HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#634 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 20. 22:47

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 15:55

HL2 jól lebutítva megy 9200őn, élvezhető FPS mellett, Doom3.. ehh.

Nemtom én a Club3D féle 256-os (nem röhög. :Đ) 9200-ammal HL2-őt 1024 @ 2xAA / 4xAF melett toltam akadás mentesen. Egyedül az autókázós részen ment le ilyen 25-30fps környékére a tengerparton, mikor "leraknak" a mágnes daruval. :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#635 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 09:39

Idézet: didyman - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 20:51

M$ word 1.0? :Đ

Norton Editor. (ne.com) Néhány kilobájt. Csak úgy alázta az MS Word-öt. Na az volt az igazi cucc.  ;)
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#636 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 09:51

Hányszor irtam át vele az autoexec.bat-ot, meg a társait... :lame:

#637 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 22. 18:04

Van két rövid történetem az elmúlt napokból:

1. Pénteken az egy ismerősünk részletesen elmagyarázta apámnak, hogy nekik azért van jobb gépük, mint nekem, mert bla-bla. A lényeg: ugyanúgy 2 éve vették, mint én. (a gépük: Cel. 667, Gef3, 256SD, Quantum 20GB, CD-RW)

2. Szombaton a nagybátyáméknál voltam, egy kormányt kellett működésre biztatnom. Driver telepítése közben kérte az Xp telepítő cd-jét, erre ő elémraknak 3 írt cd-t. Gondoltam, hogyha már itt vagyok akkor felíratozom a cd-ket. Nosza el is kezdtem írni az egyikre mire közbevág a nagybátyám: Rossz felére írod, a tükrösre kell.  :eek:
Hirtelen nem tudtam kinyögni semmit a csodálkozástól, majd kinyögtem: De hisz ez az adatréteg, erre nem szabad írni, mert nem lesz olvasható a cd! Válasz: Ez nem lehet, több ismerős is arra ír. Ezután szépen elmagyaráztam a nagybátyámnak, hogy mi az ábra.

#638 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 26. 02:44

Idézet: KaLeun - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 19:04

Van két rövid történetem az elmúlt napokból:

1. Pénteken az egy ismerősünk részletesen elmagyarázta apámnak, hogy nekik azért van jobb gépük, mint nekem, mert bla-bla. A lényeg: ugyanúgy 2 éve vették, mint én. (a gépük: Cel. 667, Gef3, 256SD, Quantum 20GB, CD-RW)

2. Szombaton a nagybátyáméknál voltam, egy kormányt kellett működésre biztatnom. Driver telepítése közben kérte az Xp telepítő cd-jét, erre ő elémraknak 3 írt cd-t. Gondoltam, hogyha már itt vagyok akkor felíratozom a cd-ket. Nosza el is kezdtem írni az egyikre mire közbevág a nagybátyám: Rossz felére írod, a tükrösre kell.  :eek:
Hirtelen nem tudtam kinyögni semmit a csodálkozástól, majd kinyögtem: De hisz ez az adatréteg, erre nem szabad írni, mert nem lesz olvasható a cd! Válasz: Ez nem lehet, több ismerős is arra ír. Ezután szépen elmagyaráztam a nagybátyámnak, hogy mi az ábra.

1. Szomszéd fűje mindig zöldebb című elv van érvényben....

2. NO COMMENT :nevet2:

#639 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 07:30

Videót akartam nézni , nem volt kép a tv-n, szépen újratelepítettem a drivert meg mindent, már kezdett elborulni az agyam, amikor hirtelen ötlettől vezérelve visszadugtam a kábelt a tv-be, mindössze fél órám ment rá... :pokeas2:

#640 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 08:53

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 8:30

Videót akartam nézni , nem volt kép a tv-n, szépen újratelepítettem a drivert meg mindent, már kezdett elborulni az agyam, amikor hirtelen ötlettől vezérelve visszadugtam a kábelt a tv-be, mindössze fél órám ment rá... :pokeas2:

Jajjjj....  :omg:  :D
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#641 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 30. 14:03

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 8:30

:omg: :nevet2:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#642 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 31. 18:13

Idézet: KaLeun - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 19:04

Nem olyan rég volt szerencsém ismerősnél gépet szerelni.

Valami munkatársuk írt nekik CD-ket, felragasztva, matricázva, golyóstollal ráírva :eek:  (de legalább a CD jó oldalán volt).

Csak néztem bután, hogy ki ez az állat. Egy olvasóban 8-10 ezret pörög percenként a lemez, ez meg ráragaszt iskolásfüzetre való matricát. Aztán majd fél év múlva elválik az egyik sarka, és lesz olyan istenes zúgó hangja, hogy öröm lesz hallgatni, neadjisten tönkreteszi az olvasót.

Az már szóra sem érdemes, hogy a CD-n nem is az volt, ami a matricára volt írva.  :omg:

#643 Felhasználó inaktív   -=GERI=- 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 31. 18:15

lehet rá matricát tenni, csak nem iskolai füzetre valót :D

Meg előtte kell ráírni mielőtt az ember felragasztaná :D
Munkakör: hivatásos fórumrém
Honlap: http://LegendgrafiX.tk

#644 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 14:00

Mai gyöngyszem:

Ismerős elhaló hangon közli: "Nem megy a netem!" Mivel ismerem annyira, hogy tudom: ez a max. hibabehatárolás, amit várhatok tőle, kimegyek hozzá. (Persze város másik fele...)

WinXP, 56K-s Acorp modem. Modemteszt OK, kábelek bedugva. Loginnév, jelszó újraír, tárcsázás... Pár jellegzetes fütty, majd női hang (érthetetlenül) mond valamit. Kérdem:
- A telefon hol van, mert jó lenne meghallgatni, mit is hallunk!
- Hát telefon ammá nincsen! Lemondtam az előfizetést, mer' vettem vodafónt!

El.....

Szerkesztette: Polikarpov 2005. 09. 01. 14:02 -kor

flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#645 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 14:21

Idézet: Polikarpov - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 15:00

Mai gyöngyszem:

Ismerős elhaló hangon közli: "Nem megy a netem!" Mivel ismerem annyira, hogy tudom: ez a max. hibabehatárolás, amit várhatok tőle, kimegyek hozzá. (Persze város másik fele...)

WinXP, 56K-s Acorp modem. Modemteszt OK, kábelek bedugva. Loginnév, jelszó újraír, tárcsázás... Pár jellegzetes fütty, majd női hang (érthetetlenül) mond valamit. Kérdem:
- A telefon hol van, mert jó lenne meghallgatni, mit is hallunk!
- Hát telefon ammá nincsen! Lemondtam az előfizetést, mer' vettem vodafónt!

El.....

Az se rossz... :)

Hívnak a cégtől, hogy valami baj van a géppel... Tök sötét a monitor.
Bemegyek, odanézek, lehajolok... És bedugom a monitor kábelét a gépbe...

Másik kedvencem:
- Nem megy a nyomtató!
- Igen? Nézzük csak meg... Talán be kéne kapcsolni a nyomtatós gépet...

Jahm, eddig a legjobb... :)
-Nem megy a külső boltban az e-mail!
-Hmm... (fél napig kutakodtam, majd beszéltem a szolgáltató céggel, ezek után sikerült belépni az addig nekem nem említett admin felületre.)
-Erm, de hiszen a külső cím át van irányítva a belsőre?!
-Azt tudjuk persze, de akkor sem megy kint!

:omg: :pokeas:

#646 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 01. 22:46

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jún. 1., szerda - 23:01

Hummogok egy kort, vonalzo elo, papirtekercs 75mm szeles a gyarilag eloirt 78mm-es helyett, persze, hogy lotyog a nyomtatoban.

"Haaat, a papirboltos azt mondta, ez jo bele."

Ugyanez "szakemberekkel":
Multkor egyik ugyfelnel rendszertelenul kikapcsolgatott a Star honyomtatoja.

Szervizbol szolnak, hogy keszen van, en nagy naivan ki is vittem ugyfelhez, cserenyomtatonk leszerel, papirguriga kivesz belole, szerelem helyere a megjavitott nyomtatot+papir at bele, error led villog, nem hajlando nyomtatni.
Ugyfel anyazik, mivel mar 5 asztala szeretne fizetni, csak eppen a penztar nyomtatojat berhelem eppen. :)
Oke, cserenyomtato mint a villam visszarak, en meg rutinosan leteszteltem az irodankban a javitott nyomtatot egy masik rollnival, azzal is error. Mehettem vissza a szervizbe, hogy mar megint szarul adtak vissza a javitott nyomtatot, most mar csinaljak meg, de izibe.

Par nap mulva kollegamat hivja a szerviz, hogy a nyomtato azert jelzett hibat, mert 80 helyett 75-os papirral hasznaltuk, es a papirerzekeloje kiakadt. (Gyogymodjuk ra: kikotni, ne jelezzen)

En be szervizbe, rakerdezni, hogy ugyan mar, mibol gondolja, hogy a nyomtatoban rossz papir van, amikor az ugyfel mar 3 eve hasznalja AZT a nyomtatot???
Haaat, 75mm-es papir volt benne, amikor szetszedte.

Erre kozoltem vele, hogy en papir nelkul adtam le a nyomtatot, kulonben is itt van nalam az egesz tekercs 80-as, amivel NEM ment.

Aztan persze az en pofam eg, amikor havonta hordom az ugyfel nyomtatoit szervizbe... :rolleyes:

Utoljara mar az volt, hogy inkabb kollegammal szedettem szet a masik nyomtatojukat, hogy nezze mar meg, miert nem huzza be a papirt, mert ha elviszem szervizbe, akkor minimum 1 het+2x szerviz oda-vissza seta.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 09. 01. 22:50 -kor

#647 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 02. 05:39

Jah, hát igen, univerzálisnak kell lenned, ahol lehet, csináld magad. Sokkal megbízhatóbb eredmény, olykor egészen fantasztikus időtényezővel.
Bár ehhez kell perverztényező is, aláírom :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#648 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:28

Az sem rossz, amikor az öntapadós etikettes leporelló maradékait kell körömlakklemosóval végleges távozásra bírni egy lézenyomtatóból, vagy egy Epson DFX-8000-ből.  :D De téntaköpködőből már nem vállalom.  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#649 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 10:34

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 6:39

Jah, hát igen, univerzálisnak kell lenned, ahol lehet, csináld magad. Sokkal megbízhatóbb eredmény, olykor egészen fantasztikus időtényezővel.
Bár ehhez kell perverztényező is, aláírom :Đ

Ugyanez a szerviz, kb. fel eve.

Ugyfelnel nem zarodott a nyomtato fedele rendesen, de nem volt ido elvinni szervizbe, ugyhogy ott helyben improvizaltam, es kipockoltem egy fogvajoval, hogy zartat jelezzen, es tudjon nyomtatni.

Kov heten vittem szervizbe, erre azok mit csinaltak? Ugyanezt, csak ok egy muanyag darabot ragasztottak be a fedel erzekelohoz, aztan lehuztak minket 4k-ra. :rolleyes:

#650 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 13:32

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 11:34

Ugyanez a szerviz, kb. fel eve.

Ugyfelnel nem zarodott a nyomtato fedele rendesen, de nem volt ido elvinni szervizbe, ugyhogy ott helyben improvizaltam, es kipockoltem egy fogvajoval, hogy zartat jelezzen, es tudjon nyomtatni.

Kov heten vittem szervizbe, erre azok mit csinaltak? Ugyanezt, csak ok egy muanyag darabot ragasztottak be a fedel erzekelohoz, aztan lehuztak minket 4k-ra. :rolleyes:

Erre csak azt lehet mondani: Üüüüüüüüüüüügyes... :rolleyes:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#651 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 02. 14:15

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 11:28

Az sem rossz, amikor az öntapadós etikettes leporelló maradékait kell körömlakklemosóval végleges távozásra bírni egy lézenyomtatóból, vagy egy Epson DFX-8000-ből.  :D De téntaköpködőből már nem vállalom.  :D

Mannesmann-ból sem rossz kigyűjtögetni :D

(gy.k.: A mannesmann Tally az egy komód méretű mátrix nyomtató, amiből olyan sebességgel jön a papír, hogy a legtöbb lézernyomtató sikítva elrohan még a környékről is. Meg az is, akinek érzékeny a füle, mert bszott hangos :D )
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#652 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 06:54

Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2005. szept. 2., péntek - 15:15

(gy.k.: A mannesmann Tally az egy komód méretű mátrix nyomtató,

Ez így nem egészen igaz: az, hogy Mannesmann Tally, nem egy típust takar, az MT-80 például elég messze van a komód mérettől!  :)
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#653 Felhasználó inaktív   Bazsika32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 07:09

Idézet: Polikarpov - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 6:54

Ez így nem egészen igaz: az, hogy Mannesmann Tally, nem egy típust takar, az MT-80 például elég messze van a komód mérettől!  :)

Es esetleg egy TMT-120? :-)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.