HWSW Informatikai Kerekasztal: Asus A8N-SLI Deluxe - vélemény? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asus A8N-SLI Deluxe - vélemény? uj alaplap asuseknal Értékeld a témát: -----

#1291 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 19. 10:02

Nekem csak egy ismeretlen eszközöm van, azt hiszem régen nem volt. Semmi nem ismeri föl, pedig összesen egy A2ZS kártya van benne plusszba. 6.66 nvidia, és a legújabb catalyst van fent, meg a creative driver.
"Aki a munkahelyén nem nyal, az szopni fog!!!"

#1292 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 21:13

Valaki összegezve eltudná mondani, hogy miben jobb a Premium, mint a Deluxe? :rolleyes: Azt tudom, hogy ezen már lehet 500 mhz nél is 1T-n hajtani a memóriát, de ezen kívül van még valami érdekessége (tudom heat pipe-os chipset hűtés és nemkell EZ-vel szórakozni). Most lenne lehetőségem szerezni egy Premiumot így gondoltam, talán lecserélném a jelnenlegi Delux-om.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1293 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 21:31

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 22:13

Valaki összegezve eltudná mondani, hogy miben jobb a Premium, mint a Deluxe? :rolleyes: Azt tudom, hogy ezen már lehet 500 mhz nél is 1T-n hajtani a memóriát, de ezen kívül van még valami érdekessége (tudom heat pipe-os chipset hűtés és nemkell EZ-vel szórakozni). Most lenne lehetőségem szerezni egy Premiumot így gondoltam, talán lecserélném a jelnenlegi Delux-om.

Kb. ennyiben ki is merul...

#1294 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 21:39

Idézet: DViD - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 22:31

Kb. ennyiben ki is merul...

Hm, ha most vennék alaplapot, akkor gondolkodás nélkül a Premiumot választanám, de így már, hogy van egy Deluxom elég sokba kerülne a váltás, uszkve 12 ezer forintba, ami azért elgondolkodtató különbség már :think: nemhinném, hogy ennyit megérne ez a plus. De azért, ha jól állok anyagilag, akkor lehet, hogy mégis benevezek rá.
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#1295 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 10:12

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. aug. 20., szombat - 22:39

Hm, ha most vennék alaplapot, akkor gondolkodás nélkül a Premiumot választanám, de így már, hogy van egy Deluxom elég sokba kerülne a váltás, uszkve 12 ezer forintba, ami azért elgondolkodtató különbség már :think: nemhinném, hogy ennyit megérne ez a plus. De azért, ha jól állok anyagilag, akkor lehet, hogy mégis benevezek rá.

HA sikerült megoldanod halkra a chipset hűtést, akkor szerintem nem érdemes lecserélned.

Szerkesztette: GAI 2005. 08. 21. 10:12 -kor

"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#1296 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 10:53

Idézet: GAI - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 11:12

HA sikerült megoldanod halkra a chipset hűtést, akkor szerintem nem érdemes lecserélned.

Potival levettem 5000 környékére a chipset hűtőt, ami már abszolút korrekt, elviselhető (ráadásul mindíg szól a rádió, ha a gép elött ülök), csak mondjuk a másik dolog ezeknek a ventiknek az élettartama, szal valszeg a hűtést elöbb utóbb mindenképpen megkell oldanom normálisan. De kétlem, hogy belevágnék mert a jelenlegi lapot sztem 25 körül lehetne eladni bolhán és Premiumot meg 37 körül tudok csak szerezni. Talán majd, ha több pénzem lesz.  :)

#1297 Felhasználó inaktív   Rajjmen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 21. 22:10

Hali,

Én ost gondolkodom, hogy a jelenlegi configomat (lásd lenn) lecseréljem egy AMD Athlon64 (3500+); ASUS A8N-SLI Premium; MSI 6600GT-re, de nem tudom hogy van-e értelme...

Szerintetek? Egy kis segítséget szívesen fogadok...

Előre is köszi  :respect:
EVGA X58 4-Way SLI Classified; Intel Core i7 920 D0; G.skill Perfect Storm DDR3-2133 PC3-17066 6GB; Sapphire HD5870 Gamer Edition; Corsair HX850W; OCZ Vertex 2 50GB; full water cooling; stb...

#1298 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 09:40

Szerintem nem, ha nem akarsz 64 bitet (minek?)
Inkább evgyél bele egy erősebb videokártyát, és 2x512 ramot a mostaniba, és örülj.

Mondom ezt úgy, hogy A64-em van.

#1299 Felhasználó inaktív   byr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 22. 19:30

HI!

Nekem is egy ASUS A8N-SLI Deluxe lapom van, és én pl. nem tudom hibernálni a rendszert. Amikor kiadom a parancsot, akkor szüttyög kicsit, elfeketedik a képernyő, aztán egy idő múlva (1-2 sec) visszajön, és közli velem, hogy az API nem hajtható végre, mert nincs elég erőforrás :eek:

Valakinek van valamilyen sejtése a problémával kapcsolatban? (elvileg 1013-as BIOS van benne, meg asszem a legújabb NV driver)

Üdv: byr
I am Sorry! What's your name?

Konfig:
AMD Athlon 64 3200+, ASUS A8N-SLI Deluxe, 2x512MB DDR 400Mhz (PQI), 2x WD 74Gb SATA HDD RAID0, ASUS NV6600GT 128Mb

#1300 Felhasználó inaktív   Rajjmen 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:33

Idézet: PeC - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 10:40

Szerintem nem, ha nem akarsz 64 bitet (minek?)
Inkább evgyél bele egy erősebb videokártyát, és 2x512 ramot a mostaniba, és örülj.

Mondom ezt úgy, hogy A64-em van.

Hali  :cool:

Köszi a tanácsot... :D
EVGA X58 4-Way SLI Classified; Intel Core i7 920 D0; G.skill Perfect Storm DDR3-2133 PC3-17066 6GB; Sapphire HD5870 Gamer Edition; Corsair HX850W; OCZ Vertex 2 50GB; full water cooling; stb...

#1301 Felhasználó inaktív   PeC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 15:22

Idézet: Rajjmen - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 22:33

Hali  :cool:

Köszi a tanácsot... :D

Szívesen. Egyébként mennyiért tudnád megoldni a cserét? Valójában árfüggő. A sok pénzért, akkor tényleg ne cserélj.

#1302 Felhasználó inaktív   Gida 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 25. 15:17

Idézet: PeC - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 9:02

Nekem csak egy ismeretlen eszközöm van, azt hiszem régen nem volt. Semmi nem ismeri föl, pedig összesen egy A2ZS kártya van benne plusszba. 6.66 nvidia, és a legújabb catalyst van fent, meg a creative driver.

NA ÉN MEGTALÁLTAM AZT....
ATI THEATRE VALAMI XY...
:o)
SZÓVAL KELL AZ ASUS DRIVER NEKI (A MULTIMÉDIA RÉSZBE DOBTA A KÉT ISMERETLENEMET.)
Ha kell a pontos név holnapra megnézem...
HÖH..
majd kipróbálgatom mi is lehet ebben jó. :D

#1303 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 11:38

Üdv,

Egy hete feltünően halk a gépem. ASUS A8N SLI lapom van és hát végre rájöttem miért. Már jóideje nem forog a chipset fan. :)  :up: Pedig nem kimélem, öcsém nagy fps fanatikus, én meg más módon izzasztom, de bírja így is. Lecseréljem azért azt a kis ventillátort? Ha igen, milyenre és nem akarok nagyon bütykölni, egyszerűen megoldható?

#1304 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 11:58

Idézet: justme - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 11:38

Üdv,

Egy hete feltünően halk a gépem. ASUS A8N SLI lapom van és hát végre rájöttem miért. Már jóideje nem forog a chipset fan. :)  :up: Pedig nem kimélem, öcsém nagy fps fanatikus, én meg más módon izzasztom, de bírja így is. Lecseréljem azért azt a kis ventillátort? Ha igen, milyenre és nem akarok nagyon bütykölni, egyszerűen megoldható?

Vidd vissza gariba mert nem sokáig fogja így húzni a lap és a chip elfüstöl...Minél előbb vidd vissza!!!!!!

#1305 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 12:11

Idézet: Zollka - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 12:58

Vidd vissza gariba mert nem sokáig fogja így húzni a lap és a chip elfüstöl...Minél előbb vidd vissza!!!!!!

Nincs kedvem, mert macerás, még mindig kisebb macera lecserélni. Erre van valami tipp, ötlet, tanács? Ilyen jellegű képességeim kimerülnek ott, hogy még rá tudtam szerelnia 6600GT-re a Zalman VF700CU-t.

Izé, gariban ülnek rajta 1-2 hetet, addig meg kell a gép, sajna munkaeszköz is.

Szerkesztette: justme 2005. 08. 27. 12:15 -kor

#1306 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 12:30

Idézet: justme - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 12:11

Nincs kedvem, mert macerás, még mindig kisebb macera lecserélni. Erre van valami tipp, ötlet, tanács? Ilyen jellegű képességeim kimerülnek ott, hogy még rá tudtam szerelnia 6600GT-re a Zalman VF700CU-t.

Izé, gariban ülnek rajta 1-2 hetet, addig meg kell a gép, sajna munkaeszköz is.

Ha Te saját magad cseréled ugrik a gari...A másik gond az ,hogy könnyen lesarkazhatod a chipet...Alaplapot mindenképp ki kell szedni...Kérjél helyette azonnal egy cserepéldányt mert ezen nincs mit rajta ülni...Elromlott a venti és kész, ezen mit lehetne vizsgálni???

#1307 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 01:13

Idézet: justme - Dátum: 2005. aug. 27., szombat - 12:38

Üdv,

Az azonnal gari, hidd el! Az nf4 nagyon forrofeju... :(

#1308 Felhasználó inaktív   Intruder 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 13. 11:38

Sziasztok!

Van valaki akinek 1GB-nál több ramja van az alaplapban, vagy 2 mem slotnál többet használ? Kiváncsi volnék a tapasztalatokra.
Konfig1:Acer1714, P4 3.4 Ghz, 1GB 400DDR, 120GB HDD, NVIDIA GeForce FX Go5700 128MB, 17" SXGA TFT LCD, 802.11g wireless
Konfig2:A8N SLI Deluxe, 1.5G KINGMAX Hardcore 500Mhz, A64 3000@2550Mhz, Gigabyte 6600GT 128MB, Chieftec 360W,2x80GB Maxtor Diamond Plus 9, Hyundai Q910 19"

#1309 Felhasználó inaktív   DOOM666 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 12:41

Hy All!

Namost rendelkezem 1 a fentebb említett alaplappal, az alap CD-jéről felttem az Ai Boostert eddig minden ok. De mikor indítom a Windost (XP SP2) akkor hibát észlel, nem áll le de folyamatosan dobja ki a hibablakokat amelyen a következő áll: ',' is not valid integer. Na ezzel meg mit akar, ha kilépek belőle és újra elindítom (progit) akkor gond nélkül fut. Esteleg ötlete valakinek? Mielőbbi választ előre is köszönöm! :think:
Predators #24 CB  D.T.C.

www.PREDATORS.hu

#1310 Felhasználó inaktív   >Borisz< 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 17. 16:02

Sziasztok,

uj vagyok meg ebben a 64-es kornyezetben, de maris akadt egy ket problema.
Osszeraktam egy gepet, A8N-SLI Deluxe, A64 3200+ Venice, 2X512 Infineon.
A Venice mag vegett, nomeg azert mert furcsa dolgokat muvelt a gep ugy gondoltam nem art egy bios frissites.

Furcsa pl. : fajlok 90%-ban amit a netrol toltottem le valamilyen hiba volt, tomoritett fajlnal foleg CRC, egy indithatonal egyszeruen csak olvashatatlan, vagy ''korrupt''
Termeszetesen minden esetben feltelepitettem a legujabb nforce4 drivert.

A bios frissites tokeletesen zajlott, megkapta a kicsike a legujabb 1013-st, majd az altala kert ujrainditas utan mar nem volt hajlando tobbe elindulni. Probaltam bios-t resetelni, de hatastalannak bizonyult.

Gondolom az alaplapnak lottek, proba csere garanciaba, bar ugy hallottam mas alaplapoknal van lehetoseg visszaallitasra ilyen esetben is, de arra kivancsi lennek , hogy talalkozott e valaki ilyen ''tomoritessel'' kapcsolatos esettel.

Varok minden tanacsot, batoritast

Sajna mar csak mosolyogni tudok  :D

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »