HWSW Informatikai Kerekasztal: Láma juzerek :)) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Láma juzerek :)) a jelentés a pult tuloldalárol Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:56

Idézet: csíkszem - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:48

Hát aki ennyi pénzért akar csúcs minőséget akkor megérdemli. A zsugoriságnak is van határa. Ha Dr. Akárki eljár joggolni meg teniszezni akkor azt ne a legolcsóbb legigénytelenebb mp3 lejátszóval tegye. Érted,mire gondolok?

Attól még ne legyen hibás az az MP3-lejátszó, amit vesz!

#222 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:09

Idézet: csíkszem - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:48

Hát aki ennyi pénzért akar csúcs minőséget akkor megérdemli. A zsugoriságnak is van határa. Ha Dr. Akárki eljár joggolni meg teniszezni akkor azt ne a legolcsóbb legigénytelenebb mp3 lejátszóval tegye. Érted,mire gondolok?

Nos, szerintem abszolút nem normális még egy 8e Ft-os Mp3 lejátszótól az, hogy recseg a hang, érintésre lefagy, stb.

És nem kéne lenézni azokat akiknek csak erre futja..  :(
JóSebesség

#223 Felhasználó inaktív   jzf 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 17. 11:12

Idézet: csíkszem - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 21:48

Kedves Csíkszem. Értjük mire gondolsz. ;) Kétlem, hogy Ti gyártanátok azt a terméket. Valóban olyanokat érdemes védeni, ami tényleg minőségi. Kár lenne a saját cég imázsát lejáratni egy gagyigyár kedvéért. ;)
Típushiba esetén érdemes lenne felvenni a gyártóval a kapcsolatot és más termékre váltani, vagy anyagi hozzájárulást kérni a kiegészítő matricázáshoz: "Figyelem, a termék csak asztalon, érintésmentesen használható!" címmel.  :cool:
Bocs, ha hergeltelek, kérésedre készségesen leszállok a témáról. :)

#224 Felhasználó inaktív   csíkszem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 21:59

Sajnálom hogy egyáltalán beirtam ide a tapasztalataimat, egyre erösödik bennem az az érzés hogy fényévekre vagyunk egymástól, kedves értetlenkedők.  Persze az ide beírók között is több a vásárló mint az eladó. Talán rossz topicba írtam?? :think: nemtudom de valaki ha írna valami vicces sztorit hogy feldobja a topicot annak örülnék, vagy 2 oldalon keresztül engem fogtok fikázni?Remek... :up:

#225 Felhasználó inaktív   _Balagee_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 22:46

csíkszem: nagyon remélem, hogy a megállapításod helyes. "fényévekre vagyunk egymástól, kedves értetlenkedők"
Ugyanis, ha egy terméket kihoznak, annak árától függetlenül teljesítenie kell. Ha nincs ráírva, hogy csak asztalon mozgatás nélkül használható, akkor kutya kötelessége a poliészter futóruhában is működnie. Nem tökéletes hangzást adni, hanem működni!!!
Olcsóságra akkor lehetne talán hivatkozni, ha valami leértékelésen lett volna véve, mint használt, vagy kicsit hibás termék. Akkor talán...

Azért meg, mert egy beszólásoddal nagyon sokan nem értenek egyet, talán inkább elkéne gondolkodnod, és nem még jobban hűbörögnöd, hogy még több ember ellenszenvét magadra vond.
(ez az utolsó mondat puszta jótanács, megfogadása egyénileg választható)

#226 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 00:10

Idézet: csíkszem - Dátum: 2005. jan. 17., hétfő - 22:59

Sajnálom hogy egyáltalán beirtam ide a tapasztalataimat, egyre erösödik bennem az az érzés hogy fényévekre vagyunk egymástól, kedves értetlenkedők.  Persze az ide beírók között is több a vásárló mint az eladó. Talán rossz topicba írtam?? :think: nemtudom de valaki ha írna valami vicces sztorit hogy feldobja a topicot annak örülnék, vagy 2 oldalon keresztül engem fogtok fikázni?Remek... :up:

Kedves Csíkszem, bizton számíthatsz arra, hogy még 2-3 oldalon keresztül te leszel a gyűlölet megvetett tárgya, és hogy az erre járó igazság kóbor ritterei kapva az alkalmon elszörnyülködnek és téged bár nevelő szándékkal, mégis kemény szavakkal a helyes út felé terelnek. Javaslom számodra, hogy ölts szőrcsuhát, és mezitláb a hideg januárba indulj zarándoklatra a pápához, hogy felmentést nyerj meggondolatlan posztodért, hátha akkor elcsitítod az elégedetlen fórum olvasók tömegeit.
Én is bűnös vagyok, mert ördögi vétked felett nem törtem pálcát, de kérek minden kedves posztolót, hogy ne forrjon fel vére írásom olvastán, mert én már elindultam bűnbánó körutamra.

És hogy ontopik is legyek: bölcsész barátom miután kapott egy új gépet boldogan sorolta telefonon gépe paramétereit: Pentium processzor, 512 megagramm memória... :)

Szerkesztette: Dead6nail 2005. 01. 18. 00:11 -kor

"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#227 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 18. 00:23

azta, micsoda világ! Az ember vesz egy mp3 lejátszót, használni akarja és lám, nem tudja, mert nem megy! A hülye! Kellett ez neki? Olcsóért olyat, ami működik? Pföjjj, hiszen már azt is meg kell fizetni, ha valami a leírásának megfelelően működik! Furcsa világ ez, én mondom, furcsa...
Most nem baszogatásképpen, de légyszíves, tanulmányozd már át kicsit a fogyasztóvédelem kezelési útmutatóra és készülék feltüntetett jellemzőire vonatkozó részét, s meg fogsz lepődni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#228 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 10:17

Én nem tököltem volna az ügyféllel, behozza, hogy nem megy, és nem azt böfögi  fokhagymabűzös lehelettel a képedbe, hogy nemmegy, cseréjjedkimoooost, hanem korrektül leirja hogy mi a panasza, mikor sz*r, miért sz*r, fogom, simán belevágom a lábfejébe a jégcsákányt hogy ne tudjon elugrani, felhajtom a pultot, hátramegyek a raktárba, kibékázom a General Electrics gyártmányú, szárazföldi haderők számára rendszeresitett M-134es Dragon tipusú, Gatling-rendszerű, villanymotoros meghajtásű 7,68 mmes forgócsöves gépfegyvert, befűzöm a hevedert, melyben a célzás elősegitése végett minden ötödik lőszer nyomjelzős, felpörgetem üzemi fordulatra, és hang szó nélkül izekre lövöm az ember, kihasználva a fegyver 6000lövés/perces valós tűzgyorsaságát. Persze ez én vagyok.
Amugy, a másik oldalról: mivel nem láttuk a pacákot, aki behozta a cumót, lehet hogy nem az volt idegesitő, amit hozott, mert az egy korrektül megfogalmazott leriása a panaszoknak, hanem ahogy hozta: gondolok itt a 150 centis, ügyvédből lett agysebész-informatikatudorra, aki mindent jobban tud, és egy 8e forintos MP3 lejátszón kiván bakelitminőségben zenéz hallgatni, és rádióamatőr stúdióként használva az ausztrál Kenguru rádiót hallgatni joggingolás közben. Nekem is van olyan ügyfelem, aki képes gépnaplót vezetni, hogy mikor mit csinált a gép, és ezt fel is olvasni, tételes, hogy hányszor nyomta meg az entert, és hányszor kattintott az egérrel.
Az ilyeneket nyugodtan kell tűrni, nem felháborodni. Megmondani neki, hogy uram, ez ennyit tud, nekünk nincs módunkban letesztelni, mivel nekünk nem produkálja, a bevizsgálást vagy kifizeti, vagy használja igy, vagy levásárolja, vagy ha három nap, akkor itt a pénz és byebye. Én már eljutottam oda, hogy nem szenvedek vele: adja ide, megnézem, igen, ez ennyit tud, kész. Videovágás 350es K6-2n és win98 486 DX2-66on után, s más egyéb nyalánkságok.

#229 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 10:52

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 10:17

simán belevágom a lábfejébe a jégcsákányt hogy ne tudjon elugrani, felhajtom a pultot, hátramegyek a raktárba, kibékázom a General Electrics gyártmányú, szárazföldi haderők számára rendszeresitett M-134es Dragon tipusú, Gatling-rendszerű, villanymotoros meghajtásű 7,68 mmes forgócsöves gépfegyvert, befűzöm a hevedert, melyben a célzás elősegitése végett minden ötödik lőszer nyomjelzős, felpörgetem üzemi fordulatra, és hang szó nélkül izekre lövöm az ember, kihasználva a fegyver 6000lövés/perces valós tűzgyorsaságát

:lol:  :drocker:  :taps:

#230 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:10

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 0:10

Kedves Csíkszem, bizton számíthatsz arra, hogy még 2-3 oldalon keresztül te leszel a gyűlölet megvetett tárgya, és hogy az erre járó igazság kóbor ritterei kapva az alkalmon elszörnyülködnek és téged bár nevelő szándékkal, mégis kemény szavakkal a helyes út felé terelnek. Javaslom számodra, hogy ölts szőrcsuhát, és mezitláb a hideg januárba indulj zarándoklatra a pápához, hogy felmentést nyerj meggondolatlan posztodért, hátha akkor elcsitítod az elégedetlen fórum olvasók tömegeit.
Én is bűnös vagyok, mert ördögi vétked felett nem törtem pálcát, de kérek minden kedves posztolót, hogy ne forrjon fel vére írásom olvastán, mert én már elindultam bűnbánó körutamra.

És hogy ontopik is legyek: bölcsész barátom miután kapott egy új gépet boldogan sorolta telefonon gépe paramétereit: Pentium processzor, 512 megagramm memória... :)

De csakis térdepelve/négykézláb szabad a pápa elé menned. Felállni tilos! :D
... a trip back in time is all I need ...

#231 Felhasználó inaktív   csíkszem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:47

Mielött  az egyébként jámbor csíkszemet a sátánhoz kezdenétek hasonlítani annyit elmondanék, bár úgy gondoltam nem kell odaírnom a hozzászólásom végére: természetesen ki lett azonnal cserélve neki a termék, mindösszesen annyiról volt szó, hogy mulatságosnak tűnt ez a kicsit 'kukacoskodó' hibaleírás, ennyi. Ha valakinek nem olyan a humorérzéke hogy mókásnak találja, az nem az én hibám talán...De ha akartok nyugodtan okoskodjatok még, úgy látom ez legalább felpezsdíti a topikot. Csak a témába vágó hozzászólást nem látok napok óta... és persze tudom hogy ez se fog tetszeni valakinek amit most írtam úgyhogy hajrá, harcoljatok... :respect:  :up:

#232 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:55

Idézet: csíkszem - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 22:47

...úgyhogy hajrá, harcoljatok... :respect:  :up:

Idézet

...kibékázom a General Electrics gyártmányú, szárazföldi haderők számára rendszeresitett M-134es Dragon tipusú, Gatling-rendszerű, villanymotoros meghajtásű 7,68 mmes forgócsöves gépfegyvert, befűzöm a hevedert, melyben a célzás elősegitése végett minden ötödik lőszer nyomjelzős, felpörgetem üzemi fordulatra, és hang szó nélkül izekre lövöm ...

Jó móka lesz...:nevet:
... a trip back in time is all I need ...

#233 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 19. 07:31

csíkszem, Te kukacos, hüle sátán! :)
Kicseréltétek zokszó nélkül, látod, ez sokat dob a megítélésen. Ellenben a tulaj számára ez a dolog nem lehetett olyan mókás. Az pedig, hogy egy olcsó terméktől mi várható el és mi nem, törvényi szabályozás hatálya alá esik. Ez sem mulatságos. Igazad van, mit várhat az ember egy olcsó kütyütől, meghibásodhat, eleve hibás lehet, de attól, hogy olcsó, még nem kell használhatatlannak lennie (és pláne nem kell baleknak nézni a szerencsétlent).
Felhasználói oldal vs. eladói oldal. Akkor nem mond újat, hogy 1, több felhasználó van, mint eladó... 2, a felhasználóért vannak eladók és nem fordítva. Vagyis az előbbi érdekei vannak elöl a listán. Emberek vagyunk, sokfélék, de ez a sokféleség nem jelent jogi megkülönböztetést. Ha odaviszem, hogy nem megy, kicserélitek. Ha leírom 2 oldalban, hogy miért, akkor is kicserélitek.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#234 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 18:28

Az emberke csak a törvény alapján járt el, ugyanis, nem neki kellett volna ezt leírnia, hanem a forgalmazónak, amiben  fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti a hiba leírását.
Nem akaorm újraindítani a témát, de most olvastam végig a topicot (majdnem) és volt egy téma ahol egy emberke aki távtartók nélkül rakott össze egy házat.
Ha a boltban nem mondták el neki, hogy csak szakképzett ember rakhatja össze és volt mellékelve leírás a házhoz ahol nem volt egyértelmű a dolog, akkor bizony vissza kell cserélni a dolgot, mert ha fogyasztó általi szakszerűtlen összeszerelés a használati útmutató hibájára vezethető vissza, az is ugyanolyan hibás teljesítés mintha a szervíz rakta volna össze.

#235 Felhasználó inaktív   Satu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 10:08

Bocs ez téves!!

Szerkesztette: Satu 2005. 01. 20. 10:14 -kor

#236 Felhasználó inaktív   Satu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 10:13

Hi

Pont tegnap történt: Öreg papa bejön elégé magas dioptria számú szemüveggel kéne egér kirakom elé az egereket mondom neki melyik szerintem a jó ok jolvan fizet elvitte jolvan.

Hozza vissza 1 óra mulva a régi egerét meg az újat amit vett: ez ugyanolyan min a kettőnek a csatlakozója és nem megy bele? Mindkettő PS2
Nézek rá?????
Belenézek az új egér ps/2-es csatlakozójába: a tűk úgy el voltak hajolva mint a búza mikor fújja a szél.....
Na mondom fasza.. Pillangó kés elő visszegyengettem nagynehezen a tűket bele egy átlakítóba hogy biztosan jó mükszik meg a tüket kiegyengesse fixre  jolvan elmagyaráztam mire kell figyelni amikor csatlakoztatja az egere szemüveg fel elmagyaráz hazavisz...
visszajön..
Köszönöm fiatalember müködik!!!!
Happy End! 
:)  :)

#237 Felhasználó inaktív   INT21H 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 10:40

És hogy zajlott pontosan a dolog?
Tata: Nem megy az egér!
Satu: Fapofával benyúl a zsebébe, kimért lassúsággal előveszi a pillangókést, majd látványosan, a tata orrától tíz centire, kikattintja.
"Hanyatló kultúránknak az egyik legkórosabb eleme a járandósági felfogás (entitlement culture) ami szerint az állampolgárnak jár minden, az is, amiért soha életében nem fizetett."

"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."

#238 Felhasználó inaktív   Satu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 11:02

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2004. dec. 1., szerda - 16:28

Pedig megy rajta, nekem 9000pro-n kiválóan ment.

Ne túlozz!!!  Monjuk a kiváló az tág fogalomként is lehet értelmezni!  :)

#239 Felhasználó inaktív   Satu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 11:07

Idézet: INT21H - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 11:40

És hogy zajlott pontosan a dolog?
Tata: Nem megy az egér!
Satu: Fapofával benyúl a zsebébe, kimért lassúsággal előveszi a pillangókést, majd látványosan, a tata orrától tíz centire, kikattintja.

Nem a Pillangókés nagyon univerzális eszköz(már nyitva volt az asztalon): Zsemel ill kifli felvágás, Jumper leszedés már beépitett vinyóról, Winchesterzacskó felvágás, becsomagolt ház dobozának felvágása....
Ugyhogy ez a kedvenc eszközöm meg persze a mágneses csillagcsavarhúzó!!!

#240 Felhasználó inaktív   Satu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 11:31

Idézet: Bird_of_Prey - Dátum: 2004. dec. 2., csütörtök - 16:17

Ez kb olyan, mint amikor hozzánk jött be egy egyetemi tanár a boltba és megmagyarázta, hogy az nem Intel Pentium, hanem Intel Pencium, mert hogy latinul így kell ejteni... :respect:

Ilyenkor milyennek kell lenni?

- nem röhögős
- komoly arc vágós

Szerintem.

Ilynnek!! :nevet:

Szerkesztette: Satu 2005. 01. 20. 11:32 -kor

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11