HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 14. 18:32

Idézet: PetruZ - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 11:31

Megnyitsz Notepad-dal valamit, kijelölöd a szövegeket, nyomsz egy PrintScreen-t, nyitsz egy Word-öt és ctrl+v.

Köszönöm. A print screent nagyon régen használtam, és nyomtattam vele.
Ezt a lehetőséget nem ismertem. :)

#1782 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 14. 19:09

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. máj. 14., szerda - 19:32

Köszönöm. A print screent nagyon régen használtam, és nyomtattam vele.
Ezt a lehetőséget nem ismertem. :)

Sőt, alt+prscrn az aktív ablakot fényképezi le s rakja vágólapra. Word-ben meg az alt+egérbalgomb-bal lehet FÜGGŐLEGESEN kijelölni. Nem nagy ügy.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1783 Felhasználó inaktív   isi101 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 07:15

Úgy adódott, hogy én is a pult túloldalára kerültem, abban a madaras boltban a számtech részlegre..
Az első napon(amit az eladótérben töltöttem) máris találkoztam a vevők értelmesebbikével,aki vett egy hagy ne mondjam milyen márkájú televíziót. Odajött reklamálni, hogy ő otthon lemérte centivel, és a 72 centis átmérő helyett csak 69 centi a képátlója! Fenyegetőzött rendőrséggel, fogyasztóvédelemmel, meg hogy megver, stb, és nem tudtam neki megmagyarázni, hogy :
1) kutya közöm nincs a hiradástechnika osztályhoz, ez a számtech.
2) a képernyőnek egy kis része a keretben csücsül, azaz a látható, és a valós képátló közti különbség miatt kissebb amit mért.
Nagy nehezen persze elvonult, komolyan azt hittem, box lesz a vége :(
Persze az üzletpolitika miatt mosolyogj, meg a vevőnek igaza van...

Másik eset: Két srác nyomtatópatront akart venni, kérdem a nyomtató típusát, adom hozzá a megfelelő cuccot. Ezek a patronok nálunk Saferben vannak (lopásgátló, az az átlátszó doboz). A másik srác mondja a társának, mikor már elfele megyek:
Azt a másikat vegyük, annak szebb a doboza!  Ezzel levesz egy teljesen más típushoz való patront, amin nem kopott, hanem új lopásgátló van, és viszik boldogan..
Gondolom, a pénztárnál, illetve otthon meg pislogtak..

#1784 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 27. 09:12

áma Júzer (én) nem tudja, miért ír ki a gépem, mikor nyomtatni akarok egy olyat, h a kártékony szofwer futtatását megakadályozó szoftwer megakadályozta a végrehajtást.
XP-sp3 frissítéssel.

#1785 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 18. 13:58

http://mobilguru.hu/keszulekek/keszulek-gu...ple_Shuffle.asp
http://mobilguru.hu/keszulekek/keszulek-gu...orghini_ZX1.asp

Ezt az oldalt vagy egy idióta szerkeszti, vagy csak viccesnek találja magát.

#1786 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 12:43

Idézet

Nem igazán van védelem, még a Kaspersky-t is simán megkerülték, sőt inaktiválták bizonyos nem kívátt programocskák úgy, hogy soha nem kattint az ember "ön a 9999999 látogató-nyert" ablakra. Sőt, XXX oldalt sem nyit meg. Akkor, amikor az egyik nagy amerikai Internet szolgáltató elismeri, hogy semmit nem kell megnyitnod, elég ha bekapcsolod a géprt és be van dugva a hálókábeled, garantáltan 15 percen belül vírusos lesz a gép. Ráadásul olyan vírusok is keringenek a Neten, amik katonai titokká lettek minősítve olyan komoly programnyelven és behatolási modifikációval rendelkeznek. A harmadik dolog, hogy csak az ellen lehet ellenszert készíteni, ami már felderített, ismert károkozó, de amíg nem ismerik fel a konkrét vírust a kereső progik, addig nincs is mit megtalálniuk. Így azt sem veszed észre, hogy vannak. :)

:lol:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1787 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 12:46

:omg:

Ezt hol?

#1788 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:26

Idézet: debaj - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 13:46

:omg:

Ezt hol?

Ide tévedtem valahogy... :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1789 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:46

Idézet: EV6 - Dátum: 2008. aug. 21., csütörtök - 15:26

Mondjuk a sok szagértő vélemény se semmi...

Pár szösszenet:

Idézet

jelenleg vistám van. nincs vele semmi bajom (egyelőre), bár 2 NAPBA KERŰLT FELINSTALLÁLNI: kegyetlen mikor fagyogat le a <mod> installáló és trial by error módszerrel mindent próbálgat az ember mint a hülyegyerek.

Ha ennyire szarul hekkeltett tőtöttél, akkor miért nem adtad fel mondjuk két óra után, és raktál vissza XP-t?

Idézet

Hmmm.. . OSX? Az is egy jó kis op rendszer, csak ne akarj rajta semmi komoly dolgot csinálni, mert a profi programokhoz erőművet kell alá tenni. :) x.264 lejátszás gond, 1500-as DTS lejátszás gond, Konvertálás gond és lassú, program választék a winhez képest semmi, viszont szép, és nehezen bővíthető, de remek internetezésre, chat-re, levelezgetni és képeket nézegetni. Csak ezekre meg drága. A Tiger meg nem nagyon sikerült nekik, túl sokszor ugrik fel a kernel pánik.

Ja, lehet, hogy nem az otthoni pénégyes ájemdére kellene mókolni az óesikszet, lehet, hogy nem arra lett kitalálva. :)

Idézet

Nagyobb probléma, hogy az installáló bugos, ezért alig tudtam feltenni, továbbá első éjjel már úgy tönkrevágtam, hogy fél órát szenvedtem helyretevéssel és most valamiért fagyogat le.

Aham, tönkrevágod, meg hulladék a géped, de az installáló a bugos és a Vista a szar.

Idézet

Ez az, dícsérjétek még a Pistát tovább! Mi-cro-soft! Mi-cro-soft! Mi-cro-soft!

Éljen, éljen! Kajáljátok meg az összes moslék marketingszöveget, amit a Mi-cro-soft! elétek rak.

Retardált majmok. Azért ilyen <mod> az egész, mert pont az ilyen szerény értelmi képességekkel megáldott szerencsétlenekre designolták, mint ti.

Retardált majom. :Đ

Idézet

Nem is tudtam h más cég is készt Windowst :) lol , max a hiányos bugos Windózokat próbálják úgy-ahogy javitgatni önkéntes programozók. Sokszor elég sikeresen.

Ja, én meg esténként tündérként repkedek a csillagos égen, és kalácsot adok a szegény gyerekeknek. Ezek az önkéntes programozók is megérnének egy fohászt, amennyit össze lehet szopni egy vindózikszpé P15T1K3 meg J0'Z51K4 edisönnel.

Idézet

Én meg inkább ezekben nem bízok... Volt ZonaAlarm a gépemen, de 1 idő után nem volt hajlandó arra, hogy a nethez hozzáférjek, úgyhogy kukáztam a progit... A NOD-ot és az Avast-ot pedig nem ajánlom senkinek... Nem bízok bennük.
Én inkább a Kaspersky híve vagyok! Nekem még nem volt gondom vele, és biztonságban érzem magam!

Az a lényeg.

:)

#1790 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 21. 14:50

Amúgy ma kíváncsiságból beleolvastam a fentebb linkelt Apple Shuffle hozzászólásaiba, természetesen van valaki, akinek van ilyen kütyüje, és nagyon tetszik neki. :Đ

#1791 Felhasználó inaktív   Macikák 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 14. 03:40

Idézet: deuce - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 11:21

Szerintem a boltos igenis ajánlhat mást a kasztömörnek, csak kérdés hogy ezt milyen formában teszi, és hogy valóban pozitív hozzáállásról van-e szó, nem csak üzleti érdekekről..

Engem így beszélt le, ama magenta a Pólusban az LG KF-750 Secret-ről, hm...  :rolleyes:

Helyette, lett egy Nokia N95 8 GB...  :D

És tudjátok, mi győzött meg???  :)

Nem, amiket mondott, ugyan...  :p

Hanem, mikor kiejtettem "eldzsi", az arca...  :D

Jelentem, örülök, hogy Rá hallgattam...  :up:

:respect:  :respect:  :respect: 

Szerkesztette: Macikák 2008. 11. 14. 03:41 -kor

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

KONFIG: AMD 486 DX4-100+, 16 MB RAM, 200 MB HDD, 1 MB TRIDENT 8900C VGA,
             SAMTRON monitor, YAMAHA hangkártya, PHILIPS cd-olvaso...
             DOOM3-at is ezzel tolom! De most komolyan... :-)))

#1792 Felhasználó inaktív   Bogyosz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 14:01

Idézet: Macikák - Dátum: 2008. nov. 14., péntek - 4:40

Hanem, mikor kiejtettem "eldzsi", az arca...  :D

:nevet: :nevet:
HP Pavilion dv5-1180 Notebook (C2D T5800@2.0 GHz, 3GB RAM, GeForce 9600M VGA, 15,4" widescreen, Vista Home Premium)  -  BenQ E2200HDA 22" Wide LCD  -  MS Bluetooth Notebook Mouse 5000  -  Neonode N2  -  Ford Galaxy Ghia 2.8VR6 :D  -  Anna Veronika, szül.: 2007/04/30  -  Blanka Viktória, szül.: 2008/09/18.

#1793 Felhasználó inaktív   isi101 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 08:44

Rossz fórumba ment, bocsi..

Szerkesztette: isi101 2008. 12. 02. 08:47 -kor

#1794 Felhasználó inaktív   isi101 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 02. 08:47

Acer Ebook akcióban, 80k ért adjuk, viszik mint a cukrot. (M575 proci, 2 giga ram, 160as sata winyó, gyengécske vid kari, 2 usb port..)
Az első reklamációk után ("nem megy rája  a vindóóz") adunk hozzá egy kis cetlit, hogy: "F2 biosba belépni, Main -> winchester üzemmódot satáról átállítani"
Ennek ellenére hozzák vissza: "renccergazda nézte, és nem tudta beállítani, és nem megy rá a vindózz..."
Persze, amikor a biosba belépve átállítjuk, és elindítjuk a hozott xp telepítőket(írott, agyonbuherált csodák, kb 20 esetből egy eredeti lemezt nem láttam..)
gyönyörűen települnek, semmi gond sincs velük..

#1795 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 08:29

Mondjuk annak a rendszergazdának is szoruljon a valagába egy hólapát, aki nem bir egy nLiteal 3 perc alatt beforgatni egy sata drivert. Urambocsá késziteni egy ilyet ELŐRE, gondolván a jövőre ugye...

#1796 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 05. 09:20

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 8:29

Mondjuk annak a rendszergazdának is szoruljon a valagába egy hólapát, aki nem bir egy nLiteal 3 perc alatt beforgatni egy sata drivert. Urambocsá késziteni egy ilyet ELŐRE, gondolván a jövőre ugye...

Zindexen is erről ment a vitza, hogy hőőőj, kabjabe billgécc, nincs az ikszpében satadrájver meg flopi. Banyek, kapja be a gyártó, aki a bios-ból kihagyja, vagy fixre állítja, meg azért az a "rencergazda" is, amelyik ezt nem tudja megoldani ennyi évvel a sata vezérlők megjelenése után.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1797 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 10:03

Hátbasszameg. Adott egy Intel notebook-processzor, a T1500 jelű. Ki kéne deríteni a típusát szélsebesen, rendben van, pötyögjük be Google-be. Az első lap találatai szerint ez a processzor:
- Celeron
- Celeron Dual Core
- Pentium Dual Core
- Core Solo
- Core Duo
- Core 2 Duo

Intel oldaláról hosszú kapirgálás után megvan, hogy ez egy kétmagvas Celeron, de könyörgöm, faszé' írnak akkor tízen húszfélét róla? :reklamacio:

#1798 Felhasználó inaktív   Takygyerek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 14:12

Idézet: didyman - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 9:20

Zindexen is erről ment a vitza, hogy hőőőj, kabjabe billgécc, nincs az ikszpében satadrájver meg flopi. Banyek, kapja be a gyártó, aki a bios-ból kihagyja, vagy fixre állítja, meg azért az a "rencergazda" is, amelyik ezt nem tudja megoldani ennyi évvel a sata vezérlők megjelenése után.

Jólirányzott marketing az eccerü userek felé egyébbként ez! Tegyél feeel Vistát mert az tudja a Notebookod vinyóját kezelni!
Takygyerek a világjáró......

#1799 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 19:46

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 8:29

Az, hogy az XP már több, mint hét éves és SATA akkor még sehol sem volt nem számít?
Nehogy már a rendszergazda/eladó hibája legyen, ha valaki ezt az "elavult" rendszert használja!

nlite-ot és hasonló tool-okat pedig aligha használhat, hiszen ezek nem hivatalos microsoft segédeszközök.

#1800 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 23:32

Idézet: MisterY - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 19:46

Az, hogy az XP már több, mint hét éves és SATA akkor még sehol sem volt nem számít?
Nehogy már a rendszergazda/eladó hibája legyen, ha valaki ezt az "elavult" rendszert használja!

Onnantól fogva, h alig titkolt multimarketingfogás, h a fogyasztókat szoftvr-hardver szoftver vásárlási spirálba kényszerítsék direkt inkompatibilitások kialakításával, az egész az igen mocskos kategóriába kerül.
Onnantól fogva meg, h a Microsoft a hordozható gépek piacán remélt üzlet miatt hosszabbította meg az XP támogatását, alig bocsánatos hiba a Sata támogatásának hiányossága. Persze a problemát a hardwergyártó is kezeheti.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.