HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 25. 07:36

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 8:18

És nem ájm bí bekk, hanem ájLL bí bekk. Őőőőreeeg :D

inkább ájl bibek, nem? :D
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#462 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 07:46

Amennyire tudom a L-en erős a hangsúly, talán kettősnek hangik, az hogy a be-t a back-el egybeharapják e, azt a svárci akcentusánál a jóisten tudja, igaz nem lúdér' vettem a nyelvvizslát, de a nyelvtanhoz buta vagyok mint a föld.

#463 Felhasználó inaktív   Johnny Mnemonic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 08:12

OFF
Távol álljon tőlem,hogy az itt folyó vitába beleavatkozzam,de amit itt olvastam az ucsó két oldalon,az eszembejuttatott egyik másik fórumon irogató "egyént".

A neten elég sok autókkal fogalkozó fórum található,ha google-ba beirjátok a RallysCsaj nicket,találtok pár olyan hozzászólást,ami a rekeszizmokat nem kíméli.Ő egy fiatal csaj,aki 19évesen úgy osztja az észt a rallyról és a müszaki dolgokról,hogy olyat még ember nem látott! :D Persze sorozatos ban a vége szinte minden fórumon.

ON

Hogy egy kicsit ON is legyek,kb 3 hónapja szivtam egy Samu winyóval.Bad-es volt a lelkem,és hiába vittem vissza a boltba,ahol vettem,nem akarták cserélni.(Nem az én winyóm,uncsitesómé,de én raktam neki össze a gépet.)
A hiba észlelése után lefutattam a samu gyári progjamját,ki is dobta a surface test errort.Vittem hát vissza a boltba a winyót,boltos fitymálva nézi,elmondtam mi is a gond,mit tapasztaltam és hogy a gyári progi szerint is KO!Jöjjek vissza 2-3 nap múlva,jó rendben.
Vissza is mentem,boltos/szervizes srác(kb.20 éves,és eszméletlen nagyképű/lenéző) kezembe nyomta a winyót,hogy ők ugyan semmi gondot nem találtak a winyóval kapcsolatban,low-level format-ot csináltak rajta és minden ok.Ezt eljátszottuk mégegyszer,mire Pestre került állítólag a winyó,de utána sem javult a helyzet.Minden eggyes alkalommal szóltam nekik,hogy futtassák már ők is le rajta a gyári progit!Végül elvittem magammal a progit kislemezen,és megkértem őket hogy ott az orrom elött futtassuk  már le ugyan.Persze a hibát jelezte is.Így kb 1,5 hónap huza-vona után végülis csere lett a vége,és a végén még majdnem én lettem lámának titulálva,hogy ugyan miért nem vittem azt a progit első alkalommal is magammal.Mintha nem lenne net a boltban!? :think:

Elhiszem,hogy néhány ember láma a mai pc-khez,én sem vagyok mindenben überfasza,de sajnos néhányan nem is veszik a fáradságot ahhoz,hogy tanuljanak saját erőből,inkább mást hívnak a lustaságuk miatt segítségül,és az ilyen emberek követnek él néha olyan égbekíáltó hülyeségeket,ami miatt ez a topic született szerintem.Persze van olyan,aki inkább tényleg ne nyuljon hozzá,de sokan egy idő után idegesítővé válnak az apró,könnyen megoldható gondjaikkal.

#464 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 08:26

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 6:25

Öhöhöhöhö.Azért lehet tőletek is tanulni.Hogy is van divatos magyar angolul?Ájm bi bek?Vagy valami hasonló.Van egy mondás:ha hallgatok, bölcsebb maradok.Azért olvasgatom, amiket írkáltok.

Angolul sem tudsz.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#465 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 16:17

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 6:25

Öhöhöhöhö.Azért lehet tőletek is tanulni.Hogy is van divatos magyar angolul?Ájm bi bek?Vagy valami hasonló.Van egy mondás:ha hallgatok, bölcsebb maradok.Azért olvasgatom, amiket írkáltok.

:omg:

I'll be back vagy I am back.
:)
Semper Fi

#466 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 26. 05:19

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 9:26

Angolul sem tudsz.

Én nem is mondtam, hogy tudok angolul.Végülis magyar vagyok nem?Amúgy nem bántásból írom, de kicsit éllel, vagy hangsújjal használom azokat a kifejezéseket is, amiket tudok, mint pl a BANNOLÁS, TOPIC.Ugyanis, (bocs fiúk, hogy most ismét okoskodok, dehát akkor ti min röhögnétek naponta, ha nem tenném-kérem szép sorban essetek majd nekem :D ) nevetségesnek találom az utóbbi idők idegenszavának magyarba hozatalát, és az ehhez tartozó okfejtéseket.
  Ugyanis szívesen mondjátok a tv csatornára (HBO), hogy écsbíó (én hábáó-nak mondom), viszont a CD (compact disc)-et cédé-nek mondják, holott amerikásan minden anyanyelvifilmben szídí-nek ejtik.Akkor most írjuk, vagy ejtjük?Ez a nevetséges.Amúgy számtalan példa van még,de ez tényleg nem az a TOPIC :D ,hogy ezt kivesézzük.Ja, tavaj nyáron voltam németországban, és a mekdonáldban egy fekasrácnak elmutogattam, hogy kérek mekcsiken menüt.Megértette.Kérdezte milyen üccsi?Mondom kóla.De azt nem tudtam elmagyarázni, hogy jég nélkül.Próbáltam "nájn ejsz", nem érti.Próbáltam "no ájsz", nem érti."non ájsz", azt sem érti.Végül rámutattam a jégkupacra és mondtam "no", azt megértette.Enyit a nyelvekről.

#467 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 26. 05:24

Na tessék!Pl Dzsonival egyetértek. :respect:

#468 Felhasználó inaktív   Gyenes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 05:51

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 5:19

...

:offtopic:

Ez nem a filozófia topik...  :think:
Miért kell arra késztetni az embereket, hogy ne a témával foglalkozzanak? Ha szerinted ezek a kérdések fontosak, véleményed van velük kapcsolatban, szeretnél vitázni róluk, akkor ezt megteheted egy új téma nyitásával (lehetőleg kulturáltan, a fórumszabályzat keretein belül).

#469 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 26. 06:10

:offtopik: No, azért ne essünk már neki minden szavának. Kivételesen indulatoktól mentesen sikerült írnia és én plö teljesen egyetértek Vele. Az "anglizációt" én is rühellem.
Hogy valami témába is vágjon, szoktam hallani olyan szép magyarításokat angol kifejezésekre, hogy néha én jövök zavarba. A keleron még oké, azt valahogy dekódolom :D , node az éjdzsipi már vagy 3s-ra leköt, az ájdí (IDE) viszont megfogott. Még én tűntem hülyének (és lehet, hogy igaza volt, nem? Mindig a vevőnek van igaza :omg: )
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#470 Felhasználó inaktív   CameraMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 06:42

Annak idején én indítottam egy helyes kiejtés-topicot, tessék megkeresni, olvasgatni, elgondolkodni... Amúgy: végzettségemnél fogva meglehetősen tisztában vagyok pl. a szekér alkotórészeivel :D és a hétvégén egy építkezésen melózva találtunk egy régi szekérrudat. Na, az egyik idősebb szaki elhatározta, hogy kioktatja az ifjúságot, elkezdte magyarázni, hogy ez ugye egy járom, de mi ezt már nem tudhatjuk, stb, stb, aztán folytatta, valahogy így: na, ide kapcsolódik bele az izé, hogy a teheneknek ide felfeküdjön, az izére, mert úgy nem dörzsöli ki. Próbáltam csodálkozva nézni és nem röhögni, szegény ember a végére teljesen összeomlott, úgyhogy el is ment gyorsan a dolgára. :D :D :D
"A kanok fantomra ugratása során, az ugratóhelyiségben tilos a hangoskodás, a gyors mozgás, továbbá az állat nyugalmát zavaró tevékenység. Ondóvételkor úgy kell elhelyezkedni, hogy az oldalra lecsúszó kan a munkavállalóban kárt ne tegyen."
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet

#471 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 06:57

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 6:19

Én nem is mondtam, hogy tudok angolul.Végülis magyar vagyok nem?Amúgy nem bántásból írom, de kicsit éllel, vagy hangsújjal használom azokat a kifejezéseket is, amiket tudok, mint pl a BANNOLÁS, TOPIC.Ugyanis, (bocs fiúk, hogy most ismét okoskodok, dehát akkor ti min röhögnétek naponta, ha nem tenném-kérem szép sorban essetek majd nekem :D ) nevetségesnek találom az utóbbi idők idegenszavának magyarba hozatalát, és az ehhez tartozó okfejtéseket.
  Ugyanis szívesen mondjátok a tv csatornára (HBO), hogy écsbíó (én hábáó-nak mondom), viszont a CD (compact disc)-et cédé-nek mondják, holott amerikásan minden anyanyelvifilmben szídí-nek ejtik.Akkor most írjuk, vagy ejtjük?Ez a nevetséges.Amúgy számtalan példa van még,de ez tényleg nem az a TOPIC :D ,hogy ezt kivesézzük.Ja, tavaj nyáron voltam németországban, és a mekdonáldban egy fekasrácnak elmutogattam, hogy kérek mekcsiken menüt.Megértette.Kérdezte milyen üccsi?Mondom kóla.De azt nem tudtam elmagyarázni, hogy jég nélkül.Próbáltam "nájn ejsz", nem érti.Próbáltam "no ájsz", nem érti."non ájsz", azt sem érti.Végül rámutattam a jégkupacra és mondtam "no", azt megértette.Enyit a nyelvekről.

A HBO-ról csak annyit, hogy egy időben a szlogenjük is így hangzott: Szórakozik velünk?! Édzsbió!

De akkor emlegethetnéd a montenbájkot is. Miértnem mauntin bájk (vagy mi :D)? Ésatöbbi, ésatöbbi.

[on]
Én az olyan kérdésekre haragszom, mikor keresztapám kérdezgeti a hardvert, majd a processzornál megkérdezi, hogy az az agy? Namost tulképp az egész gép egy agy nem? Feldolgoz, tárol, utasításokat ad, stb :)
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#472 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 08:27

"Én nem is mondtam, hogy tudok angolul.Végülis magyar vagyok nem?Amúgy nem bántásból írom, de kicsit éllel, vagy hangsújjal használom..."

De az már enyhén ciki, hogy nagy népnemzeti piros-fehér-zöld létedre magyarul SEM tudsz!!!  :D

Szerkesztette: Polikarpov 2005. 04. 26. 08:32 -kor

flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#473 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 09:08

Végülis magyar vagyok nem?...hangsújjal

:omg:

#474 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 09:11

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 9:21

Azt hiszem, hogy ulzana2 - mint láma júzer - előbb-utóbb kiharcol magának egy izmos bannolást.

Kezd egyre időszerűbb lenni.  :reklamacio:
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#475 Felhasználó inaktív   olinka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 10:42

Szerintem határozottan javult a stílusa! Akár még valami is lehet belőle.

#476 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 11:14

2 napja nem láttam a topikot és örültem mennyi hozzászolás lehet láma userekről :))

Erre meg teleoffoljátok a topikot :D

irni akartam egy ujabb történetet de véletlenül rátehénkedtem a billre, igy kitörlödött.

Na ime egy lámaság :)
Már van nettem :)

#477 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 11:28

Idézet: Polikarpov - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 7:27

De az már enyhén ciki, hogy nagy népnemzeti piros-fehér-zöld létedre magyarul SEM tudsz!!!  :D

"... Ééééés jön a magyar csapaaaaat a zászlóval... felül piros, középen fehér.... de az alsót nem látom..." (Knézy) :Đ

-C0pp3rM!n3-

#478 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 11:33

Nocsak, a kis penalty gólt lőtt.... :D

#479 Felhasználó inaktív   Gyenes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 26. 14:19

Idézet: didyman - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 6:10

:offtopik: No, azért ne essünk már neki minden szavának. Kivételesen indulatoktól mentesen sikerült írnia és én plö teljesen egyetértek Vele. Az "anglizációt" én is rühellem.

Na tessék... én kérek elnézést.  :omg:

Pontosan erre céloztam: mindenki elkezdi rágni az odadobott csontot. Az a csont lehet jó húsos és rágcsálnivaló, de ha nem a megfelelő helyen rágják az emberek, úgy már nem olyan jó.

Ezt a topikot tök jó volt olvasgatni, erre jön a rengeteg off, és elb... az egészet.  :( Mindezt csak azért, mert egyvalaki nem tudja megítélni, hogy mit, hol és hogyan kell megvitatni.

#480 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 04. 26. 22:33

Idézet: Gyenes - Dátum: 2005. ápr. 26., kedd - 15:19

Na tessék... én kérek elnézést.  :omg:

Pontosan erre céloztam: mindenki elkezdi rágni az odadobott csontot. Az a csont lehet jó húsos és rágcsálnivaló, de ha nem a megfelelő helyen rágják az emberek, úgy már nem olyan jó.

Ezt a topikot tök jó volt olvasgatni, erre jön a rengeteg off, és elb... az egészet.  :( Mindezt csak azért, mert egyvalaki nem tudja megítélni, hogy mit, hol és hogyan kell megvitatni.

Érezd magad szabadnak ;) .
Nem kell elnézést kérned.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: didyman 2005. 04. 26. 22:36 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.