összeset, azokat is amik itt csak évek múlva fognak menni. :(

#402 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 22:59

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 23:42

Azt én is nagyon csípem, csak már láttam az összeset, azokat is amik itt csak évek múlva fognak menni. :(

Egy időben én is követtem a sógoréknál, de már leszoktam róla. :)
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#403 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 23:01

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 20, kedd - 23:50

Még mozifilmek sincsenek, vagy C-kat hollywoodi lószar, vagy 26. ismétlése valami könyökömön jön ki filmnek.

Ugyan már, van Moziverzum meg Szupermozi! :D

Azt én is nagyon unom, hogy van olyan film, amit 3-4 havonta leadnak. Pont most láttam egy olyan Adam Sandler film reklámját, ami nemrég ment. Csak c-x kategórás szar filmek vannak, amit kilóra vettek a külföldi kukákból. Évente talán egy olyan filmet adnak amit érdemes megnézni.

A fókuszt utálom. Már a Híradóban reklámozzák, hogy a szaftos, véres részeket majd a Fókuszban részletezik. Ma meghalt valaki, kifordult a belé, szerencsétlen, béna, nyomorék, megerőszakolták, halálos beteg, vak, néma, süket, tolókocsis lett. Ezzel van tele az az okádék műsor. Ahogy meglátom kapcsolok tovább.

A találkozásoktól meg felmegy a pumpám. Az egy hír, hogy Harrison Ford vett a boltban egy kiló kenyeret! Majka böfizett, Kozsó lelkének virásgoskertjét megtaposták, a VV "sztárok" mit csinálnak.

Mónika sót régen néztem néha, mert a sok taplón lehetett röhögni. Ma már egy szar az egész, Mónika osztja az észt, okoskodik, álszenteskedik. A só alapkoncepciója, hogy a meghívott vendégeknek összesen nem lehet annyi foga mint Mónikának.

Bajor só, nagyon gyenge, csak a pénzt pocsékolják. Égés az egész, nem értem, hogy van pofája ilyen műsorral kiállni.

Gálvölgyi színvonala is sokat esett, néha én érzem kellemetlenül magam olyan gyenge poénok vannak.

Szappanoperákat már nem is említem.

#404 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 23:04

Idézet: sityak - Dátum: 2004. április 25, vasárnap - 23:59

Egy időben én is követtem a sógoréknál, de már leszoktam róla. :)

Én netről szedtem le az összeset. A legújabb 7. évfolyam most is megvan vincsin. Igaz csak feliratosak, de szeretem az eredeti hangot.

A maffiózok az egyetlen jó sorozat az RTL-en, és azt is most adják éjszaka. :(

Szerkesztem, a Vészhelyzet is jó.

Szerkesztette: Lipton 2004. 04. 25. 23:24 -kor

#405 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 23:13

Idézet: sityak - Dátum: 2004. április 21, szerda - 12:48

A kedvencem a karikákkal, mikor van valami szuper történelmi esemény pl NAGYŐ vagy MEGASZAR este nyóckor, meg sztárbox 5 hónap múlva, de azér mi visszaszámolunk hülyék, nehogy véletlenül lemaradjatok róla. Na ilyenkor szoktak előfordulni olyan bolygóközi események és együttállások, hogy a képernyő mind az 4 sarkában van valmi kis bizbasz, egy karika, vagy egy óra vagy valami mittudomén. már csak a folyamatos még a filmek alatt is müködö alul és felül kb 5 cm-t lefoglaló reklámcsíkokat várom.

Emlékszem, hogy egy este volt a megaSZTÁR, és SZTÁRbox, tiszta csillag volt minden csatorna sarka. :D

#406 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 25. 23:48

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 0:01

Ugyan már, van Moziverzum meg Szupermozi! :D

Azt én is nagyon unom, hogy van olyan film, amit 3-4 havonta leadnak. Pont most láttam egy olyan Adam Sandler film reklámját, ami nemrég ment. Csak c-x kategórás szar filmek vannak, amit kilóra vettek a külföldi kukákból. Évente talán egy olyan filmet adnak amit érdemes megnézni.

Ádám Sandlert pl default ki nem állhatom, de erről még nem a TV2/RTLK tehet :D

Van 1-2 jó film, amit viszont havonta lead vagy az egyik vagy a másik adó. pl Szerepcsere, Bud Spencer filmek, 48 óra, Cserkész Willis, Die Hard  (Néha Z kategóriás új szinkronnal, de erről is volt már téma :mad: ) Anno TV3-nak volt a legjobb filmkínálata, tényleg jó és olyan filmeket adtak, amiket magyar tv-ben még soha nem vetítettek korábban.

Idézet

A fókuszt utálom. Már a Híradóban reklámozzák, hogy a szaftos, véres részeket majd a Fókuszban részletezik. Ma meghalt valaki, kifordult a belé, szerencsétlen, béna, nyomorék, megerőszakolták, halálos beteg, vak, néma, süket, tolókocsis lett. Ezzel van tele az az okádék műsor. Ahogy meglátom kapcsolok tovább.

Régebben még valóban érdekes témákkal foglalozott az a műsor, de mostanában tényleg csak ez megy. Már nem is láttam belőle semmit jó egy éve, de lehet több is.

Idézet

A találkozásoktól meg felmegy a pumpám. Az egy hír, hogy Harrison Ford vett a boltban egy kiló kenyeret! Majka böfizett, Kozsó lelkének virásgoskertjét megtaposták, a VV "sztárok" mit csinálnak.

Lényegében az erről szól, ez még nem is probléma, aki nem kiváncsi rá ne nézze (én sem teszem), ez a műsor profilja.

Idézet

Mónika sót régen néztem néha, mert a sok taplón lehetett röhögni. Ma már egy szar az egész, Mónika osztja az észt, okoskodik, álszenteskedik. A só alapkoncepciója, hogy a meghívott vendégeknek összesen nem lehet annyi foga mint Mónikának.

Nem csak a foguk az IQ-juk sem lehet annyi összesen. Régen ez is nézhető műsor volt, hetente volt 1-1 tényleg jó téma, és tényleg értelmes embereket hívtak be. Nem volt mostanában igazgatóváltás RTL élén? Valahogy hirtelen minden elromlott :mad:

Idézet

Bajor só, nagyon gyenge, csak a pénzt pocsékolják. Égés az egész, nem értem, hogy van pofája ilyen műsorral kiállni.

Egyet sem láttam belőle, de szvsz ezt rá lehetne mondani mostanában az összes többire is, Fábry, Szulák...mind ilyen.

Idézet

Gálvölgyi színvonala is sokat esett, néha én érzem kellemetlenül magam olyan gyenge poénok vannak.

Mivel a paródizálandó műsorok eleve olyan gyenge színvonalúak, hogy azokból már jó paródiát sem lehet csinálni.

Idézet

Szappanoperákat már nem is említem.

Szappanoperák mindig is voltak, és lesznek is, konkrétan nem azok húzzák le a színvonalat. Azok mellett még nyugodtan lehetne értelmes műsor. Bár az tény, hogy mostanában csak argentín és egyéb dél amerikai, ott is C kategóriásnak számító sorozatok mennek. ameddig bírom nézni, kb 1-2 perc egyhuzamban, több rendezői hibát látok, mint öt átlagosan szar hollywoodi b-filmben.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 25. 23:51 -kor

#407 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 00:23

Idézet

Egyet sem láttam belőle, de szvsz ezt rá lehetne mondani mostanában az összes többire is, Fábry, Szulák...mind ilyen.

Fábry szerintem jó műsort csinál, példát vehetnének róla. Ha teheted nézz majd bele, szerintem nagyon jó. Lehet rajta röhögni, akiket meghív azokból is jókat tud kihozni. Persze van sok ember aki utálja.

Mónikában semmi más nem megy, csak behívnak embereket és a családi szennyest kiteregetik velük. Mónika nagyon visszataszítóan okoskodik, bölcselkedik a nála 100x rosszabb körülmények közt élő embereknek. Az egyik adásban valakinek elkezdett okoskodni, hogy ez meg az, a pénzért nem kéne mindent megtenni, nem szép dolog, hogy ennyire fontos Neki, szégyellje magát!
Erre hopp... egy kis relám, Calgon só Mónikával! Hűűűű Józsikám, de nagyon vízköves ez a mosógép, nem mondod, hogy ezt a Calgon meggátolja???!! Mindenzt buta, megszeppent nézéssel. Következő reklám, Venish só Mónikával! Aztamindenit Feri! Ezt a koszos, rohadt, büdös pólót tényleg kitisztírja a venisokszieksön??? El se hiszem Ferenc! Következő reklám, Mónika telefonál. Sziiijjjja anyu a gárnyékolornecsürellel festem a hajam és occsó, tök könnyű!
Ezek után meg van képe szegény embereknek okoskodni, hogy nem szabad mindent a pénzért megcsinálni. :boa: A másik meg azt, hogy rengeteg embert átvernek. Olvasatam olyat, hogy valakit behívtak, hogy nyert valamit, kisorsolták, amikor meg ment a "nyereményért" akkor belökték a Mónikasóba és letámadták. Mást úgy vezetnek meg, hogy behívják beszélni arról, hogy mennyire szereti mondjuk a férjét, erre ott van a szomszédja aki elkezdi szidni. Elég érdekes műsor.

Mivel itt van egy TV a gép mellett néha bekapcsolom és félszemmel megnézem a Balázs-t. Szerintem nem rossz, legalábbis én néha nagyon jókat tudok rajta nevetni. Nem okoskodik, bölcselkedik, inkább égetni a "vendégeket". Persze erre is azt lehet mondani, hogy nem szép dolog, de aki odamegy és olyankat mond, úgy viselkedik mint ott egyesek, azokat égessék is.

Filmeket csak tényleg nagyon ritkán nézek ezeken az adókon, inkább netről leszedem az éppen aktuális mozifilmeket és azokat nézem meg.

Remélem, hogy a Survivor kettőt majd lerövidítik, ha egyáltalán leadják.

Szerkesztette: Lipton 2004. 04. 26. 00:32 -kor

#408 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 09:40

Amire nem vagyok büszke, hogy Móninkat személyesen is ismerem :), de ha éltetek már egy kiállhatatlan hülye picsát. Ráadásul képtelen minden civilizált emberi kommunikációra, sőt még a társasági életet sem képes elviselni! Ezek után tényleg felháborító, hogy ő osztja az eszet a TV-ben. Bár nem tudom hogy sajnálnom kellene azt a réteget akiket megfog a müsora. Valahol ök is hibásak, hogy fogékonyak rá, de ugyanakkor az RTL is okosan csinálja a dolgokat, mert ezeket az mebereket (akikből sajnos nagyon sok van) mágnesként vonzzák a TV elé!
Panorámák

#409 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 09:56

Idézet: sityak - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 10:40

Amire nem vagyok büszke, hogy Móninkat személyesen is ismerem :), de ha éltetek már egy kiállhatatlan hülye picsát. Ráadásul képtelen minden civilizált emberi kommunikációra, sőt még a társasági életet sem képes elviselni!

Hát egy sztár már csak ilyen. :D

#410 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 10:02

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 10:56

Hát egy sztár már csak ilyen. :D

:boa:
:boa: "sztárok" :boa:
:boa:
Panorámák

#411 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 10:14

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 1:23

Fábry szerintem jó műsort csinál, példát vehetnének róla. Ha teheted nézz majd bele, szerintem nagyon jó. Lehet rajta röhögni, akiket meghív azokból is jókat tud kihozni. Persze van sok ember aki utálja.

A kezdeteken néztem, akkor valóban jó műsor volt, aztán ellaposodot, és a végén már iszonyú szar lett, azóta nem nézem, nem tudom, hogy az elmúlt kb 1 évben változott e.

De még a leges legjobb Fábry show, sem éri el a legutolsó leggyengébb Late Night színvonalát. Abból volt olyan rész, amin egymagán többet tudtam nevetni, mint az összes Fábryn mit láttam együttvéve.

Szerkesztette: Mumia 2004. 04. 26. 10:17 -kor

#412 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 10:19

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 11:14

A kezdeteken néztem, akkor valóban jó műsor volt, aztán ellaposodot, és a végén már iszonyú szar lett, azóta nem nézem, nem tudom, hogy az elmúlt kb 1 évben változott e.

De még a leges legjobb Fábry show, sem éri el a legutolsó leggyengébb Late Night színvonalát. Abból volt olyan rész, amin egymagán többet tudtam nevetni, mint az összes Fábryn mit láttam együttvéve.

Régebben én is néztem, de én inkább úgy gondolm, hogy erőltetett lett az egész, azóta csökkentettem a dózis havi 1-re, sőt még azt sem nézem végig. Így valahogy elviselhető lett.
Panorámák

#413 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 10:26

Idézet: sityak - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 11:19

Régebben én is néztem, de én inkább úgy gondolm, hogy erőltetett lett az egész, azóta csökkentettem a dózis havi 1-re, sőt még azt sem nézem végig. Így valahogy elviselhető lett.

Igen, eröltetett lett, így is lehet mondani, már nem bír mit kitalálni, kifújt az ötlettár.

#414 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 14:24

Én csípem, messze a legjobb szórakoztató műsor az RTL-en.

Az IHM TV2-n való állandó szereplése sokkal erőltetettebb. Most jut eszembe, hogy a TV2-ről nem is írtam semmit. :) Sokat nem is tudok, mert nem nézem, egyetlen értékelhető műsor a Megasztár volt. Azon kívül csak szappanopera hegyeket adnak, és este C kategórás filmeket.
Az új vetélkedőjük nálam eleve halálra van ítélve a műsorvezető miatt.
Aktív a Fókusz szintjén van kb, egyedül az RTL hű "sztárok" hiányoznak a híekből, de az alapkoncepció ugyanaz. Ráadásul az Aktív régi főcímét lecserélték egy nagyon ocsmány, 15 évvel ezelötti időket idéző főcímre, kíváncsi lennék, hogy ezt a silány munkát melyik rokon csinálta. :)
Frei műsorait csak nagyon ritkán látom, el kell ismerni, hogy érdekes dolgok vannak benne, de nem tudom mennyire lehet hinni annak a műsornak.
A naplóban néha vannak jó riportok, de már ott is látszik, hogy nagyon szenvednek. Tegnap kerestek egy embert akit Hufnágel Istvánnak hívnak, pont úgy mint akit a Mázga családban emlegettek, és ebből csináltak egy félórás riportot. Egy fél perces villámriportnak elment volna, de egy fő témának nem.
Az meg, hogy délután olyan amerikai sorozatot adnak (Beverly Hills valami), ami 8 éve ment a TV3-on és már akkor is régi volt, az azt hiszem, hogy magáért beszél.

A Viasat egész normális műsort csinál, jó sorozatok mennek rajta. Igaz van ott is régi, pl a Rémrendes család, de az pont az a sorozat amit nem nem lehet megunni soha.

#415 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 17:08

Amint látom Lipton könnyített a szívén:)

Megkönnyebbültél? :D

(egyébként egyetértek)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#416 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 17:32

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 18:08

Amint látom Lipton könnyített a szívén:)

Megkönnyebbültél? :D

(egyébként egyetértek)

:D Szívesebben könnyítenék most más szervemen is. :D

TV témában igen, kicsit megkönnyebültem. ;)

Sajnos az a baj, hogy szerintem még jó ideig lesz miért panaszkodni. Jön a VV4, Survivor 2, Temptation Island vagy mi. Az utóbbi megy barátnőméknél svédországban is, röviden úgy foglalta össze a lényegét, hogy odamennek egy szeigetre és mindenki megdug mindenkit. :)

Most megyek és levezetésképpen gyúrok kicsit. :strong:

#417 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 18:04

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 15:24

A Viasat egész normális műsort csinál, jó sorozatok mennek rajta. Igaz van ott is régi, pl a Rémrendes család, de az pont az a sorozat amit nem nem lehet megunni soha.

Mar nincs remrendes... :(

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#418 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 18:05

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 18:32

:D Szívesebben könnyítenék most más szervemen is. :D

TV témában igen, kicsit megkönnyebültem. ;)

Sajnos az a baj, hogy szerintem még jó ideig lesz miért panaszkodni. Jön a VV4, Survivor 2, Temptation Island vagy mi. Az utóbbi megy barátnőméknél svédországban is, röviden úgy foglalta össze a lényegét, hogy odamennek egy szeigetre és mindenki megdug mindenkit. :)

Most megyek és levezetésképpen gyúrok kicsit. :strong:

:D

Ha tehetném, betiltatnám az egész Rtl Klubot, ugy ahogy van :D  Haszna nincs, csak kárt okoz állandóan a szánalmas müsoraival... :(
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#419 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 18:06

Idézet: Samott - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 19:04

Mar nincs remrendes... :(

Samott

Majd elkezdik megint :D  Mindig ujrakezdik:D

#420 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 18:24

Idézet: Valdy - Dátum: 2004. április 26, hétfő - 19:06

Majd elkezdik megint :D  Mindig ujrakezdik :D

Igen, eddig meg mindig igy volt... :) ...remelem nem kell csalodom bennuk. :cool:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.