Idézet: Péntek - Dátum: 2004. Nov. 26., Friday - 20:59
Hát ha már van egyetlen egy működőképes magyar billentyűzeted, akkor nyert ügyed van. Angol és magyar kiosztás között ugyanis a rettenetesen nehéz, ALT + SHIFT kombinációval lehet váltani
Persze tudom, az elmélet ott bukik meg, hogy az ilyen programozóknak csak angol billentyűzetük van, amin nincs egy darab ékezetes betű sem. Velük sincs ám semmi bajom, csak ne kritizálják a másikat a helyesírásuk miatt...
A ket ujj nem tudom, hogy jon ide, nincs gondom a betuk helyevel egyaltalan. Egy ekezetes szo azonnal ekezet nelkul jelenik meg nalam, tehat amint felfogom, hogy valahova ekezet kellett volna, akkor jon a backspace, ezt jelentette az elozo peldam. Amennyiben megfogalmazodott benned az a kerdes, hogy ezek utan miert is nem irok ekezettel, csak ossze kell szamolnod, hogy hany darab backspace-t kellett volna nyomnom csak ezert a hozzaszolasert. A billentyuzetem pedig nemet kiosztasu. ALT+SHIFT billentyuvaltasrol annyit, hogy nem magyar OS elott ulok, tehat alapallapotban nem tudnek valtani, de bevallom, hogy fel van rakva a magyar kodlap is. Mar nagyjabol ismerem az ekezet nelkul felreertheto szavakat, igy azokat egye'b mo'don jelo"lo"m. Tovabbra is kritizalhatonak tartom a nem helyesen irokat.

Súgó
A téma zárva.