HWSW Informatikai Kerekasztal: "Olvashatatlan userek" - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"Olvashatatlan userek" Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 15. 20:43

X :rolleyes:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#202 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 13:21

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 12:50

Lestat69.. ismerős név. :)  Nem tudom hány éves lehet( tök mindegy mi van az adatainál ). Lehet 60 is, szellemileg még csak olyan 4-5 éves.

De legalábbis iszonyú igénytelen. :(

#203 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 17:44

katt  :eek:

#204 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 17:47

Én a "meik", "oan", "oat" 'szavaktól' megyek néha falnak.  :eek:  :( Mik ezek?  :confused:

#205 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 16. 19:17

LOL! :D Nekem az a beszólás tetszett a legjobban, hogy "nem akarok cigánykodni"... Szerintem ilyen beszéd mellett már hiába mondja, hogy nem akar... :rolleyes: :p :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#206 Felhasználó inaktív   Niceday 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 16. 20:25

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 17:47

Én a "meik", "oan", "oat" 'szavaktól' megyek néha falnak.  :eek:  :( Mik ezek?  :confused:

Hogy-hogy mik? Internet van, iskola is van, csak az távolabb...  ;)
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta."

/André Gide/

#207 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 23:54

nos igy kb sikerult vegigolvasni az eddigi hozzaszolasokat. en pl alapbol csupan _lustasagbol_ nem irok kis/nagybetut es ekezetet. nem azert mert nem tudom h a mondat eleje nagybetu es a hogy elott vesszo van. jah igen a h = hogy pl.
en muszaki ember vok (most minek irjam ki h vagyok??). mellesleg nem ertek egyet az informatikaban az ekezetekkel. foleg mivel sokx (most ide is irjam ki h sokszor? vagy inkabb soxor?:p) linux/openbsd alatt nezem es nem mindig van ekezettamogatas, sot van amikor meg a kis/nagy betu kozott se tesz kulonbseget. inkabb olvasok ekezet nelkul mint 'á,Á stb karakterek sorozatat. valahogy nincs a fejembe automatikus ekezette alakitas.
amugy vannak (sztem = szerintem [gyk] ) altalanosan elfogadott rovidetesek (_nem szlengek_). pl h=hogy, vmi=valami, vki = valaki, x=szor, ksz=x (meg mielott vmi matekos belekot: nem tranzitiv a muvelet, azaz x=szor es ksz=x alapjan nem kovetkezik a szor=ksz)...
es persze a szlengek is: vok, szal, szvsz, stb
mellesleg az ilyen az nem j hanem ly, ez engem is zavar. meg akkor is ha utalom h 2 van belole. irasjelek hianya is zavar. nem mind1 h a 'jol vagy? atjossz?' kerdesre valaki azt valaszolja h 'nem megyek' vagy 'nem, megyek'. es nem ertek egyet azzal se aki a koszi helyett 'kofit', 'kocit' ir.
ha rajtam mulna akkor bevezetnek egy internetes helyesirasi szabalyt. mint pl a nemeteknel is van. ekezetes betu helyett annak ekezet nelkuli valtozata +e ... igy lesz a für-bol (nahat ekezet :p) fuer ... es maris olvashato mindenki szamara, nem csak annak akinel tamogatva van ez a kodlap.  jo tudom mi van a hosszu ekezetekkel. hat a hosszu i az ii :)

ui: anya 40 evesen latott eloszor internetet meg emailt megis gond nelkul elolvassa a leveleimet hasonlo formaban begepelve. tehat aki akarja az kepes megerteni aki meg nem akarja az olvasson irodalmi forumot  :lama:  :taps:

ui2: P E A C E (nah ebbe se ekezet, se nem magyar, raadasul space minden betu utan:P)  :respect:
@ powered by debian

#208 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 17. 00:00

aki hülye haljon meg, ez a mizo véleménye, és dobja ki a számitogépen az ablakon, vagy menjen el logopédushoz és ott a diszplexiát kezelik...;D Lol na én nem tok irni,

Mindja meghüjülök a rohadt Hare2 háziban;D
"Software is like sex. It's better when it's free." -Linus Torvalds :)
"It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the World.  - Chaos Theory
a = {a,á}, e = {e,é}, o = {o,ó,ö,ő}, u = {u,ú,ü,ű}, i = {i,í} j=ly

#209 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 00:02

Idézet: xcke - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 0:00

aki hülye haljon meg, ez a mizo véleménye, és dobja ki a számitogépen az ablakon, vagy menjen el logopédushoz és ott a diszplexiát kezelik...;D Lol na én nem tok irni,

Mindja meghüjülök a rohadt Hare2 háziban;D

epito jellegu hozzaszolas rulz :)  :lame:
@ powered by debian

#210 Felhasználó inaktív   xcke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 17. 00:03

Na, amugy sztem hasznos a rovidites es en utalok ekezetet is irni es el tudom olvasni a roviditeseket, UdV.
"Software is like sex. It's better when it's free." -Linus Torvalds :)
"It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the World.  - Chaos Theory
a = {a,á}, e = {e,é}, o = {o,ó,ö,ő}, u = {u,ú,ü,ű}, i = {i,í} j=ly

#211 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 17. 00:04

Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 23:54

irasjelek hianya is zavar. nem mind1 h a 'jol vagy? atjossz?' kerdesre valaki azt valaszolja h 'nem megyek' vagy 'nem, megyek'.

Akkor legalább te tennéd ki őket, ahova kell...

#212 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 00:27

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 0:04

Akkor legalább te tennéd ki őket, ahova kell...

oda teszem ki ahol ertelemmodosito hatasa van... tobbi helyre max esztetikailag ILLIK de mas ertelme nincs
mivel kotoszavakbol egyertelmuen meghatarozhatok a tagmondatok!

Szerkesztette: ufosrac 2004. 12. 17. 00:30 -kor

@ powered by debian

#213 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 08:34

Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 0:27

oda teszem ki ahol ertelemmodosito hatasa van... tobbi helyre max esztetikailag ILLIK de mas ertelme nincs

Jujjujujuj... Mindjárt megdumálsz, hogy ahogy írsz (katasztrófálisan) az tulajdonképpen normális és hülye az, akinek van némi igénye ebből a szempontból. :rolleyes:

#214 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 09:34

Max esztétikailag illik :pokeas: Jó dumád van.

A helyesírás ezek után ahogy van, baromság. Mindenki írjon úgy, ahogy az neki esztétikailag tetszik.

Max esztétikailag illik, hehe. Ezt felírom.

#215 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 09:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. dec. 16., csütörtök - 17:47

Látod, bepe, más az ingerküszöbünk :) Ami neked nem tetszik, az kb. hasonlóan magyar, mint az általad használt köcci és valszeg' "szavak"... (A valszeg' ráadásul szerintem helytelen is :Đ, ugyanis inkább így kellene írni: val'sz'eg.)

#216 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 09:37

Szerintem több energiát emészt fel kitalálni, hogy hova csak "esztétikailag" kell és hol van értelemmódosító hatása, mint kitenni mindig, amikor kell.

Az ilyenek miatt sajnálom, hogy nincs már minősítés. :rolleyes:

#217 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 09:49

Lestat69 kollégától néhány idézet.

Idézet

én is szeretnék venni egy moncsit olyan 50-60 között szerintetek milyet vegyek nincs most kedvem végigolvasni ezt az egész topicot síkképcsöveset szeretnék venni meg ha lehet trinitron is legyen előre is köszi a segítségeteket!!!!

Idézet

és mija az webcíme?  mert a www.pixel.hu-n nem találk moncsit?D4

Idézet

segítsetek plzz mi a webcíme annak a nagy mobilboltanak fontos holnap ajándékot kell vennem plzz help meee!!!

Idézet

JAHNO KÖSSZZIIII EZAZ SPEEDSHOP KÖSZI SZÉPEN CSAK APÁMNAK HOLNAP VAN A SZÜLINAPJA ÉS AKAROK VENNI NEKI BLUETOOTH KIHANGOSÍTÓT:-D A KOCSIBA:_d

JóSebesség

#218 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 11:30

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 9:49

Lestat69 kollégától néhány idézet.

Jól láthatóan ő is csak esztétikai funkciót tulajdonít az írásjeleknek. :omg:  :D 

RE: szerkesztettem, mert az idézet fél oldalas lett. :reklamacio:

Szerkesztette: Etele 2004. 12. 17. 11:31 -kor

#219 Felhasználó inaktív   ufosrac 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:15

nos. nezzuk ujbol a dolgot. tehat: nem azt mondtam h mindeki ugy irjon ahogy akar meg ahogy tetszik neki. szavak helyesirasa, azt mondjuk ILLIK betartani (ekezeteket hagyuk most, mivel annak elhagyasa mas okokra vezetheto vissza). :)
a masik dolog a megfogalmazas / mondatszerkeztes. barhogy is ir (kis/nagybetu, ekezettel vagy nelkul stb) alapvetoen fontos dolog es nagyban befolyasolja az erthetoseget. sokkal jobban mint az h van-e ekezet meg kisnagybetu.

az irasjelekre visszaterve: a netes helyesiras nem ugyan az mint a kozeleti. amugy nyilvan az is meghatarozo h mikor, kivel es hogyan tarsalog az ember. pl allashirdetesre nem ilyen stilusban es formaban irok, de szerintem egy informatikai forumon ez teljesen korrekt.
@ powered by debian

#220 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 17. 15:20

Idézet: ufosrac - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 15:15

az irasjelekre visszaterve: a netes helyesiras nem ugyan az mint a kozeleti. amugy nyilvan az is meghatarozo h mikor, kivel es hogyan tarsalog az ember. pl allashirdetesre nem ilyen stilusban es formaban irok, de szerintem egy informatikai forumon ez teljesen korrekt.

Miért milyen? Például a pontos "j" meg az elipszilinos "ly" más, mint kézírásban? Miért "fáj" egyeseknek megtisztelni a többieket azokkal, hogy szépen, tagoltan írnak? A te írásod olvasása kifejezetten nehezemre esik, lévén, hogy nem jelöli nagybetű a mondat kezdetét, sokkal jobban oda kell rá figyelnem. De azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. :think:

Szerkesztette: Carmaged 2004. 12. 17. 15:21 -kor

Téma megosztása:

• (26 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.