HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#2161 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 13. 21:35

Nna, bele merészeltem nézni kajakészítés közben az RTL klub épp sugárzott Van Damme filmjébe.  :eek:
Valószínűleg a végkifejletet láttam, ami egy hajón lévő nagy akció volt. Ez alapján erősen GY kategóriát képvisel. Na az ilyenek miatt szoktam le. :)

#2162 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 21:50

mijjazartlklub?

#2163 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 22:09

damn. nekem meg elfogytak a nezni valoim? :think: .. a viasat3 abbahagyta a farscape-t. (de legalabb lett helyette the simpsons :up: mar megint :D hatha leadnak egy ujabb season-t ).. a discovery-n meg nem adtak le a mythbusters utolso 4-5 reszet. hanem viszabb leptek jopar resszel. :( node hatha ha beerik magukat leadjak. ;)

alig vannak jo musorok. :o
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2164 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:51

http://index.hu/kult...edia/terry2217/

:bolond:
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#2165 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 17:53

jóaz. kevesebb pénz marad a fa$zságokra :p
JóSebesség

#2166 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 20:12

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. Apr. 19., Tuesday - 18:51

:omg:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2167 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 19. 21:46

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. ápr. 13., szerda - 23:09

discovery-n meg nem adtak le a mythbusters utolso 4-5 reszet. hanem viszabb leptek jopar resszel. :( node hatha ha beerik magukat leadjak. ;)

Legalabb leadjak a 0. evadbeli 3 bevezeto reszt, amit anno nem adtak le. (Elso evad elso resszel kezdtek)

A legutolso reszt, amit adtak, az iden februarban ment az USA-ban... Gondolom az ujabbak szinkronizalasa meg varat magara.

#2168 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 17:15

Mi a vihar lesz ez a rettegés foka...Hm? tud valaki valamit?

#2169 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 17:57

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 18:15

Főműsoridőben kínozzák Győzikét és Niki Beluccit
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2170 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 18:14

Idézet: Litium - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 18:15

Szerintem ez a Fear Factor magyar változata lesz. Itt kint jó ideje megy, néha nagyon durva dolgokat kell benne csinálni (itt nem saját svéd van, hanem az amerikait adják).
Olyan tojást kellett enni amiben már majdnem teljesen kifejlődött csirke volt, nyers darált serésmájat kellett meginni, élő pókokat enni, állati belsőségeket pakolni szájjal, ugyanez férgekkel. Kikötőben egy kis mendencét teleraktak a halfeldozás közben keletkezett szeméttel (nyesdék, bél, stb.), és elrejtettek benne termoszokat. Le kellett bukni és megkersni, homok volt bennük, egyben viszont nyers tintahalbél. Ha ezt megtalálták akkor meg kellett enni/inni. Ezt a feladatot modell csajoknak kellett megcsinálni. :D
Minden undorítóságot kitalálnak, szinte már csak szarevés nem volt. :Đ

szek.

Most olvastam el az indexes cikket, és tényleg a Fear Factor lesz. Kváncsi vagyok, hogy nálunk is ilyen durva lesz e. Viszont nagyon undorító, hogy sima emberek helyett a saját baromarcú sztárjaik zsebét tömik meg... :down:

Szerkesztette: Lipton 2005. 04. 20. 18:19 -kor

#2171 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 18:18

:tired:  :boa:  :alcohol:  :burr:
JóSebesség

#2172 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 18:21

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. Apr. 19., Tuesday - 22:46

Legalabb leadjak a 0. evadbeli 3 bevezeto reszt, amit anno nem adtak le. (Elso evad elso resszel kezdtek)

A legutolso reszt, amit adtak, az iden februarban ment az USA-ban... Gondolom az ujabbak szinkronizalasa meg varat magara.

en lattam azt a 3 bevezeto reszt is! szal leadtak! :think:

szerk: ha errol van szo akkor leadtak..THE PILOTS ugyertem hogy en tavaly mar lattam ezeket.

Szerkesztette: Desorder 2005. 04. 20. 18:24 -kor

#2173 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 18:36

Masik nagy kedvencem (volt, van?) a Scrapheap Challange, Junkyard Mega Wars is.. az utobbi az amerikai valtozat ha jol tudom. Ebbol is mar egy ideje csak ismetles van pedig megneztem az oldalukon es mar ebbol is van 2003-as es 2004-es evad is... a discovery-n aszem a 2001 vagy 2002es volt a legutolso amit leadtak.

Ezt nem nezi/nezte valaki?... ;)  az American choppers is mindjart odaer ahonnan elkezdtem nezni anno... :o

#2174 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 22:02

Scrapheap/Junkyard-bol leadtak az 1-8, 10-11, meg a 13. evadokat, sot ismeteltek is oket.

2003-as angol evadot (9.) Fabol vaskarika neven nyomtak nemreg hetvegenkent, en is csak veletlenul vettem eszre, mikor egyszer bekapcsoltam a TV-t. Szep kover anyazas utan akkor nyugodtam le, mikor eszrevettem, hogy elfelejtettem kikapcsolni az ismetlesek idozitett felvetelet, igy veletlenul felvettem azokat is.

2004-es angol evad kimaradt (amerikai szamozassal az a 12.)
13. az amerikai 2004-es Junkyard Mega Wars.

Egyebkent megvan mind bedigizve, amit leadtak magyarul, csak lusta vagyok letomoriteni oket.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 04. 20. 22:05 -kor

#2175 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 20. 22:25

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 19:21

en lattam azt a 3 bevezeto reszt is! szal leadtak! :think:

szerk: ha errol van szo akkor leadtak..THE PILOTS ugyertem hogy en tavaly mar lattam ezeket.

Ezekrol van szo.

Mikor tavaly beraktak kedd estenkent a Scrapheap helyere a Mythbusters-et, akkor az 1x01-et (Ice bullet) adtak eloszor, Pilot-okat nem.

Lehet, hogy mas idopontban adtak oket (kesobb vettem eszre, hogy pentekent is, meg vasarnap is adnak Mythbusters-et), es nem volt annyira beharangozva, kulonben meglennenek.

(Grr, nem artana szetcsapni a vinyomon, mert legalabb 200GB helyet foglalnak a felvett, de nem letomoritett cuccok (Scrapheap, Mythbusters, Star Trek-ek, South Park...)
Uj vinyot meg nem kene venni...)

#2176 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 08:59

Ilyen sz@revős ocsmányságokat ki fogja megnézni , nekem már attól felfordult a gyomrom ahogy a kolléga leírta. Fúj.  :boa:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#2177 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 10:31

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. ápr. 21., csütörtök - 9:59

Ilyen sz@revős ocsmányságokat ki fogja megnézni , nekem már attól felfordult a gyomrom ahogy a kolléga leírta. Fúj.  :boa:

Én megnéztem párat, de tényleg nem túl guszta amikor az nyer aki több főtt embríót és férget eszik, és ezt minnél több nyersmáj turmixal öblíti le. :D
Olyan is volt, hogy egy futószalagon jöttek mindenféle undorító cuccok, és az nyerte a  feladatot aki a szájával többet tudott egy tálba pakolni.
Elég meglepő, de egyszer se láttam olyat, hogy valaki elrókázta volna magát, mondjuk lehet, hogy ezt kivágják az adásból, de ismerve az amerikai médiát ez nehezen elképzelhető. :) Senki nem monta azt, hogy köszi, de ezt nem eszem meg és a csajok is begyűrik a férgeket simán. :Đ
Vannak teljesen más feladatok is ahol nem a gusztustalanság a lényeg, pl törött üvegen átmenni minnél gyorsabban, vagy autóval rámpára hajtani és minnél messzebb repülni.

Szerintem az első részekben biztos nem lesznek ennyire durva feladatok, inkábbpróbálják majd tesztelni, hogy mi az ami még belefér az embereknek.

#2178 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 10:39

kosziii... ebed elott voltam.. (?) :boa:

en vagyok a hulye, hogy bejottem ide olvasgatni :omg: :D
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2179 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 13:40

Az emberek a pénzért bármire képesek...

De nem érdekel, mert kezd az egészből elegem lenni, mindenki azt csinál amit akar. Ha ezeken bosszankodom, akkor mindig csak bosszankodhatnék. Néha azért még mindig felbasz, hogy hova süllyed ez az ország is.
Nem is nézek tvt, csak napi fél órát, meg esetleg 7végén egy keveset, de nem sokat. Nem is hiányzik. Pláne ezek a hulladék müsorok...  :(
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2180 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 21. 14:33

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. Apr. 20., Wednesday - 23:25

Ezekrol van szo.

Mikor tavaly beraktak kedd estenkent a Scrapheap helyere a Mythbusters-et, akkor az 1x01-et (Ice bullet) adtak eloszor, Pilot-okat nem.

Lehet, hogy mas idopontban adtak oket (kesobb vettem eszre, hogy pentekent is, meg vasarnap is adnak Mythbusters-et), es nem volt annyira beharangozva, kulonben meglennenek.

(Grr, nem artana szetcsapni a vinyomon, mert legalabb 200GB helyet foglalnak a felvett, de nem letomoritett cuccok (Scrapheap, Mythbusters, Star Trek-ek, South Park...)
Uj vinyot meg nem kene venni...)

hmmm :think:  nekem ugy remlik, hogy a scrapheap utan jol kezdtek a mythbusters-t. erre azert emlexem ( :think: ) ennyire mert pont egy olyan evad volt a mythbusters elott a scrapheap-bol amit meg sosem lattam., (de sajnos meg igy is lemaradtam 1-2 reszrol az elejebol mert keson vettem eszre.. azok a franya ismetlesek jol bezavarnak neha... :(  )..es amikor vege lett a scrapheapnak utana kezdtek keddenkent a myth-et adni. es nekem ugy remlik a pilot-s okkal kezdtek. Mondanom sem kell az elejen nem hittem hogy jo lesz ez a musor is, de az elso resz utan mar mashogy gondoltam. A kedvencem is lett. :D  :up:... Pl. amikor a cd.ket porgettek fel 40.000(?) rpm-es fordulatra azert az allat volt. de mind jo resz. ;)

amugy a scrapheaprol itt egy atfogobb oldal..
scrapheap vagy ez: scrapheap2004

a mythbusters elott ez volt eppen:
scrapheap2002

Szerkesztette: Desorder 2005. 04. 21. 14:37 -kor

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó