Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 23:01
Hummogok egy kort, vonalzo elo, papirtekercs 75mm szeles a gyarilag eloirt 78mm-es helyett, persze, hogy lotyog a nyomtatoban.
"Haaat, a papirboltos azt mondta, ez jo bele."
Ugyanez "szakemberekkel":
Multkor egyik ugyfelnel rendszertelenul kikapcsolgatott a Star honyomtatoja.
Szervizbol szolnak, hogy keszen van, en nagy naivan ki is vittem ugyfelhez, cserenyomtatonk leszerel, papirguriga kivesz belole, szerelem helyere a megjavitott nyomtatot+papir at bele, error led villog, nem hajlando nyomtatni.
Ugyfel anyazik, mivel mar 5 asztala szeretne fizetni, csak eppen a penztar nyomtatojat berhelem eppen.

Oke, cserenyomtato mint a villam visszarak, en meg rutinosan leteszteltem az irodankban a javitott nyomtatot egy masik rollnival, azzal is error. Mehettem vissza a szervizbe, hogy mar megint szarul adtak vissza a javitott nyomtatot, most mar csinaljak meg, de izibe.
Par nap mulva kollegamat hivja a szerviz, hogy a nyomtato azert jelzett hibat, mert 80 helyett 75-os papirral hasznaltuk, es a papirerzekeloje kiakadt. (Gyogymodjuk ra: kikotni, ne jelezzen)
En be szervizbe, rakerdezni, hogy ugyan mar, mibol gondolja, hogy a nyomtatoban rossz papir van, amikor az ugyfel mar 3 eve hasznalja AZT a nyomtatot???
Haaat, 75mm-es papir volt benne, amikor szetszedte.
Erre kozoltem vele, hogy en papir nelkul adtam le a nyomtatot, kulonben is itt van nalam az egesz tekercs 80-as, amivel NEM ment.
Aztan persze az en pofam eg, amikor havonta hordom az ugyfel nyomtatoit szervizbe...
Utoljara mar az volt, hogy inkabb kollegammal szedettem szet a masik nyomtatojukat, hogy nezze mar meg, miert nem huzza be a papirt, mert ha elviszem szervizbe, akkor minimum 1 het+2x szerviz oda-vissza seta.
Szerkesztette: nyunyu 2005. 09. 01. 22:50 -kor