HWSW Informatikai Kerekasztal: "Olvashatatlan userek" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Olvashatatlan userek" Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 13. 19:12

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 17:01

https://forum.hwsw.h...showtopic=77172

*Ezt nem volt szívem megvágni, ugyanis ez egy teljes mondat. Kérdőmondat, bizony.

Ez olyan, mintha én ezt a post-odat így idézném be ide:

"...em volt szív... ...vágni, ...egy teljes.. Kérdőmondat.."

Gondolom te sem örülnél az ilyeneknek.

#182 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 19:17

Még valami. Te sem várhatod el, hogy egy informatikai fórumon minden mondatban a tua1.2 v. copp.1.1 helyett Tualatin Celeron FCPGA2 Socket-370 1.2 GHz-et és Coppermine Celeron Socket-370 FCPGA Celeron-t írjak. Ugyanígy voltam a többi rövidítéssel is. Érdekes, hogy mindenki megértette elsőre.  :omg: Ha soha nem rövidítenék, akkor lehetne 2 oldalas is egy post.  :omg:

#183 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 20:11

Idézet: LightBringer - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 18:52

Baaaaa.... :omg:

At hittem, klasszikusokat szabad idézni (és Mulydely már-már ebbe a kategóriába tartozik :D ). :think:  :D

#184 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 20:37

Látom, nagyon felhúztad magad. Ezt nem tartom problémának - azt sokkal inkább, hogy személyeskedésnek veszed. Nyilvánvalóan semmi bajom veled (soha nem láttalak, nem ismerlek), természetesen nem áll szándékomban személyeskedni vagy provokálni. A hozzászólásod viszont...

Beidézem akkor az egészet, talán így kevésbé veszed a szívedre.

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 19:08

Hozzám szólsz?!  :mad: Vagy mi az igénytelen szemét?  :reklamacio: Ha nem fognám vissza magam akkor most nagyon durva dolgokat írnék ide!!! {&#{&2%!/!+!%"  :mad: Ahogy te kiragadtad onnan, az már megbocsáss, de pofátlanság, mert nem így szólt eredetileg. Magyar nyelven írtam, csak informatikai szakszavak vannak benne. Nem tudom miért kell az élő fába is belekötni!!!  :mad:  :reklamacio:
És akkor most leírnám, hogy én mit írtam (idemásolom):

"Sziasztok! A következő a helyzet: tesómnál valszeg' procicsere lesz (bár értelme nem sok van, de most nem ez itt a kérdés)... most egy 1100 MHz-es Coppermine magos GCPGA Celeron megy az ASUS TUSL2-C lapjában, és valszeg' egy Tualatin magos FCPGA2 1.2 GHz-es proci váltja fel. Az a kérdés, hogy a copp. 1.1-en most működő gagyi noname (talán Coling) hűtő alkalmas a tua 1.2 hűtésére is vagy pedig nem? Sokkal jobban melegszik az 1200-as tua, vagy nem kell hűtőt is cserélni rajta. A mostani hűtő azért jó, mert az ősidőkből származó egyetlen újjal feltehető nagyon laza rugójú (mégsem esett le soha és jól hűt) hűtő.
Második kérdés: a coppermine magján nincs ott az a batár védőtok, tehát a coppermine hűtője rászorítható a tualatinra is, amelyen a magon ott van még a védőtokozat is?  gondolkodik.gif Bár csak pár mili az eltérés, de bennem felmerülnek ilyen kérdések.

Köcci; Bepe"

Ugye, hogy egész más színben tűnik fel!!! Na mindegy, nem megyek bele semmiféle flame meg provokációba...
Bye...

Nézzük apránként!

Idézet

Ha nem fognám vissza magam akkor most nagyon durva dolgokat írnék ide!!! {&#{&2%!/!+!%"  :mad:

Írtál már durva dolgokat, be is idézted az egészet.

Idézet

Ahogy te kiragadtad onnan, az már megbocsáss, de pofátlanság, mert nem így szólt eredetileg.

Már megbocsáss, de megjelöltem az eredeti forrást, azzal kezdődött a hozzászólásom. Nem tartom célszerűnek teljes hozzászólásokat beidézgetni, ha a lényeg nem a terjedelemben, hanem a részletekben lakozik.

Idézet

Magyar nyelven írtam, csak informatikai szakszavak vannak benne. Nem tudom miért kell az élő fába is belekötni!!!  :mad:  :reklamacio:

Magyar nyelven? Informatikai szakszavak? Ez az a banánhéj, ahol elcsúszik a különben teljesen jogos felháborodásod.

Élő fába belekötni? Nézd, a hozzászólásodban az első mondat helyes (emlékeztetőül: "Sziasztok!"), a többi erősen kihívásokkal küszködik nyelvhelyesség, érthetőség és stílus szempontjából, ráadásul olyan szavak találhatók benne, amiket szerintem esetleg a beszélt nyelv tolerál, írásban semmiképp nem elfogadhatóak. Bepe, mi az, hogy valszeg'? Mi az a köcci? Hol vannak a szakszavak?  (Ugye nem keverjük a szlenget a szakzsargonnal?)

Innetől kezdve egy kérdés van: mi a cél? Elég-e érthetőnek maradni, vagy megtiszteljük-e annyira a fórumtársainkat (és ne adj' ég) a nyelvünket, hogy normális stílusban próbáljuk meg előadni magunkat?

Sajnálom, ha akár te, akár más megáll ott, hogy "csak" érthetően fogalmaz.

Duzzogás helyett pedig elolvashatnád újra a már többször is megörökített hozzászólásod - rá fogsz döbbenni, hogy egyáltalán nem alaptalan a megfogalmazott kritika. (Igen, kritika, még akkor is, ha te flémnek vetted.)

Nézd csak:

Idézet

Na mindegy, nem megyek bele semmiféle flame meg provokációba...

Érthető? Igen. Helyes? Nos...

#185 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 20:38

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 19:12

Ez olyan, mintha én ezt a post-odat így idézném be ide:

"...em volt szív... ...vágni, ...egy teljes.. Kérdőmondat.."

Gondolom te sem örülnél az ilyeneknek.

Ne csúsztass - egyetlen szavadat (szakkifejezésedet, akármidet) sem vágtam ketté.

#186 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 20:42

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 19:17

Érdekes, hogy mindenki megértette elsőre.  :omg:

Ha az érthetőség mindenekfelett, akkor csak így tovább...

Különben pedig egy szóval sem írtam, hogy érthetetlen, amit írsz.

#187 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 13. 20:42

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 20:11

At hittem, klasszikusokat szabad idézni (és Mulydely már-már ebbe a kategóriába tartozik :D ). :think:  :D

Dupla baaaa.... :omg: Egy "pillanatra" azt hittem, hogy én írtam rosszul. :bolond: Később, mire leesett, már inkább nem is szóltam semmit (mostanáig). :D

:lama: :]
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#188 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 20:59

Idézet: LightBringer - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 20:42

Dupla baaaa.... :omg: Egy "pillanatra" azt hittem, hogy én írtam rosszul. :bolond: Később, mire leesett, már inkább nem is szóltam semmit (mostanáig). :D

:lama: :]

:nevet2:

Én nem szoktam ilyeneket csinálni (mármint hibásan írni, szándékosan, sőt, orvul viccelődve), de valahogy most rámjött. :) :D Bocsánat. :respect:

#189 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 21:07

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 20:37

Látom, nagyon felhúztad magad. Ezt nem tartom problémának - azt sokkal inkább, hogy személyeskedésnek veszed. Nyilvánvalóan semmi bajom veled (soha nem láttalak, nem ismerlek), természetesen nem áll szándékomban személyeskedni vagy provokálni. A hozzászólásod viszont...

Beidézem akkor az egészet, talán így kevésbé veszed a szívedre.

Nézzük apránként!

Írtál már durva dolgokat, be is idézted az egészet.

Már megbocsáss, de megjelöltem az eredeti forrást, azzal kezdődött a hozzászólásom. Nem tartom célszerűnek teljes hozzászólásokat beidézgetni, ha a lényeg nem a terjedelemben, hanem a részletekben lakozik.

Magyar nyelven? Informatikai szakszavak? Ez az a banánhéj, ahol elcsúszik a különben teljesen jogos felháborodásod.

Élő fába belekötni? Nézd, a hozzászólásodban az első mondat helyes (emlékeztetőül: "Sziasztok!"), a többi erősen kihívásokkal küszködik nyelvhelyesség, érthetőség és stílus szempontjából, ráadásul olyan szavak találhatók benne, amiket szerintem esetleg a beszélt nyelv tolerál, írásban semmiképp nem elfogadhatóak. Bepe, mi az, hogy valszeg'? Mi az a köcci? Hol vannak a szakszavak?  (Ugye nem keverjük a szlenget a szakzsargonnal?)

Innetől kezdve egy kérdés van: mi a cél? Elég-e érthetőnek maradni, vagy megtiszteljük-e annyira a fórumtársainkat (és ne adj' ég) a nyelvünket, hogy normális stílusban próbáljuk meg előadni magunkat?

Sajnálom, ha akár te, akár más megáll ott, hogy "csak" érthetően fogalmaz.

Duzzogás helyett pedig elolvashatnád újra a már többször is megörökített hozzászólásod - rá fogsz döbbenni, hogy egyáltalán nem alaptalan a megfogalmazott kritika. (Igen, kritika, még akkor is, ha te flémnek vetted.)

Nézd csak:

Érthető? Igen. Helyes? Nos...

Részemről nincs harag és el van felejtve! De a "valszeg' " és "köcci" szavakat minden nap használom mind beszédben, mind pedig írásban, a Gameware szekcióban úgy sacc per kábé egy-másfél éve. Az más kérdés, hogy kivételesen processzorokkal kapcsolatos kérdésem volt, nem a gameware részlegbe írtam, és így te is elolvastad. E két szó használatára pedig nem vagyok büszke, de nem 50 éves vagyok, hanem 25. Azt hiszem, hogy ez még belefér, elnézhetitek nekem.

#190 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 13. 21:17

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 20:59

:nevet2:

Én nem szoktam ilyeneket csinálni (mármint hibásan írni, szándékosan, sőt, orvul viccelődve), de valahogy most rámjött. :) :D Bocsánat. :respect:

Noprob! :cool: Ismét bebizonyosodott, hogy az ember - szinte reflexszerűen - először magában keresi a hibát... :)

PS:
HAAAHHH... Figyelitek milyen cselesen beleszőttem a mondandómba az általam "istenített" X-et? ;) :] :bolond: :p

Szerkesztette: LightBringer 2004. 12. 13. 21:19 -kor

Kép

#191 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 13. 21:21

Idézet: LightBringer - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 21:17

Noprob! :cool: Ismét bebizonyosodott, hogy az ember - szinte reflexszerűen - először magában keresi a hibát... :)

PS:
HAAAHHH... Figyelitek milyen cselesen beleszőttem a mondandómba az általam "istenített" X-et? ;) :] :bolond: :p

Csak nem Doxa órára hajtasz?  :think:
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#192 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 13. 21:24

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 21:21

Csak nem Doxa órára hajtasz?  :think:

Nem rossz ötlet, majd az alapítványnak adott összegekből elmegyek bevásárolni..! :D
Kép

#193 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 22:53

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 20:59

Te is, fiam, bluetooth?!
Ragájos a példám?

_Én_ salynálom.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#194 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 23:10

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 22:53

Te is, fiam, bluetooth?!
Ragájos a példám?

_Én_ salynálom.

Idézet

filyam

Ha már csinálunk valamit, akkor csináljuk azt lyól :D

#195 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 13. 23:36

Idézet: Öregszem - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 22:53

Te is, fiam, bluetooth?!
Ragájos a példám?

_Én_ salynálom.

Tudod hogy van az, néha meginog az ember... :D Csak nehogy mexokjam... (Ezt LightBringernek küldöm szeretettel, engesztelésképpen! :) )

#196 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 14. 18:24

Idézet: Etele - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 23:36

Tudod hogy van az, néha meginog az ember... :D Csak nehogy mexokjam... (Ezt LightBringernek küldöm szeretettel, engesztelésképpen! :) )

Ahh... köxönöm xépen... :]
Kép

#197 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 21:40

Na figyu. Ha van valakinek véleménye, hozzászólása az olvashatatlan juzerekről, írja bele, ha más gyün, akkor olybá veszem, hogy ez a topik is kitöltötte azt az űrt, amit a topiknyitó talált, és használatára nincs tovább szükség.

#198 Felhasználó inaktív   Öregszem 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 14. 22:15

Idézet: ratonyi - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 21:40

Na figyu. Ha van valakinek véleménye, hozzászólása az olvashatatlan juzerekről, írja bele, ha más gyün, akkor olybá veszem, hogy ez a topik is kitöltötte azt az űrt, amit a topiknyitó talált, és használatára nincs tovább szükség.

Itt ragadom meg akkor az alkalmat, hogy elolvasván hozzászólásodat kicsit értetlenkedjek, de csak a topik bezárása ellen tiltakozva.

"Na figyu."
Kinek is szól? Mert az utóbbi hozzászólók közül bármelyikünknek szólhatna.
Ha meg mindannyiunknak (ezt valószínűsíteném), akkor "figyeljetek" lenne a hejes mexólítás.

"ha más gyün"
Nem gyön más. Szerintem.
Szép volt, jó volt,
Köszönöm. Ennyi!

#199 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:22

Itt gyön/gyün valami, ami nem más: https://forum.hwsw.h...showtopic=77322

Mingyár indítok egy szavazást annak érdekébe, hogy megtuggyuk/gyük: "Szerinted mi a legfontossabb?" Opciók:
  • olvashatóság, nyelvhejesség
  • érthetőség
  • az, hogy megtuggyam a választ arra, amit kérdezek
  • az, hogy önzetlenül segítsen mindenki főleg nekem
  • az fsb meg az fps
  • a pénz
  • haggyá má, leszarom

#200 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:50

Lestat69.. ismerős név. :)  Nem tudom hány éves lehet( tök mindegy mi van az adatainál ). Lehet 60 is, szellemileg még csak olyan 4-5 éves.
JóSebesség

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.