Látom, nagyon felhúztad magad. Ezt nem tartom problémának - azt sokkal inkább, hogy személyeskedésnek veszed. Nyilvánvalóan semmi bajom veled (soha nem láttalak, nem ismerlek), természetesen nem áll szándékomban személyeskedni vagy provokálni. A hozzászólásod viszont...
Beidézem akkor az egészet, talán így kevésbé veszed a szívedre.
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 19:08
Hozzám szólsz?!

Vagy mi az igénytelen szemét?

Ha nem fognám vissza magam akkor most nagyon durva dolgokat írnék ide!!! {&#{&2%!/!+!%"

Ahogy te kiragadtad onnan, az már megbocsáss, de pofátlanság, mert nem így szólt eredetileg. Magyar nyelven írtam, csak informatikai szakszavak vannak benne. Nem tudom miért kell az élő fába is belekötni!!!
És akkor most leírnám, hogy én mit írtam (idemásolom):
"Sziasztok! A következő a helyzet: tesómnál valszeg' procicsere lesz (bár értelme nem sok van, de most nem ez itt a kérdés)... most egy 1100 MHz-es Coppermine magos GCPGA Celeron megy az ASUS TUSL2-C lapjában, és valszeg' egy Tualatin magos FCPGA2 1.2 GHz-es proci váltja fel. Az a kérdés, hogy a copp. 1.1-en most működő gagyi noname (talán Coling) hűtő alkalmas a tua 1.2 hűtésére is vagy pedig nem? Sokkal jobban melegszik az 1200-as tua, vagy nem kell hűtőt is cserélni rajta. A mostani hűtő azért jó, mert az ősidőkből származó egyetlen újjal feltehető nagyon laza rugójú (mégsem esett le soha és jól hűt) hűtő.
Második kérdés: a coppermine magján nincs ott az a batár védőtok, tehát a coppermine hűtője rászorítható a tualatinra is, amelyen a magon ott van még a védőtokozat is? gondolkodik.gif Bár csak pár mili az eltérés, de bennem felmerülnek ilyen kérdések.
Köcci; Bepe"
Ugye, hogy egész más színben tűnik fel!!! Na mindegy, nem megyek bele semmiféle flame meg provokációba...
Bye...
Nézzük apránként!
Idézet
Ha nem fognám vissza magam akkor most nagyon durva dolgokat írnék ide!!! {&#{&2%!/!+!%"

Írtál már durva dolgokat, be is idézted az egészet.
Idézet
Ahogy te kiragadtad onnan, az már megbocsáss, de pofátlanság, mert nem így szólt eredetileg.
Már megbocsáss, de megjelöltem az eredeti forrást, azzal kezdődött a hozzászólásom. Nem tartom célszerűnek teljes hozzászólásokat beidézgetni, ha a lényeg nem a terjedelemben, hanem a részletekben lakozik.
Idézet
Magyar nyelven írtam, csak informatikai szakszavak vannak benne. Nem tudom miért kell az élő fába is belekötni!!!

Magyar nyelven? Informatikai szakszavak? Ez az a banánhéj, ahol elcsúszik a különben teljesen jogos felháborodásod.
Élő fába belekötni? Nézd, a hozzászólásodban az első mondat helyes (emlékeztetőül: "Sziasztok!"), a többi erősen kihívásokkal küszködik nyelvhelyesség, érthetőség és stílus szempontjából, ráadásul olyan szavak találhatók benne, amiket
szerintem esetleg a beszélt nyelv tolerál, írásban semmiképp nem elfogadhatóak. Bepe, mi az, hogy
valszeg'? Mi az a
köcci? Hol vannak a szakszavak? (Ugye nem keverjük a szlenget a szakzsargonnal?)
Innetől kezdve egy kérdés van: mi a cél? Elég-e érthetőnek maradni, vagy megtiszteljük-e annyira a fórumtársainkat (és ne adj' ég) a nyelvünket, hogy normális stílusban próbáljuk meg előadni magunkat?
Sajnálom, ha akár te, akár más megáll ott, hogy "csak" érthetően fogalmaz.
Duzzogás helyett pedig elolvashatnád újra a már többször is megörökített hozzászólásod - rá fogsz döbbenni, hogy egyáltalán nem alaptalan a megfogalmazott kritika. (Igen, kritika, még akkor is, ha te flémnek vetted.)
Nézd csak:
Idézet
Na mindegy, nem megyek bele semmiféle flame meg provokációba...
Érthető? Igen. Helyes? Nos...